Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Гледа ли целия клип? Щял да снима хорските деца, и кой без каска.

Да, ама не той лично. Гледал си нещо, ма не ти е стигнал капацитета явно.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, Sliderum2 написа:

ма не ти е стигнал капацитета явно

Верно ли се имате за капацитети ? При все че целия нет ви рисува на маймуни.

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Верно ли се имате за капацитети ? При все че целия нет ви рисува на маймуни.

Въпросният рисуващ* "цял нет", са гейпросащесср трололинките, някои противникови партийни централи и някои карикатуристи под наем(на които им е все едно каква е поръчката) които не са чак толкова много.

*Всъщност имам силно съмнение колко от тия трололинките могат да рисуват. Използването на готови меме картинки, само с надраскана някоя глупост на тях, едва ли може да се нарече рисуване. Даже може повечето да им ги пращат готови от фашингтон и тия само да ги публикуват.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Въпросният рисуващ* "цял нет", са гейпросащесср трололинките, някои противникови

Който не е с нас е враг, за Белене. Лично го каза фюрер ви.

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Цитирай ми го. Обаче трябва да е точно както си го написал и в едно изречение. Не ми е никакъв.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Цитирай ми го. Обаче трябва да е точно както си го написал и в едно изречение. Не ми е никакъв.

Егати, сега цял час да се кьора ли. Това ли ти е цитат на едно негово изречение. Точно като това което си написал? Всеки може да направи каквато си иска сглобка и изводи от отделни думи в едночасово интервю. Което не значи че е написал истината, а не долна манипулация.

току-що, Sliderum2 написа:

Егати, сега цял час да се кьора ли. Това ли ти е цитат на едно негово изречение. Точно като това което си написал? Всеки може да направи каквато си иска сглобка и изводи от отделни думи в едночасово интервю. Което не значи че е написал истината, а не долна манипулация.

Враг с партиен билет, твоя мързел.. Историята показва, че диктаторът първо подкарва своите. И на Пасков не прости.

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Егати, сега цял час да се кьора ли.

НЕ Е загубено време да се изгледа/изслуша цялото интервю! Задават се и се отговаря на фундаментални въпроси, които тук само чепкаме и преразказваме, къде вярно, къде не !

преди 56 минути, IvanKirov написа:

Това във въпросния клип не е казвано! Дай да видим къде го е казал!

"Ние сме добрите, останалите са предатели". Те ви го на секундата.

Цитат

Никаква пощада за предателите.

Т.е. който не е с него значи предател, концлагер Белене ще отеснее.

преди 11 минути, IvanKirov написа:

"Ние сме добрите, останалите са предатели".

Е, и?! Къде видя Белене, къде видя врагове?! Че бълваш лъжи и си правиш свободни преразкази и интерпретации, не прави казаното от тебе истина!

преди 9 минути, Joss Bomon написа:

Е, и?! Къде видя Белене, къде видя врагове?! Че бълваш лъжи и си правиш свободни преразкази и интерпретации, не прави казаното от тебе истина!

Цитат

Или ще управлява "Възраждане", или останалите ще унищожат
страната.

Цитат

Нещата са стигнали до предела - или ние, българите, или националните предатели.

Цитат

Костадин Костадинов 

24 август в 9:58 ч.  ·

ВНИМАНИЕ!

Организирана група от платени тролски профили, "отглеждани" и развивани в специални центрове, използващи крадени снимки на обикновени хора, целенасочено пишат в моята страница. Скоро ще ви разкрия цялата схема с факти, снимки, видеа, доказателства, местонахождение и разтърсващото самопризнание на един от тях, което успя да трогне дори и мен.

Но както се казва има ли грешка, има и прошка. На него простихме и му благодарим за смелата постъпка да разкрие цялата организирана схема, а на другите - знам кои сте, къде се намирате, знаем кой ви плаща и бъдете наясно, че прошка за вас само от Господ. А дотогава...Белене ще ви се стори РАЙ!

https://www.facebook.com/kostadin.eu

Т.е. Копейкин си е присвоил безгрешност, НИЕ останалите ако не тръгнем с него отиваме в Белене.

Прави се на Христос.

Нагли лъжци! Да влезе в кой да е форум на професия от средната класа. Хич не са хепи на още данъци и пак висене за визи. Отделно колко народ фриленсват директно към ЕС.

Лъжливи помиярчета!

Цитат

Харалан Александров: Електоратът на “Възраждане” – образовани представители на средната класа

https://24hours.novinarbg.com/?p=7967

преди 22 минути, IvanKirov написа:

А дотогава...Белене ще ви се стори РАЙ!

Това е отговор на някой като тебе, може и ти да си, който е пуснал и е дразнил с опорката за Белене. Ако се чувстваш заплашен, ходи го съди щом имаш "доказателства"!

