Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 56 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Когато видях първите ти постове преди месеци , реших , че просто не  харесваш Възраждане и имаш неуредени сметки с Костя . Сега мисля , че си психопат или шизофреник ! Не съм гласувал за тях ,но ти си плещиш някакви несвързани и измислени свои твърдения ,които поне на 99 процента не са истина .

Кое? КОЕ??? не е истина??? Плямпате кат някакви дядовци, и си мислите, че има стойност. Кажи кое не е вярно?

Оправданията с Боцко са като зад_ника. Ни съм гласувал за Боко, ни мисля. Кво ме интересува Боко?

Диваните показват душевна уредба. Копейкин не може да надскочи еснафското малодушие. Ква държава ще преосновава, някви тъпи кокошки около него, едната го и напусна. Туй крещи "аз съм чалгар". Тоя няма да си жертва кефа, че да преосновава държава. Ще видиш, че 99% от обещанията му са лъжа. Хич и не мисли да ги изпълнява.

Да си набиеш крадените пари в лукс показва липса на каквато и да е фантазия.

преди 56 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Той никога не е управлявал нито фирма , нито предприятие , не е бил кмет , нито премиер или президент . Как точно той успя да ти съсипе живота  ???

Полит прост_и_тутка. Само с ДПС не е играл, и пак не е сигурно.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 57 минути, BANKATA написа:

Това всичкото  го има и на изток.

Явно те мерят тия мизерии. Оправдание ли им търсиш, щото написаното е доста нефелно и не върши никаква работа.

преди 10 часа, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Виждал ли си в какво са превърнали един европейски град тези плужеци . С бюджет по-малък от този на столицата някои европейски градове са на светлинни годни като устройство , инфраструктура ,транспорт ,чистота и условия за живот . 

Всъщност тука ме обвинявате, как му викат софийските бабички... Провинциализъм.

В София живях десетина години, още като Боко беше шеф на милицията. Боко я направи брутален кучкарник, тури някаква заспала баба начело, има един виц. По кво може да познаеш, че е спечелила - радостния вой на хилядите псета в полунощ на изборите. Навръх разбрицаните автобуси и трамваи буквално от времето на мечтите за Хитлер-юген, вдигнаха билетчето в пъти и го направиха по-скъпо от европейските столици, в които съм ходил. Много народ се отказа от парното всички знаете по какви причини - в безветрие е някаква кошмарна смрад, като си запалят печките. Вдигнаха винетката с 60% наведнъж, и стана по-скъпа от швейцарската. Вкараха ми еко норма на двигателя, обаче тарикати - за общинските дръгели няма еко норма, те не минавали проверка. Има един умилителен цирк - един ремонтен автобус обикаля из София, вътре клетниците се топлят на въглища, и отгоре на тавана на автобуса пуши кюнец. Много е забавно. Помня щастливите дни като можеше да се моташ по центъра нощем, докараха "бежанци" баш по Мария Луиза, щастливите реститутки си затвориха обектите по нея, заприлича на брутално гето. На 3 мин. пеш от жълтите павета. Вечер остава да работи само някакъв турски ресторант, друго не знам.

Хич не ме и обвинявай за фен на гербавите, заради тях се изнесох от София, толкова се пренасели, че вече не се диша, преносно и буквално.

Вместо да правите метани на западните инвеститори, вие ги гоните с безумна данъчна политика. Нямате на идея колко народ дойдоха заради плоския данък. Ще доубиете всичко което е останало да шава. Още в мизерните времена кога румънците бяха след нас, и се сърдехме, че ни приравняват с тях, и ни нещат в ЕС. Калиакра се изнесе през границата, и отиде в западнала Румъния. Виж ги сега, и коли произвеждат, много по-актуални от руските дараци. Напълни се тука с Дачии, виж Лада Кранта не съм виждал ни една. Фолксваген отиде в Турция, при диктатора, дето дори не са в ЕС.

