Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Хаирсъз

Хаирсъз не намирам кво е, ама едва ли е чак толкова долно, колкото да наврете цял народ в калта.

От младите времето от кадърните парите. От вас кво - дивани колкото пенсиите на средно голямо село.

Възрожденец стана мръсна дума заради такива като вас! Оцапахте всички велики българи, с поведението на музеен плъх.

Едни вицове да ти обядя, от времето дето го блянуваш.

Учителки пишат на Дража Вълчева:
- Драга Дража! Намалете ни стажа! Както преподаваме, тъй и се напикаваме!
Дража Вълчева връща отговор:
- Скъпи колежки, времената са тежки! Пенсиониране - само след насиране!

Кога ще стане по-добре?

Хубавото вече беше!

Оня знаеш ли го, Цола Драгойчева я хванали да се кръсти. Тя вика няма такова нещо, проверявам дали сложих очилата, химикала, партийния билет, дали съм се напикала.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Айд пак това "вас". Нема ли да вденеш накрая, че аз съм си аз. Не съм член на партия от няколко години. Обяснявал съм вече, поне два пъти, че ще гласувам за Възраждане, само за да навредя на пп, дб  и останалите, които мразя и техните гейпросащесср трололинки.

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

и останалите, които мразя и техните гейпросащесср трололинки.

Там е работата, че ще навредиш на себе си. Като подкастрят шефа ти и ти ще пострадаш, и деца и внуци. Туй ли искате? И не съм гей, само щото неща соц простотии.

Мизерията лично я помня, разликата от тогава до сега е покъртителна. Казах ти, има колеги дето бачкат за 500 евро на ден, само приспадат 10% ДОД. Копейкин като го вдигне двойно ще се местим към по-тучни пасища, някой данъчен рай. После и толкоз няма да види.

Пчела ще те заведе до мед, муха до л-но, Копейкин ще ни докара до музей.

С ГЗ си се смях, щял да прави службата въпрос на чест и гордост. За 4 месечното си пребиваване само веднъж пипнах военна техника, бърсахме прах от едни стари джугани. 2-3 палеха изобщо, единият Мерцедес, само той оцелял. Тръгнаха на някъв дълъг път и единият се счупи.

Къв е смисълът от всичко това? Сенилните старчуги да хлипат като гледат по телевизията?

преди 14 минути, IvanKirov написа:

щото неща соц простотии

Нямаш шанс да ти се случи соц. Де късмет, дори още по добре да го прескочим и директно да живеем в комунизъм. Ама няма да ни огрее нищо от изброените. Дори Възраждане да спечели пълната власт и дори да е с конституционно мнозинство в народното събрание. Не виждам никакви причини да мрънкаш. Всичките паранои, които те гонят са точно това, паранои.

преди 50 минути, IvanKirov написа:

Хаирсъз не намирам кво е, ама едва ли е чак толкова долно, колкото да наврете цял народ в калта.

От младите времето от кадърните парите. От вас кво - дивани колкото пенсиите на средно голямо село.

Възрожденец стана мръсна дума заради такива като вас! Оцапахте всички велики българи, с поведението на музеен плъх.

Едни вицове да ти обядя, от времето дето го блянуваш.

Учителки пишат на Дража Вълчева:
- Драга Дража! Намалете ни стажа! Както преподаваме, тъй и се напикаваме!
Дража Вълчева връща отговор:
- Скъпи колежки, времената са тежки! Пенсиониране - само след насиране!

Кога ще стане по-добре?

Хубавото вече беше!

Оня знаеш ли го, Цола Драгойчева я хванали да се кръсти. Тя вика няма такова нещо, проверявам дали сложих очилата, химикала, партийния билет, дали съм се напикала.

На турски език. Безполезно.

yararsız.

https://translate.google.com/?sl=tr&tl=bg&text=yararsız&op=translate

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

На турски език. Безполезно.

yararsız.

https://translate.google.com/?sl=tr&tl=bg&text=yararsız&op=translate

Не е тази дума. Белята е, че всъщност не знам как се пише точно на турски, макар да знам значението. 

Нещо подобно на това, но не съвсем. Някой, който се забавлява да се навърта наоколо когато на другите им е гадно и да допринася за това. Аз тук примерно вдигам кръвното на иванка. Той се опитва да ми прави същото и на двамата ни е забавно. Е, пиша и по темата, когато сметна за нужно и имам какво да кажа. Няколко пъти вече съм призовавал, да не се дриска, ами да се прочете програмата на партията в страницата ѝ в интернет, ама напусто.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Не е тази дума. Белята е, че всъщност не знам как се пише точно на турски, макар да знам значението. 

