Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 16 часа, IvanKirov написа:

47_n.jpg

откакто е стъпил кракът на мръсният американец сме цъфнали и вързали...

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 34 минути, _nib_ написа:

едно ,,нещо"....(ес....нато)....

пречи ли на икономиката ти....

на отношенията ти с трети страни...

на спокойният живот на огромна част от населението на държавата ти...

няма нужда от ,,него" или членство в ,,него"....

за нас:

държавата ни я е имало много преди тези организации...

но ако останем в тях-няма да я има...скоро

Добре де, кво правим ако ни нападне не Турция, ами дори клета Албания примерно... Или айде по-достоверно, сърбите.

Аз и един не познавам дето ще да ходи да се бие за България. 30 години с глупостта си избирахте най-големите бок луци, нарязахте авиация ракети и артилерия. Кво правим ако ни нападне някой, и сме извън НАТО???

преди 31 минути, _nib_ написа:

откакто е стъпил кракът на мръсният американец сме цъфнали и вързали...

Що, кво ни е? Първата ми заплата беше 100$. Месечно. По времената, кога царчето ви залъга.  Сега за опитни специалисти дават от 350, до 550 $ НА ДЕН.

Верно, че за прости таксиджии и бавачки в парламента тая работа не ви грее. Затуй си плю ете на род и родина, след вас и потоп, само няколко месеца да ядете депутатско кюфте, се е файда!

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Кво правим ако ни нападне някой, и сме извън НАТО??

Кипър.

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

Кипър.

Само оправдания бе пенсии, верно ми кажи кво правим. Скандинавците по-прости ли са от нас да напират да влизат? Украинците точно затуй ги бият в момента, щото искат да влизат.

Вие ли ще си мъкнете огромните шкембета, по 5 на нож, Ердоган като направи провокация и си прибере родопите?

Или пак ще вменявате дълг, на нашето поколение. Дося все скруч ми викахте, безродник и квото там, все за пустите пари, дето няма да ги видите. Дори да можете да промените закона.

Да не ме е таковал лудия - да си давам парите на таксиджии, бавачки и Дупестия???

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Само оправдания бе пенсии, верно ми кажи кво правим. Скандинавците по-прости ли са от нас да напират да влизат? Украинците точно затуй ги бият в момента, щото искат да влизат.

Вие ли ще си мъкнете огромните шкембета, по 5 на нож, Ердоган като направи провокация и си прибере родопите?

Или пак ще вменявате дълг, на нашето поколение. Дося все скруч ми викахте, безродник и квото там, все за пустите пари, дето няма да ги видите. Дори да можете да промените закона.

Да не ме е таковал лудия - да си давам парите на таксиджии, бавачки и Дупестия???

Кви оправдания бе иванке. Просто пример, че нато не е нещо което върши каквато и да е полезна работа за членовете си, според своето главно предназначение. Иначе да се въртят едни пари за пре(въоръжаване) грешка няма.

току-що, Sliderum2 написа:

Иначе да се въртят едни пари за пре(въоръжаване) грешка няма.

Кво, на Путин ли ще се молите за МИГ-ове? Той в момента си изкупува танковете, че нещо му трябват и са му кът.

Няма да ни огрее при него.

Музеен мишок се бърка у бизнес, бавачка почна да разбира от военно дело, Дупестия ще ни оправи визите.

Един за цяр бизнесмен сте го подлъгали с пари, пробвах да пиша в групата им, отрязаха ме. Нямал съм профилна снимка.

Толкова сте жалки, че лъснахте един месец преди изборите.

Кипър между другото беше конфликт м/у 2 равностойни, НАТО-вски държави.

Путин не е в НАТО, и още преди години обеща да работи по въпроса да върне НАТО в границите на 1997 г. Няма да ни се размине блядь и сука да дойдат да ни чистят от фашисти.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Кво, на Путин ли ще се молите за МИГ-ове? Той в момента си изкупува танковете, че нещо му трябват и са му кът.

Няма да ни огрее при него.

Музеен мишок се бърка у бизнес, бавачка почна да разбира от военно дело, Дупестия ще ни оправи визите.

Един за цяр бизнесмен сте го подлъгали с пари, пробвах да пиша в групата им, отрязаха ме. Нямал съм профилна снимка.

Толкова сте жалки, че лъснахте един месец преди изборите.

иванке, я марш да дрънкаш за Путин в някоя по правилна тема! :)

Чух, че краварите най-после са ни доставили чертежите на ф16, а вече стана пълна година, откакто няколко пилота тренират на тия (може би)летящи таратайки...Е, на по-старата модификация ф16 блок 60, ама това са подробности.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

иванке, я марш да дрънкаш за Путин в някоя по правилна тема!

Кво, Ердоган ли ще ни осиновява? Той от години си пуща влакове на Османската империя, случайно обърква карти дето границата му минава до Филибето чак. Кой ще ни пасе като се дръпнем от всички възможни съюзи? Бабичките ли ще преосновавате клета майка? Бавачката Искра отсега си вре носа у военни дела.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Кво, Ердоган ли ще ни осиновява? Той от години си пуща влакове на Османската империя, случайно обърква карти дето границата му минава до Филибето чак. Кой ще ни пасе като се дръпнем от всички възможни съюзи? Бабичките ли ще преосновавате клета майка? Бавачката Искра отсега си вре носа у военни дела.

Начии...Чакай малко сега. Не беше май точно ти...или беше? Дето обвиняваше пенсионери, хора в неравностойно положение, роми, русофили, комунисти и т.н. в желание някой да ги осинови, дундурка и командва. А ся кажи ми ти кво правиш и пропагандираш. Ако не точно същото. 

