Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 час, IvanKirov написа:

Kaто ме подсетихте за диваните...

Ти докажи че са оригинал и купувани нови и то от Костадин. Продуктова страница, или разни оферти всеки може да си намери и те нищо не доказват.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Ти докажи че са оригинал и купувани нови и то от Костадин. Продуктова страница, или разни оферти всеки може да си намери и те нищо не доказват.

Като му дойде времето, още колко компроматчета ще му спретнем на копейкин - не истина!

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Като му дойде времето, още колко компроматчета ще му спретнем на копейкин - не истина!

Примерно това.

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Аз пък дочух, че е време да си сменяш кожата. :)

Щото ще има нужда от преадаптация, заради промени в околната среда. 

Може и да не се наложи, стига да си хамелеон.

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Туй да му беше кусура.

В парламента имаше колко там 6 ли чужди партии, и една терористична. Сещаш ли коя е?

току-що, IvanKirov написа:

Туй да му беше кусура.

В парламента имаше колко там 6 ли чужди партии, и една терористична. Сещаш ли коя е?

СДС!

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

СДС!

Студено!

Тая партия дето се кани на българите да им се стори Белене рай. Дренчев де се дърви, че имал пистолет. Да си отмъщава на който не го кефи.

Те вие сте терористите.

p.s. Затуй мразя шапкарите!

С други думи иванка е върл десняк и ако има как би се омъжил за иван костов. :)

преди 27 минути, Sliderum2 написа:

С други думи иванка е върл десняк и ако има как би се омъжил за иван костов. :)

Oмръзна ми от соц простотии, да вземем от един уж да дадем на друг, пък то накрая всичко отива в чалга изпълнения. Като на Копейкин диваните.

Да сте учили бе! Не е късно. Фащай един програмен език и почвай! И курсове има бол.

Не да ми викаш на мене пинтия и бокл ук, щото не ти давам от мойто!

Харалан Александров призна, че му се е наложило да коригира своето мнение за избирателите на Възраждане.

„Представях си ги като ново поколение атакисти. Оказа се, че не е така. Включително мои познати и приятели – високо образовани хора, с опит в чужбина, някои от които живели в САЩ, са избрали да гласуват напълно осъзнато за „Възраждане“, в резултат не на някаква наивност, а в резултат на анализ, който са направили – според мен основан на погрешни допускания, но напълно логичен и подреден, на глобалната криза, в която се намира светът и загубите, които българското общество понася“.

https://bnr.bg/varna/post/101695214/haralan-aleksandrov-oshte-edni-izbori-se-ochertavat-naprolet?fbclid=IwAR2NqnqZYwuJssC7Emn2l24XYPm58JB6LZhyitupC1EwL9JmuuuVgIWi5D8

Гледай иванчо внимателно, много внимателно. Става въпрос за напускането на ЕС. Гледай, мисли, пак мисли, отново мисли много внимателно и след това пиши глупости .

преди 20 минути, Toto2 написа:

Включително мои познати и приятели – високо образовани хора, с опит в чужбина, някои от които живели в САЩ, са избрали да гласуват напълно осъзнато за „Възраждане“

Ми дай да ги видим тия образованите. Искра е аниматор в детски център, разни неуспели икономисти събира, и вся остальная сволочь.

Сами Дренчев е шапкар, държавата инвестирала стотици хиляди в обучението му, напуснал след 2 г. стаж. Пилотите имат безумно скъпо образование, може би най-скъпото.

Вижте кви са ви начело. Копейкин няма и ден в частния бизнес. По Татово сигур би работил като партсек. Локумджия.

Ти въобще осъзнаваш ли колко е трудно да си аниматор и да забавляваш некви дечица? А да  ти нямаш такива. Еми пробвай. Ми царица е, справя се в парламента ужасно добре, като вземеш в предвид, че мъжете сме не пораснали дечица ....

Те ти я и кака Искра

По здрав за иванка

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn

Никола Димитров

Вчера в 14:40 ч.  · 

Вчера бе представена листата на Възраждане - Ямбол за предстоящите избори. За доверието и гласът на жителите на областта ще се борят:

1 инж. Никола Димитров

2 Георги Дичев -учител

3 арх. Иван Арнаудов

4 Таня Тсиолакиду писател и развива собствен бизнес

5 Цветан Джуров АйТи специалист

6 Стратия Колев животновъд

7 Ангел Митов строителен предприемач

Време ни е за Възраждане!

преди 37 минути, Toto2 написа:

Ти въобще осъзнаваш ли колко е трудно да си аниматор и да забавляваш некви дечица? А да  ти нямаш такива. Еми пробвай.

