Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 35 минути, Sliderum2 написа:

иванке, ти ли беше тая с диваните. 

296172831_10160905180104749_7405046317654190233_n.thumb.jpg.7c335a3e2434d6cc0aa12c00c67a408b.jpg

Тука чорбанина от няма такъф народ, на евтин диван ли седи. Или тая мебел е в парламента, а не в някой от имотите му?

Оправдания, оправдания. Ученичка! Женски полов орган.

Диванът да ви е кусура. В главите сте като табуретки!

Гнус ме е като сте накачулили национални герои по цялата стена зад вас. Пък пред тях говорят лакоми прасета, за власт, пари, его и квото се сетиш.

На малкия миши са му малки мечтите. Да си излъска кочинката на морето. Народът кучета го яли. Още не мога да повярвам, че си толкова глупав да признаеш. ЕС ви бърка в ГЗ, щото предоставя човешки условия  на кадърните и смелите.

Вас ганювците май не ви устройва да викате тия ман гали за роби, тия дето ви правят протестите и ви веят байраците.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Иванка пак освирепя. Истеряса тотално.Кой реве, кой обижда, кой се тръшка - нашият смотан иванчо. Уж патриот бил, па неразбира елементарни неща от живота. Съвети давал само за пари, ама кой би ти поискал съвет от тебе, като връзките на обувките ти мама ги връзва. 

преди 2 минути, Toto2 написа:

Уж патриот бил, па неразбира елементарни неща от живота.

Не съм патриот бе. Предишните и вие го направихте мръсна дума. Гнусари, квото пипнете става гнусно.

Искрено съветвам Костадинов, ако иска да спечели някои хардуербгейци на изборите, да:

Цитат

Извинявам се, ако по грешка съм оставил впечатление, че съм оптимист. В интерес на истината единствената причина да гласувам отново след 20+ години, беше че видях какво постигнаха двама човека с лодка.

...се качи на една лодка с още някой и  да "превземат" Росенец по примера на иво и ицу. Ох.

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Искрено съветвам Костадинов, ако иска да спечели някои хардуербгейци на изборите, да:

...се качи на една лодка с още някой и  да "превземат" Росенец по примера на иво и ицу. Ох.

Коя е темата, да им сипя и там?

преди 40 минути, IvanKirov написа:

Коя е темата, да им сипя и там?

За вътрешната политика. "Коментари за политика, партии и управление на страната". Тя им е само една активна такава. Геополитическата отдавна е затворена, че имаше някои сипваха доста по сащ. Сега си имат за блед заместител аналогична на таз за войната в Украйна тук, ама там се допуска единствено да се плюе по Русия. 

Сигурно затова говори само Костадинов.

https://www.mediapool.bg/deputat-ot-vazrazhdane-dokato-nyamam-opryan-pistolet-nyama-da-se-vaksiniram-okaza-se-obache-che-e-s-postavena-yansen-news330884.htm

Ето другия хубавец от Възраждане.

2019-09-30_14-19-00_stoyan-taslakov_0480

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Сигурно затова говори само Костадинов.

https://www.mediapool.bg/deputat-ot-vazrazhdane-dokato-nyamam-opryan-pistolet-nyama-da-se-vaksiniram-okaza-se-obache-che-e-s-postavena-yansen-news330884.htm

Ето другия хубавец от Възраждане.

2019-09-30_14-19-00_stoyan-taslakov_0480

Така, и? Къде е проблема? Я ми обясни, че не разбирам. Ако искам, ще се ваксам, ако не искам няма. Просто не искам държавата да ме принуждава да правя с тялото си каквото не искам.

преди 16 минути, Toto2 написа:

Така, и? Къде е проблема? Я ми обясни, че не разбирам. Ако искам, ще се ваксам, ако не искам няма. Просто не искам държавата да ме принуждава да правя с тялото си каквото не искам.

Мъчно му е, че тук положението не стана като в австрия. Но за сметка на това в гетото на "свободата" есср, в доста държави има(ше?) яки глоби и ограничения в придвижването за непрепарирани. Което си е фактическо принуждение, също като задължителната препаратизация, предвид че не са много хората с достатъчно пари, да могат да си позволят да не се препарират плащайки си рекета. А къде ми остана свободното движение на хора стоки и капитали, а?

Мързи ме да го гледам цялото видео, но доколкото разбрах иде реч за носенето на маски. Какъв му е проблема на Костадинов? Ако не го устройват правилата в дадения супермаркет, да пазарува в друг.
Мен повече в Lidl ме притеснява ниското качество на продуктите, които продават. Аз лично тази верига я посещавам крайно рядко. 

преди 6 минути, Zaza Zaraza написа:

Виждам че ти харесва партията. Така че, на датата на изборите не бери гъби.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.