Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Естествено, че ще се окажете, клекнали на герб. 😉

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 7 минути, ncl написа:

Естествено. Ако вярваш на ГЕРБ.

Значи боеко греши - възраждане няма да победи ПП?

Защо ще гласувам за Възраждане.

Начетох се на социолози, антрополози и обикновенни анализатори, които чертаят профил на бъдещия гласоподавател на ПП Възраждане - чистачи, таксиджии, готвачи и други хора с ,по-скоро, оскъдно образование, без високи доходи. Това ме провокира да дам моята гледна точка.

Завършил съм Международни икономически отношения, учил съм в чужбина, владея два чужди езика, имам фармацевтична компания /стартирана от нула, не наследена/. По българските стандарти за успех - имам имоти в България, в чужбина, карам автомобил, който малцина българи могат да си позволят. Сертифициран пилот на самолет съм. Имам прекрасно семейство.

И ще гласувам за Възраждане! Защо?

- Произхода. Възраждане е партия, създадена от ентусиасти, които в дъжд и кал обикаляха България с техните знамена - отпърво малцина, в последствие - все повече и повече. Те не са проект на някоя чужда фондация, правителство или посолство / такива, измежду водещите партии са повечето - дори не го крият/. Най-простата подкрепа на думите са ми - износените обувки Рънърс /за 25 лв/ на доскорошните снимки на Костадинов - скролнете профила му и ще видите.

- Идеите. Време е да спрем да бъдем чуждопоклонници и да гледаме канчето ни да е пълно. Винаги съм се чудел на хора, които нямат два лева по един, как гласуват за десни идеологии. Включително и за БСП - доста по-дясна партия от заявените й претенции. Съобразяване с народения интерес не помня да е имало от как Тодор Живков въртеше целувки с Брежнев и получавахме нефт без пари, години наред. Тази година Унгария ще има 6% ръст на БВП, почети колкото Китай....раждаемостта им бележи феноменален ръст. Ние къде сме? Без идейни, 2050 със спад от 25% от населението ни / според изследвания. Трябва радикална промяна.

- Промяната. Прави ли ви впечатление, колко от политиците ни са с наднормено тегло. Освинени! Е, как тоя добитък ще продължи да развива прираста на теглото си, ако почне да тича за благо роду? Шега, шега, но истина. Трябва ни политика на 180 градуса от досегашната - спиране на неизгодни концесии, подновяване на икономическите връзки с Русия. Отваряне на икономиката към Китай / BTW Китай строи по 12 000 км магистрали на година в джунглата в Африка на доста по-ниски цени от нас в България /не ви ли писна да си чупите колите, да губим животи заради кофти пътища.... Всички, освен Възраждане, декларират запазване на досегашния курс и василитет! Колко по-ясно от това?

- Кадрите. Бях малък. в чужбина живеехме. Липсваше ми България и четях всичко на български. Попаднах на едни записки на професор Спас Т. Райкин - върл антикомунист, избягал в САЩ и станал там професор. Току що бяха назначили Надежда Михайлова за външен министър. Коментарът му бе - по добре дипломат от кариерата, комунист, отколкото преводачка, без опит в дипломацията, демократка. Проблемът с кадрите е много сериозен - това се вижда от началото на прехода насам. И все по-неподготвени, и все по-прости, но с голямо самочувствие. Та, тия, които управляваха и искат пак да управляват, ги видяхме - тъпи селяни, без заобикалки. Аз, не съм доволен от тях и ще дам шанс на другиго! Докато попадне на хора, които гонят народния интерес.

Успех на България!

Бъдещ гласоподавател на Възраждане, висшист.

Димитър Йонов

току-що, Toto2 написа:

Защо ще гласувам за Възраждане.

Начетох се на социолози, антрополози и обикновенни анализатори, които чертаят профил на бъдещия гласоподавател на ПП Възраждане - чистачи, таксиджии, готвачи и други хора с ,по-скоро, оскъдно образование, без високи доходи. Това ме провокира да дам моята гледна точка.

