Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 20 минути, Sliderum2 написа:

Туй нящо се хоства в амстердам, столицата на европа на наркотиците и проституцията. :)

Колкото цигарите са наркотик, толкова и ганджата.

Пак оправдания бе Слидеров, кат някви ученички сте.

Цитат

Учениците трябва да знаят, че Червената армия е окупирала България

https://fakti.bg/mnenia/508496-uchenicite-trabva-da-znaat-che-chervenata-armia-e-okupirala-balgaria

Цитат

Историкът Янко Гочев: Смъртта на Васил Левски е тържество за руската дипломация

Генерал Николай Игнатиев е можел да спаси Васил Левски от бесилото, но не го е направил, твърди историкът Гочев

https://fakti.bg/bulgaria/448195-istorikat-anko-gochev-smartta-na-vasil-levski-e-tarjestvo-za-ruskata-diplomacia

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 7 часа, BANKATA написа:

Колко вятърни мелници съборихте вчера.

И кой от двама ви е магарето на Копейкин и кой Санчо.

Кой ти е виновен като пишеш без да мислиш? Бил западняк ... човече географски и по манталитет сме  далеч от Запада. Стига с тоя Запад и този Изток, българи сме !

Като каже някой западните и евроатлантически ценности ме напушва на смях. Разбираш ли защо си ми смешен?

преди 1 минута, nikssi написа:

Като каже някой западните и евроатлантически ценности ме напушва на смях.

Meне пък ми е смешно като ръгнат да ровят да връщат бай Тодор, с разните му там шапкарски повинности, затваряне на граници и рязко обедняване.

Копейкин е пропуснал, че вече не сме у Варшавския договор, и няма кой да ни варди от Ердоган.

Крайно време е да стане ясно, че Русия не ни е враг априори, а може да ни бъде и партньор и съюзник!

Важни за икономическото развитие на страната ни са дълбоките връзки със стари икономически партньори като Русия, Арабския свят, Далечния изток и всички страни извън ЕС.

https://vazrazhdane.bg/img/myPlatforma_Vazrazhdane.pdf

преди 58 минути, IvanKirov написа:

294887353_5260800277352415_2845158751274

преди 1 час, IvanKirov написа:

Meне пък ми е смешно като ръгнат да ровят да връщат бай Тодор, с разните му там шапкарски повинности, затваряне на граници и рязко обедняване.

Копейкин е пропуснал, че вече не сме у Варшавския договор, и няма кой да ни варди от Ердоган.

Цитирай цялото мнение - не вади думи от контекста.

преди 1 час, nikssi написа:

Кой ти е виновен като пишеш без да мислиш? Бил западняк ... човече географски и по манталитет сме  далеч от Запада. Стига с тоя Запад и този Изток, българи сме !

Какви шапкарски повинности те гонят? Според мене редно е населението да минава през военно обучение, под някаква форма. Утре ако се случи нещо непредвидено ще се скриеш в миша дупка ли? Кой ще защити родината ни, родителите ? Защо си мислиш,че НАТО ще ни варди от Ердоган? Колкото опази Гърция ли? Давай по леко с квалификациите. Интересен си ми но пък и обсебен ми се виждаш от това Възраждане. 

Така прехваления Запад защо си мислиш,че няма да ни похарчи заради някаква си тяхна сделка? Не се е случвало досега ли? Трябва баланс не крякане.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Крайно време е да стане ясно, че Русия не ни е враг априори, а може да ни бъде и партньор и съюзник!

Повечето българи не сме против Русия. Против простотиите на Копейкин сме. Хич не ми се ще да възкресяват неща от Живковия тоталитарен режим. На практика Копейкин иска да ни краде от почти всичко. Пари, време, свобода на придвижване и работа. За кеф на шепа спаружени бабички!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Повечето българи не сме против Русия. Против простотиите на Копейкин сме. Хич не ми се ще да възкресяват неща от Живковия тоталитарен режим. На практика Копейкин иска да ни краде от почти всичко. Пари, време, свобода на придвижване и работа. За кеф на шепа спаружени бабички!

Ето още простотии.

https://vazrazhdane.bg/img/myPlatforma_Vazrazhdane.pdf

Отбраната на страната е дълг на всеки български гражданин, а не само на ограничена професионална група.

Моделът на изцяло професионална армия, е неефективен и нецелесъобразен.

Необходимо е да се въведат и поставят в органична връзка двете начала при формирането на армията – професионално и наборно, с цел да се постигне максимална ефективност и потенциал, при по-ниски относителни разходи.

Службата в наборните военни сили ще е задължителна за всеки пълнолетен български гражданин от мъжки пол и ще бъде в рамките на няколко седмици. В наборните сили ще бъде сведено до минимум отвличането с битови дейности и ще се набляга на практическото 28 обучение и тактическото използване на най-съвременни бойни средства и въоръжения.

