Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 15 минути, NewRedDragon написа:

Ще си купим от вън каквото ни трябва, бе църуланко

И ти си малоумчо. Казах при проблем с доставката. Няма доставка, няма стока, няма кво да купиш с пари. Панимаеш малоумнико?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, tonit1968 написа:

Продължавам да твърдя , че не си остър в интелектуален план. Ми аз съм си намерил хората и те са доволни от мене . Нито мислят глупости да ходят немили недраги да слугуват на чуждоговорящи тъпаци. Седят си при мене. Има защо. Аз нямам проблем и моите хора също. А такива гниди като тебе, дето крадят код и се мислят за супер успешни и си мислят че изкарват пари -- тея са ми смешни. Щото като се докараме да няма производство на ядене и пиене, и при първия проблем с доставки и вие точно ще сте първите жертви. Ни ЕС, ни клес, ни нато ще ви напълнят магазина, дето да имате да си харчите парите, че да си купите квото там ядете. Като изчезне земеделие и животновъдство, с комп не се живее, тъпанарчо глупав.

Ребята, дайте жить дружно!

Аз не ти се бъркам в бакшишкия занаят, ти що се бъркаш в нашия? Като сте толкоз ценни що не виждам заплати по 10 000 лева за бакшиш в България, и около 16000 в чужбина, след данъци.

Не съм си и мечтал, тъй от чиста душа и глупост да признаеш, че ти бърка у гъзарете дето ЕС ти краде евтините роби. И там роби, ама поне за поне тройна заплата.

Искате да поробвате младите, още не мога да повярвам, че го написа в прав текст.

Туй ли ви е патриотизма бе, ганювците се изтъпанили да затваряте границите на младите и да ги набутвате в казарма!

И ти си малоумчо. Казах при проблем с доставката. Няма доставка, няма стока, няма кво да купиш с пари. Панимаеш малоумнико?

То и сега ако няма доставка няма кво да купиш. Само на хляб не се кара цяла зима.

Ти верно си тъпо парче. Ми държавата взима от тебе и от мене. Ама от мене взима с доста повече. Я си направи справка, умния, работника колко плаща за осигуровки и колко работодателя...Вземи прочети колко му излиза на работодателя ти твоите командировки. Е, гнидо смотана, работодателя

опира пешкира.

Лумпен, за мизерните ти пари внасяш мизерни пари. Добре, че има МРЗ, че поне не се налага на робите ти да спат под моста, и да просят.

Но когато се опре до това, че щастливият ти ЕС ми обира потенциалните работници аз кво правя бе, гламурник прост. Ти знаеш ли, че е голям проблем да намеря човек, дето дори знае как се държи ключ, камо ли да отвие гайка и да не му падне мотора на главата. Всичките умчовци зели да се заселват да бачкат по тъпата ви европейска уния, нищо че повечето редат тухли, мият старчески гъзове, берат ягоди или грозде. И кво, ние да си внасяме виетнамци да ни бачкат? Ми те на втория ден пак си бият камшика, говнянчо.

Туй мнение ще ти го припомням редовно. Може да си го напишете в програмата. За ганювците - евтина робска ръка. То роба има поне ядене и спане, вие и толкоз не им осигурявате. Искат от мама и тати да изкарат месеца.

преди 5 часа, NewRedDragon написа:

Ще си купим от вън каквото ни трябва, бе църуланко

Ше ти трябва доста въображение да си представяш как си купуваш нещо от радиоактивна пустиня. Май нямаш представа въобще как при някое малко по-сериозно от сегашното положение, парите ти може да почнат да не струват нищо.

преди 10 часа, Sliderum2 написа:

Ше ти трябва доста въображение да си представяш как си купуваш нещо от радиоактивна пустиня. Май нямаш представа въобще как при някое малко по-сериозно от сегашното положение, парите ти може да почнат да не струват нищо.

Разбрах. Твойте мижави пари ще струват в радиоактивна пустиня, пък наще неправоверни пари - не.

Нито се похвали да гледаш крави, ни жито, ни краставици дори.