Анимирал съм си племенницата, още като ученик. Чудо голямо. Орангутан би се справил по-добре.

преди 38 минути, Toto2 написа:

Ми царица е, справя се в парламента ужасно добре, като вземеш в предвид, че мъжете сме не пораснали дечица ....

Освен маймуняци май ще излезете и пу тю марийкини. Жена да те управлява хич не си е за хвалба. Същество дето се разтапя от наръч мъртви растения някак не мога да го свържа с разумния живот.

- Вали.

- Ти метеоролог ли си?

- Не, но се вижда.

- В Гугъл ли го видя написано?

- Извинявай, но е достатъчно да видиш как дъждът капе от небето.

- Твоята теория потвърдена ли е от сериозно научно изследване?

- Ама каква "моя" теория? Дрехите ми са вече подгизнали.

- Добре, но това не значи задължително, че вали. На кои източници се базираш?

- Какви източници?!

- Един мой приятел работи в Националния институт по метеорология и хидрология и каза, че днес няма да вали.

- Е, значи е сбъркал.

- Да, бе, ти ли ще знаеш повече от него? Той 10 години е изучавал атмосферните явления. Говориш така, защото си Анти-прогнозист.

- Какви ги говориш? Не виждаш ли сивото небе и водата, която се стича от него?

- Ясно, ти си руска подлога! Четирихилядник!

Добро утро, Vanya Grigorova

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Анимирал съм си племенницата, още като ученик. Чудо голямо. Орангутан би се справил по-добре.

Освен маймуняци май ще излезете и пу тю марийкини. Жена да те управлява хич не си е за хвалба. Същество дето се разтапя от наръч мъртви растения някак не мога да го свържа с разумния живот.

Ми досега не случайно ти показвам кви са ни кандидат депутатите. Гледай, мисли, имаш и колеги, има адвокати, има предприемачи, има все от сой ..Ма нещо не щеш да възприемеш истината, нищо че те бие по челото. Неква избирателна слепота си развил. 

преди 5 минути, Toto2 написа:

Ми досега не случайно ти показвам кви са ни кандидат депутатите. Гледай, мисли, имаш и колеги, има адвокати, има предприемачи, има все от сой ..Ма нещо не щеш да възприемеш истината, нищо че те бие по челото. Неква избирателна слепота си развил. 

Дай да видим тия в парламента, останалите нямат думата. Последно го играха конуси. Подвижни пътни знаци.

Галунова вика, махнала се, щото не издържала на мутренското им поведение. То заплахи с Белене, пребиване, а Дренчев открито дрънка и пистолет. Единствен Волен го правеше, от предишните.

Едно съобщение по медиите премина някак незабелязано между убийството на бургаските полицаи и военните действия в Украйна. Но то, според мен, би трябвало да ни смрази не по-малко от задаващата се люта зима без газ.

Всички зрелостници от 27 български училища, вкл. от Пловдив, Бургас и Плевен, са получили оценка "Слаб /2/" на матурите по БЕЛ /иначе казано - български език и литература/.

Ето, това е нашата дръзновена младеж, светлото бъдеще на Родината: не знаят нищо-нищичко от Вазов, Ботев, Яворов, Вапцаров, Димчо. Между другото, питал съм осмокласниците от училището срещу нас: кой е Петлешков и различават ли Бенковски от Раковски? В отговор - безразлично повдигане на рамене.

Не знаят - и никак, ама никак не ги интересува. Единственото, което ги вълнува, е да изучат що-годе сносно английски, а не родната реч омайна, сладка, и час по-скоро да изхвърчат навън, през Терминал-2, възможно по-далеч от бялата спретната къщурка на бащината стряха. Без скрупули, без тъга, без каквито и да са чувства.

Защото така вече 30 години целенасочено ги обучават от най-вредното и най-антибългарското министерство - на образованието и науката. Правиха, струваха, изхвърлиха де що имаше родолюбиво и вълнуващо четиво от читанките и христоматиите - и създадоха мечтаните от кошмарните джендър-либерал-соросоиди безполово, отродено, глобализаторски настроено поколение.

Всуе останаха призиви на интелигенция, патриоти, писатели: да наблягат на възпитанието в любов към Семейство и Отечество - тези отчаяни гласове биваха задушавани или просто останаха нечути от властимащите, самотитуловащи се "политически елит". Защото очите им са затулени, а ушите - запушени от солидни грантове. Защото "за парата, що да прави, изяда си и месата". О, войводо, сигурно костите ти се пукат от гняв и болка.

