Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 19 часа, N1K17Y написа:

А, щом не е руснак, няма проблем.

Не, защото последно време ги гонят като евреите през 2 световна война. Още малко и звезда ще им направят.

Все едно мен да ме гонят, защото България не се развива според техните нужди и трябва да изкупувам в Западна Европа на цяла България мъките и греховете. Като Иисус. Само, защото съм български гражданин.

Както и се получава в действителност. С много българи в чужбина.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Не, защото последно време ги гонят като евреите през 2 световна война. Още малко и звезда ще им направят.

Все едно мен да ме гонят, защото България не се развива според техните нужди и трябва да изкупувам в Западна Европа на цяла България мъките и греховете. Като Иисус. Само, защото съм български гражданин.

Както и се получава в действителност. С много българи в чужбина.

Колко руснака спаси от газовата камера вече? 

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Колко руснака спаси от газовата камера вече? 

Следят ми интернета и ми е забранено да говоря за това. В дейтали.

Но ето подсказки.

https://www.travelnews.bg/bg/news/16522492292716/polsha-ni-hvali-za-izklyuchvaneto-na-rusiya-ot-svetovnata-organizatsiya-po-turizam

https://fakti.bg/world/699002-polaci-prebiha-ruski-turisti-v-antalia-turcite-umishleno-ne-napravili-nishto

Поляци пребиха руски туристи в Анталия, турците умишлено не направили нищо

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Следят ми интернета и ми е забранено да говоря за това. В дейтали.

Но ето подсказки.

https://www.travelnews.bg/bg/news/16522492292716/polsha-ni-hvali-za-izklyuchvaneto-na-rusiya-ot-svetovnata-organizatsiya-po-turizam

https://fakti.bg/world/699002-polaci-prebiha-ruski-turisti-v-antalia-turcite-umishleno-ne-napravili-nishto

Поляци пребиха руски туристи в Анталия, турците умишлено не направили нищо

Пияни поляци, бият пияни руснаци в Турция, следователно, в Германия карат руснаците към Аушвиц. Ех, какво си злато... 

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Пияни поляци, бият пияни руснаци в Турция, следователно, в Германия карат руснаците към Аушвиц. Ех, какво си злато... 

Поздрави на твоята партия Дай България с песента Мижав Интерес и повече се мий в тая баня.  И живот и здраве на есен, ще видиш партия Възраждане, как подминава, разминава твоята весела дружинка отбор детелинка. От НЕбинерни, джендърфлуйдни люде. Прикрити комунисти.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Поздрави на твоята партия Дай България с песента Мижав Интерес и повече се мий в тая баня.  И живот и здраве на есен, ще видиш партия Възраждане, как подминава, разминава твоята весела дружинка отбор детелинка. От НЕбинерни, джендърфлуйдни люде. Прикрити комунисти.

Стана ли и ти вече Вързрожденец ? :giggle1: Закъсня даже. 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Стана ли и ти вече Вързрожденец ? :giggle1: Закъсня даже. 

Не съм. Но им пожелавам успех. Но няма да им леко. След като видях, как ИТН ги разпиляха за 1 година цялата американска соросоидна жълтокафява тайфа.  Жълтопаветниците. Слави, къде е сядал, на какво, как се облякъл.... На кафяв диван ли, на жълт диван ли. Кой му бил взимал интервютата. Единия работил като шнорхел, другия бил мики маус, Тошко бил май.муна.

Все основателна критика. Както виждаш.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Не съм. Но им пожелавам успех. Но няма да им леко. След като видях, как ИТН ги разпиляха за 1 година цялата американска соросоидна жълтокафява тайфа.  Жълтопаветниците. Слави, къде е сядал, на какво, как се облякъл.... На кафяв диван ли, на жълт диван ли. Кой му бил взимал интервютата. Единия работил като шнорхел, другия бил мики маус, Тошко бил май.муна.

Все основателна критика. Както виждаш.

Направо не знам как още си жив, след толкова жестоки репресии. Напиши един дневник, българската Ане Франк ще станеш. 

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Направо не знам как още си жив, след толкова жестоки репресии. Напиши един дневник, българската Ане Франк ще станеш. 

За фалшивия дневник и за момичето еврейка, което се е крила от лошите немци, заради един евреин от Австрия и тумба дебили от неговото обкръжение,  пък я предадоха свои? Предадена от евреи. За тази ли Ане Франк? 

https://www.24chasa.bg/novini/article/10665997

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

За фалшивия дневник и за момичето еврейка, което се е крила от лошите немци, заради един евреин от Австрия и тумба дебили от неговото обкръжение,  пък я предадоха свои? Предадена от евреи. За тази ли Ане Франк? 

