Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 минути, insec написа:

а дренката как е с певчевските умения - или той си е само по концлагеризма?

Него не го познавам. Ма като военен да- трябва дисциплина. Къде видя концлагери? Който е згазил лука - убил, откраднал, предал си е страната - отива в затвора по закон. Просто е.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, Toto2 написа:

Къде видя концлагери?

а, да - дзвинявай, то това дето е казал дренката, не го е казал той, ами негов двойник, агент на щатите.

Казаното казано, направеното направено. Опа, още нищо не са направили..Па Петков едно казваше, нищо от това не направи, обаче с това дето направи (но не го каза) оноди майката на Българията.

преди 47 минути, Toto2 написа:

Казаното казано, направеното направено. Опа, още нищо не са направили..Па Петков едно казваше, нищо от това не направи, обаче с това дето направи (но не го каза) оноди майката на Българията.

струва ми се, че те разбрах - казаното ненаправено беше неказано, защото правенето, дето го каза, не беше казано, а бе ненаправено, но важното е, че каза и направи, когато не каза, каквото ненаправи при казването, а не при неказването на правенето, което си беше казано

преди 1 час, insec написа:

струва ми се, че те разбрах - казаното ненаправено беше неказано, защото правенето, дето го каза, не беше казано, а бе ненаправено, но важното е, че каза и направи, когато не каза, каквото ненаправи при казването, а не при неказването на правенето, което си беше казано

Уж се водиш умник...Мне. Кирчо излъга колко процента народ - обеща да се бори с корупция и да "оправи" положението, осрано от бойко. Обаче първата му работа беше да бори вируса, да пусне македония дето не и е мястото и да убие лева. Неща, които ако беше казвал че ще прави никога нямаше да влезе в парламента. Възраждане обещава и после точно това осъществява. Хората искат предателите да си платят и точно това ще се случи, естествено по закона. 

преди 6 минути, Toto2 написа:

Обаче първата му работа беше да бори вируса......Възраждане обещава и после точно това осъществява.

викаш нито един от възраждане не тръгна да се бори с вируса, ваксинирайки се 🙃

Бъркаш нещата. Възраждане беше който иска да се вакса, който не иска да не се вакса. Кирчо че и янев вкараха задължително ваксане. Има огромна разлика, която кой знае защо удобно не забелязвате.Кирчо излъга нагло няколко пъти, започвайки с гражданството си, но той нали е сладур, няма проблеми. Той е най-готиния пич, нищо че изневери и на жена си, ама то това е нормално....Айде стига лицемерие...

Забавно. Вацев говори как унищожаването на средната класа ражда фашизъм. Копейкин туй прави.

преди 16 часа, Toto2 написа:

Къде видя концлагери? Който е згазил лука - убил, откраднал, предал си е страната - отива в затвора по закон. Просто е.

Копейкин счита за враг който не е с тях. На точната секунда  ви го засякох.

24_n.jpg

32_n.jpg

Цитат

Елена Гунчева

7 мин  ·

Забавно е. Сектата на Израждане от сутрин до вечер с пяна на уста висят по чуждите профили във фейсбук да мучат как само те ще спасят България /а който не е съгласен, ще бъде пратен в Белене/ и как ние, предателите, които не ги харесваме и ги критикуваме, сме долни, подли, предатели, продажни, гадни, зли, стари, грозни, и т.н. и т.н. Но особено забавно е, когато обясняват запенени как мен и Пасков никой не ни бил знаел преди Божествения да ни направи известни.

Естествено, подобни твърдения предизвикват неистов смях у всеки, който има поне две мозъчни клетки и наблюдава политическото пространство в България. Но, за целите на твърдението, да приемем, че сме никои. А сега МОЛЯ:

- ПОСОЧЕТЕ ЕДИН, ПОНЕ ЕДИН известен изрожденец, който да е име, да се знае какво е направил извън партията, да го разпознават хората, да увлича другите след себе си. Извън Божествения, разбира се.

Това, че в сектата са налазили всякакви маргинали, неуспели в живота, е ясно. Там с подозрение се гледа на всеки, който има образование и се е доказал в живота и не му е необходима политиката, за да си оправи живота. Затова и нивото на предизбоната кампания е такова - участия в състезания, боядисване на стени и пейки, низане на люти чужки, тропане на хора и прочие. Както и цялата дейност на сектата. Нищо смислено, цялата пара в свирката!

Също така е изумително, че в града на Божествения, при откриване на предизборната кампания има САМО 13 души. Че то за десет минути само на моя профил има повече възрожденски тролове, отколкото на откриването на кампанията им. Защо не направите нещо смислено и вместо да плюете мен във фейсбук, не отидете да правите калабалък на партията? Интересно е, че от социалните мрежи се оставя впечатлението, че сте хиляди. А на протести и пет хиляди не можете да съберете. Нито на кампаниите си.

Та.....посочете поне един известен, който да е направил нещо смислено от вас.

Елена Гунчева

Цитат

Даниела Цонева

18 ч  ·

Ко, стаа брат?

Ам чи ко, стаа …

Ресторантьорът от ГЕРБ, Алибегов, и заместник председателят на Възраждане, Иво РУСчев, са съдружници в обща фирма.

