Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Къде видя да се оправдавам, бе, шизофреник? Давам ти факти, че не вдяваш ситуацията. Докато гледаш с лупа в окото на Костя за сламка, не виждаш гредата, дето се е засилила и ще ти отнесе главатра. Гредата е засилена от Кирчо, Кокорчо и всичката там паплач, слугинаж на американското посолство и носена от ЕС. То бива слепци, ама чак пък толкова е ...

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 7 минути, tonit1968 написа:

Къде видя да се оправдавам, бе, шизофреник?

Крадлива сган, нито ми знаеш доходите, нито как са се променили.

Все ей тъй си ги вадите от ГЗ си, някой като неще да ви дава реални пари и години време, срещу маймунските ви лозунги. Ни сте патриоти ни възрожденци, бедни ганювци сте за единия дребен келепирец! С 50 лева данъчно облекчение вече и на бой ми налитате. Като дворни псета, за едната паничка попара.

Само пред най-залюханите важат, не ми навирай простотиите си в очите. Предателите сте вие, ама нямаш капацитета да го вденеш.

Кирчо и Кокорчо и аз искам да ги няма, не ми вменявай обратното. Просто вие сте още по-маймунска алтернатива. Само като видя бабишкерите по сборищата ви, и става ясно що за лумпени залъгва вашия турбо гъзар. Социално щял да прави, пък гони стандарт на милионер.

Напънете се още малко, вземете му хеликоптер, да почне да снове и по селата.

Явно нема как да разбереш кво ти думам. Айде ти пък дай неква алтернатива. Разбирам да защитаваш някаква кауза и да плюеш по противника. Та за кой да гласуваме според теб? Кажи де. 

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Явно нема как да разбереш кво ти думам. Айде ти пък дай неква алтернатива. Разбирам да защитаваш някаква кауза и да плюеш по противника. Та за кой да гласуваме според теб? Кажи де. 

НЕ ЗНАМ!

Просто вие сте най-рисковата алтернатива, по-лоша и от тия днес дето всички искат да ги няма.

На маймуна калашник да дадеш, ей туй правите лумпенотията на Копейкин. Бабишкери ръкоплескавят други да влизат в казарма. Сещаш ли кви сте боклуци?

преди 5 минути, IvanKirov написа:

НЕ ЗНАМ!

Просто вие сте най-рисковата алтернатива, по-лоша и от тия днес дето всички искат да ги няма.

На маймуна калашник да дадеш, ей туй правите лумпенотията на Копейкин. Бабишкери ръкоплескавят други да влизат в казарма. Сещаш ли кви сте боклуци?

Ми нали си умен! Ти разбираш ли, че света се скапва? Как така не знаеш. Давай, умувай кой ще ти спаси задника. Като не е Костадин, измисли некой да те хване за ръчичката и да ти реши проблемите. Така като те гледам бая си се уплашил за жалкото си съществуване. Вместо да злобееш тук, намери си някой, който ще те отърве от злото и главният дявол - Костадин. Само с цъкане по клавиятурата няма да се спасиш. 

преди 1 час, tonit1968 написа:

Така като те гледам бая си се уплашил за жалкото си съществуване

Виж ся, паразитен електорате. Аз проблем с оцеляването нямам. Проблем има ако се доберат на власт такива като Хитлер, Сталин, бай Тошо и подобни червени буржоа.

"Цар лъв" гледал ли си го, прекрасна анимацийка. Саваната си живееше добре, докато не се добраха на власт хиените.

Само се зъбите от тъмното, от кого какво ще ръфнете. Аз тъй и не разбрах от вас големите патриоти родолюбци моралисти и възрожденци. Вие какво ще дадете за общото благо. Как ще вземете властта разбрахме, после какво?

преди 7 минути, ncl написа:

Няма лоша реклама...

Всеки да си прави изводите. Понеже вашия гъзар фурнаджия трие каквото не го кефи, има си агенти на денонощен режим.

Лошото е, че електоратът ви е неграмотен, и не ползват интернет. Плюете СМРАД-овете, пък именно на тях разчитате за нови попълнения. На бесния старчок му потичат лигите как Копейкин ще му опрости 50 лева месечно данък. Бойко направи същото нещо с Ковид добавките, но това не попречи да изгуби кормилото.

Много подценявате народа, смятате, че с кирлива модерация ще покриете истината за вас, от нас. Да стигнете дотам собствената си партийна програма да триете, смятай за кви парцали иде реч!

Аз по - безпринципен политик не се сещам, да изръшка почти всички партии без ДПС. Па може и при тях да е ходил, просто да е успял да го прикрие. Бай Ганю прави избори, ако не си го чел време е. Само слушам като вземете властта кво щяло да става, как ще ни набутвате по трудови лагери и казарми, нищо, че сме отслужили! Само мизерии ми обещавате, нищо хубаво не виждам в програмата ви.

току-що, ncl написа:

Това си е твое мнение. Други хора имат други мнения.

Да бе, нали туй казвам. Всеки да си каже и после всеки си прави изводи.

Вашия мераклия диктатор не оставя народа да си каже мнението. Купи си Евроком и дори там подкара модерация.

После ми разправяйте за морал. Лъжа до лъжа!

Само дето се казва веднъж, а ти го правиш всекидневно, все едно така ще станеш по-прав. Една лъжа повторена сто пъти не става истина.

