Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Еми достойните хора не ползват недостойни хватки. Не е полит прост и тутка.

Да бяхте залъгали Брейка, 92 хиляди последователи, и селския добитък щеше да гласува за вас. Пусто, неще да ви вижда.

Ти луд ли си бе. Кирчо с неговото минало веднага ще стане любима дъвка на такива като тебе. То човека коректно си го е казал на наште хора. Егати, не сме глупави чак толкоз да си вкарваме автогол. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 5 минути, tonit1968 написа:

Тоя е един от всичките, дето говорят, па като опре до действия и изпълнения на обещания никви ги няма. Такива като Сидеров, шкембе войвода, бареков и така нататък. Много приказки и никакви действия. Такива хора напускат възраждане, щото им искат действия, а те знаят само да говорят.

Нашият фюрер, нашата пътеводна звезда Костадинов напусна, след като разбра, че няма да го правят шеф на ВМРО. Може ли такова нещо?

Иначе, за какво се бъхти нашия фюрер Костадинов? И прави пуч след пуч? Даже за малко да бъде в затвора. И го биха, и го затвориха. 

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ето с българската Ева Браун. Майн Фюра Костадинов.

Колко мило. Още се чудя, кой тапет да си сложа.

Хайл Костадинов!

%D0%BA%D0%BE%D1%81-1.jpg

Обикновен човек с хубава жена и хубави деца. Ква асоциация искаш да наложиш с фюрера? Нещо не ти се получава.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Уф аман от ваща цензура, ся пък коя думичка е забранена? Просто не е истина! Дори само цитирах.

иванке, кво пак е станало та ревеш. Не може човек 2 часа да си почине и като влезе да види кво ново...ти пак кричиш.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Нашият фюрер, нашата пътеводна звезда Костадинов напусна, след като разбра, че няма да го правят шеф на ВМРО. Може ли такова нещо?

Иначе, за какво се бъхти нашия фюрер Костадинов? И прави пуч след пуч? Даже за малко да бъде в затвора. И го биха, и го затвориха. 

Случката многократно е обяснена от Коцето. Ма требе да прегледаш няколко отворени срещи и да разбереш. А не само да четеш тъпи коментари и опорки на малоумници. 

преди 8 минути, tonit1968 написа:

Случката многократно е обяснена от Коцето. Ма требе да прегледаш няколко отворени срещи и да разбереш. А не само да четеш тъпи коментари и опорки на малоумници. 

Да, добре. Разбира се, щом той го казва. Няма съмнение. Истина!

А, за 2те каки казвал ли е нещо?

Адвокатката Ченалова от Възраждане?

преди 23 минути, tonit1968 написа:
преди 28 минути, NewRedDragon написа:

Ами стани и ти бакщищ, бе! Аз съм си ок - от трите коли - сутрин се събуждам със 100 лв чисти под възглавницата - без официалните пари. А реалността е такава - копейкин в момента е само дивеч - като стане вреден......се ликвидира, като всеки вреден дивеч

Ми бил съм бе, червейче.

Аааа.... хахахаха!

Ти ли си бил шишо Бакшишо, дето се натискаше за депутат на мястото на Гунчева!

Въййййй !!!! Светът е малък. Това обяснява телешката ти привързаност към Копейкин.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Аааа.... хахахаха!

Ти ли си бил шишо Бакшишо, дето се натискаше за депутат на мястото на Гунчева!

Въййййй !!!! Светът е малък. Това обяснява телешката ти привързаност към Копейкин.

Що бе имат и свои адвокати, прокурори.

Имах си хора. За всичко.

Иначе, как щяха да си правят врътките? Развежда се нашия фюрер Костадинов през 2018 година и хоп има апартамент. Пардон жена му.  Даже и голяма къща после той придобива. На кредит. Според него и неговия съдия.  Баща му е заварчик, жена му е от малък град Кубрат(оная с апартамента),

И съпругата на Костадин Костадинов се сдобила с апартамент за 100 бона по време на изборите

https://mignews.info/i-saprugata-na-kostadin-kostadinov-se-sdobila-s-apartament-za-100-bona-po-vreme-na-izborite/

нещо в музей и тя, той музеен директор. Или тогава е бил без работа. Не знам, какво пишеше в документа от неговия съдия.

