Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 4 часа, IvanKirov написа:

Изтриха линка към статията. Страницата на Възраждане у фейса.

Скрито покрито шушу мушу триене банове цензура.

Патриоти възрожденци!

п.с. Те цялата група изтрили! https://www.facebook.com/groups/vazrazhdane.bg В момента има ураганна критика към тях, след напускането на Пасков.

50.jpg

Мераклиите за депутати на Възраждане:

30_1n.jpg

30_2.jpg

30_4n.jpg

30_6_n.jpg

40n.jpg

„Възраждане-scaled.jpg

https://thebulgariantimes.com/Контролирана-опозиция-ли-са-Възражд/

Забрави да видиш и чуеш, че и певец. В неговата страница във фейса. Kostadin.eu.

https://www.facebook.com/100000416316682/videos/635156051463096/

Певец

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 34 минути, АСПЕКТ написа:

Забрави да видиш и чуеш, че и певец. В неговата страница във фейса. Kostadin.eu.

https://www.facebook.com/100000416316682/videos/635156051463096/

Певец

Поне 3 пъти мина оттука. Прилича ми на Жорж Ганчев с китарата. Помниш ли го?

71_n.jpg

72n.jpg

73_n.jpg

73n.jpg

75_n.jpg

76n.jpg

Начи иванка е тука само щото му отърва благите евтини данъци. Иначе би се продал където и да е другаде със съответното местожителство. Тъй като не е отишъл в друга страна, от това съдя че е решил че тук е най-изгодно за него. Буквално във всички други страни, които биха му били сгодни по-други причини, биха го кастрили с по-големи суми. Още една причина виждам. Тук е истинска свободия, ако иде в чужбина, ще трябва стриктно да спазва законите и правилата за движение дори, да плаща за кола, която е в много по-добро състояние, иначе въобще не би била пусната в движение. А тук може да си дрифти с катраника и да трови и убива хората почти безнаказано. Ей туй му отърва. Не му требе свобода, а свободия, някоя и друга "командировка", колкото да го разнообрази, щото и свободията омръзва. иванке, не ща дори да те мисля, когато обстановката навсякъде се сговни и парите почнат да не струват нищо, без значение с чии знак са.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Начи иванка е тука само щото му отърва благите евтини данъци. Иначе би се продал където и да е другаде със съответното местожителство.

По стар руски обичай - обявявай емигрантите за предатели, там Сибир Белене квото има, и пущай водата!

Тъй като не е отишъл в друга страна, от това съдя че е решил че тук е най-изгодно за него. Буквално във всички други страни, които биха му били сгодни по-други причини, биха го кастрили с по-големи суми.

Чуджите инвестиции последните години са кръгла нула. Ако не е плоския данък ще висите на борсата, после по кофите. На бай ви Ганю съм му чиракувал като млад, та разликата я знам. На циг анин кон да не си, и на българин ратай.

Още една причина виждам. Тук е истинска свободия, ако иде в чужбина, ще трябва стриктно да спазва законите и правилата за движение дори, да плаща за кола, която е в много по-добро състояние, иначе въобще не би била пусната в движение. А тук може да си дрифти с катраника и да трови и убива хората почти безнаказано. Ей туй му отърва.

Нито съм убивал някога нито тровя. Дори катализаторът ми работи.

Вие като нацистите - който не ще да ви издържа му спретнахте холокост. Хитлер точно с вашите мотиви е емнал евреите.

Не му требе свобода, а свободия, някоя и друга "командировка", колкото да го разнообрази, щото и свободията омръзва. иванке, не ща дори да те мисля, когато обстановката навсякъде се сговни и парите почнат да не струват нищо, без значение с чии знак са.

Ти себе си мисли, за цигари и ракия да има, щото явно е че власт няма да видите. Общинските службички вече са раздадени, баницата е нарязана.

Админите на Копейкин:

80.jpg

81n.jpg

Уау! :)

Ще се изненадаш, че ние дето не щем зимен камуфлаж в 30 градусова жега - и ние сме ора. Не ядем деца, не крадем по тъмна доба. Просто не сме ганювци и паразити, и искаме да сме с европейците, а не в мизерията на Матушка рус.

