Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, ncl написа:

лол, да си жив и здрав...

И ти!1265519058_1(6).jpg.b14e17f345529dd8c6855a8ff0c5eeea.jpg

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Хаха тоя работил в гей клуб, ма иначе казармата го научила да бъде мъж...

Интересно безплодна жена не е жена щот не може да има деца, а тия не са мъже докато не им го кажат... Смешна работа с тоя подкаст, и така с едно самочувствие заглавието все едно с Сталин ще е събеседник.

преди 8 минути, Zornovolnik написа:

ма иначе казармата го научила да бъде мъж...

Казармата ме научи да съм ЗАТВОРНИК.

Влизам в рота почти изцяло печки, прости и черни кат на судански негър гъ за.

Баня нямам, нищо че по устав ми се полага.

Храна нямам, някви отпадъци, шапкарят окрал всичко.

Пари нямам, дори туй дето ми се полагаше 15 лева месечно ми го взеха старите, имат няква тъпа традиция откак свят светува.

Бойна техника няма,

дисциплина няма,

вечер и шапкари няма, поделението оставено на самотек.

Каторжническа повинност, чудят се ква работа да ни намерят, дивият шапкар сам съзнава, че тая казарма е безсмислена простотия от миналия век.

преди 14 часа, IvanKirov написа:

Казармата ме научи да съм ЗАТВОРНИК.

Влизам в рота почти изцяло печки, прости и черни кат на судански негър гъ за.

Баня нямам, нищо че по устав ми се полага.

Храна нямам, някви отпадъци, шапкарят окрал всичко.

Пари нямам, дори туй дето ми се полагаше 15 лева месечно ми го взеха старите, имат няква тъпа традиция откак свят светува.

Бойна техника няма,

дисциплина няма,

вечер и шапкари няма, поделението оставено на самотек.

Каторжническа повинност, чудят се ква работа да ни намерят, дивият шапкар сам съзнава, че тая казарма е безсмислена простотия от миналия век.

Аз няма да ти опонирам за това, съгласен съм.

Може би има смисъл ако някой иска да е пилот в армията, но..

1 чаа и 19 минута от клипа. особено силен.

В Пордим ше е много силно. Хайде бе банче, ела да се запознаем . Ванче, сори. Ела да питаш Коце очи в очи. 50 лева за газ немаш? За такава среща? Баси, ако мразя някой, ще дам много повече да го видя очи в очи и да го засрамя. Ако мога. Ако не мога, щер свия сърмите  и ще мрънкам отстрани,, като тебе. В същност, няма. Ще се науча да говоря и ще се преборя с опонента, ако смятам, че съм прав. Ако съм смотан и знам, че не нмога да се боря с истината, ще си замълча. Няма да мрънкам зад гърба на този, от когото завися. 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Така, така, и? Кво лошо виждаш? Нормалните хора ядат, пият и мандръцат. Мъже жени и жени мъже. За умно красивите е грях, щото те се мандръсат мъже с мъже и жени с жени или квито там петдесет  и колко пола си имат. 

Аза гунчева горе долуй ми е ясна. Хванали са я натясно със сина и. Намерете му инфо за него - момчето не е много наред. За съжаление. Сценария е като със Сидеров общо взето.

преди 7 часа, tonit1968 написа:

В Пордим ше е много силно. Хайде бе банче, ела да се запознаем . Ванче, сори. Ела да питаш Коце очи в очи. 50 лева за газ немаш? За такава среща?

50 стинки не заслужавате!

Ще споделите съдбата на предишните менте патриоти.

преди 4 часа, IvanKirov написа:

50 стинки не заслужавате!

Ще споделите съдбата на предишните менте патриоти.

И няма да дойдеш да забиеш Коце в земята с умните си въпроси?

преди 17 часа, Sliderum2 написа:

Бабо иванке, те и твоите господари краварете имали казарма и то 1:1 с тези в България през соца:

https://images.app.goo.gl/G9zk2qzP65ewoZcVA

Ами сега! Сигурно и на тях не им се ще. Хи-хи-хи.

