Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Белене и още 100 лагера си съществуваха през целия соц. Сума народ избиха тия идолите ти.

Туй искате да връщате. Грозни шапкари да ме натискат у мизерията. Те друго не знаят.

От детската градина до гроб. Червен изверг на главата/

БКП и отечествен фронт кво общо има с моите хора? Нещо не ми е ясно. Бившите комунета ги виждам в СДС, даже в Герб ги има, БСП да не говорим. Христо умнокрасивия не е ли дете на майка си - червена бабичка. Що ми слагаш на моята партия греховете на предишните гадове? И що ги харесваш повече предишните гадове? Баси шизофреника си.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, Toto2 написа:

БКП и отечествен фронт кво общо има с моите хора?

Пълно е с червени изроди.

Нещо не ми е ясно. Бившите комунета ги виждам в СДС, даже в Герб ги има, БСП да не говорим. Христо умнокрасивия не е ли дете на майка си - червена бабичка. Що ми слагаш на моята партия греховете на предишните гадове?

Нали се скъса да хвалиш соца, казармата, жителството и стрелянето по границите. Който бяга от хубаво.

И що ги харесваш повече предишните гадове? Баси шизофреника си.

Кои гадове харесвам, че не съм забелязал. Просто вие сте най-лошия избор. Не знам други да приказват за отваряне на Белене, и нова казарма. Враг съм, само щото не ви ща данъчния хаос и нов затвор. Копейкин си го каза в прав текст. "Ние сме добрите, останалите са предатели". Само щото не ща да му давам 70% от дохода си, ме обяви за враг, дето Белене ще ми се стори рай.

Явно водите ада с вас.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Пълно е с червени изроди.

Нали се скъса да хвалиш соца, казармата, жителството и стрелянето по границите. Който бяга от хубаво.

Кои гадове харесвам, че не съм забелязал. Просто вие сте най-лошия избор. Не знам други да приказват за отваряне на Белене, и нова казарма. Враг съм, само щото не ви ща данъчния хаос и нов затвор. Копейкин си го каза в прав текст. "Ние сме добрите, останалите са предатели". Само щото не ща да му давам 70% от дохода си, ме обяви за враг, дето Белене ще ми се стори рай.

Явно водите ада с вас.

Кои са тези червени изроди сред нас?

Сравнявам соца със сега, не го хваля. Като свалиха бай Тошо бях сред първите на площада.

Разбрах че никой не харесваш, но щом най-много не харесваш едни, значи другите не са ти толкоз черни. Тоест ги харесваш повече, отколкото първите. 

Другото - бълнуванията ти на малоумен идиот няма да коментирам, няма смисъл. Искаш си играчката и няма да излезеш и няма да спреш да ревеш и тръшкаш, докато мама не ти купи това дето си го харесал. Типично...

Разбрах че никой не харесваш, но щом най-много не харесваш едни, значи другите не са ти толкоз черни. Тоест ги харесваш повече, отколкото първите. 

То не е трудно, вие сте най-зле.

Искаш си играчката и няма да излезеш и няма да спреш да ревеш и тръшкаш, докато мама не ти купи това дето си го харесал. Типично...

Нямам намерение да си дарявам парите на музейни плъхове и на шапкари, дето ми викат враг и предател. Само щото не ща шапкари на власт, дето си помъкнали цялата рода.

За такива не искам да работя. Дори самия факт, че е шапкар, го прави боклук  в очите ми. Работодателят ми директно отсвирваше бивши военни. Научени са, че цял свят им е длъжен, и по призвание трябва да им служи. Оттам иде понятието СЛУЖба. Да служиш и прислугваш на прос ти шапкари. Че и дълг ми го вмениха.

Бок луци!

преди 2 минути, IvanKirov написа:

То не е трудно, вие сте най-зле.

Нямам намерение да си дарявам парите на музейни плъхове и на шапкари, дето ми викат враг и предател. Само щото не ща шапкари на власт, дето си помъкнали цялата рода.

За такива не искам да работя. Дори самия факт, че е шапкар, го прави боклук  в очите ми. Работодателят ми директно отсвирваше бивши военни. Научени са, че цял свят им е длъжен, и по призвание трябва да им служи. Оттам иде понятието СЛУЖба. Да служиш и прислугваш на прос ти шапкари. Че и дълг ми го вмениха.

Бок луци!

Копейкин все за дълг и служба ми разправя. В развод, макар и фиктивен, да прикрие крадените имоти.

Дренчев не си отслужи дълга, държавата платила милиони да го обучава, той офейкал след 2 години.

Тия ли са ви моралните стожери, че да дърпате останалите да ви служат?

току-що, Toto2 написа:

Е то малко остана. Скоро ще ти се наложи....

Какво ще ми се наложи?

