Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Хубавка, но ефтина полукъща. Нищо особено. 

Каква е няма значение - и такава ще му я вземем! копейкин или ще почне да играе по правилата или ще яде още шамари

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 42 минути, tonit1968 написа:

Иван Киров е идиот. И всеки , който види хилещото че емоджи да знае, че го смятам за идиот. Не му се хиля, а му казвам - ти си шибан идиот.

Идиот ама обиколил света още като млад инженер.

Доходи  над горната граница.

Знае 3 езика.

Вие дето не сте идиоти сте некадърници и ще изринете света за 50 лева в копейки.

Няма и една блестяща личност при вас. Само тъпи кокошки. Цвета Галунова ли ще се репчи на американските генерали? Ще умрат от хил.

И на Макрон,  и на немеца, къв беше последно...

Кокошките пропели у курника! Не съм ѝ чул приказката в парламента, Копейкин само ги реди като пътни конуси. Кат шамандури. То за друго не чинят.

Разлика м/у паразит и симбиот знаете ли я?

От паразит файда няма.

Паразити! И вие не знаете що са ви тия мизерии, дето ни ги носите!

707719981_1(7).jpg.6560075c20d87ad6de296042ded139f2.jpg

преди 1 час, hjhj написа:

Но само на хартия. На тях не им пука за нас. Ако стане нещо, ще седят отстрани и ще гледат само.

Както се видя на запад договорите ги зачитат повече отколкото на изток. 

В това се гради цялата външна политика на запада, и не че не могат да пренебрегнат договора, но ще загубят доверие от другите си съюзници и ще загубят.

И пак не казвате с кои пари ще се прави и храни голяма армия.

преди 1 час, tonit1968 написа:

Иван Киров е идиот. И всеки , който види хилещото че емоджи да знае, че го смятам за идиот. Не му се хиля, а му казвам - ти си шибан идиот.

С това възпитание трябва да си от електората на възраждане, нали?

преди 2 часа, BANKATA написа:

С това възпитание трябва да си от електората на възраждане, нали?

А, то и аз не съм от най-културните, ама поне не се връзвам с простотиите на тоя клоун:

55229869_1(12).jpg.675fcaebd7b4cdd895c6465e51e467ec.jpg

1724924100_Kopejkin(2).jpg.92a9d6429e5a6352fa84946e7fb8f6c1.jpg

Егати! Иванка, съвсем грамотно написано, раздава във всички посоки обидни квалификации към колегите, към народа на страната и към моята родина България. Искам да му бъде наложен вечен бан. Даже, ако това е технически осъществимо, да бъде баннат въобще от какъвто и да е достъп до интернет!

преди 16 минути, Sliderum2 написа:

Егати! Иванка, съвсем грамотно написано, раздава във всички посоки обидни квалификации към колегите, към народа на страната и към моята родина България. Искам да му бъде наложен вечен бан. Даже, ако това е технически осъществимо, да бъде баннат въобще от какъвто и да е достъп до интернет!

Каракочев вече ме баня веднъж.

Ще си сменя IP-то и ще си направя нова регистрация. И пак ще ви сипвам да не седите гладни.

Посягате ми на доходи, на вратата за работа в ЕС, хората се натискат за НАТО, ние хитри. Скандинавците по-тъпи ли са от нас да влизат?

Малкото хубави неща искате да развалите, от предните правителства малкото постижения.

Не да сме със света, да съм по червения килим по летищата. Ами да ме водите да цуням гъза на руските гопници.

Да ви се ненарадва човек. Между другото тия карикатури не аз ги рисувам. Не владея Фотошоп.

Почвай да пищиш да банят всеки дето рисува Копейкин. То за друго не ви бива, само да църкате за едностранчива истина, дето ви изнася на вас. За пусти 50 лева, цял свят да ви дундурка!

Как беше - който не е с вас ще го пращате при черните души. Типично по сталински.

1976707312_Kopejkin(1).png.97f21b9cfe5e51a59acb99e983a87f55.png

Цитат

Цвета Галунова е родена на 4 август 1995 година във Велико Търново,

Ей тия кокошки ще преосновават България. Туй още не е решило каква иска да стане като порасне, Копейкин я турил да кове закони.

Според тебе дали изобщо осъзнава за какво гласува?

Сигур е любовница на Копейкин, както Петков си назначи Ленчето да му е под ръка.

https://fakti.bg/bulgaria/695159-elena-guncheva-servityorki-i-taksidjii-se-kanat-da-upravlavat-balgaria

Цитат

Копейкин с неговата ЛОГОРЕЯ прати в коша за смет хора като Минчо Христов , Стела Банкова , Ченалова и на тяхно место постави прости сервитьори , таксиметрови шофьори и представителки на агенции за недвижими имоти.

Ревеш за нероден Петко бре!

Нали само пенсии и шапкари ще гласуват за Възраждане? Какво си се разтревожил и се пенявиш, като нито има мнозинство, нито избори, нито пък  Възраждане управлява в момента?! 

току-що, Joss Bomon написа:

нито пък  Възраждане управлява в момента

Нито ще управлява. Мани мокрите сънища на копейката.

преди 25 минути, IvanKirov написа:

Сигур е любовница на Копейкин

Няма начин - оная кощрамба ще го разкости..... копейкин е просто един болен дивеч, който ще бъде устрелян, като су свърши работата

току-що, NewRedDragon написа:

Няма начин - оная кощрамба ще го разкости..... копейкин е просто един болен дивеч, който ще бъде устрелян, като су свърши работата

Какъв мозъчен товар и опит може да носи моме дето до вчера беше тийнеджърка? Туй ли ще преосновава клета майка България?

Жана Д'Арк се преродила.

