Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Стига бе, аз се майтапех тогава. Не вярвам някой от екипа да е обърнал внимание на коментар. Обикновено, се реагира на докладване през бутона. 

Някой друг мишок ме докладва. Соца тъй ви възпита - некадърни мишки, доносничество, връзки, подкупи, потискане на всякаква инициатива.

На светилата в космонавтиката и компютрите не простихте, вождът ви едвам срича по телевизията. СоциализЪма, вело-колелета, не полупроводници ами цели...

Фермата на животните гледал ли си го, има го на анимация и преведен. Като вземат властта псетата и прасетата и става социализъм.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

на 11.06.2022 г. в 12:33, IvanKirov написа:

https://ladyzone.bg/videa/btv-video/v-doma-na-kandidat-prezidenta-kostadin-kostadinov-kashta-v-selo-kraj-varnenskoto-ezero-video.html

Къщата на вашия патриот отвътре. Не знам дали от тая тема взех линка, пускам за всеки случай. Туй нещо е правено с пари, не с подаяния на музеен мишок. От средата нататък.

на 11.06.2022 г. в 12:53, АСПЕКТ написа:

Диван 2000 евро. И то сега в намаление. Иначе е 4000 евро.

https://www.xxxlutz.de/p/wohnlandschaft-orange-mikrofaser-001776002040

Бре, какви заплати давали на работниците в Добрич.

Да взема да се прибера в моят край. Добрич. Щом дават такива заплати и аз да си взема диван за 5000 лв.

cy9oxcuy.png

https://www.used-design.com/angebot/76973/kettnaker-vita-hifi-wohnwand

9000 евро холна секция. Kettnaker "VITA" .

26b368df-3aec-4afb-a38c-adc8388ca198.JPG

Дотук 11 000 евро.  20 000 лева. Ако броим без намалението 15 хиляди евро. 

Копейкин чете тази тема. По няколко неща пролича.

Не знам кво сте се вторачили в некъф тъп диван. Че даже иванка го нарочи да си купел още 5. Кво ше ги прави, да си ги има на склад ли?

преди 40 минути, IvanKirov написа:

Копейкин чете тази тема. По няколко неща пролича.

Като чете, тогава да му кажа, че Слави така не искаше БСП, ГЕРБ, ДПС постави си червени линии, статукво, Костадинов пък им вика предатели, но после се наложи да избира по-малкото зло. Но по-малко зло няма. Злото си е зло. Справка Дай, България. От тях най-малко Слави очакваше това. После Кирчо и той обърна палачинката.

Костадинов ще трябва да избира по-малкото зло. Или както е казал Аристотел

Който е приятел на всички, не е приятел на никого.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Като чете, тогава да му кажа, че Слави така не искаше БСП, ГЕРБ, ДПС постави си червени линии, но после се наложи да избира по-малкото зло. Но по-малко зло няма. Злото си е зло.

Копейкин го следя. Единия път се гнЯви за чепките, било фейк, от парламентарната трибуна. Другото от вражеския Форд, за карикатурите.

Отиват му пък!

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Копейкин го следя. Единия път се гнЯви за чепките, било фейк, от парламентарната трибуна. Другото от вражеския Форд, за карикатурите.

Отиват му пък!

Партия Възраждане има още 15 човека, защо само и единствено говори Костадинов навсякъде. Като Борисов. 2 по големина партия пък само Борисов навсякъде. Другите им забранено явно да говорят. Да не се спука балона.

Ммм, аз вече чета към 20% от вота за Възраждане. Едва ли ще успеят, колкото и да се стараят да си повишат процента, че да управляват самостоятелно, но...Може да имат силната дума в евентуална коалиция.

преди 19 минути, Sliderum2 написа:

Не знам кво сте се вторачили в некъф тъп диван. Че даже иванка го нарочи да си купел още 5. Кво ше ги прави, да си ги има на склад ли?