Не, за онази от Берковица.

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Аууу, ако те прочете тукашното Ане, няма да спи една нощ от яд!

Прочее, от непубликувани до сравнително скоро части на дневника на Ането Франк се вижда, че момето е лесбийка.

А това сега й ногу мудерну...

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Краката ми в пясъчника на интерната:

Заработи някой лев като трол комунисте Силдерум и се наака да показваш снимки. Отдавна не са ти давали нищо

преди 8 часа, Coco1 написа:

Заработи някой лев като трол комунисте Силдерум и се наака да показваш снимки. Отдавна не са ти давали нищо

А, значи имало и такива бачкащи за левове. Абе ти сичко знаеш отвътре от столовата какви манджи в менюто. Яд ли те е, ти сигурно си на стотинки и не може и за цигари да вържеш...Хм, сетих се едни, дето печелели...хм, сносно, имайки предвид че едва ли се потят от работа. Видях да пише за тях многократно в хардуербгей. Та, ако искаш да си почти в средната класа без зор, ставай четирихилядник. Хи-хи.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Яд ли те е, ти сигурно си на стотинки и не може и за цигари да вържеш...Хм, сетих се едни, дето печелели...хм, сносно, имайки предвид че едва ли се потят от работа.

Какво ще върже с речник от 20 думи?! Ей я на, Дениз си каза, че вадела по 5000 на месец от онлифенс, ама прасчо има ли какво да покаже...

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

А, значи имало и такива бачкащи за левове. Абе ти сичко знаеш отвътре от столовата какви манджи в менюто. Яд ли те е, ти сигурно си на стотинки и не може и за цигари да вържеш...Хм, сетих се едни, дето печелели...хм, сносно, имайки предвид че едва ли се потят от работа. Видях да пише за тях многократно в хардуербгей. Та, ако искаш да си почти в средната класа без зор, ставай четирихилядник. Хи-хи.

Комунисте Силдерум от мноого години не те бяха пускали от интерната. Я направи един албум че друг път няма те пуснат.

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Какво ще върже с речник от 20 думи?! Ей я на, Дениз си каза, че вадела по 5000 на месец от онлифенс, ама прасчо има ли какво да покаже...

Дедко ти не си ли на море от интерната или само комуниста Силдерум заслужи 

Коко, ако ние сме в интернат и същевременно навсякъде по планетата. Пита се вие "свободните" къде сте. Май нейде в матрицата. Хи-хи. Нема го оня братчет' от некое африканско племе, забравих му прякора, ай-ти и хакер с ранг, колкото и сичките бг ай-тита не могат да съберат, да ви изключи халюцинациите. Синьото, или червеното хапче.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Коко, ако ние сме в интернат и същевременно навсякъде по планетата. Пита се вие "свободните" къде сте. Май нейде в матрицата. Хи-хи. Нема го оня братчет' от некое африканско племе, забравих му прякора, ай-ти и хакер с ранг, колкото и сичките бг ай-тита не могат да съберат, да ви изключи халюцинациите. Синьото, или червеното хапче.

На теб комунисте Силдерум всичко ти е сложно не се опитвай да мислиш. Интерната мисли вместо теб.

Ти сега гледай да направиш още снимки за друго не мисли.

преди 9 часа, Coco1 написа:

На теб комунисте Силдерум всичко ти е сложно не се опитвай да мислиш. Интерната мисли вместо теб.

Ти сега гледай да направиш още снимки за друго не мисли.

За кво са ми. Некои се снимат, снимат и после бързат в гробищата.

Така де, наште баби и дядовци дали са имали като наште отрочета? 

Може да бъде изображение с 7 души и текст, който гласи 'бездетна ангела меркель канцлер германии, 62 года,два брака бездетен эммануэль макрон президент франции, 39 лет, B браке бездетна тереза мэй премьер великобритании, 60 лет, B браке бездетен паоло джентилони премьер италии, 62 года,два брака бездетен стефан левен премьер швеции, 59 лет, браке бездетен марк рютте премьер голландии, 50 лет, холост бездетен жан-клод юнкер гава еврокомиссии EC, 64 года, браке'

Еми кво от това? Иванка само реве, че лумпени харесвали Възраждане. Ми не. Бизнеса също участва в ужаса на гейевроатлантиците. Па ти що се прекръсти от един шибан никнем на друг по-идиотски? Тео главата подсказва, че в тая глава нема нищо.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.