Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 час, Аралампи написа:

"Плаачиии, детеее!.."

Една стара гр. песен.

Не ми е ясно как съвременните мъжленца не се усещат, че са по-путчести и от жените?..

Пука ми за малоумния ви фюрер, колкото и за врабците през зимата.

Почна да си показва рогата, отначало го мислех за интелигентен хитряга, оказа се кух като 100 гайди. То да са един па двама, то всички почнаха да говорят за безотчетните пари дето ги прибира на буд алите си симпатизанти. После да не се чудим отде 20 бона пари за 2 мебела в дневната.

Точно за Пасков не се надявах, то без него ви остават безлични безполезни лелички. Пътни конуси, както се изрази Жечев.

Цитат

Стефан Тилев

Имам познат който има приятел учил с тебе.. Костадине, не се прави на ощипана мома и се правиш на честен и достоен политик и българин. И ти си ле ке като всички кандидат и действащи политици и баницата и софрата е притегателната сила която те кара да демагогстваш и се правиш на честен и достоен. Няма начин да си бил преди ле ке и сега да имаш морал и нова ценностна система. В новата история на РБ, няма случай на достоен и честен политик освен Ж Виденов.. Спри да заблуждаваш хората в добрите си намерения към държавата. България умря през 89 г, сега сме придатък на ЕС и САЩ, обхванати с договори и всички напъни на политиците да грачат от трибуните, че ще работят за благото на България е прах, така е защити знаят, че нищо не зависи от вас и целият напън е да имаш известно време власт за задоволяване на егото и портмонето си!

Цитат

Павел Илиев

Почваш да приличаш на Зеленски, страшна комедия си, тролове, Белене и т.н, къде къде по големи проблеми има България а ти тука с тролчета и орки се занимаваш! 30 години ограбват България а ти сега се сети, къде беше до сега, Или продължавате подмяната, интересно ми е с какво и от къде ресурси за възстановяване, то не е едно и две ограбена ни е държавата! Докато не ви измете народа всички като тебе и колегите ти в парламента няма да има оправия, на народа не му трябват 200 депутати гладни тролове не му трябва на народа партии и глупости, Айде с здраве!

Цитат

Edi Tola

Значи Костандине, не можем да си кажем мнение различно от твоето,така ли? Говориш за някакви средновековни наказания! Осъзнай се!

Цитат

Edi Tola Не можем, ако мислим различно сме платени тролове, които ще бъдат избити едва ли не! Съвсем се е самозабравил господина, за поддръжниците му да не говорим! Пази Боже от такива управници и подкрепящите ги!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Айде и Пасков ви напусна!

10% максимум имате за тия избори! Туй са негови думи, не мои. С безхаберните кок ошки ще преосновете България, смятай пълничката Галунова дори и тя ви неще! Пътни конуси.

Само бакшиши неуспели икономисти при вас, и Теточков с двата ника. Пак бакшиш.

Цитат

Alexandar Kolarov

Белене? Кое е следващото Аушвиц може би за всеки, който има различно мнение? А Скравена ще я възстановявате ли ? Защо така я подценявате

Цитат

Даниел Трифонов

Костадин Костадинов щом хората, които мислят различно от вас са "отглеждани" някъде, питам се вие къде сте отглеждан та не приемате мнение различно от вашето.

Бивши съпартийци питат: Коце, къде са парите на „Възраждане“?

„Парите, които влизат в партиите чрез субсидията, попадат в едни огромни черни каси. Прикрита форма на узаконена политическа корупция.“ Думите са на лидера на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов и са изречени преди парламентарните избори през 2017 година. Избори, на които неговата политическа партия получи 1,11% и съответно правото на субсидия.

Субсидия, която беше декларирал, че ще върне, но това така и не се случи. Бивши членове на партия „Възраждане“ повдигат въпроси не само за изразходването на средствата, получени от субсидията, но и за парите от членския внос, който според тях партията събира, както и за безотчетните пари, които се полагат на депутатите и които също влизат в партийната каса.

Вече не могат да сварят да трият у Фейсбука. Хиляди и хиляди коментари само с критика. Копейкин пусна стара негова снимка с Пасков, точно в деня когато се разделят.

