Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 21 минути, Toto2 написа:

Ау, колко интересно! Кърти мифки...

Казах ти, че не съм тука да съм ти интересен на тебе. Няма с кво да впечатля екс бакшиш и настоящ ... майстор по каручки как се казва? С чалгаджии запалянковци няма кво да си говорим, делят ни 2 вагона книги. Сарач беше шивач по магаретата, каруцаджиите не се сещам. Аз дето не ми е работа знам, че по спирачния апарат се турят 2 - 3 вида специални смазки, не помня вече. Такива като тебе ми разправят да не се набутвам, мажело се със свинска мас!

п.с. Колар се казва, монтьор на каручки и катраняци.

3n.jpg

3n.png

Цитат

ВъZраждане

Страница за сатира

· 30 август в 16:38 ч.  ·

Израждане се бори за Електорат - не за Народа защото

Израждане си служи с език на омразата - разединява и обижда "фашистка измет" една част от Народа - насажда омраза между хората, а не ги обединява в името на България

Заплашват всички които не ги харесват или критикуват, а искат да са обичани от Народа който искат да управляват

Израждане говорят за "Демокрация" обаче запушват усти с заплахи и клевети и тролове

Израждане не обича критиките и противоречията - никоя партия не заплашва част от Народа си освен Израждане

Искат да Възродят с омраза и разединение - вие сте луди бе!

преди 12 часа, insec написа:

той да внимава да не срещне пак Марешки 😂

4n.jpg

5n.jpg

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Цитат

Мишел от Съпротивата

4 юли  ·

Как да разпознаем Копейките?

в@ксинирани антиваксъри

държат парите си в евро

прибират парите, които се полагам на съпартийците им

плюят всичко, в което са се клели

Цитат

Елена Гунчева

1 ч  ·

Сайтове, свързани с ГЕРБ, са подели кампания срещу мен, като помията щедро се лее. За да си спасят патерицата, с която искат да управляват, разбира се. В долнопробието и калта стигнаха дори до това да въвличат сина ми, който е непълнолетен. И семейството ми. Правят се гнусни намеци за роднини и семейства. Аз моето семейство и роднини си ги познавам. Синът ми е роден в брак и бившия ми съпруг не ми е роднина. За разлика от родителите на тези, които са съчинили тази гнусотия. Заплашиха и мъжа ми със саморазправа. ГЕРБ видяха, че не могат да ме накарат да си мълча и сега започнаха с атаките. Не знам само Гешев как още не са го включили.

Проблемът в България е, че всеки може да бъде окалян, оплют, в анонимни сайтове да бъдат публикувани всякакви помии за него, но реално да не може да се защити. Всяко едно дело трае поне години. През това време сайтовете може дори да са закрити, а капиталът на дружествата - собственици, са по 10 лева.

Това е статуквото. Срещу тези се боря. И не се съмнявайте, че нито ще ме пожалят, нито ще спестят усилия да ме компрометират по всякакви начини, за да не им преча. Преди години един друг човек, който казваше истината, беше ....леко набит на магистралата. След шест месеца в болница повече не смееше да напише нищо. Друг го спукаха от проверки от НАП и къде ли още не. Трети дори ги арестуваха с измислени обвинения. Не се и съмнявайте, че се води война. Война за душите ни и за истината.

Аз не съм олигарх, за да си купя комфорт в медиите. Нямам връзки, за да се договоря да спрат. Нямам достатъчно време и средства, за да съдя всеки, който ме клевети. Нямам и сили, да си отклонявам вниманието от това, което правя, за лични битки и да доказвам, че нямам сестра, брат, че не съм била женена за роднина, че не съм убила и заровила няколко човека в задния двор и не съм прибрала в джоба си държавния бюджет. Просто е безсмислено. Хората, които имат разум, виждат истината. За останалите - никой не може да ги спаси. Това е.

Елена Гунчева

Цитат

Надежда Ганева

4 юли  ·

Въртим едни и същи стари претоплени манджи от години, защото това се консумира лесно от масата. Масата, която не може да си обясни защо все на нея и се случват несгоди, и е готова да посрещне поредния уж нов национален спасител, който ще ни избави от предателите, въпреки че той самия е такъв и е предал не една партия. Новият спасител ще ни избави и от външното влияние, въпреки че той самия е под такова и често защитава съвсем различни интереси от българските. Дали са руски, дали са неговите лични. Но всеки нов национален спасител, предъвкващ добре позабравените стари манджи, рано или късно се озовава някъде там, дълбоко в дъното на политическото небитие и бива забравен. И след него идва нов, продаващ ни още от същото...

