Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Написал съм. Явно си неграмотен, че не можеш да четеш. Ми дай да ти видим телото да видим ти къв си, уруфляк ли си, гейчо ли си, кво си?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 9 минути, Toto2 написа:

Написал съм. Явно си неграмотен, че не можеш да четеш. Ми дай да ти видим телото да видим ти къв си, уруфляк ли си, гейчо ли си, кво си?

Извинявай, не знаех, че в бг има такова селско обарзУване... Викаш, от тич на снимката поне 5 ще гласуват за копейкин, а? Пък докато стигне до ЦИК...ще се окажат 2-ма :) То на копейкин там му е твърдия електорат - между уруфляците!

Щом се страхуваш да си покажеш муцуната да те видим, явно си некъв квазимодо, некъв страшен грозник. Както се вика, присмял се хърбел на щърбел.

преди 3 минути, Toto2 написа:

Щом се страхуваш да си покажеш муцуната да те видим, явно си некъв квазимодо, некъв страшен грозник. Както се вика, присмял се хърбел на щърбел.

Не може да е по-грозен от мен. Но винаги мога да си оттегля твърдението :)

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Кви са тия уруфляци? От кое село са? Ама и копейкин се вписва в общия фон на малоумието :) 

Няма яки мадами. Ужас. Във Възраждане няма ли някоя като Ленчето? 

%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1

преди 43 минути, АСПЕКТ написа:

Няма яки мадами. Ужас. Във Възраждане няма ли някоя като Ленчето? 

%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1

Има, ама ги крият(Освен на оная златотърсачка адвокатката, дето си събра парцалите и напусна) Ей тук има една от частите на фейсбук албум на една пленителна възрожденка, с нейни снимки. Публичен е, ама няма да вадя отделни снимки да ги показвам в коментара.

преди 11 часа, NewRedDragon написа:

Кви са тия уруфляци? От кое село са? Ама и копейкин се вписва в общия фон на малоумието :) 

Прави ми впечатление, че няма и една покрай Копейкин, без затлъстяване. Събира ги все неначесани.

Направо е манекен покрай стадо гъски. Не успях да се пречупя да напиша ято.

преди 21 минути, Toto2 написа:

Доносници и портажии. Снимали кой карал без каска и колан.

Туй сте възрожденците патриоти. Вредители.

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Ивелин е богат и казва какво ще направи, а не какво е направил. Уж гледаш, пък нямаш акъл да разбереш. Смешко.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Алоу. Добро иванке. Пък на запад доносничеството им е като нещо естествено и уредено дори законодателно. Преди няколко месеца цирей, дали по лична инициатива, или заповед от козяк, също нещо по въпроса беше пуснал в парламента, даже май имаше законопроект за опазване на доносниците...Не знам дали нямаше и текстове за поощряване. Всъщност, в използваната терминология липсваше "доносник, доносници", но пак за същото ставаше въпрос.

преди 1 минута, Toto2 написа:

и казва какво ще направи,

Всичката я втасахме, до каските опряхме.

Туй сте вие, да развалите некому работата.

преди 2 минути, Toto2 написа:

И не е от Възраждане. Пак си неподготвен.

Като не е ще стане. Сите боклуци заедно.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Всичката я втасахме, до каските опряхме.

Туй сте вие, да развалите некому работата.

Като не е ще стане. Сите боклуци заедно.

Е ти и бизнеса почна да наричаш боклуци. Нали се водиш предприемач? Не, предприемачите не ходят командировки. Ти си прост пролетарии. Демек лумпен. И тия дето не носят каските развалят работата на Ивелин. Мърсят, изхвърлят боклуците не където трябва, правят хубавото място на кочина. И ти го наричаш мерзавец. Продължавай в същия дух...

И тия дето не носят каските развалят работата на Ивелин

И как точно? Каската е лична защита.

Доносниците никой не харесва, в казармата и кютек отнасяха.

Е ти и бизнеса почна да наричаш боклуци. Нали се водиш предприемач? Не, предприемачите не ходят командировки. Ти си прост пролетарии. Демек лумпен. И тия дето не носят каските развалят работата на Ивелин. Мърсят, изхвърлят боклуците не където трябва, правят хубавото място на кочина. И ти го наричаш мерзавец. Продължавай в същия дух...

Нищо не разбираш ти. Ивелин си е вложил парите за общото благо, обаче според някои кат иванка, благо е да чупиш и мърсиш това общо, за да им е гадно на още по-бедните от него. иванка-хулиганка. Ивелин образно казано иска да даде иванка на полицията, а иванка не знам що се противи. В затвора сигурно ще му хареса, или него ще го харесат. :)

току-що, Sliderum2 написа:

Ивелин образно казано иска да даде иванка на полицията, а иванка не знам що се противи. В затвора сигурно ще му хареса, или него ще го харесат. :)

Вие паразитите все у чуждото канче. Все затвори все белене. Кой не ви дава пари -враг. Мерзост и патриотизъм, л-но с витамини.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

И как точно? Каската е лична защита.

Доносниците никой не харесва, в казармата и кютек отнасяха.

Ивелин ще постъпи като гражданин - ще даде гадовете на полицията. Другия вариант е лично да ги накаже. А той може - на младини доста се е бил. Ти кое предпочиташ, иванке, като те види да си хвърляш боклука където не трябва, да дойде да те нарита Ивелин, или просто да те снима и да остави полицията да се занимава с тебе?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Вие паразитите все у чуждото канче. Все затвори все белене. Кой не ви дава пари -враг. Мерзост и патриотизъм, л-но с витамини.

Ти пак не си в час. Става въпрос, че такива като тебе иванке бъркат в канчето на Ивелин. За това говорим , а не обобщение на възрожденците. Крадеца вика дръжте крадеца. Това е твоето бръщолевене.

току-що, Toto2 написа:

Ивелин ще постъпи като гражданин - ще даде гадовете на полицията. Другия вариант е лично да ги накаже. А той може - на младини доста се е бил. Ти кое предпочиташ, иванке, като те види да си хвърляш боклука където не трябва, да дойде да те нарита Ивелин, или просто да те снима и да остави полицията да се занимава с тебе?

Да дойде да ме рита, като карам без каска.

Все на бой налитате, няма ли поне един свестен при вас?

току-що, IvanKirov написа:

Да дойде да ме рита, като карам без каска.

Все на бой налитате, няма ли поне един свестен при вас?

Ти функционално неграмотен ли си. Като четеш осмисляш ли прочетеното. Не. Я прочети кво съм писал, помисли 2 минути или повече и я пак се изкажи.

току-що, Toto2 написа:

Ти функционално неграмотен ли си. Като четеш осмисляш ли прочетеното. Не. Я прочети кво съм писал, помисли 2 минути или повече и я пак се изкажи.

Гледа ли целия клип? Щял да снима хорските деца, и кой без каска.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.