Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 4 часа, IvanKirov написа:

Е в твоя случай като кучето и кокала. Не го яде, ама го иска при него си.

Като нямаш нужда да ми вдигаш двойно данъка що искате да го правите? Гласува, с отвращение, твойта работа.

иванке, по-здрави от аквапарк Делфин, Велинград. Не съм на хотел, че нямам време. Тук евтинко, ама си е забавно. Нема да пускам селфи че съм грозен кат смъртта и вече от няколко години и тлъст...Абе...всъщност, дали да не ти снимам един среден пръст. Ха-ха-ха.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Нема да пускам селфи че съм грозен кат смъртта и вече от няколко години и тлъст...

Но за сметка на това си тъп!

Цитат

Припев: (х4) Може да си грозен,

но за сметка на това си тъп.

Боли ме главата, главата, разбра ли? Не чувам, не виждам, не виждам, разбра ли? Всичко е много тъпо, разбра ли? Ще ти вкарам един сега, разбра ли? Горещо ми е, топло ми е, всичко се върти, не съм добре, разбираш ли ти?! Черно и бяло в очите ми се преплитат. (х2) Имам чувството, че съм телевизор черно-бял и не можеш да хванеш обаче нито един канал. -А, бе. - Какво бе? - Дръж микрофона. Какво да Ви кажа, ъ-ъ, незнам бе хора. Кой съм аз, кой си ти, само ми кажи, всички тъпчат главите със скапани лъжи. Писна ми на мене, ще направя бум-бум-бен, бягай от тука - това си е мой проблем.

Припев: (х8)

Може да си грозен,

но за сметка на това си тъп.

Още на: https://textove.com/gumeni-glavi-mozhe-da-si-grozen-tekst

kopeikin (8).jpg

преди 53 минути, IvanKirov написа:

Но за сметка на това си тъп!

Забрави и богат. Е, поне не съм милиардер, дори не съм и мултимилионер. Ама не се оплаквам, освен от цената на олиото. Не щото мен ме притеснява, а щото курнелът уби хора, с истерията покрай олиото. 

Редактирано от Sliderum2
грешна дума от автопопълването (преглед на промените)

преди 20 минути, Sliderum2 написа:

а щото курнелът уби хора, с истерията покрай олиото. 

С добитъка тъй се процедира, правилно ви плаши Курнела, после и Гадин Гадинов, прост като теб.

Милиард години еволюция, венецът на природата, по Божий образ и подобие, накрая да те стъпчат като теле...

Туй ви е електоратът, в казармата имаше мангусти дето буквално не можеха да си напишат името. Лично го видях това, и то не един или двама. Едно циг ане имаше 3 деца, на 18 г., 45 кила с нап икани дрехи, и то човек и то гласува.

Мрънка Гадин, че го репресирали при докторантурата, дето казал че сме ставали циг анска държава. Пък после им плаща да идат да веят руски байраци на жълтите павета. Абе триличници. След 7 сменени партии и с Дявола ортак ще стане, за пустата властчица.

Много мило си кръстил групата БРЦК, седейки у соба с мебели за 20 бона, разправя как щял да ни ограбва, да има за него.

GadinGadinov.jpg

Целия клип стгава, ама за ЕС след 34 минута примерно.

За казармата - 47 минута.

преди 59 минути, tonit1968 написа:

За казармата - 47 минута.

От 9-ти клас не живея с нашите. За кво ми е шапкари?

преди 39 минути, IvanKirov написа:

От 9-ти клас не живея с нашите. За кво ми е шапкари?

Тебе кой те бръсне за слива? 

преди 1 час, tonit1968 написа:

Че вас маймуни кой ви бръсне? Мнозинството иска да пътува до Гърция само с лична карта. Иска да бачка свободно в ЕС. Младежите не искат да живеят в ман галски роти. Да си съобразяват живота със старшина Каракочев.

Вие сте кърлежите, дето искате да ни докопате паричките и времето. Идите нахуй!

преди 1 час, tonit1968 написа:

Eй....маймун.....вече 20 дена пия кафе в Румъния щото ми е кеф. копейкин щял да ме прави раснак.... айде да идват избоеите и копейкин е острелян - тайива "неща" сме намерили, че....най вероятно "случйно" ще катастрифира

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Eй....маймун.....вече 20 дена пия кафе в Румъния щото ми е кеф. копейкин щял да ме прави раснак.... айде да идват избоеите и копейкин е острелян - тайива "неща" сме намерили, че....най вероятно "случйно" ще катастрифира

Не съм вярвал, че може да има по-зле от гербавите. После дойде Петков и ни такова майката. После Копейкин ще ни доумори.