По примера на Дренчев ли почна да заплашваш всички дето не са лумпеноиди?

Кой заплашва бе, смотан? Гузен не гонен бяга. 

преди 4 минути, Toto2 написа:

Е то малко остана. Скоро ще ти се наложи....

Обясни какво ще ми се наложи. Ако случайно пурковците дойдете на власт. Музейни плъхове, шапкари, бакшиши и бавачки. Начело с Дупестия 🙂

Цитат

Копейкин успя да събере 13 души за шествие във Варна

Точно 13 симпатизанти на "Възраждане"(преброени) успя да събере Копейкин за шествие във Варна. 

Смуглият русофил многократно се обявяваше за първа политическа сила, но фактите са отчайващи.

https://daniivanov.blogspot.com/2022/09/13.html?m=1

Глеей как си инструктира кокошките, вашия фюрер:

10n.jpg

Писали сте толкова много, че може и после да взема да го прочета ли...Кой знае, може и да открия нещо полезно в толкова думи. А каква игра играе Дренчев и защо, предположенията могат да са толкова много, че не се наемам да ги разгадавам. Проблем е и мързелът ми да отида и прочета и останалите постове в нишката, от която е снимано толкова малко.

току-що, Sliderum2 написа:

Писали сте толкова много, че може и после да взема да го прочета ли...Кой знае, може и да открия нещо полезно в толкова думи. А каква игра играе Дренчев и защо, предположенията могат да са толкова много, че не се наемам да ги разгадавам. Проблем е и мързелът ми да отида и прочета и останалите постове в нишката, от която е снимано толкова малко.

В не 1 или 2 поста, шапкар Дренчев заплашва всички, нарича ни предатели, ак о не изберем родата му на държавна копанка.

Мисля, че дори е подсъдно, има такъв закон, да поддържаш фашимерски идеи е престъпление. Копейкин да го каже, нали е юрист...

преди 32 минути, IvanKirov написа:

Блогъра ти е толкова безпомощен, жалък и страхлив, че дори няма смелостта да си покаже муцуната ! 

Същия като него си и ти! Да се говори с тебе е равносилно да водиш дебат с латерна - плещиш си каквото има на перфокартата и нито виждаш, нито чуваш какво ти се говори!

Давай следващата картинка, потвърждаваща написаното в началото на поста ми и навий пружината на латерната!

току-що, Joss Bomon написа:

Давай следващата картинка, потвърждаваща написаното в началото на поста ми!

12_n.jpg

13.jpg

14_n.jpg

Цитат

Копейкин

Страница за сатира

· 4 ч  ·

Само един истински възрожденец разбира как работи демокрацията в Северна КореА!

Цитат

Robert St

Вика ми един дебил, че сме били колония на САЩ.

Питам го ти в коя американска фирма слугуваш?!

Колко американски коли те накараха да си купиш насила.

По времето на соца за американски коли ли чакаше ред?!

На кого плащаш скъпото парно заради скъпия руски газ?!

Къде ти отиват паричките, когато зареждаш гориво в колата и то с най-висока надценка в Европа?!

А имаш ли избор?!

На кого плати 1 милиард за два реактора?!

Знаеш ли, че КТБ, от която източиха 4 милиарда лева, е руска банка, в която наливаха парите на българските държавни предприятия?!

Като си плащаш мобилния на БТК - руска собственост, на Виваком - руска собстевност, къде ти отиват парите?!

Кой бетонира и завзе Черноморието ни, американците ли?!

Защо в България има 50 000 руски фирми, и почти нито една от тях не плаща данък!?!

Защо имат вече над 400 000 имота тук?!

Знаеш ли, че за 10 години Лукойл е декларирал тук приходи от над 60 милиарда лева и не е платил и стотинка данък печалба.

Като си купуваш цигари на Булгартабак, къде ти отиват паричките, при руските собственици, или при американците?!

Знаеш ли, че над 30% от икономиката ни е в руски ръце?! Колко американски има?!

Цитат

Martin Batinkov

Евала, господин Костадинов, чакаме да затворите границата с Гърция и да ходим на море в прекрасната Русия-във Сочи, във Владидосток, във Новоросийск. В Бургас 13 човека, тук поне 26 дано съберете!

37_n.jpg

38_n.jpg

преди 35 минути, IvanKirov написа:

В не 1 или 2 поста, шапкар Дренчев заплашва всички, нарича ни предатели, ак о не изберем родата му на държавна копанка.

Мисля, че дори е подсъдно, има такъв закон, да поддържаш фашимерски идеи е престъпление. Копейкин да го каже, нали е юрист...

Въпросът е на какво отговаря. Да не е на "каквото повикало, такова се обадило".

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Въпросът е на какво отговаря. Да не е на "каквото повикало, такова се обадило".