Иванке, добрутро, ма! Гледам некъв клонинг продължава разговор със себе си, все едно воден от преди да си го регистрираш. Колко удобно само, е да се харесваш сам себе си. Имаше и един такъв израз: "седящите до мен самотници сами себе си налагаха", сигурно ще се сетиш от кое произведение на писател фантаст е изваден. Обичайна практика на гейпросащесср трололинките. Добре, че ти не си такава. 

Капиталистите, особено западнясалите, с тоя насърчаван индивидуализъм и егоизъм, заради разделяй и владей, са самотници дори когато имат семейства и деца. 

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Иванке, добрутро, ма! Гледам некъв клонинг продължава разговор със себе си, все едно воден от преди да си го регистрираш. Колко удобно само, е да се харесваш сам себе си.

Да не мислиш, че ще си навия часовника па да ставам па да пиша па да сея и бера лайка.

Пет пари не давам за вас. В нищета сте били в нищета ще свършите. Копейкин няма да ти даде. Копейкин само взема - питай Гунчева.

Най карикатурената и осмивана партия сте. Като Атака навремето. Виж ги сега.

1553497688_kopeikin(18).jpg.6ee30135cbe0c442b6447c2f933aa407.jpg

Копейкин прави циркове, вика вишка да смъква украинското знаме на Фандъкова, пък на протестите му само руски байраци.

Волен блъска по вратата на районното, търси някой пак да го ошамари.

Ученик и учител. Все едно в една партия са били. Опс, наистина са били.

на 11.07.2022 г. в 18:15, IvanKirov написа:

Кое е простотия, баба ти да решава дали да излизаме от ЕС?

А ти с какво си по- важен от възрастните?

Защо си мислиш, че си и по- умен от тях?

Или мозъка ти е промит до такава степен, че и науката е безсилна.

преди 19 минути, hjhj написа:

Имаш бира от мене, стига да е възможно.

преди 12 минути, hjhj написа:

Засега и виртуалната се приема. 🍻

Еми наздраве.

преди 1 час, hjhj написа:

Eто с какво.

Прибират ми по 1200 лева още преди да си видя нетото, голяма част отиват за пенсии.

После пак 20% ДДС, харчове по кола имоти акцизи бензин и уйдоха между 50 и 60 % от заплатата. Потъват в кучи зад ник.

За да живеят тия дето разчитат на хазната - такива като мене трябва да вкарват свежи пари отвън. Полицаи шапкари и кокошки дето музейният миши се е обградил само с такива - те не носят свежи пари. Не казвам, че може хич без бюджетни службогонци, казвам, че те само вадят от уравнението, по подразбиране и дизайн на системата.

Проблемът иде като почнете да се бъркате на бизнеса, да ми пречите да пътувам, да си планувам живота. Скапаната шапкарска повинност почти десетилетие беше тегоба, 5 г. нямам право на задочно висше, 2 г. докат се наканят да ме приберат, после да се чудят кво да ме правят, после още няколко месеца да си стъпя на краката.

Вие сте скапани паразити, и убивате организма, без който не можете. С маймунски крясъци и руски байраци няма да постигнете нещо полезно. Най-много да наплашите и малцината дето идат от ЕС да отварят работни места.

Всяко ваше действие, всяко движение на чиновническа кунка е ход против бизнеса, на който разчитате.

Скапаните старчоци също са в отрицателната част на уравнението. Нямам предвид, че не са си изкарали пенсията. Имам предвид 30 години крепят идиоти като БСП, Волен, ся и Копейкин. Що не отидат те да служат, ами се изказват по неща дето ни разбират ни ги засягат?

Баба ти Пена се наредила на опашка да прави референдум за електронно гласуване, пък ни знае кво му е електронното, ни се сетиха да извикат поне един дето е компетентен в тази област.

преди 13 минути, IvanKirov написа:

малцината дето идат от ЕС да отварят работни места.

Явно никога не си работил в европейски завод в България. Има позиции в заводите, в който работниците работят със отровни препарати  на който на опаковките изрично е написано, че се работи само на открито и с предпазни средства. А началниците карат работника да ги използва на закрито, без предпазни средства и на 10 см от лицето му. За това му дават мижава заплата и трябва да е 24/7 в готовност да бъде извикан извънредно. 

преди 38 минути, hjhj написа:

Явно никога не си работил в европейски завод в България. Има позиции в заводите, в който работниците работят със отровни препарати  на който на опаковките изрично е написано, че се работи само на открито и с предпазни средства. А началниците карат работника да ги използва на закрито, без предпазни средства и на 10 см от лицето му. За това му дават мижава заплата и трябва да е 24/7 в готовност да бъде извикан извънредно. 

Напротив, зората на кариерата ми беше точно в такъв завод.

Разбира се не бях постоянно в цеха, но имам идея. Мизериите ги правят българи, не иде от ЕС.

Кво общо има с темата?

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Мизериите ги правят българи, не иде от ЕС.

Кво общо има с темата?

Напротив идва и от ЕС. За завода за който имам предвид баш шефа, който седи постоянно там е испанец. Така че не само Българите сме виновни. А общото е, че не само хубави неща идват от ЕС. Те ни ползват за бели роби.

преди 1 минута, hjhj написа:

Те ни ползват за бели роби

Виж ся. Има основна разлика. Сам си се съгласил да им ставаш роб.

Мене зорлем искате да занимавате със соц порядки. Знаеш, да не ги повтарям пак.

Да караш някой да съобрази почти 10 години от живота си, за изчерпал времето си войнишки дълг. Нищо не научих там, военна техника не пипнах. И ман гали и шапкари се надпреварваха да ни обясняват кви сме боклуци.

Как да не ви плюя, кажи ми. Младите не знаят кво им гласите, ама аз го видях лично.

И не е само това. Цялата ви програма е булшит.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.