Ключови фигури си заминават един по един, Копейкин вече разполага само с пешки. Халал да му са, поне няма да му противоречат. Все повече се размирисват далаверите му, да опрашиш 7 партии и да останеш чист не е много вероятно.

Напълно е възможно точно днес да е пика, върховното постижение на Възраждане. Оттук само надолу. При Сидеров, Симеонов, Яне Янев и компания.

Алоу, пишман анализатора! 

Вземи се позапри! Не разбра ли, че твоето мнение нищо не променя?! Смятай колко объркан и неориентиран трябва да е някой, че да те вземе на сериозно! 

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Алоу, пишман анализатора! 

Вземи се позапри! Не разбра ли, че твоето мнение нищо не променя?! Смятай колко объркан и неориентиран трябва да е някой, че да те вземе на сериозно! 

Не ми пука за вас, още по-малко за тебе.

Цирк неземен ми е, спорт не гледам, телевизия хич.

Вашият мач е свирен, не остана и един стойностен оратор, освен Костадинов. Не се шегувам, дар слово има, нищо че е чалгар сребролюбец с огромно его.

Неговите хора го видяха що за стока е, и ще му се налага да продължава партията само с пешки.

Кеф голям, да видим ся от кого ще прибира 70+ процента от брутната заплата, да ми спъва командировките, че да ми се пъчи с мебели за 5 цифрени суми!

Темата изобщо, ама изобщо не е за вас.

Търсачките я класират за номер едно. И най-важното, фюрерчето ви не може да трие тука. Вече и у Фейса не сварва. Подложиха го на ураганен огън.

Оф, иванка ми оправя настроението винаги. Няма нужда от комедии по телевизора...

преди 8 минути, Toto2 написа:

Оф, иванка ми оправя настроението винаги. Няма нужда от комедии по телевизора...

И вие тъй. Пасковчето днес ми направи деня. Жалко че при Мунчо Христов, и той е за плосък данък, пък Байрактаров за казарма.

Червените гало ши си се свързват само с елементарни частици от тяхната валентност.

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Копейкин ЛЪЖЕ, че Гунчева е от гражданска квота. Опита да опитоми Пасков, ама не е хапка за неговата устичка!

Всъщност не спря да лъже. Като просто Киро същия. Как успява да ви омайва не мога да си обясня.

Продължавай друже киров, продължавай. Много весело ми правиш. 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Всъщност не спря да лъже

Това са твои твърдения! Ако си сигурен, осъди го за лъжа, а ако не го направиш, значи си един балалайко, без покритие!

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Опита да опитоми Пасков, ама не е хапка за неговата устичка!

Пасков си вкара голям автогол и май взе да се усеща, но.... ще видим.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Това са твои твърдения! Ако си сигурен, осъди го за лъжа, а ако не го направиш, значи си един балалайко, без покритие!

Твърдения на Пасков са, и на много други бивши съмишленици. Видеото е едва от вчера.

Според тебе каква е причината да си заминават един по един, и само пешките да остават при фюрер ви? 15 бона ли колко е депутатска заплата, що си отиват на върволица?

Цитат

Александър Пройчев

Някое ТКЗС ще управлявате !

Цитат

Valentin Rangelov

Владимир Русев също 2/3 дни не е спрял да говори, че Костадинов е масон и е замесен с Врабевски. Как ще накарате българския народ да повярва на нещо и някого изобщо не знам

преди 10 минути, IvanKirov написа:

само пешките да остават при фюрер ви

Омръзна ми да ти говоря неща, които не асимилираш! Пасков си отряза клона, не разбра ли ?! И то от лакомия за себепоказване - кой съм аз. Същото е и за останалите напуснали. За да се случат нещата трябва един да взима решенията и да си носи отговорността. Щом не ти харесва Възраждане, избери си от останалите - е тогава ще те питам кон боб яде ли!