Нещо подобно на това, но не съвсем. Някой, който се забавлява да се навърта наоколо когато на другите им е гадно и да допринася за това. Аз тук примерно вдигам кръвното на иванка. Той се опитва да ми прави същото и на двамата ни е забавно. Е, пиша и по темата, когато сметна за нужно и имам какво да кажа. Няколко пъти вече съм призовавал, да не се дриска, ами да се прочете програмата на партията в страницата ѝ в интернет, ама напусто.

Беля е турска дума. Турцизъм.

преди 31 минути, Sliderum2 написа:

Не виждам никакви причини да мрънкаш. Всичките паранои, които те гонят са точно това, паранои.

Казарма, затворени граници, да съм равен с вас са спомени от соца.

преди 36 минути, IvanKirov написа:

Казарма, затворени граници, да съм равен с вас са спомени от соца.

Така ли? :) Оф, иванке! Боли ме колко много не разбираш. Само на спомени разчиташ. А вече призна, че си била твърде малка, за да имаш адекватни спомени. Тук там някой колега също като мен, който е достатъчно възрастен и в други теми, сме писали по въпроса по нещо дребно.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Тук там някой колега също като мен, който е достатъчно възрастен и в други теми, сме писали по въпроса по нещо дребно.

Ми раздуй кво му е хубавото на соца, да науча нещо от тебе. Дотук само простотии.

Питам за грамотен човек, не за шапкар партиец или простоработник.

Примерно както съм самонает в момента, фриленс дето му викат. Никогиш партийния гьонсурат нямаше да ме остави да си правя квото искам. Баш като затворници са ви юркали. Туй ли ти хареса?

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Ми раздуй кво му е хубавото на соца, да науча нещо от тебе. Дотук само простотии.

Питам за грамотен човек, не за шапкар партиец или простоработник.

Примерно както съм самонает в момента, фриленс дето му викат. Никогиш партийния гьонсурат нямаше да ме остави да си правя квото искам. Баш като затворници са ви юркали. Туй ли ти хареса?

Както е ясно, вярваш единствено на себе си. Какъв смисъл има да се хабя да го обяснявам отново, колко ограничено е това и кое как е било. Ти буквално си се запечатал за неща, които не ти отърват на тесногръдието и консумираш единствено това, което според теб е благо. Не съществува начин да се дискутира с такива като теб. Най-много да ти върви приказката с някои други твои копия, със същите характеристики и само на любимите ти няколко теми. А именно, няколко варианта на това как да печелим повече пари и да караме въпреки това катраници и, да плюем наоколо по нормалните българи, за които има и други важни, даже по-важни неща от парите.

току-що, Sliderum2 написа:

по нормалните българи, за които има и други важни, даже по-важни неща от парите.

Важни неща като например как да вземете моите пари, и времето на новото поколение.

Нищо хубаво ли не видя от соца?

преди 44 минути, IvanKirov написа:

Важни неща като например как да вземете моите пари, и времето на новото поколение.

Нищо хубаво ли не видя от соца?

Абе, пази си ги кирливите стотинки. Нямам нищо против да се разкараш от България в страна, която няма да ти взема нищо. Стига да съществува такава. Нищо не губя от това, както и не печеля от присъствието ти.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Абе, пази си ги кирливите стотинки

Копейкин не мисли така.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Нямам нищо против да се разкараш от България

Туй ли ви е възрожденството? Да прогоните средната класа? От кого ще граби музеен миши?

току-що, IvanKirov написа:

Копейкин не мисли така.

Туй ли ви е възрожденството? Да прогоните средната класа? От кого ще граби музеен миши?

Без един все ще мина. Пък и ти си от тая стисната "средна" класа, която е опасна за здравето и живота на народа на България. Тровиш хората с изгорелите газове на катраника си. Трошка на четвърт век, е по-вероятно да се развали и счупи нещо в движение и да предизвика катастрофа, с жертва невинни хора.

преди 22 минути, Sliderum2 написа:

Без един все ще мина. Пък и ти си от тая стисната "средна" класа, която е опасна за здравето и живота на народа на България.

Като сме умни да къртим пари, не сме тъпи баш на вас да ви снасяме! Всички сме тъй, не само аз. Който е тъп да си дава 70% от парите пък не може да ги изкара.