преди 27 минути, IvanKirov написа:

Лъжливи помиярчета!

Себе си описваш. Точно такъв си!

Цитат

Много от гласоподавателите на “Възраждане” са образовани хора от средната класа, а не отчаяни лузери, както сме склонни да мислим, казва Александров. По мнението му “някои от тях не са толкова радикални и гневни, а по-скоро загрижени за деградацията на обществото и регреса му”. “Те вярват, че спасението на страната е в ренационализация. Вярват, че навлизаме в период на деглобализация и че ако страната продължи по същия път, можем да загубим и малкото, което сме постигнали”, продължава социалният антрополог.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Себе си описваш. Точно такъв си!

Какъв! Още малко ще гласувам за още данък, и виза до Солун.

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Това е отговор на някой като тебе, може и ти да си, който е пуснал и е дразнил с опорката за Белене. Ако се чувстваш заплашен, ходи го съди щом имаш "доказателства"!

Най ви дразни който не ви дава пари. Хитлер затуй емна евреите.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Най ви дразни който не ви дава пари. Хитлер затуй емна евреите.

Кой ти иска въшливите пари бре?! Това, че не асимилираш какво се казва си е твой проблем. Айде спри да мрънкаш, че дразниш с дебилните си постове!

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Кой ти иска въшливите пари бре?!

ДОД от 10 на 17% кво е? Никой бизнес не ще още данък. Пак на вашите пурковски кратуни ще се стовари. Да си купи копейкин къща и в Драгалевци.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Враг с партиен билет, твоя мързел.. Историята показва, че диктаторът първо подкарва своите. И на Пасков не прости.

Аз съм си мой бе. Ще гласувам за тая партия, само за да ти е гадно. Иначе ми е почти все едно едно кой управлява. Всъщност не съвсем. Ако има някой, който да ми върне соца, или още по-добре да построи направо истинския комунизъм. Ще приветствам и участвам.

преди 4 часа, IvanKirov написа:

Доносници и портажии. Снимали кой карал без каска и колан.

Туй сте възрожденците патриоти. Вредители.

Виждал съм писма редовно от МВР в Берлин, за някакъв свидетел, който е видял, че паркирането е било забранено. 

На писмото пише, нещо такова. Свидетелят И.В. Ви е видял на 20.09.2019 година на улица Детелина да паркирате, а на тази улица е забранено паркирането.  Извадихме и снимков материал. Ако искате да видите, Ви даваме достъп с код.

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

НЕ Е загубено време да се изгледа/изслуша цялото интервю! Задават се и се отговаря на фундаментални въпроси, които тук само чепкаме и преразказваме, къде вярно, къде не !

Това във въпросния клип не е казвано! Дай да видим къде го е казал!

Бъзикам се с иванка. А клипът съм го гледал преди.

Още колко пъти трябва да се коментира въпроса с данъка?! Дадоха ти се сравнения какво е облагането в други държави, но ти пак ганкиното...

Плосък данък

Прогресивен данък

Цитат

Прогресивните данъци ограничават социалното разслоение на лицата с по-ниски доходи от тези с по-високи.

Плоският данък е реално прогресивен в ущърб на бедните - Investor.bg

Повече разяснения и обяснения - срещу заплащане в кантората ми!

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Ще гласувам за тая партия, само за да ти е гадно.

Те това ви е слогана. "ДА ВИ Е ГАДНО".

После що ви се подиграваме!

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Ако има някой, който да ми върне соца, или още по-добре да построи направо истинския комунизъм. Ще приветствам и участвам.

4ервенГалош.jpg

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Аз съм си мой бе. Ще гласувам за тая партия, само за да ти е гадно. Иначе ми е почти все едно едно кой управлява. Всъщност не съвсем. Ако има някой, който да ми върне соца, или още по-добре да построи направо истинския комунизъм. Ще приветствам и участвам.

Бре, няма такава утопия. Комунизъмът е неосъществим.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Още колко пъти трябва да се коментира въпроса с данъка?! Дадоха ти се сравнения какво е облагането в други държави, но ти пак ганкиното...

Плосък данък

Прогресивен данък

Повече разяснения и обяснения - срещу заплащане в кантората ми!

Еми хайде като другите държави. За 1200 лева не прогресивна скала, а помощи по бедност. Хайде 7% ДДС за храни и лекарства!

Ама на Копейкин не му изнася. Ламти за още чалгарски изпълнения!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Те това ви е слогана. "ДА ВИ Е ГАДНО"

Общо взето да ти е гадно лично на теб. А иначе, тия за които би било гадно, са доста малка част от населението, тия дето са се опаричили сериозно и са свикнали на непремерен лукс.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.