Проповядване на фашизъм е престъпление. Радвайте се, че няма прокурори.

39_n.jpg

Цитат

Наблизо плуват два огромни спрямо нашата лодка кораби: ЕС и Атлантическия съюз. Страната ни е взета на буксир от тях, но вълните заради погрешната посока на българската лодка с нос назад спрямо посоката на движение непрекъснато я заливат и пълнят неотвратимо с вода.

.

Вариантите са три:

режем въжетата (по Копейкин и сие) и черупката ни потъва заедно с нас;

държим лодката в същото положение и вълните я разнебитват на парчета въпреки буксира и тя пак потъва, макар и по-бавно (засега негласна позиция на всички големи партии);

хората на лодката хващат руля и го завъртват в правилната посока – ако трябва, опрели нож в гърлото на капитаните й. И оцеляват в бурното море.

Ножът са не само изборите, но и непрекъснатия натиск върху политиците ни да се вземат в ръце и да скъсат със зависимостите си.

Тези зависимости ги направиха достатъчно богати, но забравят, че същите зависимости могат да ги направят бедни и дори изпратят в кауша или да ги удавят. Например когато лодката вместо на буксир бъде направо качена на борда на двата огромни лайнера до нас (например с член 5 от Устава на НАТО и др. различни механизми – има ги достатъчно) или лайнерите я зарежат на произвола на съдбата.

преди 27 минути, IvanKirov написа:

Проповядване на фашизъм е престъпление. Радвайте се, че няма прокурори.

39_n.jpg

А ти кво точно проповядваш освен геноцид над пенсионерите и други хора в неравностойно положение. А да, забравих мнението ти за ромите.

Иванке, как не сподели с нас че Коцето е скрит циганин? Как пропусна! Възмутен съм и огорчен, да знаеш.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

А ти кво точно проповядваш освен геноцид над пенсионерите и други хора в неравностойно положение. А да, забравих мнението ти за ромите.

Кое е геноцид? Да ми прибират само 60 % от брутото? За диван на копейкин.

преди 6 минути, Toto2 написа:

Иванке, как не сподели с нас че Коцето е скрит циганин? Как пропусна! Възмутен съм и огорчен, да знаеш.

Писах.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Писах.

Писа, ама забрави да намериш, че освен сигън е и канибал! Това още не са го публикували в Уйкенда...

А бе - голямо шествие сте напрайли във Варна бре, човек не може ви преброи колко народ сте: 10 ли, 12 ли. :laughing5:

Цитат

Огнян Христов

Какви същества ражда функционалната неграмотност-да се смееш ли да плачеш ли.Абе клозетни тарикати Захари Стоянов е против подлата политика на Русия и е отровен в Париж от руски терористи.

40n.jpg

Цитат

Донка Джендова

Вчера в 12:05 ч.  ·

Две уж големи структури

Пет човека на кръст...

41_n.jpg

Цитат

ДРЕНЧЕВИ И ВАКСИНИТЕ

Братът на ваксинирания депутат от Възраждане Николай Дренчев - Димо, се вижда, че също няма нищо против ваксините срещу Ковид-19. С изумление чух от видеото, че водачът на листата на Възраждане в Перник на тези избори, се възмущава, че не била създадена добра организация за хората, които искат да се ваксинират срещу ковид......

Димчо иначе се е барнал в костюм, все пак да не срами родата, нали цялата е по листите на партията. Но лицемерието явно е традиция за семейството им. Ваксинирани антиваксъри, водачи на листи за избори, в които уж заявяват, че ще се борят срещу мерките и ваксините, а всъщност се възмущават защо повече хора не могат да се ваксинират.

Истината е някъде там.....лъжите винаги излизат наяве. Могат да лъжат само до някое време. Скоро дори заблудените им фенове ще осъзнаят истината от думите и действията им.

Бог гледа, Димо Дренчев! А една от Божиите заповеди е: "Не лъжи!". Макар, че за калвинистите не знам доколко важи спазването на Божиите заповеди.

Елена Гунчева

Цитат

Веско Паунов

30 август в 15:09 ч.  ·

Хехе! И Пламен Пасков е разбрал какъв интригант е Николай Дренчев, партийният секретар на "Възраждане". Знаех, че шило в торба не стои и всички ще го разберат рано или късно. Ама така е, когато мечтаеш цялата рода да я качиш на държавната софра, само с интриги, а си тъп като цървул.

43n.jpg

https://www.facebook.com/MartinMProfile/videos/1175642409877825

441_n.jpg

Цитат

- Кои сте вие?

- Ние сме Стоте възрожденци.

- А защо сте само тринайсет?

- Нема хора...

Цитат

Велеслав Гривов

Барем родата на Дренчев от изборните листи да бяха домъкнали за калабалък. Поне едно 200 - 300 души са.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.