Направо ни дърпате към мрака на тъмните 90-те, само че вече цените надминаха западните. Вече и селските чорбаджии се отказват, торовете от 650 лева станали 2000 за тон, горивото двойно. Като им ожулите двоен данък после ще ви питам вас кой ще хрантути. Няма държава да се издържа само от данъци. Все някой трябва да ги внася, много сте в грешка, че съм имал дългове към вас, че съм патриот и работно добиче.

"Боже, прости им, те не знаят що вършат!"

Айде, иванка пак е фабрикувала цял чаршаф. Къде ми е завода на Фолксваген, като сме с прословутите 10% корпоративен данък? И още много други инвестиции, които уж щяха да се случат.

преди 28 минути, Sliderum2 написа:

Айде, иванка пак е фабрикувала цял чаршаф. Къде ми е завода на Фолксваген, като сме с прословутите 10% корпоративен данък? И още много други инвестиции, които уж щяха да се случат.

Еми мутри бе Слидеров. Крадат бизнеси, тая ваща изгонена съдия Ченалова точно с туй беше набъркана, Копейкин и нея беше прибрал по едно време. И тя го напусна. Не съм много навътре с тоя казус, може да не е виновна, просто с това е известна.

Кой нормален бизнесмен ще си докара цял завод, инвестира стотици милиони, и един ден се събужда  и вече не е управител.

Няма и една ярка личност член на Възраждане, дори Пасков го е гнус от вас, от гражданската квота е.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Еми мутри бе Слидеров. Крадат бизнеси, тая ваща изгонена съдия Ченалова точно с туй беше набъркана, Копейкин и нея беше прибрал по едно време. И тя го напусна. Не съм много навътре с тоя казус, може да не е виновна, просто с това е известна.

Кой нормален бизнесмен ще си докара цял завод, инвестира стотици милиони, и един ден се събужда  и вече не е управител.

Няма и една ярка личност член на Възраждане, дори Пасков го е гнус от вас, от гражданската квота е.

По него време кабинет 3 на герп, нямаше Възраждане, имаше вмро с едва трима министри на позиции без значение за тази сделка. А за кражбата на (легални)бизнеси, не се сещам за такава на външен инвеститор, която да е пострадала от страна на държавата. Частни крадци и мутри, има навсякъде по света. Купуват, приватизират за жълти стотинки и ликвидират за скрап, като оставят хиляди семейства без работа и доходи. Малчави примери ли си нямаме и от България с арселор миндил и кремиковци, гад зееви и летище софия и още стотици големи и хиляди по-малки. Някои от тоя тип "приватизатори", даже не са чужденци и всички подписваха договори за запазване дейността и работните места, изплащане задълженията и инвестиции в обновяване на производството. Туй не са изключения, които потвърждават правилото, че частният бизнес е най-добрият вариант и след попадане в ръцете на частника всичко цъфти и връзва. Това си е част и то голяма, от тъмната страна на капитализма, която всъщност е по-голяма от светлата и "добра" негова страна.

току-що, Sliderum2 написа:

По него време кабинет 3 на герп, нямаше Възраждане, имаше вмро с едва трима министри на позиции без значение за тази сделка.

Стига оправдавали бе! Как ви търпят жените ви!

Копейкин  с кого ли не е пър дял в едно гърне. Само с Доган не сме го засичали! Заедно с БСП се кандидатира за кмет на Варна. Пак ли да ти пущам колажа колко партии е опрашил!

И вас ще опраши, наивниците, дето хем сте некадърни хем мислите, че кадърните ще ви даваме 70% от залъка си, да имате за имитация на сирене.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Стига оправдавали бе! Как ви търпят жените ви!

Копейкин  с кого ли не е пър дял в едно гърне. Само с Доган не сме го засичали! Заедно с БСП се кандидатира за кмет на Варна. Пак ли да ти пущам колажа колко партии е опрашил!

И вас ще опраши, наивниците, дето хем сте некадърни хем мислите, че кадърните ще ви даваме 70% от залъка си, да имате за имитация на сирене.