Завършил съм Международни икономически отношения, учил съм в чужбина, владея два чужди езика, имам фармацевтична компания /стартирана от нула, не наследена/. По българските стандарти за успех - имам имоти в България, в чужбина, карам автомобил, който малцина българи могат да си позволят. Сертифициран пилот на самолет съм. Имам прекрасно семейство.

И ще гласувам за Възраждане! Защо?

- Произхода. Възраждане е партия, създадена от ентусиасти, които в дъжд и кал обикаляха България с техните знамена - отпърво малцина, в последствие - все повече и повече. Те не са проект на някоя чужда фондация, правителство или посолство / такива, измежду водещите партии са повечето - дори не го крият/. Най-простата подкрепа на думите са ми - износените обувки Рънърс /за 25 лв/ на доскорошните снимки на Костадинов - скролнете профила му и ще видите.

- Идеите. Време е да спрем да бъдем чуждопоклонници и да гледаме канчето ни да е пълно. Винаги съм се чудел на хора, които нямат два лева по един, как гласуват за десни идеологии. Включително и за БСП - доста по-дясна партия от заявените й претенции. Съобразяване с народения интерес не помня да е имало от как Тодор Живков въртеше целувки с Брежнев и получавахме нефт без пари, години наред. Тази година Унгария ще има 6% ръст на БВП, почети колкото Китай....раждаемостта им бележи феноменален ръст. Ние къде сме? Без идейни, 2050 със спад от 25% от населението ни / според изследвания. Трябва радикална промяна.

- Промяната. Прави ли ви впечатление, колко от политиците ни са с наднормено тегло. Освинени! Е, как тоя добитък ще продължи да развива прираста на теглото си, ако почне да тича за благо роду? Шега, шега, но истина. Трябва ни политика на 180 градуса от досегашната - спиране на неизгодни концесии, подновяване на икономическите връзки с Русия. Отваряне на икономиката към Китай / BTW Китай строи по 12 000 км магистрали на година в джунглата в Африка на доста по-ниски цени от нас в България /не ви ли писна да си чупите колите, да губим животи заради кофти пътища.... Всички, освен Възраждане, декларират запазване на досегашния курс и василитет! Колко по-ясно от това?

- Кадрите. Бях малък. в чужбина живеехме. Липсваше ми България и четях всичко на български. Попаднах на едни записки на професор Спас Т. Райкин - върл антикомунист, избягал в САЩ и станал там професор. Току що бяха назначили Надежда Михайлова за външен министър. Коментарът му бе - по добре дипломат от кариерата, комунист, отколкото преводачка, без опит в дипломацията, демократка. Проблемът с кадрите е много сериозен - това се вижда от началото на прехода насам. И все по-неподготвени, и все по-прости, но с голямо самочувствие. Та, тия, които управляваха и искат пак да управляват, ги видяхме - тъпи селяни, без заобикалки. Аз, не съм доволен от тях и ще дам шанс на другиго! Докато попадне на хора, които гонят народния интерес.

Успех на България!

Бъдещ гласоподавател на Възраждане, висшист.

Димитър Йонов

Е, сега ще гласуваш - на следващите избори февруари, за кого ще гласуваш? Израждане няма да играе - ко праим?

преди 6 минути, Toto2 написа:

Бях малък. в чужбина живеехме.Току що бяха назначили Надежда Михайлова за външен министър.

aха - инак помни, когато педала живков се цуняше със педала брежнев, та бил се топлил на безплатна нафта, гориво с което запада създаде индустрии, в България се топлим. А бе за чудо и приказ сте руZлямистите, добре че света скоро ще се отърве от вас.

преди 1 минута, insec написа:

aха - инак помни, когато педала живков се цуняше със педала брежнев, та бил се топлил на безплатна нафта, гориво с което запада създаде индустрии, в България се топлим. А бе за чудо и приказ сте руZлямистите, добре че света скоро ще се отърве от вас.

Фантазирай си свободно, лошо няма. 