Проблем сме ви, щото не ви даваме. Като тия шумкарите едно време, първо му обира мандрата, после му вика народен враг.

Антон Югов направо се настанил в къщата на банкера, в центъра на София, после изпратил собственика в Белене.

Не сте различни от кафявата, и от червената фашимерия.

преди 40 минути, IvanKirov написа:

Просто не сме ганювци и паразити,

Може пък ти да си изненадаш, че тия които наричаш както си се изразил, също не са такива.

преди 19 минути, Sliderum2 написа:

Може пък ти да си изненадаш, че тия които наричаш както си се изразил, също не са такива.

Що, да искаш казарма, парите, свободата, ама на другите...

Какви сте? Ти се определи, аз ще замълча. Едно е сигурно, доносници сте.

Вече натиснахте мерзав ския бутон.

Цитат

Про-България, Анти-Копейкин

20 август в 22:15 ч.  ·

"Пишман националиста не е националист. Той е смачкан от живота несретник, който яде шамари от жена си, децата му го презират, а приятелите му му се подиграват.

Той смята, че за това вината не е в него, а в ЕС и НАТО. И за това пишман националиста някой ден ще дойде и ще ви изкорми с джобно ножче."

83n.jpg

Цитат

Venci Micoff

20 август в 9:52 ч.  ·

Симпатизантът на Възраждане от Младост 4...

Отдавна не съм ви разказвал за него. Преди той беше симпатизант на АТАКА, когато ме видеше, ми крещеше зад гърба "ВОЛЕН ИДЕ, ТОЙ ГОВОРИ МНОГО ИСТИНИ", а аз му казвах кротко да се разкара и продължавах по алеята с кучето, докато той продължаваше истерично да квичи.

Впрочем при единствения ми опит да говоря с него той разказа, че е българин, патриот и пуска на детето си само ЛЮБЕ и Кобзон. И не се шегувам...

Преди около месец беше последната ни среща. Вървях с кучето покрай игрището в паркчето срещу моя блок, когато някаква кола спря.

"УМРЕ ЛИ ЗАПАДО??? КАЖИ МИ, УМРЕ ЛИ??? ИДЕ ЛИ ПУТИН??? ИДЕ ЛИ ВЪЗРАЖДАНЕ???" - извика някой от една кола.

Гледам колата- немска. А от колата се подава запотената мутра на бившия атакист, настоящ фен на Възраждане.

"А бе, ти що не си с руска кола? Хайде, лека вечер!" - казах аз и продължих.

"Само ми кажи умре ли Западо? Иде ли Путин? Иде ли Възраждане?" - продължи активиста.

"Не. И ако обичаш, не ме занимавай с емоционалните си проблеми" - отвърнах аз и продължих.

"НЯМА НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ! НИЕ ИДВАМЕ! А ТИ ЩЕ ИДЕШ В КОНЦЛАГЕР!!!" - допълва истеричния пишман националист.

И на своята еврогейска кола той тръгва към своят евразийски дом, за да възпитава децата си на патриотизъм. Кобзон, Ростогуев, Бесогон на Кончаловски...

Пишман националиста не е националист. Той е смачкан от живота несретник, който яде шамари от жена си, децата му го презират, а приятелите му му се подиграват.

Той смята, че за това вината не е в него, а в ЕС и НАТО. И за това пишман националиста някой ден ще дойде и ще ви изкорми с джобно ножче.

Не знам защо пиша тази история. Не ме е страх от карикатури като този несретник. Страх ме е от онези, които се възползват от всеобщата българска простотия и вместо да направят нещо, щото тя да започне да изчезва, я подклаждат и печелят политически дивиденти.

Този пост е към националистите. Ако наистина сте националисти, щяхте да знаете, че "родина" не е място, в което говорим враждебно за всички наоколо (без Путя), а място, в което живеем достойно.