Детето ми, не така. Пак ли забрави, че твоите жълти стотинки нямат никакво значение. Не само за мен. За никого нямат. 

преди 40 минути, Sliderum2 написа:

Детето ми, не така. Пак ли забрави, че твоите жълти стотинки нямат никакво значение. Не само за мен. За никого нямат. 

Като нямат що сте ми виснали на дувара, надничате ми в копанката, да ме плашите кви страшни закони ще изкарате който чука на черно? Само искате, нищо не давате. 2 паметника оплевихте, станахте герои сами пред себе си.

Кат не е Копейкин ще е някой друг хитрец, все ще има някой да ви опраши. Има си твърд лумпеноиден електорат, аз не си правя илюзии, че ще оправя света. Яне ви мина, Волен, Симеонов, ся тоя ще ви се изреди.

Но стига ми тая награда, търсачките индексират темата на първо място.

Едвам ни взеха в ЕС, искате и на малкото хубави неща да серите. Ега останат само бабишкери в клета майка, наредили се в 8 сабахлем да правят референдум по атомна енергетика и електронно гласуване.

С напикани гащи ще ходите да служите, и ще патентовате първата в света икономика, самоиздържаща се с данъци и никакъв бизнес.

Как не се сетихте един специалист да извикате, ами само послушни кифли шахматистки, дето семейство не са основали, държава ще ми основават! Бачкат като пътни конуси в парламента, както се изрази Жечев.

Въпрос на време е и Пасков да ви тегли сикт ира, вече открито критикува Копейкин, и се изтърва. Не се чували от 6 месеца с него.

Грамотните бягат от вас, що ли!

Даже и колекторът на соц лумпенотията, Киро Брейка, дето се здрависваше с Копейкин. Вече и той ви неще!

преди 19 минути, IvanKirov написа:

Като нямат що сте ми виснали на дувара, надничате ми в копанката, да ме плашите кви страшни закони ще изкарате който чука на черно? Само искате, нищо не давате. 2 паметника оплевихте, станахте герои сами пред себе си.

Кат не е Копейкин ще е някой друг хитрец, все ще има някой да ви опраши. Има си твърд лумпеноиден електорат, аз не си правя илюзии, че ще оправя света. Яне ви мина, Волен, Симеонов, ся тоя ще ви се изреди.

Но стига ми тая награда, търсачките индексират темата на първо място.

Едвам ни взеха в ЕС, искате и на малкото хубави неща да серите. Ега останат само бабишкери в клета майка, наредили се в 8 сабахлем да правят референдум по атомна енергетика и електронно гласуване.

С напикани гащи ще ходите да служите, и ще патентовате първата в света икономика, самоиздържаща се с данъци и никакъв бизнес.

Как не се сетихте един специалист да извикате, ами само послушни кифли шахматистки, дето семейство не са основали, държава ще ми основават! Бачкат като пътни конуси в парламента, както се изрази Жечев.

Въпрос на време е и Пасков да ви тегли сикт ира, вече открито критикува Копейкин, и се изтърва. Не се чували от 6 месеца с него.

Грамотните бягат от вас, що ли!

Даже и колекторът на соц лумпенотията, Киро Брейка, дето се здрависваше с Копейкин. Вече и той ви неще!

Ти си тоя дето плашиш. Only you.

Ти си тоя дето плашиш. Only you.

Ъ, кво, кой?

Щяхте да ме колите, пращате в реанимация, труден за рисуване да ме правите, и кво още беше.

Нищо не искам от вас, вие искате да ви дундуркаме. Влизате с взлом, с калните обувки, в личния живот и бизнеса на ВСЕКИ.

Чиновнически кокошки!

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Ъ, кво, кой?

Щяхте да ме колите, пращате в реанимация, труден за рисуване да ме правите, и кво още беше.

Нищо не искам от вас, вие искате да ви дундуркаме. Влизате с взлом, с калните обувки, в личния живот и бизнеса на ВСЕКИ.

Чиновнически кокошки!

Стана ни жал за теб и ще те оставим сам да си приключиш историята.