преди 1 минута, Toto2 написа:

Фантазирай си свободно, лошо няма. 

мерси, че ми разреши - другарю руZлямист :lol6:

преди 4 минути, insec написа:

Е, чак па педал....я виж малък тошко къф левент е :) 

преди 1 минута, insec написа:

мерси, че ми разреши - другарю руZлямист :lol6:

Щрауса като си зарива главата в земята не пита никой. Мечтай си, сънувай си - не ти е нужно разрешение. 

преди 2 минути, Toto2 написа:

Щрауса като си зарива главата в земята не пита никой.

никой щраус няма право да си зарива главата в земята без преди това да е получил разрешение от путьо!!! 😏

преди 10 минути, insec написа:

никой щраус няма право да си зарива главата в земята без преди това да е получил разрешение от путьо!!! 😏

инцес, ти евеш ли без разрешение. На Путин. В смисъла на анаграма на името на профила ти. Питам за едни познати на държавна служба, занимаващи се със сексуални посегателства над малолетни.

преди 15 минути, insec написа:

Да ти го кажа на право - глупав си и без разрешение на когото и да е.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Питам за едни познати на държавна служба, занимаващи се със сексуални посегателства над малолетни.

егати държавната служба брато, егати познатите имаш - да посягате сексуално на малолетни ..... ма както се вижда в Украйна, щом путьо ви е дал разрешение. 😏

току-що, Toto2 написа:

Да ти го кажа на право - глупав си и без разрешение на когото и да е.

въх, обидих са :lol6:

преди 5 минути, insec написа:

егати държавната служба брато, егати познатите имаш - да посягате сексуално на малолетни ..... ма както се вижда в Украйна, щом путьо ви е дал разрешение. 😏

Ммм, верно малко криво го написах, те само разследват и арестуват лица занимаващи се с такива деяния, а не ги вършат.

Хм, ходиха заедно да борят зеления сертификат, пък ни един не остана у Възраждане. Ни Мангъра ни Тодоров. Ни Пасков.

Цитат

Георги Тодоров

3 ч  ·

Получих покани от 3 места да участвам на тези избори. Винаги съм смятал, че който не се занимава с политика, не следва да се оплаква, че политиката винаги се занимава с него. Според мен само Има такъв Народ - нашия, са били извънсистемен играч и поради видимия факт , че тази система не може да продължава така, приех да бъда 2ри в листата в Сливен, а номера ни е 19.

Цитат

Елена Гунчева

55 мин  ·

Изродените орки не се спират. Тая влюбена в гагаузина женица не спря от два месеца да ме плюе ежедневно и да ме отбелязва, защото явно освен майка й никой друг не й чете публикациите. Вместо да благодарят, че им помогнах, не спряха да ме обиждат, плюят, правят колажи, подиграват и да ми измислят прякори. Но никой от тях не отговаря на въпросите къде Костадинов е опукал безотчетните пари и членския внос. Заслепението им стига до такова дъно, че дори психодесните и гербавите биха се засрамили от злобата си.

...

Точно реакциите на такива като тази женица отвратиха нормалните хора от Възраждане. Толкова ли не можахте да си замълчите, вместо да ме обиждате и клеветите? Толкова ли не можахте да си затворите калните усти за тези, които вече не ви харесват. Толкова ли не можахте да си замълчите за мен, за Галунова, за Пасков, за другите, които вече не са с вас?!? Всеки, който не ви харесва, е подложен от ордата орки, на подигравки, обиди и клевети. Срам нямате. Вижда се от всички нивото ви.

...

https://www.facebook.com/eli.gunchev

В страницата на Гунчева:

Цитат

Елена Гунчева

3 мин  ·

Родата на Дренчев: брат му Димо. Димо отново е кандидат-депутатин. Интересно е, дали е ваксиниран като брат си. Още по-интересна е позицията му за ваксините срещу ковида. Очаквайте.....

преди 23 минути, IvanKirov написа:

Ни Мангъра ни Тодоров. Ни Пасков

'се отбрани умнокрасивци. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.