Айде да погледнете малко в тая посока, а не да търсите връщане на комунизма и да продавате тъпотии за кеймтрейлс, зли норвежки джендъри и химически пневмонит.

А че аз съм еднакво мразен от всички - чужди и свои - не е новина. Както и не е новина, че пишман националиста никога няма да се качи в Москвич..

Цитат

Изроджденците:
> трябва да имаме силна индустрия като едно време
> трябва да унищожим оръжейната ни индустрия, за да не стигат оръжия в Украйна.

Пак бълнувания някакви. иванке, кви бутони за те прихванали. Зарядно ли е.

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Те и неговите сподръжници взеха да му се смеят под постовете... Бърн-аут е човека, но да изтрае още няколко дена и времето ще се позахлади...

преди 26 минути, Sliderum2 написа:

Връла цензура е под всички Копейкинови канали, вкл. Евроком. Дори сабахлем изтриха цяла група, цитирах ви я.

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Те и неговите сподръжници взеха да му се смеят под постовете... Бърн-аут е човека, но да изтрае още няколко дена и времето ще се позахлади...

Направо е под ураганна атака. Още не се качил на магарето, вече си клати краката. То Белене щял да отваря, който не гласува за него. То ще ни тричал, па ще ни колят по къщята. Гунчева таман трима цитира, дето я заплашват че ще я убиват. Тая буля ми беше по-противна и от Копейкин, ама вече стоплям че е имала право да го напусне.

преди 21 минути, IvanKirov написа:

Връла цензура е под всички Копейкинови канали, вкл. Евроком. Дори сабахлем изтриха цяла група, цитирах ви я.

Направо е под ураганна атака. Още не се качил на магарето, вече си клати краката. То Белене щял да отваря, който не гласува за него. То ще ни тричал, па ще ни колят по къщята. Гунчева таман трима цитира, дето я заплашват че ще я убиват. Тая буля ми беше по-противна и от Копейкин, ама вече стоплям че е имала право да го напусне.

Леле, ти на бело ли си? Недей така, живота е хубав.

преди 18 минути, Toto2 написа:

Леле, ти на бело ли си? Недей така, живота е хубав.

Затуй ви ги давам тия цитати, гледаш ли ги? Дренчев ни подкарал дето Белене ще ни се стори рай. Копейкин вика, че те са добрите, който не е с тях е лошия, врагове сме, цитат ти давах от видео. Дори си го запазих на диска, рано или късно тия ид иоти ще се съфиресат кви ги вършат, и ще обърнат палачинката. Пък аз ще им напомня. С видео-материал. Тръгнали са срещу целия народ, с изкл. на шепа вечни аутсайдери лузъри, нещастини дето вика Киро Брейка.

Най-голямата тема в Нета е тука, ще се пробвам и да сключим братство с останалите трезво мислещи. То понятието омърсено, ама аз предпочитам клета майка да оцелее, вместо Ердоган да ни сдъвче до обяд, тъй или иначе американецът ни е харизал като за негов сателит.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Затуй ви ги давам тия цитати, гледаш ли ги?

ти му даваш цитати, оно ти вика на бело ли си - руслямистка логика в действие.

п.п. брейка оправи ставата, та пак ще тръгва по села и паланки - не му плащат, вервай му.

С просто око се види, че иванка го апе кучето. Постоянно. Кви цитати, кви пет лева? Цитати от лумпени като него, мемета от бездарници, несвързани мисли, предположения и обиди към хора, дето хал хабер си няма какви са....Ми как няма да му трият простотиите, като се вижда от 100 километра кви са ...тъпи, фанатични и идиотски. Те и официозите ще го цензурират, щото вреди на каузата, за която се бори. Аз за това се кефя. Като го четат хората тука, още повече се кефят на Възраждане. 

