Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

На теб май ти харесва фашизма, а? Като гледам мнението ти за ромите, явно си фашист. Сигурно за евреите мнението ти е дори по-лошо, ама не смееш да го споделиш, или би излъгал дори. Щото не е безопасно да си честен за такова мнение.

С евреи не съм имал досег. Има един шеф на Веринт, Амит Бохемски. Кво да ти кажа, еврейска му работа. Ама поне не иде в тъмна доба да ми обира двора. Като се разчу в гилдията че е некоректен, се поправи. Бивш колега отиде при него, ами каза че е доволен.

От циг анин до циг анин има разлика. Има големи боклуци при тях, в казармата ги намразих. С нагласата за социални паразити, всеки им длъжен. Особено мразеха учените хора, не знам защо. Просто злоба.

Как да ги обичам такива? Копойкин именно на тях иска да преразпределя повече от моите пари.

За благодарност че ги развъждаме - особено по северозапада са пропищели от тях.

https://vtorifront.bg/article/boyko-rashkov-oryaza-policiyata-v-severozapada-krazhbite-rastat

Цитат

За никого не е тайна, че Северозападна България освен най-бедна, застаряваща и безработна, е в челната класация по кражби и набези. Ромското население се утрои в последните години и в даден момент МВР започна да се затруднява с контрола. Битовите престъпления са скочили до небето. Почти няма къща, която да не е посещавана от апаши. Пенсионерите често са преследвани заради пенсиите си или заради добитък, земеделска продукция и дори домашна ракия.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Мирко, какъв ултрадесняк си, ако ще зачиташ действията на полицията, прокуратурата и съда по време на управлението на тройната коалиция. На които, на теория поне, си им непримирим враг?

преди 2 минути, Banesc написа:

някой може ли да каже тв евроком  към  коя партия има симпатии ?

Не си ли личи?

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

герп-дпс

щото на отцепника гунчева и рекламират книгите  там та затова питах 

преди 24 минути, Banesc написа:

БСП.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

герп-дпс

току-що, Banesc написа:

щото на отцепника гунчева и рекламират книгите  там та затова питах 

току-що, АСПЕКТ написа:

БСП.

сега последно ?

преди 31 минути, miro20 написа:

Може пък да е съвпадение на имената ?

може

много хора се казват александър

когато ходих за казарма имаше едно момче със същите имена като моите 

преди 12 минути, Banesc написа:

сега последно ?

може

Диков, Кулезич, Береану, Николай Колев според теб как ти звучи?

Впрочем Кулезич е гербеджийка

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

БСП.

Да бе и затова обръщат внимание на папата, който е галил бсп ли, събуди се :)

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Да бе и затова обръщат внимание на папата, който е галил бсп ли, събуди се :)

Не знам, не съм гледал Евроком. Но така ми заприлича.  Но са от статуквото.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Не знам, не съм гледал Евроком. Но така ми заприлича.  Но са от статуквото.

Най-правилно е да се каже, че си избират да са, или с властта в момента, или като се провали властта, с тези които според тях са с най-голям шанс да са следващите управляващи. Личните "пристрастия" на водещите на отделни предавания се ориентират от това кой най-много плаща и не вярвам и ръководството да изостава.

преди 28 минути, АСПЕКТ написа:

Диков, Кулезич, Береану, Николай Колев според теб как ти звучи?

Впрочем Кулезич е гербеджийка

значи имаше едни мутри вън се казваха

обаче

нямам идея 

и бареков 

а преди бачкаха при мустакатия от ктб 

преди 14 минути, nikssi написа:

Да бе...точно симпатизира на Дай България барабар с Сашко Диков.

Тая ли?

преди 58 минути, Banesc написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Може пък да е съвпадение на имената ?

може

И с фамилия Арангелов ? :giggle1:

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Мирко, какъв ултрадесняк си, ако ще зачиташ действията на полицията, прокуратурата и съда по време на управлението на тройната коалиция. На които, на теория поне, си им непримирим враг?

хехе :)  Дай тогава да правим амнистия за всички изнасилвачи, убийци, корумпета, крадци, измамници, и всякаква сволочь попаднала под НК  ,само защото са управлявали еди коя с партия  ???

Що за нонсенс ?

:) 

Днес счупи тъпомера

преди 6 минути, miro20 написа:

И с фамилия Арангелов ? :giggle1:

хехе :)  Дай тогава да правим амнистия за всички изнасилвачи, убийци, корумпета, крадци, измамници, и всякаква сволочь попаднала под НК  ,само защото са управлявали еди коя с партия  ???

Що за нонсенс ?

:) 

Днес счупи тъпомера

Темата е политическа, ако не си забелязал и може да се дрънка всеки каквото му скимне ако е част от посоката, която е взела дискусията, стига да не е в нарушение на някои важни правила, които независимо че в този форум е дадена доста свобода, все пак се държи на тях.

преди 2 часа, Banesc написа:

Гледал съм ги доста продължително време - струват ми се неутрални. Нямат пристрастия към никоя политическа партия.

