Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Цитат

Ilian Vassilev

1 август в 8:41 ч.  ·

Копейкин е копие на Слави Трифонов - кеш енд кери политик. Не, там няма идеология, нито дълбок стратегически замисъл, има цел - да превърна гласовете в личен икономически и финансов просперитет. Както Слави, Копейкин играе срещу правилата и е ясно съзнание, че той власт няма да види, но може да се добере до "балансиращи" проценти, които да позволят да кешира позиция на "златен пръст", на професионален дестабилизитор. Дори Русия не му е толкова скъпа, но му е архиважна защото е ниша през която може да пласира/кешира услугите си да отнеме електорат от БСП или от другите патриоти.

Иначе историята му е дори тривиално скучна - управление на партийните потоци в името на лично благоденствие. Скоро ще го видите с още по-видими признаци на ново богатство. Избори идат.

В сегашния му вид го създаде Борисов, финансира го, точно както купи Слави, за да свали правителството. И Копейкин вече стана мултимилионен Рубльов.

Не случайно го напускат депутати и приближени. Моделът му не предполага много широк кръг за споделяне на ползите. Десетина души примерно. И личен контрол върху кеша на Възраждане. А това неминуемо ще поставя повечето "съратници" в положение на странични наблюдатели на проекта му за лично благоденствие. Може, прави го.

Да му мисли електоратът и "съратниците".

Същото правеха и Сидеров и ВМРО. На думи воеводи, на дела чорбаджии.

Цитат

Владимир Павлов

Къщата е вярно на два етажа по документи, но има трети етаж оформен като открита тераса с прекрасен изглед към езерото и сутерен с котелна инсталация за цялата къща, която само към онова време струваше 30 бона.

Така, че реално РЗП е към 170 кв.м.

В двора има самостоятелен масивен гараж 20 кв.м. и отделен оборудван луксозен фитнес на същата площ.

Околовръст на имота има изградена масивна 2,5м ограда, чиято строителна стойност е около 35-40 бона.

Когато оценявах къщата по молба на копейката през 2019, му дадох цена с обзавеждането около 240000 евро.

Самият имот бе обявен от собствениците за продажба за 280 хил евро Всеки ден съжалявам, че не запазих скрийн шот на обявата...

42n.jpg

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Иванке, остави туй, дето само ти пишеш и дописваш. Ама бъди поне малко коректен. Слагай завеса да се не мъчи окото и колелцето на мишката да места такива дълги постове. Който иска ше си клика и чете. Защо пречиш на всички? 

току-що, Sliderum2 написа:

Иванке, остави туй, дето само ти пишеш и дописваш. Ама бъди поне малко коректен. Слагай завеса да се не мъчи окото и колелцето на мишката да места такива дълги постове. Който иска ше си клика и чете. Защо пречиш на всички? 

Днес приключвам, утре пак.

хахахахах баламурките им гласуват, они си пеят хахахахахаххаахх

преди 38 минути, insec написа:

хахахахах баламурките им гласуват, они си пеят хахахахахаххаахх

Верно, липсва им кавалджия да им посвири инструментално за фон на песните. Не би ли им помогнал 

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Верно, липсва им кавалджия да им посвири инструментално за фон на песните. Не би ли им помогнал

а не мерси - продължавай си ти да им свирукаш 😏

преди 18 часа, IvanKirov написа:
Цитат

Харалан Александров: Електоратът на “Възраждане” – образовани представители на средната класа

https://24hours.novinarbg.com/?p=7967

Изтриха линка към статията. Страницата на Възраждане у фейса.

Скрито покрито шушу мушу триене банове цензура.

Патриоти възрожденци!

п.с. Те цялата група изтрили! https://www.facebook.com/groups/vazrazhdane.bg В момента има ураганна критика към тях, след напускането на Пасков.