Идва и по-страшно бъдеще за оглупяващото човечество. От злокобния Икономически форум на най-богатите рептили в Давос, които блънуват да стопят човечеството до заветния "златен милиард" пристигна още по-вцепеняваща вест: че те са решили да въведат имплантиране на "проследяващи чипове" /!!!/ у децата, което щяло да доведе до... "нормализиране на поведението им". С други думи: те да не бъдат живи същества със собствени чувства и - пази, Боже - самостоятелни мисли и разсъждения /ами ако са различни от евроатлантическите ценности и цивилизационния избор?!?/, а просто едни послушни, покорни, неразличими и безлични роботи; "винтчики", както ги определяше товарищ Сталин. С еднакви подстрижки и маршировка. "Кой там с десния крачи?! Леви, леви, леви!", сякаш чуваме заканителния вик на Маяковски.

Ето и "солидните и рационални причини за безопасността" /!!/, сиреч - хората да бъдат лесно манипулирани и управляеми на рептилите, за да не застрашат богатствата им: "С правилна подкрепа, визия и дързост, тези трансформиращи технологии стават възможни". Така се казва в изумителното изявление от Давос, което не направи впечатление нито на ООН, нито на СЗО. И, още: бъдещите имплантирани в мозъка чипове щели да бъдат "прости аксесоари, като очила или слушалки; и един ден ще станат необходими за всички".

Но да се върнем към нашите двойкаджии по БЕЛ. Струва ми се, че чиповете им отдавна са поставени. Преди няколко години на площада пред Храм-паметника "Ал. Невски" се проведе грандиозен концерт на чалгаджии, директно предаван по... БНТ. С изумление наблюдавах как многохилядната тълпа от невръстни юноши и девойки деряха гърла с любимите си чалгаджии. Камерите даваха лицата на въодушевените младежи отблизо: наистина, от тях лъхаше неподправен възторг; знаеха текстовете наизуст; особено на "На теслата дръжката"; изкараха я докрай, със запетайките.

Със сигурност не биха изпели и куплетче от "Тих бял Дунав се вълнува" или "Вятър ечи, Балкан стене."

МОН си беше свършило работата безупречно. Щяха да имат двойки по БЕЛ, но пък им бе имплантирало чипа на Простотията, което значи - на Бездуховността.

"Държавата на Духа", както ни определяше акад. Лихачов, бе успешно унищожена.

Д-р Тотко Найденов

302221852_5353222361437934_336619258241130669_n.jpg?stp=dst-jpg_p843x403&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=CPc0U8yUkM0AX8yayEC&_nc_ht=scontent-sof1-2.xx&oh=00_AT-fdEGQJ_6oE-6cqYfPr8_idfKwAXNRC6AYzhK6SDV9pw&oe=631245D7

току-що, IvanKirov написа:

Дай да видим тия в парламента, останалите нямат думата. Последно го играха конуси. Подвижни пътни знаци.

Галунова вика, махнала се, щото не издържала на мутренското им поведение. То заплахи с Белене, пребиване, а Дренчев открито дрънка и пистолет. Единствен Волен го правеше, от предишните.

Ако си малко с ума си, от кандидатите някои ще отидат в парламента. Та логичното е, гледаш кандидатите. Нещо неясно. Видя ли си хора в ИТ сектора? Видя ли адвокати? Видя ли предприемачи? Ако не си видял, ходи на очен лекар и си научи родния език да четеш и осмисляш. Слепец карти не играе.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Единственото, което ги вълнува, е да изучат що-годе сносно английски, а не родната реч омайна, сладка, и час по-скоро да изхвърчат навън, през Терминал-2, възможно по-далеч от бялата спретната къщурка на бащината стряха. Без скрупули, без тъга, без каквито и да са чувства.

Английски трябва и в България.

Цитат

Елена Гунчева

6 ч  ·

Всеки възрожденец - кандидат-депутатин. Листата наистина кърти. Водач естествено е неосъщественият юрист, работещ като ай ти не знам какво си, по-известен със скандала как е купил дома на деветчленно семейство, което е останало на улицата. След това следва таксиметровия шофьор с идеите за кръстовища на две нива в Пловдив, там е и един фалирал сладкар, готвачка /опс, грешка - главна готвачка/, още един шофьор, един щангист, който заплашва на лични съобщения и прави гнусни колажи на семейството ми. Има и един, за когото се твърди, че има психични проблеми, но то това може за много хора да се каже, така че .....

Но пък водачът е от Видин и живее в Цалапица. Връзката с Пловдив е само напънът отново да се види депутат, че иначе ще се наложи да работи.....