Пък са му отпуснали кредит. Да взема и аз да отида във Варна, и да дръпна и аз такъв кредит, па да взема и аз като нашия фюрер Костадинов такава голяма къща. И апартамент. 

Иначе...

https://trud.bg/article-5138319/

Уволнената съдийка Румяна Ченалова: Янева ми казваше как да решавам дела

преди 54 минути, NewRedDragon написа:

До изборите копейкин ще е труп - политически. Дори и да вкара 10-на идиота, те само ще козируват на Бате Бойко - без право на мнение. А след изборите ще му разтурим и кочинката генерално

Съспект. Айде малко намали темпото и бъди така добър преди да пишеш и публикуваш да мислиш.

127-VAZRAJFANE-SAIT-940_n.jpg

127-VAZRAJFANE-SAUT-_n.jpg

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Съспект. Айде малко намали темпото и бъди така добър преди да пишеш и публикуваш да мислиш.

Няма какво да мисля, фактите са такива. Вържеш две и две, и се получава. Не е трудно. 

d4ba565921d65b0ec3532be23958abea.jpeg

За корумпирания и уволнен полицай?

c855fe74ec0fb771b12c597a0e6c6ba3.jpg

https://bird.bg/vazrazhdane-bachvarov/

Сътрудник на Гунчева от "Възраждане" управлявал фирми, дължащи 1,6 млн. на НАП

Депутатката Елена Гунчева от „Възраждане“ получава ценни съвети в сферата на “финанси, икономика и европейски фондове” от Стефан Бъчваров, който е назначен за неин нещатен парламентарен сътрудник. Бъчваров е свързан с офшорка на Сейшелите и с 24 фирми, от които 5 имат над 1,6 млн. лв. задължения към НАП. Бъчваров преди време е бил активист на БСП.

Ето защо и Гунчева напуснала уж Възраждане.

Цитат

На всички, които още му вярват им пожелавам да изтрезнеят по-бързо, написа в позицията си Владимир Павлов

Лидерът на ПП „Възраждане” в Бургас Владимир Павлов обяви, че напуска партията заради несъгласие с политиката, водена от националния лидер Костадин Костадинов. В писмо до обществеността с остър тон той подчертава, че не можел да стане „съучастник на огромните лъжи, зад които се крие човек без никакъв морал и вселенски егоцентризъм".

Павлов обвинява довчерашния си лидер Костадин Костадинов, че карал всички членове и симпатизанти на партията д го оправдават, заради глупавата му постъпка да си купи луксозна къща край Варна.

От писмото на Павлов става ясно, че той се е скарал с Костадин Костадинов преди дни, след което националният председател на партията е създал паралелна структура на „Възраждане” в Бургас, изолирайки Павлов от делата й.

Вижте цялото писмо:

До тук с ПП"Възраждане"!

Днес подавам ОСТАВКА и прекратявам членството си в проекта носещ прекрасното име "Възраждане". Проект, едноличен и както се оказа замаскиран с една едничка цел, лично облагодетелстване и осребряване на постове на една персона и още няколко послушни мижитурки около него. Не мога да бъда съучастник на огромните лъжи зад които се крие човек с никакъв морал и вселенски егоцентризъм, способен да накара цяла партия с всички членове и симпатизанти да се оправдават и лъжат заради глупавите му амбиции и постъпки да си купи луксозна къща, апартамент, нови коли и стотици хиляди от субсидията превъртяни през сметки на приятели и близки. И такъв човек иска да управлява? И когато му потърсиш сметка, започва да прави интриги да те отстрани и запуши устата. Пуска верният си клоун Ганьо да разбие една от най-работещите структури в страната, създавайки паралелна организация от отрепки.

Не си познал Костадине! На всички които още му вярват, им пожелавам да изтрезнеят бързо, преди да стигнат до там да му дадат още власт и субсидии, с което да оцелее още години възпроизвеждайки порочния политически модел в страната!

IMAGE_8679659_40_0.jpg

https://www.flagman.bg/article/216397

преди 45 минути, Филипов написа:

Защо само Костадинов говори от тази партия? Другите неми ли са? Не им позволено да говорят ли? 

Пълна демагогия и чист популизъм.