преди 3 минути, ncl написа:

Само дето се казва веднъж, а ти го правиш всекидневно, все едно така ще станеш по-прав. Една лъжа повторена сто пъти не става истина.

Виждаш, че търсачките чудесно индексират тая тема.

Нещо ако съм излъгал ще се радвам да ме коригираш. Аз за разлика от вашите маймуняци ще си призная и извиня.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Много сме, първи сме!

:lol6: Не ти омръзна с излагациите обаче...! Не знаеш как работят търсачките и се радваш на резултат, който е следствие на ТВОИТЕ търсения! Не виждаш ли, че всички статии са вече отваряни от тебе ?!:lol6:

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

:lol6: Не ти омръзна с излагациите обаче...! Не знаеш как работят търсачките и се радваш на резултат, който е следствие на ТВОИТЕ търсения! Не виждаш ли, че всички статии са вече отваряни от тебе ?!:lol6:

Не виждаш ли, че ти давам търсачка, която няма персонализиране. Самият ми браузър оцветява отваряните от мен страници.

При вас как е? Не излиза ли на първо място тази тема?

преди 14 минути, IvanKirov написа:

При вас как е? Не излиза ли на първо място тази тема?

Нормално е да излезе, щом веднъж вече си я посещавал на първо място, а за останалите зависи също от честотата на влизане. Чети малко що е ТЕЛЕМЕТРИЯ и къде се среща!

преди 54 минути, Joss Bomon написа:

Нормално е да излезе, щом веднъж вече си я посещавал на първо място, а за останалите зависи също от честотата на влизане. Чети малко що е ТЕЛЕМЕТРИЯ и къде се среща!

На краставичар краставици не продавай, симулативно - възрожденски паразит!

Пробвах през прокси от друг браузър, пак си излиза на първо място.

Попитах те при тебе как е.

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Попитах те при тебе как е.

Как да е бе малоумник, след като влизам в темата всеки ден ?! :angry:

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Пробвах през прокси от друг браузър

Нищо не разбираш, и с всеки пост го доказваш!

Костадинов с бомба: Искаха “Възраждане“ да смени ИТН в коалицията

„Правителството е на път да падне. Веднага бяхме запитани дали ще се включим в управлението на мястото на ИТН“. Това написа лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов в личния си профил във Facebook.  

Още по темата

Карадайъ: Безобразията на нарушителя на Конституцията Петков си имат цена

Захариева: С кривите си сметки за РСМ Петков прави подарък на Путин ВИДЕО

„Пет са условията, които ние поставяме в самото начало на каквито и да било разговори и нямаме проблем да седнем и да разговаряме за бъдещето на България с всяка една политическа организация.

1. Изтегляне на плана за въвеждане на еврото и поемане на твърд политически ангажимент, че никога българският лев няма да бъде заменен от друга валута в България.

2. Прекратяване на договора за предоставяне на военни бази на САЩ в България.

3. Задействане на процедура за съставяне на широк преговорен екип, включващ представители на всички политически сили в страната, за предоговаряне членството на България в Европейския съюз.

4. Насрочване на референдум за членството на България в НАТО.

5. Незабавно вдигане на санкциите срещу Русия.“, заявява той в социалната мрежа. 

Костадин Костадинов 

8 юни в 18:07 ч.  · 

Правителството е на път да падне. Веднага бяхме запитани дали ще се включим в управлението на мястото на ИТН. Пет са условията, които ние поставяме в самото начало на каквито и да било разговори, и нямаме проблем да седнем и да разговаряме за бъдещето на България с всяка една политическа организация.

1. Изтегляне на плана за въвеждане на еврото и поемане на твърд политически ангажимент, че никога българският лев няма да бъде заменен от друга валута в България.

3. Задействане на процедура за съставяне на широк преговорен екип, включващ представители на всички политически сили в страната, за предоговаряне членството на България в Европейския съюз.

5. Незабавно вдигане на санкциите срещу Русия.

Време е ние българите отново да поемем управлението на държавата си. Време е България отново да стане свободна и независима държава. Време е за Възраждане!

Къде е забраната за задължителна ваксинация?

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Костадинов с бомба: Искаха “Възраждане“ да смени ИТН в коалицията

„Правителството е на път да падне. Веднага бяхме запитани дали ще се включим в управлението на мястото на ИТН“. Това написа лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов в личния си профил във Facebook.  

Още по темата

Карадайъ: Безобразията на нарушителя на Конституцията Петков си имат цена

Захариева: С кривите си сметки за РСМ Петков прави подарък на Путин ВИДЕО

„Пет са условията, които ние поставяме в самото начало на каквито и да било разговори и нямаме проблем да седнем и да разговаряме за бъдещето на България с всяка една политическа организация.

5. Незабавно вдигане на санкциите срещу Русия.“, заявява той в социалната мрежа. 

Костадин Костадинов 

8 юни в 18:07 ч.  · 

Правителството е на път да падне. Веднага бяхме запитани дали ще се включим в управлението на мястото на ИТН. Пет са условията, които ние поставяме в самото начало на каквито и да било разговори, и нямаме проблем да седнем и да разговаряме за бъдещето на България с всяка една политическа организация.

5. Незабавно вдигане на санкциите срещу Русия.

Време е ние българите отново да поемем управлението на държавата си. Време е България отново да стане свободна и независима държава. Време е за Възраждане!

Нито едно не е в полза на България. В полза на Россия е. Едно време се бориха срещу СЗО. Бореха се за добро образование в България.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.