Стана ни жал за теб и ще те оставим сам да си приключиш историята.

И от кого ще грабите после? Рядко виждам хора в музей, ако не сте на държавна паничка и тока си няма да можете да платите.

Кой ще ви храни като ме заколите мене?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

И от кого ще грабите после? Рядко виждам хора в музей, ако не сте на държавна паничка и тока си няма да можете да платите.

Кой ще ви храни като ме заколите мене?

Хи-хи-хи, не бях ли писал преди време да потърсиш помощ от психиатър?

Ако не те мързи, направи анализ на коментарът ми, че сме те съжалявали. Ама пълен, буква по буква, сричка по сричка, членове, прилагателни, глаголи, съществителни и т.н. и какво значи. После, аз ще ти сложа оценка на анализа.

После, аз ще ти сложа оценка на анализа.

Хаха, пратѝ на Цвета Галунова да ме оценява, вие сте дърти вече! Набор '95. Ако не беше дебела бих казал добра дума, примерно Ленчето на просто Киро е класи отгоре!

Неука неопитна но за сметка на това дебела!

преди 5 часа, IvanKirov написа:

Хаха, пратѝ на Цвета Галунова да ме оценява, вие сте дърти вече! Набор '95. Ако не беше дебела бих казал добра дума, примерно Ленчето на просто Киро е класи отгоре!

Неука неопитна но за сметка на това дебела!

Ти очила носиш ли? Цвета дебела? Я пак! И жената е женена, има кой да я мандръса, не я мисли. Боже, боже, Цвета галунова била дебела.... Е, това не е истина, ти не си на тоя свят, верно. Чудя му се на сидериума що се занимава с тебе. На черното бело казваш и обратното... 2  и 2 колко прави?

преди 17 минути, tonit1968 написа:

Ти очила носиш ли? Цвета дебела? Я пак! И жената е женена, има кой да я мандръса, не я мисли. Боже, боже, Цвета галунова била дебела.... Е, това не е истина, ти не си на тоя свят, верно. Чудя му се на сидериума що се занимава с тебе. На черното бело казваш и обратното... 2  и 2 колко прави?

Леко пълна, от мен да мине. Не е първа хубост.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Леко пълна, от мен да мине. Не е първа хубост.

Не случайно съм ти казвал виж човека очи в очи. Ако не бях женен да съм я разчекнал...С извинение. Жената си е съвсем перфектна за секс и ако нямаше ебач... Просто е висока и пълнокръвна. Не е анорексичка просто...

Да де, все неща дето човек не може да живее...Сериозно! Връхтъ на цивилизациона се изнесла и горките руснаци страдат, страдат, пуснах сълзица.

Не видях коментари под видеото. О да, възстанових си профила във фейса. Само щото тука се метат разни голи линкове към дупекнигата. Нищо против тия изрУдски фирми и от България да се изнесат. Не ми трябват. Имаме си няколко баничарници и заведения предлагащи всякакви закуски в малкото ми градче, даже в едно от тях и дюнери има. На доста по-достъпни цени и по-малко вредни за здравето от всякакви донълси и шитър кингове, със сигурност. Освен това, не изнасят пари извън границата в посока запад.

Някой има ли съгласен в името на евроГейската солидарност да се къпе по-рядко от в казармата по устав? Защото онова вурстче точно това предлага на германците!  Нека и те да осъзнаят това, което ни предлагаха кога събаряха стената. Икономията е майка на мизерията. Сигурно на са чували нашето "честита баня"! Сега да се научат.

На прадядовците на тези дебилоид... ватенките им казвали, че Запада ще умре от световна революция.
На дядовците им - че Запада ще загине в студената война
На бащите им - че Запада ще умре, защото ще изгние
На тях самите казват, че Запада ще умре, защото го надигра Путин
И всички вярват вече 100 години.   :giggle1:

Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора и на открито

Папагал, на западняците са им казвали същото. Това не пречи да им изпарят gz с атом, тия дето отдавна трябваше да са изчезнали. И твоя също.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.