50.jpg

Мераклиите за депутати на Възраждане:

30_1n.jpg

30_2.jpg

30_4n.jpg

30_6_n.jpg

40n.jpg

„Възраждане-scaled.jpg

https://thebulgariantimes.com/Контролирана-опозиция-ли-са-Възражд/

Б*си, за няколко часа, 2 страници оповръщано в темата, и то от един болен!!! Който не му е добре стомаха да стои в тоалетната, а не да превръща форума и темата в отходно място. :thumbsdown11:

35.jpg

53_n.png

току-що, Joss Bomon написа:

Б*си, за няколко часа, 2 страници оповръщано в темата, и то от един болен!!! Който не му е добре стомаха да стои в тоалетната, а не да превръща форума и темата в отходно място.

Извикай фюрер си да дойде да ме модерира и тука! Нали само от триене и заплахи си набавяте нови избиратели, диалог не може да има!

53n.jpg

Цитат

От началото на войната над 3 500 000 руснаци са напуснали Русия. Познайте къде са отишли?

57n.jpg

Цитат

Така става, когато оставиш руската пропаганда да убеди хората, че без ЕС е по-добре...

68_n.jpg

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Б*си, за няколко часа, 2 страници оповръщано в темата, и то от един болен!!! Който не му е добре стомаха да стои в тоалетната, а не да превръща форума и темата в отходно място. :thumbsdown11:

иванка, не би дал на народа повече от 10%(плосък данък) дори от повърнато си. Ако повърне повече от 10%, сигурно ще си го изяде отново. Само и само да няма никаква вероятност да послужи другиму.  :)

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

иванка, не би дал на народа повече от 10%(плосък данък) дори от повърнато си. Ако повърне повече от 10%, сигурно ще си го изяде отново. Само и само да няма никаква вероятност да послужи другиму.  :)

На тебе ли да служа бре? Паразити цял живот дундуркам, ако ми върнат парите дето ми ги събраха насила за пенсионно осигуряване - ще стигнат за вила като на Копейкин. НОИ е фалирал, задължителния втори стълб също са източени. За благодарност постоянно ми вдигат пенсионната възраст, като дойде моето време вече ще е стигнала 70 години.

Прав си за туй, по-скоро на братския севернокорейски народ ще си даря парите, ако имам избор да ви ги харизвам на вас. Най мразя някой некадърник да ми се появи от нищото, и да ми разправя за дългове към разни шебеци.

Тоя вашия вожд ако верно се е натискал за казарма е за освидетелстване. Щото файда нулева, да вардиш празни поделения.

Кьорав кьопав води!

преди 2 минути, IvanKirov написа:

На тебе ли да служа бре? Паразити цял живот дундуркам, ако ми върнат парите дето ми ги събраха насила за пенсионно осигуряване - ще стигнат за вила като на Копейкин. НОИ е фалирал, задължителния втори стълб също са източени. За благодарност постоянно ми вдигат пенсионната възраст, като дойде моето време вече ще е стигнала 70 години.

Прав си за туй, по-скоро на братския севернокорейски народ ще си даря парите, ако имам избор да ви ги харизвам на вас. Най мразя някой некадърник да ми се появи от нищото, и да ми разправя за дългове към разни шебеци.

Тоя вашия вожд ако верно се е натискал за казарма е за освидетелстване. Щото файда нулева, да вардиш празни поделения.

Кьорав кьопав води!

Кво ти пука накрая всеки гние.

току-що, Sliderum2 написа:

Кво ти пука накрая всеки гние.

Имам си принципи в тоя живот, и напълно откровено ненавиждам някой да ми се бърка в него. Казармата примерно, моята беше толкова лека, няколко месеца, че не си заслужава да я споменавам. Проблемът е, че е тегоба и за държавата и за семейството, а полза никаква. Вашия мишок иска да я връща именно заради бабичките, дето искат нещо ама някой друг да го прави.

Затова ви храня. Социални паразити.

Държавната машина е доказала, че харчи парите възможно най-неефективно, което не може да се открадне.

Аз да работя всеки ден за диваните на Копейкин - айде нема нужда!

Така, така, колкото повече иванка истерясва и плещи глупотевини, толкоз по-добре.

току-що, Toto2 написа:

Така, така, колкото повече иванка истерясва и плещи глупотевини, толкоз по-добре.

Само ви нося цитати, аз дори не мога да рисувам.