Да има. От данъци, затуй ги разходват, "да го духат бедните"!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Да има. От данъци, затуй ги разходват, "да го духат бедните"!

иванке, ама те е напекло слънцето май?

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Ммм, аз вече чета към 20% от вота за Възраждане. Едва ли ще успеят, колкото и да се стараят да си повишат процента, че да управляват самостоятелно, но...Може да имат силната дума в евентуална коалиция.

Дори и да се повтори сценария като при ИТН. Или при НДСВ. Няма нищо да стане. Костадинов има нужда от коалиция. ГЕРБ, ДПС и БСП са трайно загнездили в България. И имат постоянен електорат.

току-що, Sliderum2 написа:

иванке, ама те е напекло слънцето май?

Що, миши да не е почнал да изкарва пари, и да съм проспал? Само далавери с Гуцанов, скоро ще дари 6-ти апартамент на тъща си. Тая шия не е от туршия.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Дори и да се повтори сценария като при ИТН. Или при НДСВ. Няма нищо да стане. Костадинов има нужда от коалиция. ГЕРБ, ДПС и БСП са трайно загнездили в България. И имат постоянен електорат.

Мани, по наше село вече и дядките се светнаха за далаверите му. През 6 партии да минеш няма начин да не захлебиш. Все едно да обещаеш, че ще го вкарваш само до средата.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Що, миши да не е почнал да изкарва пари, и да съм проспал? Само далавери с Гуцанов, скоро ще дари 6-ти апартамент на тъща си. Тая шия не е от туршия.

Мани, по наше село вече и дядките се светнаха за далаверите му. През 6 партии да минеш няма начин да не захлебиш. Все едно да обещаеш, че ще го вкарваш само до средата.

Носи ли им кебапчета на дядките докато ги агитираше, а ракийка нещо? Оф, кво ли питам такава скръндза. Сигурно ти си пил и ял от техните пенсии. Т.е., си на печалба от пенсионерите.

току-що, Sliderum2 написа:

Оф, кво ли питам такава скръндза.

Кой е скръндза? На паразити кат тебе ли да си давам 70% от дохода? Да го духат бедните!

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Кой е скръндза? На паразити кат тебе ли да си давам 70% от дохода? Да го духат бедните!

пиченце, 1000 пъти ти повторих, че пари от бюджета в посока към мен последно са текли като войнишка заплата, ама с тая твоя половин мозъчна клетка, за какво по-напред да я ползваш. Ама все си влажна и миришеш на прокиш, щот пестиш и от баня.

преди 44 минути, Sliderum2 написа:

пиченце, 1000 пъти ти повторих, че пари от бюджета в посока към мен последно са текли като войнишка заплата, ама с тая твоя половин мозъчна клетка, за какво по-напред да я ползваш. Ама все си влажна и миришеш на прокиш, щот пестиш и от баня.

Не е от значение ти лично, или аз. Вашето е темплейт. Design pattern, както му викаме.

Искате ли каторжен безплатен труд? Искате ли да ни ограничавате свободата на придвижване? Искате ли 70% от доходите, щото ся прибирате от 55 до 60% от будалъка. Искате ли Ердоган да си вземе родопите, че и до Филибето чак.

На вас, овце, дето сте отговорили с 4 от 4 ДА, не трябва да ви се позволява да наближавате власт. До електората на Слидеров максимум, златен пръст, да имат все пак представителство паразитите в парламента.

Да туриш бюджетен плъх на кормилото значи катастрофа. Тоя не знае кво е данъчна декларация, щял да ми прави данъчните закони. Оправил си бил покрива на вилата, постижение след година труд, линкът е в тая страница. Чак се чудя как успява да си паркира колата сам.

Деба и боклуците!

иванке, като псуваш, поне се старай да е както трябва. Ама ха, ше ми хаби псувните с некакви постни заместители!

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

иванке, като псуваш, поне се старай да е както трябва. Ама ха, ше ми хаби псувните с некакви постни заместители!