Те биха били леко пристрастни към планове на дадена ПП, ако тези планове се харесват на мнозинството от хора. В такъв случаи биха говорили положителни неща за тази партия. Но иначе не са телевизия, която би игнорирала злините на дадена ПП, и би лъгала хората колко е хубава тази ПП, за да може да гласуват.

В днешно време, парите диктуват правилата на играта. Ако искаш да разбереш кой седи зад дадена дейност или събитие, провери откъде идва финансирането. Ако искаш да видиш кой е зад ТВ Европа, провери откъде идва финансирането на телевизията.

Виждал съм ТВ Европа сериозно да критикуват mainstream политическите партии на Вашингтон в България. Това означава, че ТВ Европа не се финансира от същите източници, които финансират медии за фалшиви новини, като НОВА, БТВ, БНТ, и т.н...

преди 2 часа, miro20 написа:

Може пък да е съвпадение на имената ? :giggle1:

295839511_588710739565274_17379056743376

И все пак, ПП Възраждане е по-добрият избор в сравнение с партиите на идеологическите подривници от Вашингтон. Тук дебат не може да има по въпроса.

преди 19 часа, FatMan9 написа:

И все пак, ПП Възраждане е по-добрият избор в сравнение с партиите на идеологическите подривници от Вашингтон. Тук дебат не може да има по въпроса.

Може и още как. Айде да речем за казармата ги плюя щото не получих военно обучение, ами гладувах и живях по затворнически правила и липса на дисциплина.

Как ще убедиш бизнеса да си дава 1/5 от дохода на чиновническата гмеж, дето си ги е наредил Копейкин да го слушат?

Тая Галунова ли ще се дърви на американските генерали, дето сме в заварено положение в НАТО вече 20-тина години?

Копейкин ви залъгва и обещава всички възможни екстри на средно статистическия гопник. Само че гопникът не се сеща, че като пребият шефа му и той става клошар. И няма да има де да отиде, щото целия бизнес ще е под ножа на бюрократичните овце.

Тряя си голям лумпен да тръгнеш баш срещу тия дето те хранят. Не сме като американците, де печатат долари и срещу тях получават реални стоки от света около тях.

После ще си псувате кирливите кунки, дето гласуваха за мишоци, цял живот на държавна паничка. Млада бях мамо, пак ме излъгаха! И Копейкин няма да ви върне децата, като се разбягат по Европа, малко преди да загради границите с бодлива тел. Вие сте общаци и не сте излизали зад граница, ама аз съм висял като сопол по посолства за виза, та мога да направя разлика. Отделно де ще ни натирят всичкия циг анор, де просят и крадат по запада. Кметът на Виена вика по-добре арабски брадати "бежанци" отколкото български циг ани. Всичката тая гмеж ще ни я натоварят както ние някога виетамците. После в твоя двор ще влязат, и в моя, за наказание на безкрайната ви глупост.

Евроком са с който им плати. 150 бона годишно прибират, Копейкин и дружките му да си правят пропагандата. На всичко отгоре трият всякаква критика под клиповете си. Чиста платена пропаганда, по Гьобелсов тертип!

преди 20 часа, FatMan9 написа:

Аргументирай се.

Кое от политиката им ще донесе по-висок стандарт в живота на Българите, кое ще накара българският бизнес да се раздвижи, а населението да ражда повече деца?

Силна и независима армия вън от НАТО, ОК, съгласен съм, ама колко ще ни струва и пари от къде?

Цялата им програма е общи приказки в бъдеще време, без да се аргументират как ще се осъществят и с какво средства.

Теб какво те грабна от програмата им че им стана привърженик?

преди 8 минути, BANKATA написа:

Теб какво те грабна от програмата им че им стана привърженик?

Koпойкин им обещал 50 лева данъчно облекчение, като махне плоския данък. Понеже знае, че мнозинството от добитъка са бедни на мишки, и некадърни да си намерят платена работа. Ското-население дето им вика Пасков.

Всичко туй за сметка на кадърните. Примерно аз на няколко месеца получавам плащания, по техните закони веднага влизам по високата тарифа. Нито е държавническо поведение да ме бутат в сивата икономика, нито ще видят и тия 10% дето сега шефовете не им се занимава с глупости и ги плащат.

За разлика от неграмотните мишки аз още при Станишев се осигурявах над горната граница, та видях и от едното и от другото. То не е като да кряскаш по митингите, България на три шкембета, и да се зъбят на работодателите си и на платените специалисти. Ще се сетят де сер ат гладните, като ни изритат от ЕС, та и тия пари дето влизат от гастърбайтерите, и те да секнат. Вместо еврота ще ни натирят ман гали. Следвай плъх, ще те заведе до музей. После ще реват за гербавите, дето ся ги плюят. На баце едно му признавам, не пипна плоския данък. Курнела искаше, уж да правела социално, демек да бачкам и зарад тях.

Никога не е било и няма да бъде.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.