Елена Гунчева

96.jpg

97n.jpg

98_n.jpg

преди 2 минути, Toto2 написа:

Едно съобщение по медиите премина някак незабелязано между убийството на бургаските полицаи и военните действия в Украйна. Но то, според мен, би трябвало да ни смрази не по-малко от задаващата се люта зима без газ.

Всички зрелостници от 27 български училища, вкл. от Пловдив, Бургас и Плевен, са получили оценка "Слаб /2/" на матурите по БЕЛ /иначе казано - български език и литература/.

Ето, това е нашата дръзновена младеж, светлото бъдеще на Родината: не знаят нищо-нищичко от Вазов, Ботев, Яворов, Вапцаров, Димчо. Между другото, питал съм осмокласниците от училището срещу нас: кой е Петлешков и различават ли Бенковски от Раковски? В отговор - безразлично повдигане на рамене.

Не знаят - и никак, ама никак не ги интересува. Единственото, което ги вълнува, е да изучат що-годе сносно английски, а не родната реч омайна, сладка, и час по-скоро да изхвърчат навън, през Терминал-2, възможно по-далеч от бялата спретната къщурка на бащината стряха. Без скрупули, без тъга, без каквито и да са чувства.

Защото така вече 30 години целенасочено ги обучават от най-вредното и най-антибългарското министерство - на образованието и науката. Правиха, струваха, изхвърлиха де що имаше родолюбиво и вълнуващо четиво от читанките и христоматиите - и създадоха мечтаните от кошмарните джендър-либерал-соросоиди безполово, отродено, глобализаторски настроено поколение.

Всуе останаха призиви на интелигенция, патриоти, писатели: да наблягат на възпитанието в любов към Семейство и Отечество - тези отчаяни гласове биваха задушавани или просто останаха нечути от властимащите, самотитуловащи се "политически елит". Защото очите им са затулени, а ушите - запушени от солидни грантове. Защото "за парата, що да прави, изяда си и месата". О, войводо, сигурно костите ти се пукат от гняв и болка.

Идва и по-страшно бъдеще за оглупяващото човечество. От злокобния Икономически форум на най-богатите рептили в Давос, които блънуват да стопят човечеството до заветния "златен милиард" пристигна още по-вцепеняваща вест: че те са решили да въведат имплантиране на "проследяващи чипове" /!!!/ у децата, което щяло да доведе до... "нормализиране на поведението им". С други думи: те да не бъдат живи същества със собствени чувства и - пази, Боже - самостоятелни мисли и разсъждения /ами ако са различни от евроатлантическите ценности и цивилизационния избор?!?/, а просто едни послушни, покорни, неразличими и безлични роботи; "винтчики", както ги определяше товарищ Сталин. С еднакви подстрижки и маршировка. "Кой там с десния крачи?! Леви, леви, леви!", сякаш чуваме заканителния вик на Маяковски.

Ето и "солидните и рационални причини за безопасността" /!!/, сиреч - хората да бъдат лесно манипулирани и управляеми на рептилите, за да не застрашат богатствата им: "С правилна подкрепа, визия и дързост, тези трансформиращи технологии стават възможни". Така се казва в изумителното изявление от Давос, което не направи впечатление нито на ООН, нито на СЗО. И, още: бъдещите имплантирани в мозъка чипове щели да бъдат "прости аксесоари, като очила или слушалки; и един ден ще станат необходими за всички".

Но да се върнем към нашите двойкаджии по БЕЛ. Струва ми се, че чиповете им отдавна са поставени. Преди няколко години на площада пред Храм-паметника "Ал. Невски" се проведе грандиозен концерт на чалгаджии, директно предаван по... БНТ. С изумление наблюдавах как многохилядната тълпа от невръстни юноши и девойки деряха гърла с любимите си чалгаджии. Камерите даваха лицата на въодушевените младежи отблизо: наистина, от тях лъхаше неподправен възторг; знаеха текстовете наизуст; особено на "На теслата дръжката"; изкараха я докрай, със запетайките.

Със сигурност не биха изпели и куплетче от "Тих бял Дунав се вълнува" или "Вятър ечи, Балкан стене."

МОН си беше свършило работата безупречно. Щяха да имат двойки по БЕЛ, но пък им бе имплантирало чипа на Простотията, което значи - на Бездуховността.

"Държавата на Духа", както ни определяше акад. Лихачов, бе успешно унищожена.

Д-р Тотко Найденов

302221852_5353222361437934_336619258241130669_n.jpg?stp=dst-jpg_p843x403&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=CPc0U8yUkM0AX8yayEC&_nc_ht=scontent-sof1-2.xx&oh=00_AT-fdEGQJ_6oE-6cqYfPr8_idfKwAXNRC6AYzhK6SDV9pw&oe=631245D7

Колко ще получат по бел или мел няма значение! Важното е какво ще получат в USD! }o se prawite na faktor, ne moga da razbera

Цитат

Кристиян Шкварек

Вчера в 10:50 ч.  ·

За мен една от големите изненади на тези иначе скучни, задаващи се избори е внезапното напускане на листите на едно от знаковите лица на гражданската квота на Възраждане - д-р Пламен Пасков.

