Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 42 минути, ncl написа:

Питаха една от протеста защо е там и каза, че е защото ако Костадинов дойде на власт ще ги вкара в концлагери. Бива тъпи парчета, ама чак толкова... И това ми било умни и красиви.

1:1 с иванушка. Бил работил за себе си. Нямам нищо общо с тоя или ония, а лафовете им сякаш са ги зубрили от един и същи фашингтонски сборник с опорки. Направени по калъп.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 52 минути, ncl написа:

Питаха една от протеста защо е там и каза, че е защото ако Костадинов дойде на власт ще ги вкара в концлагери. Бива тъпи парчета, ама чак толкова... И това ми било умни и красиви.

Прав си, само идиот би вярвал, на думите на Копейката ;) 

Цитат

Това помниш ли го ? 

преди 57 минути, ncl написа:

Да, по руски образец.

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

1:1 с иванушка. Бил работил за себе си. Нямам нищо общо с тоя или ония, а лафовете им сякаш са ги зубрили от един и същи фашингтонски сборник с опорки. Направени по калъп.

Путин е възпитаник на КГБ в Дрезден, Германия, бил е и в ЩАЗИ. Не можем всички да бъдем като него. 

Щази – Уикипедия (wikipedia.org)

Putin-Stasi-Ausweis.png

преди 4 минути, ncl написа:

Трябва да има ред в държавата. А не да е разграден двор.

Къде няма ред ? Или по-точно няма раздаване на облаги както ти се иска другарю. 

Туй в уйкипедия за Путин, "документа" е фейк. Съспект, изложи се. Дали къде е специализирал не знам, ама фейка си е фейк. Подписът е друг. "Снимката" е пипана и подмладявана. Абе целата орда трололинките сте измама, от главата до висулките.

преди 8 минути, Coco1 написа:

Или по-точно няма раздаване на облаги както ти се иска другарю. 

То ако искам облаги, точно Възраждане ще избера...

преди 6 минути, ncl написа:

То ако искам облаги, точно Възраждане ще избера...

Няма да доди Израждане дишай спокойно, няма да има и облаги колкото и да чакаш

Ми вижда се кой истерясва от страх в момента. Колкото до вота, Коцето когато и да го бутнеш за вот на недоверие е навит. аз също. Просто герб го изпревари със секунди за вота. Както каза педера хаджитошко, коалиция е когато се управлява, когато се бута правителство е друго. Колкото си искате обвинявайте, че сме прегърнали герп, дпс и друга паплач, просто има съвпадение на желанията в момента. И не съм убеден, че на 22 ще мине вота, щото не се знае колко депутати от герп, дпс и итн ще отидат баш тогава за гъби. Всичко ми мяза на един голем театър, малко кирчо да се стресне. Че амбасадора нещо нервничи и трябва да стяга раята. А Възраждане ще си гласува 13 броя сто процента.

Така че иванчо, успокой се, дишай. Ако трябва пий валидол. Да не вземеш да получиш инфаркт или инсулт и да ни лишиш от веселбата с твоите писмена. Нищо че са все едно и също, ама все пак...

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Абе целата орда трололинките сте измама, от главата до висулките.

Ментето сте вие, сори за тавтологията - менте възрожденците. У половината народ привиждате врагове, после що викаме Копейкин к ур во. Много сериозен процент гласувахме против втория АЕЦ. Енергото едвам насмогва на фотоволтаиците, вече почнаха да отказват, поради претоварване на линиите.

Кво разбирате вие лумпените, от атомна енергетика, военно дело, икономика и външна политика. Пък си врете неграмотната гага навсякъде.

преди 16 минути, tonit1968 написа:

Така че иванчо, успокой се, дишай. Ако трябва пий валидол. Да не вземеш да получиш инфаркт или инсулт и да ни лишиш от веселбата с твоите писмена. Нищо че са все едно и също, ама все пак...