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Защо само Костадинов говори от тази партия? Другите неми ли са? Не им позволено да говорят ли? 

Пълна демагогия и чист популизъм.

Искра Михайлова и Цончо се появяват от дъжд на вятър. Не ги и гледам, то мънкане то кокорене.

Ивелин да докарат, оня с шапкарската физио-мутра, де щял да кара и жените да служат. Инак няма държавна хранилка. Дава им от 3 до 5 години гратисен срок, после вън!

Много ще е яко, бабишкерът ще се насере, дося само напикани ходят. Като почне да касае тях лично, туй дето го искат от другите.

Минута 6:55, за който не вярва! Умирам да го видя това, и аз ще пусна в гащите от кеф, да напълни поделенията с дебели теточки чиновнички! Галунова искам да я видя как прави коремно с туй голямо дупи.

преди 16 часа, tonit1968 написа:

Интересна работа, тоя Атанас Калев във фейса го следват 300 човека. Що ли? Аз, никумо неизвестният имам повече последователи. Нищо че не поствам кученца и котенца...

Цитат

Атанас Калев Kalev Atanas

13 юли в 19:29 ч.  ·

Умирам от смях

Копейкин днес пак предизборно обещавал

Следизборно публикацията ще е изтрита, а обещанието забравено, гарантирано още от 2014 година

И тогава обещаваше много, но после се оказа, че не сме го разбрали правилно

Извода е че никой не трябва да гласува за политици, които никога не си изпълняват обещанията.

На такива като Копейкин мястото им е на бунището на историята.

Започваме скоро

Бог с нам

Бъдете здрави

Цитат

8 юли в 8:55 ч.  ·

Асен Василев днес може да направи най-доброто за България като върне мандата и се откаже от това да бъде министър председател...

После идват извънредни избори на които ще се погрижим да направим така, че Копейкин и той да изчезне от политическият живот на България като един друг "велик" политик Цв.Цв.

Цитат

25 юни  ·

На следващите избори ви обещавам да видите краха на Копейкин!

Повече другата седмица!

Цитат

24 юни  ·

Ако се съберат на едно място всички излъгани от Копейкин и в последствие отрекли се от него публично, със сигурност ще се окажат повече от хората членове на партията му

Толкова по темата Копейкин за днес.

Идват избори ще има и още

Цитат
А Левски го е казал простичко:
"На всички онези, които преди да ги изберете ви обещават всичко и като дойдат на власт започват да се оправдават и да обясняват, че сега не можело и не трябвало....
Мястото им е на бунището..."

Цитат

12 май  ·

Включвайте Nova News и гледайте на живо как Копейкин и Герб в коалиция бранят старият закон за колекторските фирми, които 30 години мачкат народа денонощно...

Толкова за бореца за човешки правдини...

Цитат

15 ноември 2021 г.  ·

Днес, разбрах, че Копейкин с родата станали депутати Дренчев също наместил няколко роднини две години и половина бях забравил какво е това политика, но явно ще трябва всеки ден да пускам по нещо че цели 116 000 човека са гласували за тези

И понеже ги познавам какви са точно след 1 месец ще ги псува и тях цяла България

Цитат

Владимир Павлов

12 ноември 2021 г.  ·

Ей така се редят водачи на листи

Роднина, крадец, роднина лъжец...

Ето ви нагледен пример, че тия наистина мислят за българското семейство. Цялата рода наредена отпред, все някой ще влезе да храни прегладнелите близки.

Дренчев водач на две листи, жена му водач, брат му водач, братчед му шеф на клона в Лондон

Браво

Сега, туй са подробности, че само две династии са наредени, на секретаря Дренчев и председателя Костя...

А вие гласувайте за тях, повярвайте им и спасете два големи български рода от бедност и глад. И те искат лукс живот милите...

Дренчев.jpg

Цитат

Средностатистическа биологична единица от електората на Костя Копейкин

271885549-10225827819778763-814479065377

иванке, чакай поне някой да ти отговори, ма. Тия постове на една възбудена "то", един след друг, през толкоз късо време, при положение че можеше да си допълниш предишният кафик с изпражнения, ме дразнят. 

Сега чакам някой да вземе да каже истината, че Костадин обича крехко човешко и обича да си похапва тригодишни момиченца.