преди 1 минута, nikssi написа:

Какви шапкарски повинности те гонят? Според мене редно е населението да минава през военно обучение, под някаква форма. Утре ако се случи нещо непредвидено ще се скриеш в миша дупка ли? Кой ще защити родината ни, родителите ? Защо си мислиш,че НАТО ще ни варди от Ердоган? Колкото опази Гърция ли? Давай по леко с квалификациите. Интересен си ми но пък и обсебен ми се виждаш от това Възраждане. 

Че аз минах през шапкарска повинност, ама военна техника не пипнах. АК се разглобява елементарно, за една седмица се учи всичко дето ме занимаваха половин година.

Май не си се занимавал с изроди под фуражка, нямаш идея ква безсмислена простотия е.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Необходимо е да се въведат и поставят в органична връзка двете начала при формирането на армията – професионално и наборно, с цел да се постигне максимална ефективност и потенциал, при по-ниски относителни разходи.

Туй е то, мокрият сън на музейният мишок. Разходите му проблема, все пари иска и все му малко!

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Че аз минах през шапкарска повинност, ама военна техника не пипнах. АК се разглобява елементарно, за една седмица се учи всичко дето ме занимаваха половин година.

Май не си се занимавал с изроди под фуражка, нямаш идея ква безсмислена простотия е.

Туй е то, мокрият сън на музейният мишок. Разходите му проблема, все пари иска и все му малко!

Не знам, чета му програмата и все едно чета на Хитлер книгата. Повечето хора искат да се върнат в 1970 година и с коституцията на Живков да живеят.

Както винаги гейпросащесср трололинките яко напред, в предизборната кампания с мятане на кал и тъпи карикатури. Даже, единият проявява и писмени таланти и умения с гугъл.

-> И нито думичка, с която да похвалят своите избраници. Явно ония не са направили досега, нито могат, нито имат желание за в бъдеще да направят, нещо полезно за българския народ. Също както и самите гейпросащесср трололинки с дебели космати (а кой знае, може би някои с бръснати) ассове и лайнени от лизане на клоаките на господарите си от сащ, езици.

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Службата в наборните военни сили ще е задължителна за всеки пълнолетен български гражданин от мъжки пол и ще бъде в рамките на няколко седмици. В наборните сили ще бъде сведено до минимум отвличането с битови дейности и ще се набляга на практическото 28 обучение и тактическото използване на най-съвременни бойни средства и въоръжения.

Пасков и д-р Пеловски искат година и половина военно робство. Няма седмици, няма дни. Разпореждат се с животите ни тия боклуци, поне им се иска, затова власт не трябва да видят.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Както винаги гейпросащесср трололинките яко напред, в предизборната кампания с мятане на кал и тъпи карикатури. Даже, единият проявява и писмени таланти и умения с гугъл.

-> И нито думичка, с която да похвалят своите избраници. Явно ония не са направили досега, нито могат, нито имат желание за в бъдеще да направят, нещо полезно за българския народ. Също както и самите гейпросащесср трололинки с дебели космати (а кой знае, може би някои с бръснати) ассове и лайнени от лизане на клоаките на господарите си от сащ, езици.

Престани да наричаш гееве и бойкофили всички дето не сме ви по пенсионерския акъл! Ни съм за едните ни за другите!

Пасков таман критикува Костадинов, гледа ли го? Простотиите му станаха пословични.

Поробването на народа нито е патриотизъм ни държавничество. Да, ограничаването ми на работа в ЕС, орязване на доходите са си стъпка натам. Че да се кефят шепа дърти бесове.

Ми няма да го бъде!

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

И нито думичка, с която да похвалят своите избраници.

Какво да ги хваля бе ?

Три пъти гласувах за тях, те се оказаха подлоги на Касапина Путлер.

Коцето нали ни уверяваше, че не бил за Касапстан. То се видя, колко не е за Касапстан.

Тфу !!!

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Знам много повече отколкото си мислиш. Къртица бях. На жаргон де ...;)

преди 21 минути, IvanKirov написа:

:lol6:Това ли било важното. АК да може да се разглобява. 

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Какво да ги хваля бе ?

Три пъти гласувах за тях, те се оказаха подлоги на Касапина Путлер.

Коцето нали ни уверяваше, че не бил за Касапстан. То се видя, колко не е за Касапстан.

Тфу !!!

https://armenskipop.com/

преди 8 минути, nikssi написа:

Знам много повече отколкото си мислиш. Къртица бях. На жаргон де ...;)

Не знам какво е къртица.

преди 8 минути, nikssi написа:

:lol6:Това ли било важното. АК да може да се разглобява. 

Ми само туй научих, и една учебна граната хвърлих. Затуй ли си съобразявах години от живота преди това, следването мизерствах поради липса на право да уча задочно.

Останалата ми каторжническа повинност беше разправии с циг ани, и пушене на цигари. Тебе кво те научиха, че ги хвалиш?

Нямаме и една тактика в бойното поделение, войниклък значело да правиш сапунки и да бръснеш портрета на Ботев. Тъй го разбира шапкар Пасков и шапкар Дренчев. То повечето от партията все такива. Бизнесмените като Заре Съев избягаха с 200.