Е, ти си знаеш кво съм ти казал, няма нужда да ти го пиша. После пак ще пищите на админчето да ви отърва!

преди 1 час, Sliderum2 написа:

пиченце

е на майка ти трилистника!

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Е, ти си знаеш кво съм ти казал, няма нужда да ти го пиша. После пак ще пищите на админчето да ви отърва!

е на майка ти трилистника!

Майка ми почина. Има си и причини да не се засягам, когато някое нищожество я споменава с лошо. Но все пак недостатъчно, че да му се радвам за което.

преди 36 минути, Sliderum2 написа:

Майка ми почина. Има си и причини да не се засягам, когато някое нищожество я споменава с лошо. Но все пак недостатъчно, че да му се радвам за което.

Другия път като ми викаш "пиченце", и то само защото не ща ежегодните месечни безплатни бригади, в нищото, дето и магазин няма... Само защото съм кадърен, знам 3 езика, една камара международни тапии, по едно предложение за интервю на ден, живот десетократно по-уютен от мизерията на бай Тодор...

Щот не съм шаран (както ме нарече) и неща 2,5 г. казарма, 100-те лагера за бавно и особено  мъчително унищожение, обърната хранителна пирамида (прасета ядат хора)... Бодлива тел и стреляне в гръб по границите, двойни данъци и Трабант дето чакаш десетилетие за него... Прости мазни гавази на ДС, майка ми разправя, че демонстративно отваряли писмата от пощата, без дори да си правят труда да ги залепят обратно. Като маймунчета сме ходили след чужденците да събираме шарени кенчета от безалкохолни. На нашия магазин носят лимонада, ама им се счупила миялната машина и по дъното парцали от неумито. Мизерия на парцали баш това имам предвид.

Другия път като ме наречеш с подобни епитети, само защото съм кадърен пък ти не си и искаш от мойто - ще спомена майка ти с добро! Обещавам!

Не ща да ставам равен с вас, поне туй си набийте у кратуните, преди да обиждате на женско.

Толкоз като искате казарма вървете на комисия, па се подчинявайте на шапкаря. Не да ми седиш пред телевизора, и да се чудиш как да очерниш живота на младите. Хората искат да учат в Германия, не да учат устав и да имат 100 ман гали стари войници.

Особено много мразеха висшистите, едно че сме бледолики, друго, че можем и да пишем дори. Те не можеха да си напишат името, буквално и без преувеличаване.

Също като вас, мразите успелите и младите. Щото вие сте обратното.

Киро Брейка се лЮти оня ден и ни вика нищожества и въшки, щото сме ходели на море в Гърция, пък той не можел да си плати тока.

И той кат тебе има портрет на бай Тодор.

Леле каква тапия изписала иванка. Не уточних ли вече, че макар и да не се радвам, все пак и не се засягам? Може да се сетиш и сам, че и с добро да я споменаваш майка ми, за мен няма значение. А пък аз квалификации не ти измислям. Като каквото се държиш, така се обръщам към теб. Нямам нищо против и ти да правиш същото спрямо мен. Може да ме наричаш примерно дъртото гоше, или хаирсъз. Аз съм тук да се забавлявам, така че последното май доста ми приляга. ;)

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Като каквото се държиш, така се обръщам към теб.

Нарече ме женски полов орган, щото не ви ща соца, казармата и затворените граници за ЕС.

Ти като какъв се държиш? Само бабките и дъртите пърделници искат казарма, ама да не са те в нея.

Как да го нарека туй поведение? Много мъжко ли е?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Нарече ме женски полов орган, щото не ви ща соца, казармата и затворените граници за ЕС.

Ти като какъв се държиш? Само бабките и дъртите пърделници искат казарма, ама да не са те в нея.

Как да го нарека туй поведение? Много мъжко ли е?

"Хаирсъз", вече го написах. Може да си измислиш нещо друго, ако не те задоволява.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.