Копейкин ако дойде да пише тук ще възпали форумната цензура

kopeikin2.jpg

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

иванке, чакай поне някой да ти отговори, ма. Тия постове на една възбудена "то", един след друг, през толкоз късо време, при положение че можеше да си допълниш предишният кафик с изпражнения, ме дразнят. 

Ми не, не съм на кеф в момента, и ви сипвам да ядете. Форумната система обединява постовете, няма проблем!

преди 2 минути, IvanKirov написа:

kopeikin2.jpg

Ми не, не съм на кеф в момента, и ви сипвам да ядете. Форумната система обединява постовете, няма проблем!

Само че в случая нещо не е проработила системата, явно си и инжектирал вирус да я бъгне специално по отношение на теб. Щото сигурно ти се плаща на брой пост да акаш и меташ по Възраждане.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Само че в случая нещо не е проработила системата, явно си и инжектирал вирус да я бъгне специално по отношение на теб. Щото сигурно ти се плаща на брой пост да акаш и меташ по Възраждане.

Има половин час таймаут на стария пост, обединява ги в тоя период, после пуска нов. Много е удобно, системата е много тромава, и без редактиране ми събира постовете.

Пробвай, напиши 2 страници маймунски крясъци, теточки как щели да спасяват клета майка, ама от тях блеене по телевизията, от нас запас и двойни данъци. И визи за работа в ЕС.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Има половин час таймаут на стария пост

Туй е за редакция вътре в самият пост. Кофти е, че са настроили сливането със следващ коментар също само с толкова, когато са последователни постове. Новият коментар и сливането с предишен не е редакция от потребителя. Слятите коментари би трябвало вътрешно да са разделени с лента "слят коментар", показваща границата и самата възможност за сливане може да се настройва с различен тайминг, който препоръчвам да е удвоен спрямо възможността  за редакция, примерно сливане в рамките на 60 минути. Като гледам само с 1-2 минути си изчакал в повече, за да можеш да нафлудиш темата, без да те слее с предишният пост. Хитра си ми "то", иванке.

преди 20 минути, IvanKirov написа:

kopeikin2.jpg

Не виждам престъпление тук. В такива форуми, фейсбуци други такива платформи всеки си говори нормално. Не се прави на госпожица. Все пак си е с името, лицето и се знае кой е и къде може да го намери. И горната картинка е сигурно от преди доста време, когато Коцето още не е бил обществена фигура. То тука ако немаше цензура, Коцето щеше да дойде да се учи от мене как се псува. Така де, ние сме нормални хора, не некви мекокиткести мекотели и псевдоинтелектуалци.

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

Като гледам само с 1-2 минути си изчакал в повече, за да можеш да нафлудиш темата, без да те слее с предишният пост. Хитра си ми "то", иванке.

Кой те бръсне за жив бе! Дреме ми на ГЗ! Гледам да пиша грамотно, и да си форматирам постовете, не заради паразити като вас! От себеуважение го правя.

преди 10 минути, tonit1968 написа:

То тука ако немаше цензура, Коцето щеше да дойде да се учи от мене как се псува. Така де, ние сме нормални хора, не некви мекокиткести мекотели и псевдоинтелектуалци.

Ходи го разправяй на Каракочев, дето ме кара да викам на циг аните алкохолни питиета, и да се чудя как се казва туй дето стъпваш на него на колелото.

У казармата дето точите лиги да набутате мъже и жени при шапкаря с циг аните. Който не псува там изобщо няма шанс да се уволни. Който не псува не е мъж!

иванке, за хардуербгейци са важни думите а не делата. За теб същото. Демек на думи са много дашни, като дори само стане дума да им се сложи малко по-голям данък и се обаждат на летище софия със сигнал за поставено взривно устройство. Демек, са абсолютни скръндзи, на дело. Та, като стана въпрос за на ->думи VS на дело. Нещо доста са се захапали по въпроса с един от техните, за който делата на политиците, като че ли важат повече от предизборните лалания. Частно казано, такава мъка съзирам в натръпналите трътки на правоверните хардуербгейци, че наистина им пожелавам да го баннат, че да не им пречи и измъчва. После следващият нарочен, следващият, следващият и така докато на хардуербгейци форума им остане без потребители, ха-ха-ха.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.