Че и аз искам кирчо да си ходи, бе паразите. Избери кое да е село, хвани попа даскала или кмета, че знаят да четат. Па тури ги на мястото на Кирчо. По-добре ще се справят от Копейкин. Поне няма да ме натикат в затвора, щото не гласувам за вас.

Много му се ще на музейния мишок да става диктатор, ама няма акъл за това. Само с тоягата не става, да се зъбиш на половин свят и половината си народ.

Че и на комшиите, искал България чак до гръцките острови. И част от Украйна да управлявал. На гол тумбак чифте пищови! Тоя тъпак има ли някой дето да не му е враг?

Бабишкерът ръкоплескува, ама нали, няма те да ходят да воюват. Ще леем кръв за 3 морета, и после язък - нямат пари и до сегашното да отидат! Малоумници!

Що не вземете да си направите една секта, и да спрете да правите поразии в парламента? Половината старци ще дойдат при вас, да хвалите взаимно татовия затвор, нищо че Копейкин е бил в 6 ти клас като се освободихме от червено робство.

Ми тогава, като искаш кирчо да си ходи, кво мрънкаш пък сега. Ето, благодарение на Възраждане може би това правителство ще падне . Кво се пениш? Страх те е , че Възраждане ще спечели изборите ? Не бой се ,няма да е на тая врътка. Все още лумпените , дето мрете за ес господарите, имате превес. Все ще се разберат . Имате 6 партии еврогейски. Къв ти е проблема?

преди 9 минути, tonit1968 написа:

кво мрънкаш пък сега

Кирчо да се маха. После ти казах. Кой да е селски ходжа да хванеш все ще е по-добре от Копейкин.

Ти си селския каруцар, ама на мене ЕС ми трябва. Като ходя по командировки да не вися като сопол по консулатства и по летища. Няма как да знаеш, ама ЕС минаваме транзит, повечето пъти и паспорта ми не проверяват. Благодат! Неграмотният маймуняк няма как да го разбере това.

Държа темата на първо място в нета. Нека! Инак ще съсипете клета майка, с глупостта си.

Не бой се бе малоум. Пак може би ще минаваш транзит. Може би, щото ковид, нещо друго, па и ес може и да умре от естествена смърт. Аз не знам Коцето да е обещавал да затваря граници и да турга визи. Ма ти четеш повече, може и да постнеш тука точния текст от програмата.

преди 9 минути, tonit1968 написа:

Не бой се бе малоум. Пак може би ще минаваш транзит. Може би, щото ковид, нещо друго, па и ес може и да умре от естествена смърт. Аз не знам Коцето да е обещавал да затваря граници и да турга визи. Ма ти четеш повече, може и да постнеш тука точния текст от програмата.

Нейде по-нагоре в тая тема, или на друго място, не помня. Некой колега беше...дали не беше Марику, написал некакви небивалици за Възраждане. Хем драснах, да идат и прочетат програмата, а не да се блещят в цирковете на улицата, или в мисирчите на властта медиЙ. Накрая ще ми писне и независимо че не ми харесва Възраждане кой знае колко, ще взема да гласувам за тях. Ей така, напук, само за да навредя на гейпросащ трололинките. 

преди 17 минути, Sliderum2 написа:

независимо че не ми харесва Възраждане кой знае колко, ще взема да гласувам за тях. Ей така, напук, само за да навредя на гейпросащ трололинките. 

Разбрахме бре дядо, каниш се кат кадъна на плач, иди ми доди ми Копейкин Некопейкин.

Про ЕС съм, САЩ не ми трябват. Без това не махат визите за нас.

Който не е за руската нагайка е гей, тъй ли станахме?

Пражката пролет викаха ли те да пазиш комунизма с танковете? Те това е руския ботуш. Хората не бягат от хубаво.

преди 26 минути, tonit1968 написа:

Не бой се бе малоум. Пак може би ще минаваш транзит.

Малоум е който няма 2 лева да иде зад граница. Излезем ли от ЕС пак минаваме на опашките с чалмите.