9_n.jpg

Цитат

Елена Гунчева

17 ч  ·

Ръгай чушки в боба. Това може да е химнът на предизборната кампания на "любимата" ми партия. В ден, в който България съчувства на бедстващите българи, чиито домове са залети от вода, селища, в които са пропаднали пътища и отнесени мостове, те нижат люти чушки!!!!!

Елена Гунчева

118_n.jpg

иванке, напиши си некво ботче да ти пуска опорките. Така ше е по-ефективно и без туй са едни и същи, пък онуй ше ги пуска и докато нанкаш. 

А, добро утро.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

иванке, напиши си некво ботче да ти пуска опорките. Така ше е по-ефективно и без туй са едни и същи, пък онуй ше ги пуска и докато нанкаш. 

А, добро утро.

Чудя се има ли достатъчен компромат, дето би разколебал бай ганювци като вас.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Чудя се има ли достатъчен компромат, дето би разколебал бай ганювци като вас.

А де, може би нещо което е истина, а не компромат.

Ми не. С компромати не става, поне тия дет ги изнамираш. С лъжи, фантазии, тъпи мемета, някой казал нещо, друг заплашил нещо...мне, не става. Това върви в детската градина.

току-що, Toto2 написа:

Ми не. С компромати не става, поне тия дет ги изнамираш. С лъжи, фантазии, тъпи мемета, някой казал нещо, друг заплашил нещо...мне, не става. Това върви в детската градина.

Туй лъжа ли е?

32_n.jpg

Говорят за компроматите - 30 минута

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Туй лъжа ли е?

32_n.jpg

Туй нещо си казал Дренчев. Ми още не е истина. Като стане факт - тогава дигай знамето. Факт е, че който в момента говори против сегашната власт, той е в некви такива списъци. 

Интересно, снимката на човека хич не ми прилича на Николай Дренчев.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Туй лъжа ли е?

32_n.jpg

"Мислим", я малко го разтълкувай тоз какво въобще съобщава. Остави останалото съдържание. Туй в кавичките как го обясняваш?

Ще ме разстрелвате ли в Белене, ако му кажа Копейкин? Има 2 варианта. Дренчев лъже, или ще правят диктатура. Кое си избираш?

Посочи ми диктатура, дето е хубава извън кръжеца партийни кърлежи като вас.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Ще ме разстрелвате ли в Белене, ако му кажа Копейкин? Има 2 варианта. Дренчев лъже, или ще правят диктатура. Кое си избираш?

Ми не. В България не разстрелват, и то особено за идиотизъм.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Има 2 варианта. Дренчев лъже, или ще правят диктатура. Кое си избираш?

преди 4 минути, Toto2 написа:

Ми не. В България не разстрелват, и то особено за идиотизъм.

Кой е идиота тука? Чисто мутренски изпълнения. Избери си. За лъжец ли клакьорстваш, или за нов Хитлер. Вацев ви го каза. Унищожаването на средната класа води до фашизъм.

Кой е идиота тука? Чисто мутренски изпълнения. Избери си. За лъжец ли клакьорстваш, или за нов Хитлер. Вацев ви ги каза. Унищожаването на средната класа води до фашизъм.

Ти ми кажи, в кои страни има смъртно наказание?

преди 10 минути, Toto2 написа:

Ти ми кажи, в кои страни има смъртно наказание?

Трети път те питам. За лъжец или за диктатор си плю на съвестта.

В България е имало смъртно наказание на опозиция. Толкова скоро, че ги помним лично.

Верно напомняте на червената клика, с тез таксиджии и бавачки, де ще рестартирате държавата.

Лумпениат има у всяка държава. Да пази Господ пурковци да ни управляват. И музейни мишки.

Служител не е имал, бизнеса иска да дои.

Трети път те питам. За лъжец или за диктатор си плю на съвестта.

В България е имало смъртно наказание на опозиция. Толкова скоро, че ги помним лично.

Верно напомняте на червената клика, с тез таксиджии и бавачки, де ще рестартирате държавата.

Явно не знаеш в кои страни има смъртно наказание и в кои няма. Кратка подсказка - колониални и зависими държави нямат смъртно наказание. Имали сме смъртно наказание по царско време и малко по соца съвсем в началото. Сега нямаме. 

Сега имаш наказание за клеветене примерно и ще отнесеш парична санкция, ако говориш лъжи и обиди за някого, стига да рече да те съди. Така че, споко, в затвор няма да ходиш, освен ако не откраднеш нещо, не убиеш някого, не сгазиш някого с колата....Засега за измяна на държавата още никого не са съдили и е крайно време да започне да се случва. 

преди 7 минути, Toto2 написа:

Засега за измяна на държавата още никого не са съдили и е крайно време да започне да се случва. 

преди 7 минути, Toto2 написа:

Имали сме смъртно наказание по царско време и малко по соца съвсем в началото. Сега нямаме. 

Белене и още 100 лагера си съществуваха през целия соц. Сума народ избиха тия идолите ти.

Туй искате да връщате. Грозни шапкари да ме натискат у мизерията. Те друго не знаят.

От детската градина до гроб. Червен изверг на главата.

Поставиха ни по-долу от прасето, храниха ги с хора.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.