Цитат

Над 70 души напуснаха партия "Възраждане" на Костадин Костадинов вкупом

Над 70 симпатизанти напуснаха "Възраждане" заедно с областния председател на партията и общински съветник в Бургас Владимир Павлов. Това обяви самият Павлов във фейсбук, а още преди 2 дни той заяви намеренията си да излезе от партията.

Последвали са го и общинският съветник Диян Георгиев, както и кметът на Дебелт. Владимир Павлов предупреждава и за още много бъдещи напускания в близките дни.

Причината за недоволството му е, че се чувства омерзен от дейстията на лидера на партията Костадин Костадинов, а "Възраждане" по неговите думи е "едноличен проект и както се оказа замаскиран с една едничка цел, лично облагодетелстване и осребряване на постове на една персона и още няколко послушни мижитурки около него."

Ето как Павлов обяви своето напускане и 70-те души, които го последваха:

"Над 70 члена и симпатизанти вкупом ме подкрепиха и напуснаха заедно с мен ПП"Възраждане" в Бургас. Благодаря ви за подкрепата и доверието!

Така най-голямата организация на партията не само в страната но и извън пределите й е вече заличена от сплетните и интригите на Костадин Костадинов и неговият другар Ганьо Цончев.
Напуснаха двама общински съветници в мое лице и Диян Георгиев - Общински председател, както и кмета на Дебелт, както и цялото общинско ръководство на партията, редовни членове и симпатизанти.
Получих подкрепа от много областни структури, които в следващите дни ще обявят оттеглянето си.

Костадин широко прокламираше, че се крия от разговор и дебат, но аз проявих достойнство изготвих всички справки и документи за да докажа правотата си във връзка с обвиненията по донос на 17 засегнати членове на организацията и пристигнах на мястото на срещата, защото той широко разпространяваше из мрежата, че аз съм бягал от дебат.
И познайте!

Костадин дойде с 4 човека охрана и веднага се скри и заключи в клуба на Възраждане със 17 доносника!

Що за мъжка постъпка?

2 часа седях пред клуба с останалите десетки разочаровани от действията му хора, но така и мъжкото не се появи в него.

До всички останали все още идеалисти в тази еднолична частна фирма "Възраждане", наблюдавайте как постъпи с един от най-активните си хора, с над 70 човека пишещи му и искащи промяна от структурата членове, как разцепи подмолно една седмица преди моята оставка най-голямата организация и си правете изводите!

А тоз "лидер" искал да управлява България?"

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/8687785

IMAGE_8687821_40_0.jpg

преди 4 часа, IvanKirov написа:

Разбрах. Твойте мижави пари ще струват в радиоактивна пустиня, пък наще неправоверни пари - не.

Нито се похвали да гледаш крави, ни жито, ни краставици дори.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/8687785

IMAGE_8687821_40_0.jpg

Да беше споменал, че тая случка е от преди две години. Тогава Възраждане не беше в парламата и май имаше 1 процент. Въобще, нормални неща във всяка партия. Все има амбициозни дето искат да изместят първия. Ми виж БСП. В герб и дпс такива неща не се случват. Що ли?

Цитат

Fotka Kocheva

преди 59 минути

БРАВООООООООООООООООО,МНОГООООООООООО ТОЧНОООООООООООООООО,ВЪЗРАЖДАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПОБЕДАААААААААААААААААААААААА

За доброто на нашата родина 🇧🇬, Заради паметта на нашите деди, За бъдещето на нашите деца, За да ни има и утре - Решението е само едно: ВЪЗРАЖДАНЕ!!! (Ще си върнем държавата) Бог да пази България !!!

Alex_Misty

преди 3 часа

Малка грешка в заглавието! НИЕ НИКОГА НЯМА ДА ПРОСТИМ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ️