* * *

Ако искате и вие да се разровите из стенограмите на народните представители - използвайте Стража.

Цитат

Про-България, Анти-Копейкин

16 юни  ·

Интересно дали бившите атакисти, които сега са за "Възраждане" не получават дежавю - пълен синхрон на партията с ДПС и роля на златен пръст в Парламента

Цитат

Автор

Георги Тодоров

Ekaterina Aleksandrova Petrova Никой не ме покани! и с Ганев и с Костадинов съм бил в крепка връзка! Нещо повече предложих им промяна в прогамата им за здравеопазване която те приеха! Не ме искат, не съм им член! Добре, така са решили. Приех поканата на ИТН за втори път, последователен съм

................................................

Автор

Георги Тодоров

Валери Димитров Не ми е детската мечта да съм в парламента. Програмата на възраждане за здравеопазване, понеже нямат и половин лекар, за тези избори за тези!!! преправих аз. Пратих я на Цончо Ганев, какво са решили не зная! Не ме поканиха никъде, заради РИСКА Гунчева, да не би да нещо такова и аз да направя ако не съм партиен член. Сякаш няма хиляди примери за партийни членове дето са правили обратното на партийното решение! Така г-н Димитров, няма как да стана член на листа , ако не са ме поканили. нали?

Цитат

Елена Гунчева е в компанията на Траян Узунов.

29 август в 8:33 ч.  ·

Кричим. Предизборна кампания 2021 година. От четиримата на снимката само един е останал във Възраждане. Другите трима напуснахме. Защо ли? Аз не бях кандидат за депутат от областта, а в Пловдив, но достатъчно време отделих, за да помогна на тези, които бяха там. Не съм коментирала как ме разкарваха като м....на по срещи и мероприятия из областта, за да им помагам. Аз - никоята. Аз - предателката. Аз - купената. Аз, която положих много усилия с личен труд и средства, за да помогна на партията, която се продаде на ГЕРБ и Пеевски.

Да напомня на тези, които сега ме плюят, забравили как ме молиха да им помогна в кампанията, защото никой не ги познаваше. Аз - никоята, да легитимирам тях, за да станат депутати.

Няма ненаказано добро! Моята съвест е чиста, парите си ги изкарвам с труд и професия, която е достойна. Не са ми от субсидия, от подкупи или "убеждаване". Бог да съди тези, които лъжат. Истината ще ни направи свободни!

Елена Гунчева

7n.jpg

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Не съм коментирала как ме разкарваха като м....на

Да го беше написала без автоцензура, че нещо не мога да се сетя за думата, с която се е определила, ама сигурно е обидна. Ти брат, ти сват, помагай! Коя е онази дума? За майна, точките са твърде много.

току-що, Sliderum2 написа:

Да го беше написала без автоцензура, че нещо не мога да се сетя за думата, с която се е определила, ама сигурно е обидна. Ти брат, ти сват, помагай! Коя е онази дума? За майна, точките са твърде много.

Сори, тука станаха по-непоръбени гугутки и от бегемамите. Тия с розовите сърчица и зайченцата, носъл съм от тях цитат, тука ми го лови цензурата и админката не ще да я пусне.

Аз ги сравнявам с кифлочи, ама като нищо може да е някой кифлоч зад админ бутоните. Като тия на Копейкин същи:

81n.jpg

Давай иванке, кефиш. Добави още 100 симпатизанти на коце.

преди 9 минути, Toto2 написа:

Давай иванке, кефиш. Добави още 100 симпатизанти на коце.

Симпатизантите ви са безмозъчни лелки, дето пращат есемеси за Фермата и Ергенът. Само някой с повече от кокоши мозък, ще се сети да погледне кво пишат хората извън каналите ви контролирани от фюрер ви.

Има си един твърд електорат орки, дали Волен ще ги мандръса дали Копейкин... Копейкин ще отече в канала, после ще ви излъже следващия.

Тъй сте генетично програмирани, да сте жертви и някой да ви спасява за сметка на останалите.

Сетих се за думата и без спомоществователството на иванка и тя е... Внимание! 18+! Спойлер! Хора със слаби сърца да не четат!

Spoiler

маймуна

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Сетих се за думата и без спомоществователството на иванка и тя е... Внимание! 18+! Спойлер! Хора със слаби сърца да не четат!

Затвори скритото съдържание

маймуна

Смешно ти е на тебе, ама тука са цензурирани думите пед ал, туй на колелото дето го въртиш. Точно такъв цитат от лигавите БегеМами не ми пуснаха.