@Реджепе, де се губиш бре!

Kopejkin (1).jpg

Имам си една теория. иванка въобще не е бил в казарма и всичко което пише по въпроса от свое име, е лъжа. Сигурно е научил туй онуй от интернеДа, а може и нещо от по-възрастен роднина, или интимен приятел.

Уф аман с таз ваща модерация!

Военната ми книжка е тука, ако ти я плясна в челото ще се извиниш ли, дето ми викаш иванка, пе да л и просащ шпионин.

Вие сте тия артефактите, дето искате да тровите живота на останалите. Аз не гледам у твойта паничка, вие дето мърсите думата патриот, що гледате у наща?

Копейкин копнее за власт, него го разбирам, вас не. Излезем ли от ЕС спират свежите постъпления от гастърбайтерите. Пари не печатаме, производство почти нямаме. Отде ще има да плюскате в тоя случай? Като се пренасити пазара с нощни пазачи после и работа няма да може да си намериш.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Уф аман с таз ваща модерация!

Военната ми книжка е тука, ако ти я плясна в челото ще се извиниш ли, дето ми викаш иванка, пе да л и просащ шпионин.

Вие сте тия артефактите, дето искате да тровите живота на останалите. Аз не гледам у твойта паничка, вие дето мърсите думата патриот, що гледате у наща?

Копейкин копнее за власт, него го разбирам, вас не. Излезем ли от ЕС спират свежите постъпления от гастърбайтерите. Пари не печатаме, производство почти нямаме. Отде ще има да плюскате в тоя случай? Като се пренасити пазара с нощни пазачи после и работа няма да може да си намериш.

Няма да се извинявам за теории. иванке, да не забравиш като преставяш военната си книжка, да махнеш печата на фотошоп в левият ъгъл при краварката, която дои cow milk.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Няма да се извинявам за теории. иванке, да не забравиш като преставяш военната си книжка, да махнеш печата на фотошоп в левият ъгъл при краварката, която дои cow milk.

Червеният галош и с очите си да види пак вярва само на партийния си вестник. Що тогава да си правя труда да я търся?

Кво научихте от ман галите и шапкарите, че толкоз ги защитавате? Някои са родени да ги мачкат, туй им харесва, мога да го разбера. Да занимаваш целия набор с простотиите си не го разбирам.

Година и половина да занимаваш народа да варосват бордюри, си е престъпление. Вместо да си изкарва хляба и да плаща данъци го държиш насила и се чудиш кво да го правиш с години.

Ващо поколение е като чирясло, дърпа назад и надолу.

п.с. Върнете и манифестациите, да маршируваме и да прославяме Копейкин, той да ни помаха от терасата. Старците ще са в див фурор от тая идея червена.

4ервенГалош.jpg

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Червеният галош и с очите си да види пак вярва само на партийния си вестник. Що тогава да си правя труда да я търся?

Кво научихте от ман галите и шапкарите, че толкоз ги защитавате? Някои са родени да ги мачкат, туй им харесва, мога да го разбера. Да занимаваш целия набор с простотиите си не го разбирам.

Година и половина да занимаваш народа да варосват бордюри, си е престъпление. Вместо да си изкарва хляба и да плаща данъци го държиш насила и се чудиш кво да го правиш с години.

Ващо поколение е като чирясло, дърпа назад и надолу.

п.с. Върнете и манифестациите, да маршируваме и да прославяме Копейкин, той да ни помаха от терасата. Старците ще са в див фурор от тая идея червена.

4ервенГалош.jpg

иванкеее, иванке. С тая деменция твоята, не знам как въобще си айти. Не помниш ли че написах, че ще гласувам за Възраждане, ако ще и само за да навредя на интересите на гейпросащесср трололинките. Тук там на 2-3 пъти съм призовавал да се чете програмата на партията и когато това най-сетне бе направено от съспекта, се видя, че в нея нищо не така както лъжете, че ни се гласяло. Въпреки което, пак си продължавате с глупостите. 

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

че в нея нищо не така както лъжете

Е кое не е тъй? Само плямпате че лъжем, и не щете да кажете за кое.

За двойния данък ли лъжа, за затварянето на ЕС пазара на труд ли? Мита ли искаш пак  за старите немски дръгели? За казармата ли не е вярно, дето Ивелин иска богаташчетата да се откупуват?

Кажи кое е невярно, че сте червени цър вули?

Двама шапкари седнали да ми обясняват, че съм имал дълг към тях лично!

Хихи и жените да служели, ако искат държавна длъжност!

Бахти олиго френите, не мога да повярвам на ушите си!

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

А, иванка, сам се справил с изброяването на лъжите си. Нямам какво да добавя.  :)

Поне да беше изгледал туй последното с Ивелин. Култова простотия е!

То в бетонен мозък нищо не влиза, да гледаш да не гледаш после пак ще кажеш, че не е вярно.

Жените в казарма, много яко просто. В такваз и аз съм навит. Има да пищят и църкат при всеки паяк.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.