У ФАЩ казармата е по желание, тукашните дядки искат зорлем да карат младите да ги юркат ман гали.

преди 2 часа, tonit1968 написа:

И няма да дойдеш да забиеш Коце в земята с умните си въпроси?

Не иде по нашия край. Ще го питам как ще мотивира донаборниците да ги юркат циг ани.

Пу деба и тъпата ви цензура, и циг анин станало забранена дума. Как да им викаме на печките?

Та, У ФАЩ казармата е по желание, тукашните дядки искат зорлем да карат младите да ги юркат ман гали.

Не иде миши по нашия край. Ще го питам как ще мотивира донаборниците да ги юркат циг ани. И как ще накара кадърните специалисти да си дават 70% от доходите баш на него. Аз да не съм Гунчева!

преди 1 час, IvanKirov написа:

Пу деба и тъпата ви цензура, и циг анин станало забранена дума. Как да им викаме на печките?

Та, У ФАЩ казармата е по желание, тукашните дядки искат зорлем да карат младите да ги юркат ман гали.

Не иде миши по нашия край. Ще го питам как ще мотивира донаборниците да ги юркат циг ани. И как ще накара кадърните специалисти да си дават 70% от доходите баш на него. Аз да не съм Гунчева!

Ти се се каниш, ама ...нероден Петко. Куче, дето лае, не хапе. Като се случи, ще нсвиваш перки и ще изпълняваш. Такъв си, мижитурка.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Кво ще изпълнявам бе мишок неук!

Ми квото ти казва правителството, бе  мижитурко. Ти и сега ги слушаш и изпълняваш. И само мрънкаш. Мрън мрън. Тоя лош, това лошо... ама свиваш перки и си оставаш с мрънкането. Това дето мислиш че е голямо геройство да "храниш" по интернета, е тъпо - топва си е просто мрънкане под маска. Никой не ти вижда кой си какъв си. Едно нищо си, щом не можеш да се изправиш и да се покажеш кой си, какъв си и какво не ти харесва.

Информирам народа ква балтия ни е намислил фюрер ви. Нямам и един познат да гласува за вас паразити.

току-що, IvanKirov написа:

Информирам народа ква балтия ни е намислил фюрер ви. Нямам и един познат да гласува за вас паразити.

Доносник! :)

току-що, Sliderum2 написа:

Доносник! :)

Що то не е тайна. Само клошари и бабички ви се радват на простотиите.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Казах ти, там от твоя кръг, ИТ паразитите, със свещ да търсиш, Възрожденец няма да намериш. Всички сте паразити, крадете нкод на килограм и се мислите за цвета на човечеството. Ама сте просто преписвачи. Скоро от вас полза няма да има, щото наистина кадърните програмисти ще завършат изкуствения интелект, дето ще може да ви замести. 

Така де, що да се плаща на прости копачи с мотиката, като ще има трактор да замести хиляди като тебе, крадецо на код.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Казах ти, там от твоя кръг, ИТ паразитите, със свещ да търсиш, Възрожденец няма да намериш. Всички сте паразити, крадете нкод на килограм и се мислите за цвета на човечеството. Ама сте просто преписвачи. Скоро от вас полза няма да има, щото наистина кадърните програмисти ще завършат изкуствения интелект, дето ще може да ви замести. 

Да само музейни мишоци шапкари и шахматистки ще ни трябват. 2 от 3 лева за тях.

Точно никога!

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Що то не е тайна. Само клошари и бабички ви се радват на простотиите.

Не е ли тайна? Щото където го намирам, е все пропаганда, пускане на разни фейкове против Възраждане, от разни гейпросащесср трололинки. Често са само силни преувеличения, но има и неща, които са напълно фалшиви и измислени от авторите им, или вероятно спуснати им от фашингтон.

току-що, Sliderum2 написа:

или вероятно спуснати им от фашингтон

Не бе много искам шапкари ман гали двоен данък и визи до Европа. С тарамбуките и чалмите по летищата. Гарантирано от Възраждане.

Много искам ама сащ не дават.

Тъпаци бедни!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.