Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, ncl написа:

Като обиждаш, клеветиш и лъжеш, какво отношение очакваш?!

Обиждането ясно, ама клевети и лъжене къде? Ей тъй го изпляскваш и очакваш да стане истина? За всяко нещо ви давам цитат, ся ако източникът лъже аз няма как да проверя.

Ама не е един не са двама дето напуснаха Копейкин, и го наричат лъжец и крадец. Включително един от основателите на партията.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, ncl написа:

Последната ти клевета беше за Костадинов и 4-те хиляди лева. Една от десетките такива...

Я дай цитат, за 4 хиляди не съм поменувал. Май ти лъжеш.

Тия палати не стават с 4 хилки, с много повече стават.

преди 19 минути, ncl написа:

Има го на предишната страница. И пак продължаваш с лъжите.

Кое бе! Хетеро съм, а ти не си мацка да ти чета мислите!

Дивана го намерихме в каталога, други 4 бона не съм писал. 4 бона са нищо  в днешно време.

преди 3 часа, IvanKirov написа:
преди 3 часа, tonit1968 написа:

Та все пак кой ги взима тея 4 бона на месец по дяволите! Дайте имена, клипове, доказателства... Нещо.

Копейкин кой!

Ето ти цитат.

преди 6 минути, ncl написа:

Ето ти цитат.

Копейкин си докарва доста повече, не го обиждай и ти! Такава заплата не е непостижима в ИТ сектора, и от личен опит ти казвам че вземам подарени мебели.

Копейката демонстрира луксозен живот. На В. Симеонов му отива, влезе богат в политиката. На вашия мишок не му отива. Всичко при него е схема и далавера, дори разводът му е колкото за пред НАП. Пасков оня ден го цитирах - вика Копейкин първо се обадил на него, а не на жена си. Съратниците му се изпущат понякога, че всичко е парлама за лумпени.

Тая пълничката хубавица, набор '95, дето му е депутатка. Уличават я в схеми с инвитро, ся че много се лъже за вашия фюрер и това е вярно.

Съдът в Украйна забрани тринадесет проруски партии. А в България кога? 

"Съдилищата вече забраниха 13 проруски партии в Украйна, още една чака решението на магистратите. Още преди съдебното решение движение „ЧЕСНО“ вписа лидерите на тези забранени партии в регистъра на държавните изменници, където фигурират над петстотин имена. Всеки път, преди поредните парламентарни избори в Украйна, руските специални служби стартираха нов голям политически проект. Такъв беше случаят с Партията на регионите, "Опозиционен блок", ОПЗЗ. Но по правило те не можеха да поддържат рейтинга си повече от един политически цикъл, освен в случая с Партията на регионите. След това "мъртвата" партия се реанимираше по следния начин – сменяха името ѝ, а същите политици, които представляваха нерейтинговата политическа формация, получаваха спасителен пояс за евентуално преизбиране. Освен водещата проруска партия, имаше и няколко маргинални партии, които изразходваха значителни средства на Кремъл. Редица телевизионни канали работеха за повишаване на разпознаваемостта си и излъчваха проруски лозунги. Но въпреки това резултатите им на изборите бяха слаби.

Движение „ЧЕСНО“ /в превод – Чесън/ след поредица от съдебни заседания реши да напомни какво представляват проруските партии и как действат и подготви специална изложба в Музея на агитацията и политическия боклук, за да напомни на избирателите с какви наративи действаха проруските сили. Партията "Опозиционна платформа - За живот" е най-голямата сред забранените от съда и единствената проруска политическа сила в парламента. Като се има предвид, че тя успя да получи най-много мандати на парламентарни (44 народни депутати) и местни избори (около 3,5 хиляди мандата), тази партия има най-много политици, включени в списъка на предателите на Движение ЧЕСНО. По-специално, ръководството на партията - Виктор Медведчук и Вадим Рабинович - влязоха в регистъра още преди решението на съда за забрана на партията. ОПЗЖ беше създадена от руските протежета като проект преди парламентарните избори с цел вкарване на комунистическо-"регионален" нафталин във Върховната Рада. Сега много народни депутати от ОПЗЗ са бегълци в Русия."

ГЛАСОВЕ

преди 8 минути, ncl написа:

След като забранят проамериканските партии.

Когато минем към Евразия и Мордор тогава. Сега е ред на проруските. 

преди 3 минути, ncl написа:

След като забранят проамериканските партии.

Не съм проамериканец, ама 10 пъти ги предпочитам пред рашките. Помня малко от времето, кога бай Тодор ходеше в руското посолство за да получава разпоредби.