Циг анин също цензурират, самите циг ани се сърдят като им викаме ромове.

Имаше и още някакви животни, дето ги лови цензурата тука. Пат ка май беше, или маг аре.

Калинка ми развали правописа, верно трябва казарма за джендъри с админ права, веднъж той ме баня именно по въпроса за казармата.

Копейкин ако прати само джендърите да служат ще се прежаля да гласувам за него. Инак зас ират нета с безумн а цензура. Всяка компания си има по някой досадник, дето не може си кажеш приказката от него.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Циг анин също цензурират, самите циг ани се сърдят като им викаме ромове.

ами разбира се че ще се сърдят, все едно да кажеш че нигерийците са бушмени...тъй де, все негри са, ама са различни народи

преди 6 минути, дръндю написа:

ами разбира се че ще се сърдят, все едно да кажеш че нигерийците са бушмени...тъй де, все негри са, ама са различни народи

Верно ли си циг анин както си писал в аватара? Пиши на админката, че безумната цензура те обижда.

Аз още не мога да измисля с какво да заменя някои необидни думички, туй дето въртиш на колелото примерно.

Може би има предвид хомо се ксуалистите, Калинка ги подлага на дискриминация, което е подсъдно по НК. Омраза на база сагрегация. Циг аните също може да го емнат, че не дава да се самоопределят. Да взема аз да го докладвам на комисията по малцинствата, после ще се моли на адвокати да го отърват от НПО-тата.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Верно ли си циг анин както си писал в аватара?

мислиш ли че щях да те цитирам, ако не съм?!

преди 2 минути, дръндю написа:

мислиш ли че щях да те цитирам, ако не съм?!

Ми браво, Калинка да чете, как ме принуждава да ви обиждам, с безумната си цензура. Развали ми правописа, почнах да насичам като пелтек.

горкият ти
колко си нещастен
:lol6:

Плача за иванка. По едно време имаше наистина проблем с филтрите и дори хубавата и в никакъв случай обидна българска дума майка (нарочно не слагам кавички, или запетайка, или латински букви в, или около "майка", за проверка на системата)...Беше довела преди месеци до временно задържане публичното показване на един мой коментар. Вече забравих в коя тема и кой точно коментар. Мисля обаче, че настройките вече са наред и не би се получил такъв проблем. Така че, пробвам...

П.П. Всичко е на шест!

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

По едно време имаше наистина проблем с филтрите и дори хубавата и в никакъв случай обидна българска дума майка (нарочно не слагам кавички, или запетайка, или латински букви в, или около "майка", за проверка на системата)...Беше довела преди месеци до временно задържане

Сигур са постигнали резултат от опитите в Анадола, да се размножават без май ки. Аз за всеки случай ще си я пелтеча тая дума, че знае ли се на къв амин ще стане утре админката.

Много правописни грешки бе, как ги намираш такива неграмотници?

какво нещо е властта - пееш си, свирукаш си, кеф на бучки. 😄

преди 1 минута, insec написа:

какво нещо е властта - пееш си, свирукаш си, кеф на бучки. 😄

Кирчо и Кокорчо не съм ги виждал да пеят. Нито да си свирукат. Пък Коце не е във властта и не е бил все още. Властта и в затвора го вкара, 15 проверки на него, семейство, майка, баща и всички около него...Та така, ти гледаш в бъдещето ли?

преди 24 минути, Toto2 написа:

Пък Коце не е във властта и не е бил все още.

разбира се, че не е - той и субсидиите не прибра - и къща не си купи - и кола не си купи - и прозвището му не е копейкин 😏

преди 3 минути, insec написа:

разбира се, че не е - той и субсидиите не прибра - и къща не си купи - и кола не си купи - и прозвището му не е копейкин 😏

Субсидията се харчи от секретаря на партията - Дренчев. Това му е задължението. Къща кой не си е купил досега - и куцо и сакато взима от банката и купува, къв е проблема? Прозвището му - ми доста тъпо и измислено от тъпаци. Те всички центаджии, ма никой не им вика така. Дай нещо доказано - властта за 8 години с по два пъти в годината ревизии на партия и на Коце и всички около него не доказа тея шитни дето ги повръщаш. Дай сериозно нещо, не клюки и откровени лъжи.

преди 3 минути, Toto2 написа:

Субсидията се харчи от секретаря на партията - Дренчев.

а дренката как е с певчевските умения - или той си е само по концлагеризма?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.