преди 22 минути, Sliderum2 написа:

Тровиш хората с изгорелите газове на катраника си. Трошка на четвърт век, е по-вероятно да се развали и счупи нещо в движение и да предизвика катастрофа, с жертва невинни хора.

Вероятно е на по-малко км. от твоя кошник. Взех я на 155 000 км, според мен са истински. Не гори масло, не гори много бензин, затуй си я държа.

Не ми пука кво мислят чалгарите като тебе, имам по-интересни цели в живота, вместо да впечатлявам маймуняците.

Кажи за соца. Умираше ли от кеф да си при дивите шапкари и ман галите? Да те мачкат като гнида и да не разполагаш ни с времето ни с живота си. После те мачка партсека и милицайските псета! Съвсем често се е случвало като те спре КАТ-аджия да ти забие 2 шамара пред децата и жената. Ако му го върнеш отиваш в Белене! Копейкин се кани да го отваря.

Цитат

Или сте с нас или ви пращаме при черните души.

Постоянно го повтаря. Който не е с него е враг. Демек ако не си дам парите съм враг и да мра в лагер. Койт неще при мангустите - тоже.

По соца тъй беше - ако не се явиш на шапкаря - директно в пандиза те прибират.

преди 20 минути, IvanKirov написа:

Като сме умни да къртим пари, не сме тъпи баш на вас да ви снасяме! Всички сме тъй, не само аз. Който е тъп да си дава 70% от парите пък не може да ги изкара.

Вероятно е на по-малко км. от твоя кошник. Взех я на 155 000 км, според мен са истински. Не гори масло, не гори много бензин, затуй си я държа.

Не ми пука кво мислят чалгарите като тебе, имам по-интересни цели в живота, вместо да впечатлявам маймуняците.

Кажи за соца. Умираше ли от кеф да си при дивите шапкари и ман галите? Да те мачкат като гнида и да не разполагаш ни с времето ни с живота си. После те мачка партсека и милицайските псета! Съвсем често се е случвало като те спре КАТ-аджии да ти забие 2 шамара пред децата и жената. Ако му го върнеш отиваш в Белене! Копейкин се кани да го отваря.

Постоянно го повтаря. Който не е с него е враг. Демек ако не си дам парите съм враг и да мра в лагер. Койт неще при мангустите - тоже.

По соца тъй беше - ако не се явиш на шапкаря - директно в пандиза те прибират.

Ами аз съм ти враг, очевидно е. Никак не ти се ходи да живееш в други страни, освен някоя  и друга командировка. Иска ти се да си шириш gz, тук в България, само дето искаш да остава в сегашния вид, явно ти харесва, на мене също горе/долу, но нямам търпение да се промени към още по-добро и това няма как да се случи, ако се продължи със сегашният модел с евтин данък за богатите, който бедните да доплащат. В другите страни на бедните не им вземат 10% от доходите. Вземат се данъци над определен доход. Така че, иванке, тебе те хранят бедните, не ти тях. Много ти отърва това, знам.

Иска ти се да си шириш gz, тук в България, само дето искаш да остава в сегашния вид, явно ти харесва, на мене също горе/долу, но нямам търпение нея се промени към още по-добро и това няма как да се случи

Кажи го направо - "искам да ти взема парите".

ако се продължи със сегашният модел с евтин данък за богатите, който бедните да доплащат. В другите страни на бедните не им вземат 10% от доходите. Вземат се данъци над определен доход. Така че, иванке, тебе те хранят бедните, не ти тях. Много ти отърва това, знам.

Аз съм беден. При 1200 лева по запада вземат помощи по бедност, цените ни същите че и отгоре. Копейкин почва да го таксува като богатство.

Само че при липса на богати които да ограбите - насочвате се към уж лесна жертва. Ходи вдигни данъка на Пеевски, на Златев. Не му стиска на Копейкин, да не последва съдбата на Андрей Луканов.

Не съм чул Копейкин да се дърви на Лукойл примерно. Не плащат данъци.

Дърви се на обикновените хора, които му купиха скъпия диван.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Кажи го направо - "искам да ти взема парите".

Аз съм беден

преди 45 минути, IvanKirov написа:

Да прогоните средната класа?

Хм, последно? Беден, или средна класа. Като се признаваш за беден, значи няма кой да те гони, след като гонена щяла да бъде средната класа. Нещо се оплете май. Хи-хи-хи. Не знам как с тоя аналогов мозък бачкаш ит? Ако беше дигитален, подобни несъответствия щяха да доведат до срив.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Хм, последно? Беден, или средна класа.