Вместо с Възраждане той обяви, че ще участва в листите на коалиция "Справедлива България".

Защо ме изненада?

Защото помня Пламен Пасков още, когато бях тийнейджър и писах редовно в "Български националистически форум". Става въпрос за годините преди 2008-2009, когато форумите изпълняваха до голяма степен функцията на фейсбук коментарите и групите днес. Тогава ми направи впечатление, че сред всякакви хаховци, скандалджии и пубери, които те псуват за най-малкото разминаване в мненията, някакъв потребител на име Пламен Пасков се държи възпитано, спокойно и винаги любезно. Вижданията ни се разминаваха диаметрално - той русофил, аз русофоб, а спорихме нормално и спокойно. От тогава го запомних, сигурно са минали 15-16 години.

Та, на фона на досега напусналите Възраждане знакови лица той ми се струва най-неконфликтен и спокоен. Някой, който нито влиза в партийни интриги, нито участва в борби за власт и позиции. Беше най-разпознаваемото лице във Възраждане след Костадинов, с над 100,000 последователи онлайн, като това прави внезапното му напускане меко казано странно. Същото се случи вече с всички други разпознаваеми лица в листите им - Елена Гунчева, Румяна Ченалова, Цвета Галунова, сега Пасков. Още аргументи към тезата, че Костадинов или гони всички, които дори бегло биха могли да го засенчат, или просто отблъсква хората, които се доближат и запознаят достатъчно с него.

Теза, която също съвпада с личните ми впечатления от общуване още преди години пък с Костадинов. Пак само онлайн, като с Пасков, но с тъкмо обратното впечатление за невротичен, полу-истеричен нарцисист, който не понася различно мнение или това да не е прав. От тази гледна точка с Пасков бяха като две пълни противоположности и може би обяснява донякъде защо са се разделили.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Английски трябва и в България.

96.jpg

97n.jpg

98_n.jpg

Тия неща дето ги слагаш тука преди малко ти обясних, че не стават. Въздух без налягане даже. Предизвикват присмех и обратен ефект от тоя, дето очакваш и се надяваш. Да беше малко дете, че да продължа да ти обяснявам, ама ти си дърт пергиш. Остава обяснението, че си завършен идиот. Ма нищо, продължавай, много се кефя на такива като тебе, дето искрено не разбират , че работят за моята кауза. Те за това са идиоти, де...

преди 1 минута, Toto2 написа:

Тия неща дето ги слагаш тука преди малко ти обясних, че не стават. Въздух без налягане даже. Предизвикват присмех и обратен ефект от тоя, дето очакваш и се надяваш. Да беше малко дете, че да продължа да ти обяснявам, ама ти си дърт пергиш. Остава обяснението, че си завършен идиот. Ма нищо, продължавай, много се кефя на такива като тебе, дето искрено не разбират , че работят за моята кауза. Те за това са идиоти, де...

Цитат

Al IvanovСанданска Трибуна

2 ч  ·

Възраждане масово губят симпатизанти!!!

Това трябва да ги стресне и да се усетят.

Типични партийни секретари и комсомолски активисти. Забравят, че още сме живи тези, които помним за какво иде реч. Но, наистина жалко. Възраждане даваха, макар и слаба надежда.

Увлякохме се по истините, изречени от костадинов. Ма то и при волен има много истини, и какво? Всяка формация от типа "лидер" и "апарат за лидера" е просто фирма.

И ако апаратчиците изместват качествени и можещи хора, това вече не е за подкрепа от надяващите се на победа на Истината!

Аман от Овни в решителни моменти за България! Капацитетът им е да спасяват себе си, не и повече хора!

Айде и един виц, за разнообразие

- Каква е тази суматоха на жълтите павета, Джон? - попитал лорд Хенри.

- Протест срещу Русия, Сър. Един държи плакат срещу Газпром, друг - срещу Путин, а едно куче е с плакат срещу котката на Путин. Доста хилаво присъствие, без украинките са гОла вОда.

- Какво искат тези хора, Джон?

- Искат да са на студено зимата и да не се къпят, Сър.

- Някой сега пречи ли им да са на студено и да не се къпят?

- Никой, Сър.

- Е защо тогава вдигат шум?

- Павета вместо мозък, Сър.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.