Цитати на кукавелници като тебе. Идиот до идиота, майно ле. Давайте, живо доказателство кви сте дебили.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Цитати на кукавелници като тебе. Идиот до идиота, майно ле. Давайте, живо доказателство кви сте дебили.

Кой е кукавелникът, вие искате да се бъркате в нашия живот. Откровено злорадствате, ако "ни направите гадно", Слидеров щял да гласува да ми е гадно и т.н.

Аз ли съм виснал на скапания сервиз да ти преча, или ти искаш да ми връщаш визите до ЕС?

56.jpg

51n.jpg

52n.jpg

54.jpg

Ми как да обясниш на кукавелник, че е кукавелник, като ти му говориш, а иванка не разбира...Ми кукавелник си, щом неква тъпа виза ти е целта в живота.

преди 34 минути, IvanKirov написа:

а полза никаква

Верно е, никаква полза от теб за България. Ако Путин реши да се отбие насам, ше запалиш чепиците и ще избягаш отвъд океана дори, ако не и на Луната чак. Няма никаква вероятност да нарамиш пушка и да пазиш родината. Само gz ти, е важен за теб.

преди 33 минути, Toto2 написа:

Ми как да обясниш на кукавелник, че е кукавелник, като ти му говориш, а иванка не разбира...Ми кукавелник си, щом неква тъпа виза ти е целта в живота.

Целта в живота ми е да си движа нещата, без разни напикани старци да ми се бъркат и да ми разправят какъв дълг имам.

Европейският паспорт ми е хляба, и пържолата, и бирата. Точно нищо няма да спечелите, като ги унищожите.

После и 50% ДОД да направите, 50% от нула са пак нула.

преди 31 минути, Sliderum2 написа:

Верно е, никаква полза от теб за България. Ако Путин реши да се отбие насам, ше запалиш чепиците и ще избягаш отвъд океана дори, ако не и на Луната чак. Няма никаква вероятност да нарамиш пушка и да пазиш родината. Само gz ти, е важен за теб.

Точно и вярно написано. Спестил си ми труда.

Плюнка си не давам за вас, ни соп ол. Кво ше ви правят руските бл ляд ки не  е моя работа.

Нали казашки миризлив ботуш искате, кво се оплаквате? 850 лева цветен ТВ Електрон, при 120 лева заплата.

74n.jpg

https://www.facebook.com/antiKopeykin

https://www.facebook.com/groups/348236460566715/

https://www.facebook.com/groups/1047095422873919/

https://www.facebook.com/kopeikata

преди 1 час, IvanKirov написа:

Целта в живота ми е да си движа нещата, без разни напикани старци да ми се бъркат и да ми разправят какъв дълг имам.

Най-големите боклуци са съществата /защото това не са хора/, които не уважават по-възрастните, майките си, бащите си!!!

Мозъка им не стига да осъзнаят, че много скоро и те ще станат възрастни, ще имат здравословни проблеми и т. н. Все неща, които в компютъризираната главица на имбецила от цитата липсват!

Цитат

Уважение към възрастните хора

Законът на Бога, даден на Моисей, насърчавал всички да уважават възрастните. В него се казвало: „Пред белокосия да ставаш и старческото лице да почиташ.“ (Левит 19:32) От послушните поклонници на Бога се очаквало да ‘стават’ пред възрастните, (1) като проява на уважение към по–възрастния от тях човек и (2) като доказателство за почтителния страх, който изпитват към Бога. Така че възрастните били на почит и на тях се гледало като на ценна част от обществото. (Притчи 16:31; 23:22)

Макар че днес християните не са под Моисеевия Закон, принципите в него разкриват как мисли Йехова и кое е важно за Него, като няма никакво съмнение, че той високо цени възрастните. Християните през първи век разбирали ясно тези принципи. Доказателства за това можем да намерим в библейската книга Деяния. По онова време сред християните в Йерусалим имало няколко бедни вдовици. Несъмнено някои от тях били възрастни. Апостолите назначили седем „одобрени мъже“, които да се грижат за това тези жени да получават храна всеки ден, като всичко става с ред. На тази специална грижа се гледало като на „необходима работа“ на сбора. (Деяния 6:1–7, НС)