Сред червени кратуни като вас, съм богаташ.

Спрямо истинската средна класа по западни стандарти - съм беден.

Щото сте безумно некадърни червени чутури - затуй ви се струва, че сме ларж. Богат човек кара ли четвърт вековен катраник?

Философията на Възраждане е "Да отмъкнем от когото колкото можем. От специалистите парите, от младежите времето."

Как не сте се сетили да ни разквартирувате и ман гали по къщите, бай Тодор го е правил.

Ся се сетих що иска да ни затваря пазара на труд на ЕС. Да не се разбягаме, че после кой ще му плаща новите дивани?

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Да отмъкнем от когото колкото можем

Това е философията на всички политици и въобще на всички капиталисти и всеки се старае според възможностите си да я осъществи. Според твоите възгледи, като заклет капиталист, това е положително качество. Е, що мрънкаш против хора с положителни качества?

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Това е философията на всички политици и въобще на всички капиталисти и всеки се старае според възможностите си да я осъществи. Според твоите възгледи, като заклет капиталист, това е положително качество. Е, що мрънкаш против хора с положителни качества?

Вие сте социалисти. Никой капиталист не би отворил приказка за повече данък. Точно обратно. Шибани некадърни червени галоши сте! Само погледни кви бабишкери има по Копейкинови сборища.

Само дето като ни върнат мангустите от ЕС после ще ги пратя у вас! Кметовете по запада са пропищели от нашите кафеви просяци и крадци. Само туй чакат, едвам ни приеха, ся се чудят кво да ни правят брикетите дето се замъкнаха да им цоцат социалните системи. Ще ни ги пратят за своя сметка, после ще вдигнат банкет, за простотията Копейкинова!

Копейкин си има безплатни НСО гавази да му пазят лъжливия зад ник. Ние с тебе кво ще правим като ни върнат орките, както някога ние натоварихме виетнамците.

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Вие сте социалисти. Никой капиталист не би отворил приказка за повече данък. Точно обратно. Шибани некадърни червени галоши сте! Само погледни кви бабишкери има по Копейкинови сборища.

Само дето като ни върнат мангустите от ЕС после ще ги пратя у вас! Кметовете по запада са пропищели от нашите кафеви просяци и крадци. Само туй чакат, едвам ни приеха, ся се чудят кво да ни правят брикетите дето се замъкнаха да им цоцат социалните системи. Ще ни ги пратят за своя сметка, после ще вдигнат банкет, за простотията Копейкинова!

Копейкин си има безплатни НСО гавази да му пазят лъжливия зад ник. Ние с тебе кво ще правим като ни върнат орките, както някога ние натоварихме виетнамците.

иванке, слушай сега. Лека нощ и сладки сънища. Утре като рестартираш отпочиналият и освежен мозък, пак ще си лафим. Сега произвеждаш само глупости, тротваш и зацикляш. :)

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Лека нощ и сладки сънища.

Лека, дано виенските мангусти те навестяват само насън . Копойкин ги иска наяве, и сам ще псуваш кирливата кунка дето гласува за него. Де го Левски да ви обере чепките, да спрете да тровите клета майка...

преди 5 часа, IvanKirov написа:

Лека, дано виенските мангусти те навестяват само насън . Копойкин ги иска наяве, и сам ще псуваш кирливата кунка дето гласува за него. Де го Левски да ви обере чепките, да спрете да тровите клета майка...

Добро утро. Ама верно не си изглежда много различно от зомби човека. Може повече да се усмихва на турнето из страната. С мръщене не се печелят избори и не е доказателство за сериозност на намеренията това, каква физиономия демонстрира. Е, освен ако не си Хитлер и мръщенето и крещенето, някак си да ти се връзват с манипулирането на тълпите. Ама Хитлер си е имало достатъчно кадърен антураж да подрежда сцената с речите и обстановката него време, е била благоприятна. В целият свят е имало последователи на нацизма и фашизма, тоже и в сащ от веднага след началото на голямата депресия, някои от най-успешните фашисти партии са произлезли от ку-клукс-клан. Впрочем нацизма и фашизма продължават и днес. Има си ги и в сащ/есср и в Украйна. На теб май ти харесва фашизма, а? Като гледам мнението ти за ромите, явно си фашист. Сигурно за евреите мнението ти е дори по-лошо, ама не смееш да го споделиш, или би излъгал дори. Щото не е безопасно да си честен за такова мнение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.