преди 29 минути, Toto2 написа:

С просто око се види, че иванка го апе кучето. Постоянно. Кви цитати, кви пет лева? Цитати от лумпени като него, мемета от бездарници, несвързани мисли, предположения и обиди към хора, дето хал хабер си няма какви са....Ми как няма да му трият простотиите, като се вижда от 100 километра кви са ...тъпи, фанатични и идиотски. Те и официозите ще го цензурират, щото вреди на каузата, за която се бори. Аз за това се кефя. Като го четат хората тука, още повече се кефят на Възраждане. 

1. Аз не съм виснал на вашия дувар.

2. Вие пишман менте патриотите виснахте на моя.

3. Нищо не давате, само искате.

4. Умирате от кеф да развалите другиму работата.

Дотук нещо невярно?

Всичко.

Висиш тука не знам колко страници. Няма лошо, работиш за нас.

Хич не сме виснали на твоя. Такива като тебе работници зависят от мене като работодател.

Даваме свободното си време и искаме едно единствено нещо - Коцето го е казал и доказал.

Да умираме да развалим кефа на всякакви продажни отрепки.

преди 14 часа, Toto2 написа:

Такива като тебе работници зависят от мене като работодател.

Къв работодател си ми пък ти ве! Ако видя някой да е свързан с Възраждане бягам далеч. И масло няма да ти дам да смениш.

Фриленсър съм, и 2 мин. от времето ми не мож плати.

Цитат

Даваме свободното си време и искаме едно единствено нещо - Коцето го е казал и доказал.

Да умираме да развалим кефа на всякакви продажни отрепки.

Продажна отрепка ли съм? Щото не ща да ставам секи ден зарад Гановци като тебе? Не ща да тормозите новото поколение  с шуба в 30 гр. жега. Не ща виза до Солун и Букурещ.

Вие доносници и социални паразити го искате. На някой да му гадно, ама и един мерзавец няма да иде той да служи.

Цитат

Ето как е разчел народопсихологията на бъгарина Иреачек:

… За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.

... Българин с българин не може да се разбере. Те все гръмогласят.

... България е с население 2 милиона души, което е разделено на три групи: бивши министри, настоящи министри и бъдещи министри.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

масло няма да ти дам да смениш.

иванке, аз също бих бягал далеч от теб, защото си на светлинни години от истинските програмисти и мързелив кодер, като описаните тук. Да ми пълниш заедно с още тълпа от обратното на остро, кодери, компютъра с 99% траш. Не, благодаря!

иванке, аз също бих бягал далеч от теб, защото си на светлинни години от истинските програмисти и мързелив кодер, като описаните тук. Да ми пълниш заедно с още тълпа от обратното на остро, кодери, компютъра с 99% траш. Не, благодаря!

Не си виждал мой код. Щото не съм социален паразит като копейкиновите безличия, затуй ли ми пришиваш всички земни грехове?

Един не остана при него, дето не е мишок дето само знае да иска. Всичко кадърно се махна.

Никога няма да разбера защо паразитите ненавиждат тоя, на чийто гръб живеят.

Хем си се намъкнал в къщата ми неканен, хем граби, хем вика пинтия съм бил и скруч, и бок лук. Щото си мислиш, че нещо ти дължа. На тебе и майка ти. Да ви гледам.

току-що, IvanKirov написа:

Не си виждал мой код. Щото не съм социален паразит като копейкиновите безличия, затуй ли ми пришиваш всички земни грехове?

Един не остана при него, дето не е мишок дето само знае да иска. Всичко кадърно се махна.

Не си ми го показвал, как да го видя. Същевременно, от синтез на предишни твои писания, какъв друг извод да си направя!

В замяна да носите нови данъци, шапкарско робство, и визи!

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Не си ми го показвал, как да го видя. Същевременно, от синтез на предишни твои писания, какъв друг извод да си направя!

Щото не ща простотиите ви, затуй ли си правиш изводи?

Един читав познаваш ли да иска тия 3 неща, дето бабишкерът им се радва?

Кой бизнесмен иска още налози, кой донаборник иска с ман галите, кой нормален човек иска виза да си нагледа апартамента в Солун?

Само крайно бедни нещастници, както сам каза просто да ни е гадно. Щото не страдаме като тях.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.