Само ВЪЗРАЖДАНЕ🇧🇬🇧🇬🇧🇬
Пилците се броят на есен! Нашата Възрожденска !
Да живее България. Само така. Александър Панчев. Родом от село Влахи. Унищожено от Комунистите и забравено от Герб.
Истината,и само истината,каза г-н.Костадинов.Благодарности,за това че ви има,зада успеем заедно,да ВЪЗРОДИМ БЪЛГАРИЯ!❤🇧🇬
НИЕ СМЕ С ВЪЗРАЖДАНЕ!
Не спестявате нищо от неудобната истина, г-н Костадинов и точно заради това ви уважаваме толкова много. Възраждане, за да има възмездие!
ВСИЧКИ В ПОДКРЕПА НА ВЪЗРАЖДАНЕ!🙏👍💯💕🇧🇬🇧🇬🇧🇬💕
Гласуваме за Възраждане 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
ВЪЗРАЖДАНЕ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА В СЛЕДВАЩОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИЯ РАЗПРОСТРАНЕТЕ НА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ.....ДА ЖИВЕЕ България
И така трябва да е,за това наесен гласуваме за Възраждане.Никакви проамерикански правителства вече
DA KOSTADINE RECHAVAT PROBLEMITE AMA TEHNITE I NAY VECHE FINANSOVITE IM . KOLKO JALKI . VAZRAJDANE 🇧🇬💪

Няма и един критичен коментар, не оставят нещо по същество, освен маймунски крясъци.

Не се заблуждавайте, че всички сме такива бабички лумпени (качили са снимки, основно бабишкер пише) .

Мнозинство ще видите коги пръдне гущеро!

Възраждане подкрепили нови чертежи за американски самолети?

преди 33 минути, IvanKirov написа:

Няма и един критичен коментар, не оставят нещо по същество, освен маймунски крясъци.

Не се заблуждавайте, че всички сме такива бабички лумпени (качили са снимки, основно бабишкер пише) .

Мнозинство ще видите коги пръдне гущеро!

Възраждане подкрепили нови чертежи за американски самолети?

Как бе, пак ли наш иванчо не разбрал кво е станало наистина? Бе ти верно си избирателно тъп. Ми провери бе, малоум, за кое точно са гласували Възраждане бе. То не става само да постваш квото си мислиш че ти отърва, без да провериш. 

Съвсем сериозно, върнете си или си пуснете записа на "Панорама" от миналата вечер, с участието на Корнелия Нинова, Томислав Дончев, Христо Иванов и Костадин Костадинов!
След това изпушете една цигара, изпийте един джин тоник и после се опитайте да повторите нещо от казаното от четиримата!
✅ Ако успеете да възпроизведете каквото и да било от думите на първите трима - аз на риба мряна ще се обърна, и реката там ще преплувам, и пак при тебе ке дойда, душо!
Изкарвайте ме какъвто си искате, но по-ясно дефинирана и поднесена позиция от на Костадин Костадинов, аз не чух и наистина на България ѝ е време за Възраждане.
❓Дали всичко, което твърди, че ще направи Костадинов, ще се случи?
Ами, дайте да видим! Щото аз другите вече ги видях, вие не ли?
Иван Иванов, фейсбук
преди 1 час, Toto2 написа:

То не става само да постваш квото си мислиш че ти отърва, без да провериш. 

Освен да си посветя живота като оня Симон, да ходя по гъза на Копейкин и да проверявам.

Не отрече за самолетите, раздуй ся. Панорама я гледах с Копейкин, не помня такъв казус да са дъвкали.

Безплатни уроци не давам. Ровни си в мрежата и си намери. Тъпизми да намираш те бива, значи и това ще намериш. Все пак - гледай запис от народното събрание, айде, от мен да мине.

Костадинов повтаря моите неща и какво ще бъде неговото разочарование, когато разбере, че съм ги казал 15 години преди него", каза той.

Той Сидеров кво, иска авторски права? Не е важно кво говориш, а важно като говориш нещо, дали го правиш. Сѝидеров говори нещо, но не го прави. Преди няколко месеца критикуваше Коцето, че не правил глупостите , които той е правил. Политически опит имал, младите да се учат от него. Бе как да се учиш от Сидеров, като на практика показа как не се правят нещата. Много ми е весело - Сидеров плюе против наследника си! Кво значи това? Еми Сидерко се е доказал проваленяк. Щом е недоволен от Коцето - значи Коце не върви по неговите стъпки. Пък и да питам аз, кой плаща на сидеров да си поддържа телевизията?

преди 33 минути, Toto2 написа:

Аватар на възраждане, маймунски крясък в подписа, неадекватни лафове и замазвания тип кой ми ака у гащите.