Докога ще слизаме надолу, румънците ни отвяха, ние само дълбаем и избираме тъпа нар след говедар.

преди 39 минути, NewRedDragon написа:

Така му диктуват от руското.

преди 37 минути, IvanKirov написа:

Не съм вярвал, че може да има по-зле от гербавите. После дойде Петков и ни такова майката. После Копейкин ще ни доумори.

Докога ще слизаме надолу, румънците ни отвяха, ние само дълбаем и избираме тъпа нар след говедар.

И хърватите.

Българите сме най-умните, най-знаещите, все еб***ме мама**та на системата и...все сме си на дъното. И в Соц. блока бяхме на дъното а сега и в ЕС.

То ако ставаше така на запад отдавна да го прилагат този метод

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

И хърватите.

Всички са пред нас. Имаме критично мнозинство бетонни кратуни, още от соца. Кой ли не ги мандръса, то беше комуняги, после БСП, после цар, после Волен, къв беше оня Яне Янев, после Симеонов, ся и Копейкин се кани да им се изпразни.

Заради такива лековерни сме дъното по всички класации в ЕС.

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Всички са пред нас. Имаме критично мнозинство бетонни кратуни, още от соца. Кой ли не ги мандръса, то беше комуняги, после БСП, после цар, после Волен, къв беше оня Яне Янев, после Симеонов, ся и Копейкин се кани да им се изпразни.

Заради такива лековерни сме дъното по всички класации в ЕС.

Сякаш русите само българите са освобождавали от турците.  То не и така де. Но, нали сме били под руско и насила те караха да учиш за подвизите на русите. 

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Сякаш русите само българите са освобождавали от турците.  То не и така де. Но, нали сме били под руско и насила те караха да учиш за подвизите на русите. 

Благодарни сме на русите, то не се губи. Ама да очакват да пращаме танкове срещу украинците, като в Пражката пролет - прекалено е.

Русия беше нападател агресор в Полша, избиха 20000 военни в Катинската гора.

Нападна Афганистан. Нападна Крим. Нападна Украйна.

С тия ли да сме съюзници?

преди 18 минути, IvanKirov написа:

Нападна Афганистан. Нападна Крим. Нападна Украйна.

Без да обявят официално "война" с нота! Бе 3-5 калпака са дето трябва да изчезнат и всичкото расия - там са много паплач стават роби... те и сега са роби, ама путин им плаща. Просто няма да им се плаща! освен на малките

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Без да обявят официално "война" с нота! Бе 3-5 калпака са дето трябва да изчезнат и всичкото расия - там са много паплач стават роби... те и сега са роби, ама путин им плаща. Просто няма да им се плаща! освен на малките

Слушам ги днес от подводница обстрелвали цивилни жилищни блокове. Цялата им индустрия работи да тровят света.

Имало е проект - кораб Апокалипсис. Мега мащабна термоядрена бомба, нещо като гигатонове, на кораб. Обикаля света и заличава цели държави.

Нещем казашкия ботуш, кажете на Копейкин, че лумпените му се изчерпаха, не е изключено да гледа парламента отвън, като Волен и като Сидеров.

В ИТ сектора не знаехме ква данъчна балтия ни гласи, после никой вече не ще да чуе за Копейкин. Не му трябва много на народа да съфиреса кой е музеен плъх и кой е читав.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

кажете на Копейкин, че лумпените му се изчерпаха, не е изключено да гледа парламента отвън, като Волен и като Сидеров.

Може и да гледа отвън парламента, но няма да е сега. Като Волен и като Сидеров? И на теб не ти е лесно...

току-що, ncl написа:

Може и да гледа отвън парламента, но няма да е сега. Като Волен и като Сидеров? И на теб не ти е лесно...

Що бе кво ми е? Волен тъй подскачаше, и Яне, и Симеонов. Докат ви залъже, после седна на коляното на Боко.

Вредни сте за България, мани дребните препирни!

току-що, ncl написа:

Само си тъп, нищо друго. 

Нека съм тъп, вас рисуват на маймуни по карикатурите. Онез ман гали дето са ви по протестите половината не могат да четат.

Тия щели да преосновават България...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.