Такива като вас, дето се надат на 50 копейки данъчно намаление. Плащам 5 пъти повече данък  от бедняци като вас, малко ви е туй, и още искате!

Нямате наяждане. Възрожденци!

Като ни натирят и половин милион мангусти дето са в Европа в момента, висят на помощи. Ще ги пращам при тебе, да ги интегрираш. Оня виенския кмет беше пропищял от тях.

Голям го вадите по сборищата с Копейкин, ама после ще ни струпате милион бели на нас дето не сме виновни!

Ингилизите повечето от тях съжаляват че излязоха от ЕС. Сума и бизнеси се изнесоха оттам. За стотици милиарди.

Ей такива боклуци, само чакат да ни ги върнат! Като ни изкарате от ЕС поради глупостта си, после ще патим и вие и ние зарад вас.

https://novini.bg/sviat/eu/300050

Сума и работни места имаме зарад ЕС. На стоката пише made in EU, маймуняците много искате да ги затворите тия инвестиции. После ще копате на полето.

Че кога да почваме да се наяждаме бе , пиле шарено? Кога? Дали сме били на власт? Що ни приписваш грехове, пък ние още неродени? Ти май наистина имаш некви психични фиксации. Оди се прегледай на специялист. Очите ще ти извадят баш вагабонтите, хванали са те за топките, ти гледаш настрани и се прицелил в нещо, дето даже се не вижда с микроскоп. Баш си като тия с кемтрейлса. Ръсят те отгоре нависоко от самолетите с нещо, дето не се знае какво, ама е лошо...Бе весело е с тебе.

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Че кога да почваме да се наяждаме бе , пиле шарено? Кога? Дали сме били на власт? Що ни приписваш грехове, пък ние още неродени? Ти май наистина имаш некви психични фиксации. Оди се прегледай на специялист. Очите ще ти извадят баш вагабонтите, хванали са те за топките, ти гледаш настрани и се прицелил в нещо, дето даже се не вижда с микроскоп. Баш си като тия с кемтрейлса. Ръсят те отгоре нависоко от самолетите с нещо, дето не се знае какво, ама е лошо...Бе весело е с тебе.

Ех тъпаци, виждам пропастта пред себе си, не е задължително да съм скочил. Такива като вас не трябва да пипате власт. И толкоз ви е много.

Тъй и не каза кво ти обеща мишочето с големите императорски мераци. Ще те прави клатикурчо на Солунската митница?

Ми благодарение на такива като тебе ще вземем властта. Нищо не ми е обещавано. Когато Коцето ми изказва моите мисли, за какво да ми обещава каквото и да е? Това не ти е ИТН. Даже програмата може да се променя от членовете на възраждане. Ти си мислиш, че Костадин я е писал. Ми не е той,. Ама ти не мож го разбра ...Късно е за тебе. По нищо не се различаваш от дете на 2 години, дето май ще му вземат играчката.

преди 46 минути, IvanKirov написа:

Държа темата на първо място в нета. Нека! Инак ще съсипете клета майка, с глупостта си.

:lol6:Държал темата !!! :lol6: Ни моа... :lol6:

Ти верно с всеки пост затвърждаваш, че ламината ти прехлопва...  

току-що, Joss Bomon написа:

По ккоро основата лабава и поддава. Требвало е да сложи арматура.

преди 25 минути, tonit1968 написа:

За иванка сичките сме пенсии и социално слаби и ни хранел с неговите данъци. Ха-ха-ха, болен мозък. Сигурно ни лъже и че е против цирей. Не му вярвам и на една буква дето е написал.

преди 32 минути, Joss Bomon написа:

Търсачките уважават активни теми.

преди 34 минути, Sliderum2 написа:

За иванка сичките сме пенсии и социално слаби и ни хранел с неговите данъци.

Не може да си интелигентен работещ човек и да искаш да висиш за виза до Гърция, казарма, и повече данъци.

Просто няма такъв. Само бесните старчоци се радват на такива неща. Да държите способните с принуда.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.