Баш всичките ли сте такива?

kopeikin (17).jpg

Едно време тъй подкрепихме Хитлер. Пак морална подкрепа, на агресор, като си разделиха Полша с СССР.

После се изредиха да ни мандръсат, и победители и победени. Атовете кат се ритат по навик отиваме там и си обръщаме гъ за.

преди 19 часа, Toto2 написа:

Да беше споменал, че тая случка е от преди две години

Как да спомене, като няма капацитет да погледне?! Това са възможностите му, да върти своята грамофонна плоча безкрай, и да качва малоумни картинки.

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

Как да спомене, като няма капацитет да погледне?! Това са възможностите му, да върти своята грамофонна плоча безкрай, и да качва малоумни картинки.

И кво променя, че Копейкин е бил мишка преди 2 години, както и сега? Вие с капацитета кое ви променя кардинално нещата, че стотици хора бягат от Възраждане, ама преди 2 г. има за вас давност?

Картинките не аз ги рисувам. Нямам дизайнерски умения.

Нищо не казахте за самолетите. Копейкин измънка и се хили, ама не отрече. Подписал ли е за купуване на нови чертежи, както Симов го обвинява? Ако се окаже вярно - забравете за власт. Народът това няма да ви прости. Да се кекерите с години против тия чертежи, и после тихомълком да гласувате за нови.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Нямам дизайнерски умения.

Искаш да подведеш хората, че все пак имаш някакви умения? 

Attention*! Hidden advertising!

*whore 

току-що, Sliderum2 написа:

Искаш да подведеш хората, че все пак имаш някакви умения? 

Attention*! Hidden advertising!

*whore 

Кажи за самолетите, стига си псувал. Мълчите и се измъквате като пръд ня из гащи.

Туй как коментираш? Аз няма да тръгна да им чета стенограмите, ама ако е вярно ще си останете само с маймунските крясъци и блян за паразитиране върху нормалните хора.

Толкова много руски партии ще се борят за място в парламента. В българския парламент.

Трудна е задачата на проруската партия Възраждане.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Кажи за самолетите, стига си псувал.

Не съм чул да са си купили частни самолети още от Възраждане. Изключвам известен брой богати бизнесмени, които може да са членове, или симпатизанти. Та, за какво питаш? Пак ли некъф офтопик?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Толкова много руски партии ще се борят за място в парламента. В българския парламент.

Тоя компромат ако излезе верен ще се окаже че Копейкин е същата американска подлога като тия дето си гради политиката докато ги плюе.

току-що, IvanKirov написа:

Тоя компромат ако излезе верен ще се окаже че Копейкин е същата американска подлога като тия дето си гради политиката докато ги плюе.

Естествено, че е американска по.длога. Кой си мисли, че Костя е руска партия е иди.от.

Партия Атака беше продукт на САЩ и на ДПС.

току-що, Sliderum2 написа:

Не съм чул да са си купили частни самолети още от Възраждане. Изключвам известен брой богати бизнесмени, които може да са членове, или симпатизанти. Та, за какво питаш? Пак ли некъф офтопик?

Симов твърди, че Възраждане са подписали ЗА нови F16 на чертежи. На точната секунда съм ти го засякъл. Не се прави на неразбрал!

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Има едно предложение, което ние сме гласували „за“, и то е на председателя на Комисията по отбрана – Атанас Зафиров от БСП, посочи Костадинов. По думите му предложението е "да не се дава възможност на министъра на отбраната самостоятелно, без решение на парламента, да променя каквито и да било параметри по договора с F-16". 

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Естествено, че е американска по.длога. Кой си мисли, че Костя е руска партия е иди.от.

Партия Атака беше продукт на САЩ и на ДПС.

Явно цари шизофрения сред поплювковците на Възраждане. Ту сме яростни и неприкрити русофили, сега пък сме двойни агенти и лапкаме дорарчета. На ква дрога сте, мили ми врази? Сега сте гушнали сидерко и го цитирате неуморно. Явно много ви тресе отчаянието. И с право. Окончателно остнаха няколко месеца до избори и шубето си е голем страх.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.