ако не беше НАТО в България отдавна щеше да стане война - баш на етническа основа, което бе и основната причина тогава да кандидатстваме за НАТО. Ала на руZлямиста паметта е по- къса от на кокошка, а мисълта по- далеч от ануса не отива.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

пробвах да пиша в групата им, отрязаха ме

Ма к'ъв си ти бе, че и с претенции?! Ревльо! Тука като пишеш, какво?! Нормален човек ще си каже мнението, па ще млъкне, а ти щото наистина не си, ходиш след всеки пост и цръкваш по едно от твоите, като смешника-папагал!

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Кой ще ни пасе

Ти ако се самоопределяш като тревопасно, намери си овчар! Единия папагал, другия чака някой да го пасе... а бе, коментара е излишен.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Начии...Чакай малко сега. Не беше май точно ти...или беше? Дето обвиняваше пенсионери, хора в неравностойно положение, роми, русофили, комунисти и т.н. в желание някой да ги осинови, дундурка и командва. А ся кажи ми ти кво правиш и пропагандираш. Ако не точно същото. 

Не всички са кърлежи като вас. Хора в неравностойно положение може да имат чест и достойнство.

Лъжа след лъжа при вас, в Белене ще ни набутвате щото сме опозиция, граници щели да ми затварят, пари да ми прибират...

Никви задължения нямам към хиени като вас, всъщност обиждам хиените. Те не чакат на някой друг, хищници са, не паразити.

преди 5 минути, insec написа:

ако не беше НАТО в България отдавна щеше да стане война - баш на етническа основа, което бе и основната причина тогава да кандидатстваме за НАТО.

Сбъркал си темата.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Ма к'ъв си ти бе, че и с претенции?! Ревльо! Тука като пишеш, какво?! Нормален човек ще си каже мнението, па ще млъкне, а ти щото наистина не си, ходиш след всеки пост и цръкваш по едно от твоите, като смешника-папагал!

Ти ако се самоопределяш като тревопасно, намери си овчар! Единия папагал, другия чака някой да го пасе... а бе, коментара е излишен.

Е ти къв си? Паразит, виснал на чужди дувари.

Тия теми не ги пиша за тебе. Искам всичко за Копейкин, на едно място. Да си се хоства и индексира. Нищо повече.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Хора в неравностойно положение може да имат чест и достойнство.

Значи само може и то не всички. Доообре. Ама ти заради никой не би желал да с разделиш дори със стотинка повече, отколкото днес плащаш като процент. 

преди 3 минути, ncl написа:

Сбъркал си темата.

ще ти се :laughing5:

току-що, Sliderum2 написа:

Значи само може и то не всички. Доообре. Ама ти заради никой не би желал да с разделиш дори със стотинка повече, отколкото днес плащаш като процент. 

Презирам ви вдън душа, дето един служител не сте имали, бавачка да взема отношение по охраната на границата, щангисти и таксиджии да ми преосновават клета майка.

Вие сте бедствие, не стотинка, пандела за вас! Постоянните заплахи как ще вкарате опозицията в концлагери, си е престъпление по НК. Копейкин е щастливец, че само за една нощ търка наровете в панделата.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Искам всичко за Копейкин, на едно място

Ми то не е никак много. Ей ви ги простотиите:

Къща, дивани, субсидия, развел се, бил циганин, Белене, казарма, данъци, ще ти открадне мижавите спестявания и... още колко ще добавиш?!

Ха сега, след като вече всичко е класифицирано и подредено и "на едно място", отивай да пасеш спокойно. Пък чобанин ще ти намерим, не се кахъри!

току-що, Joss Bomon написа:

Ха сега, след като вече всичко е класифицирано и подредено и "на едно място", отивай да пасеш спокойно.

Всеки ден Гунчева вади нови кирливи ризи. От обществено значение е да се хостват някъде. Един ден ще ѝ изтрият страницата, мер завци бол при вас. Ей тъй да ги има някъде, средно грамотен човек като се поинтересува за какво гласува, да прочете и да си прави изводи.

Нито агитирам някого, ни съм виждал Копейкин на живо. Основно copy-paste, и тук таме разговорка с таксиджията. Нищо особено, мръсна работа, някой трябва да я свърши.

Само че пак не усети основното, че ла*нометите само вдигат рейтинга, а ти си мислиш, че правиш обратното! Сам определяш хората като "будали", а ти самият си неопределен.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Само че пак не усети основното, че ла*нометите само вдигат рейтинга, а ти си мислиш, че правиш обратното! Сам определяш хората като "будали", а ти самият си неопределен.

Има и верни неща, неопределен съм. И Слави и ДС се омацаха до ушите, гербавите не ме влекат, БСП хич. Не знам другия месец за кого ще хвърлям, то от хайдук нагоре!

Обаче Копейкин е най-зле, затуй се фокусирах на него.

Цитат

Елена Гунчева

4 ч  ·

Ами май ни остава само да чакаме да дойдат за нас на 03 октомври. Кой каквото има да прави от тези в списъците - да прави, да си пише завещания, да се види за последно с приятели и т.н.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Само че пак не усети основното, че ла*нометите само вдигат рейтинга, а ти си мислиш, че правиш обратното!

и щом вдигат рейтинга, би следвало да си доволен от активността на Киров - пък му викаш да се спре т.е. не искаш да се вдига рейтинга на възраждане?! Ам ся? :laughing5:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.