Апостол Павел приложил принципа „пред белокосия да ставаш“ към християнския сбор. Той казал на по–младия надзорник Тимотей: „Стар човек не изобличавай, а увещавай го като баща, ... старите жени като майки.“ (1 Тимотей 5:1, 2) Макар че Тимотей имал известна власт над по–възрастните християни, той получил напътствието да не се отнася с пренебрежение към възрастните мъже. Вместо това трябвало да ги увещава с уважение като свои бащи. Тимотей трябвало да оказва такава почит и на по–възрастните жени в сбора. Павел всъщност насърчавал Тимотей — а по този начин и всички членове на християнския сбор — да ‘стават пред белокосия’.

Разбира се, Божиите служители нямат нужда от писмен закон, за да се отнасят към по–възрастните с достойнство и уважение. Да разгледаме примера на Йосиф, който е записан в Библията. Той не скъпял средства и усилия да доведе възрастния си баща в Египет, като така спасил 130–годишния Яков от ширещия се по онова време глад. Когато видял баща си за първи път след повече от двайсет години, Йосиф ‘паднал на врата му и плакал дълго на врата му’. (Битие 46:29) Много преди израилтяните да получат закона да се отнасят към по–възрастните със съчувствие и с дълбоко уважение, Йосиф постъпвал по начин, който отразявал възгледа на Йехова.

По време на своята служба самият Исус проявявал загриженост към по–възрастните. Той строго порицал религиозните водачи, които смятали, че имат оправдание, когато пренебрегват възрастните си родители, за да изпълняват религиозните си традиции. (Матей 15:3–9) Исус също се грижел любещо за своята майка. Докато бил на стълба и страдал от неописуеми болки, той се погрижил любимият му ученик, апостол Йоан, да поеме грижата за възрастната му майка. (Йоан 19:26, 27)

Бог няма да изостави лоялните си служители

Псалмистът се молел: „Не ме отхвърляй във време на старостта ми; не ме оставяй, когато отпада силата ми.“ (Псалм 71:9) Бог не ‘отхвърля’ верните си служители дори когато те остареят и се чувстват безполезни. Псалмистът не се чувствал така, сякаш Йехова го е изоставил, а осъзнавал, че с напредването на възрастта имал все по–голяма нужда да се уповава на Създателя си. Йехова възнаграждава всеки, който проявява такава лоялност, като го подкрепя през целия му живот. (Псалм 18:25) Такава подкрепа често идва от събратята ни християни.

Като имаме предвид всичко това, виждаме ясно, че всеки, който иска да почита Бога, трябва да почита и по–възрастните. Възрастните хора са наистина ценни в очите на нашия Създател. Тъй като сме направени по неговия образ, нека с действията си винаги да отразяваме възгледа на Бога за ‘белите коси’. (Псалм 71:18)

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Най-големите боклуци са съществата /защото това не са хора/, които не уважават по-възрастните, майките си, бащите си!!!

Мозъка им не стига да осъзнаят, че много скоро и те ще станат възрастни, ще имат здравословни проблеми и т. н.

Мойте родители не съм ги оставил. Виж да се гърбя за кефа на твойте родители, и тебе, айде няма нужда. 5-6 пъти повече здравни осигуровки плащаме, и после кво - пак равни в мизерията на болниците. И пак си доплащаме.

Туморовидния държавен апарат доказа, че и до чисто злато да се докосне - става на л-но.

От къв зор да имам задължения към такива? Що не седнеш да учиш нашия занаят, вместо да ми вменяваш задължения, пинтии сме били и за капак сме били мало умни.

Жалки социални паразити, набийте си го в главите. НЯМАМЕ задължения към вас. Нито децата на поколението ми са длъжни да радват старците ви, зорлем навлечени в жегата, в камуфлажни дрехи.

Такива тъп аци бяха шапкарите, караха ни да седим в зимни шуби, в 30 градусова жега. Тъй било по устав.

Врете си дето слънце не огрява, средновековните си прос тотии.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.