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Омръзна ми да ти говоря неща, които не асимилираш! Пасков си отряза клона, не разбра ли ?! И то от лакомия за себепоказване - кой съм аз. Същото е и за останалите напуснали. За да се случат нещата трябва един да взима решенията и да си носи отговорността. Щом не ти харесва Възраждане, избери си от останалите - е тогава ще те питам кон боб яде ли!

Ми Възраждане са най-зле. След ДПС.

Досега само Волен ги бие по про стотия.

Успяха да ме баннат от фейса.

На такива да дадеш управление... После имало диалог!

Затуй ги храня оттука. Мер завците не могат да трият!

Дори може да залъже мисирките, че Пасков не ги е напуснал.

Цензура на цензурата, сущий Хитлер с виртуалните си армии.

После що ги бъзика целия нет.

7n.thumb.jpg.202e0256a7ca2a4be2b7765eb370e129.jpg

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Успяха да ме баннат от фейса.

Съжалявам, че аз трябва да ти го кажа, но ти си баннат от природата по рождение!

Трагедията е, че го научаваш БАВНО и ти влиза дълбоко... Горкият ненаял се в казармата, пишман айти дрън дрън...

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Съжалявам, че аз трябва да ти го кажа, но ти си баннат от природата по рождение!

Трагедията е, че го научаваш БАВНО и ти влиза дълбоко... Горкият ненаял се в казармата, пишман айти дрън дрън...

Ненаялите сте вие, дето ламтите за чуждото. Лека полека лъсва истината за вас, Пасков рядко греши. 10%  ви е максимума, колкото окрадете окрадете, следващия парламент пак ще е кратък. Не са мои думи. На вашите си хора ако не вярвате - на кого?

С банове минава до време. Лека полека се размирисвате.

После при Волен, Каракачанов, и компания ментета.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

После при Волен, Каракачанов, и компания

Ти от кои си бре?! Твоите къде са?! Дай да ги видим!!! Кажи на заблудените ЗА кого да гласуват, а не за кого да НЕ гласуват!

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Ти от кои си бре?! Твоите къде са?! Дай да ги видим!!! Кажи на заблудените ЗА кого да гласуват, а не за кого да НЕ гласуват!

Не знам още. Някой дето няма да вдига данъците, и да ме връща в миналия век с визите.

Слави им разкова кочината, май пак той ще остане. Най-малкото зло. Ама не съм решил.

Пасков ако не беше отишъл при тия тъп анари може би щеше да е за него. Напук на чалгаря Копейкин.

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Заблудените овци никога не намират пътя. След като официално декларира, че си заблуден, не подвеждай останалите! 

Всеки си решава, аз кого заблуждавам? Колко още съратници на Копейкин да ти кажат,че е ле ке? Не вярвай на мене, те са работили с него, и го напущат един по един.

С ра на метеното, не могат да сварят да трият и банят, а го правят 24/7 без почивка. Вместо диалог - цензура. От каквато се оплакват.

Що за хора сте да продължавате да му вярвате?

Заминаха си предприемачи, лекари, съдии, адвокати... На тяхно място попълва с шапкари и бакшиши. Мечтата на всеки смачкан Пурко.

Нова партия, същите крясъци!

Цитат

Димитър Байрактаров

2 ч  ·

Към отборът на "Справедлива България" за участие в изборите се включи и известния родолюбец, патриот и общественик д-р Пламен Пасков. За мен е чест и удоволствие д-р Пасков да бъде един от хората, с които ще влезем в битката за Справедлива България! Пламен е доказан патриот с ясна позиция по много от важните за обществото теми. Очаквайте скоро представяне на целия екип на "Справедлива България".

Време е да си върнем България!

Време е за Справедлива България!

https://www.facebook.com/dimitarbairaktarov

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

42

Ся ще пробвам Байрактаров, дали опитите за дискусия ще се свеждат до обвинения в платена тролщина и банове.

До колкото ги познавам комуникацията ще се свежда до маймунски крясъци тип "ДА ЖИВЕЕ България, да живее Партията, слава на 13ти конгрес", и подобни.

Все пак веднъж вече спасяваха клета майка, НФСБ си беше пак "спасяване" от "патриоти".

После се наложи да ни спасяват от тях самите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.