Чистачката получаваше повече от млад инженер, емиграцията се считаше за по-лошо от убийство. Водех се каста на селяните, не ми даваха да купя имот в град.

Ващо поколение дори танкове возиха до Прага, сакън да не се отърват от руската нагайка. Не ща рашки да ни редят политиката, нищо хубаво не видяхме от това. Затвор и феодализъм, на това ни учиха.

Учих с руснаци, не знам къв дявол търсиха в клета майка, ама имаха мания за империя. Цял свят им длъжен, те по по най, ние боклуци.

Ейги виждаш ги, хем попиляха цели  градове без нищо, хем дрънкат ядрения куфар, сакън ако някой им каже нещо.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Не съм проамериканец, ама 10 пъти ги предпочитам пред рашките. Помня малко от времето, кога бай Тодор ходеше в руското посолство за да получава разпоредби.

Чистачката получаваше повече от млад инженер, емиграцията се считаше за по-лошо от убийство. Водех се каста на селяните, не ми даваха да купя имот в град.

Ващо поколение дори танкове возиха до Прага, сакън да не се отърват от руската нагайка. Не ща рашки да ни редят политиката, нищо хубаво не видяхме от това. Затвор и феодализъм, на това ни учиха.

Учих с руснаци, не знам къв дявол търсиха в клета майка, ама имаха мания за империя. Цял свят им длъжен, те по по най, ние боклуци.

Ейги виждаш ги, хем попиляха цели  градове без нищо, хем дрънкат ядрения куфар, сакън ако някой им каже нещо.

Поне немците имаха база за сравнение за разлика от България, където беше само руска част. Източна и Западна Германия. Руска част и американска част. Избраха американската част, защо ли?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Поне немците имаха база за сравнение. Източна и Западна Германия. Руска част и американска част.

Един немец клиент, що ми трябваше да го питам от източната част на Германия ли е. Направо подскочи като ужилен, обиди се и ме светна за стената, дето я съборили. До ден днешен ги посърбява седалището, като чуят за руснак.

Май ката ви еб@ха руснаците!

Вас вас? (превод - какво какво)

Абе първо на вас, после и на нас.

kopeikin (26).jpg

преди 1 час, IvanKirov написа:

Един немец клиент, що ми трябваше да го питам от източната част на Германия ли е. Направо подскочи като ужилен, обиди се и ме светна за стената, дето я съборили. До ден днешен ги посърбява седалището, като чуят за руснак.

Май ката ви еб@ха руснаците!

Вас вас? (превод - какво какво)

Абе първо на вас, после и на нас.

kopeikin (26).jpg

Сега ще дойде лелчето да ти обясни колко зле е бил живота в прогнилия западен Берлин.

ПП: Трабнта има top sped 120 км/ч

току-що, BANKATA написа:

Трабнта има top sped 120 км/ч

С 3 скорости ще излязат буталата. Да видят кой дава газ.

Няма много русороби в Нова Загора? Що така българи? Може ли такова нещо.

На митингите на Възраждане роми, при гласуването - не.

https://m.offnews.bg/news/Politika_8/Nova-Zagora-si-izbra-kmet-na-parvi-tur_780383.html

"Окончателните резултати в Нова Загора са: Галя Захариева (ГЕРБ) 53,23%, Кремена Петрова (ДБ, БСП) 30, 11%, Иван Иванов (ПП, ИТН) 13,09%, Димитър Ковачев (Възраждане) – 2,63%

преди 1 час, IvanKirov написа:

Kopejkin (1).jpg

Kopejkin (1).png

Kopejkin (2).jpg

Kopejkin (2).png

Kopejkin (3).jpg

Много са ви малко плювките бре. Рови в гуглето още. Само с това ли ще преборвате Възраждане? Наистина ви липсва фантазия и креативност. Толкова си можете, тоест, нищо не става от вас.

преди 5 минути, tonit1968 написа:

Много са ви малко плювките бре. Рови в гуглето още. Само с това ли ще преборвате Възраждане? Наистина ви липсва фантазия и креативност. Толкова си можете, тоест, нищо не става от вас.

Няма рубли Теточков, без пари толкоз!

току-що, ncl написа:

Отново клевети...

Кое е клевета, няма рубли за нас. Не аз водя луксозен живот на първа линия, зверя се на американците от новичкия ФОрд, правя оборот на гориво колкото малка бензиностанция.  Не аз съм мишок на държавна ясла.

Кое е клевета?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.