Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Против костадинов по принцип, но и по отношение на сащ трололинките съм също против и напук на тях, само за да им навредя, бих гласувал за израждане. Ей така, с празната надежда да дойде на власт и да им резне гръцмулите.

Силдерумчо на ей такива комунисти като тебе акъла не им е дошъл няма и да доди.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Докато има партии като възраждане ще съм спокоен че демокрацията в България работи. Като почнат да ги вкарват и в кауша ще знам че и правосъдната ни система вече работи.

преди 6 часа, Sliderum2 написа:

Против костадинов по принцип, но и по отношение на сащ трололинките съм също против и напук на тях, само за да им навредя, бих гласувал за израждане. Ей така, с празната надежда да дойде на власт и да им резне гръцмулите.

"Не е важно аз да съм добре важно е на Вуте да му е зле".

преди 5 минути, BANKATA написа:

Докато има партии като възраждане ще съм спокоен че демокрацията в България работи. Като почнат да ги вкарват и в кауша ще знам че и правосъдната ни система вече работи.

А ако те вкарат в психиатрията значи и здравната система е реформирана и работи добре!

преди 11 минути, BANKATA написа:

Докато има партии като възраждане ще съм спокоен че демокрацията в България работи

Че какво толкова правят ? напомнят ми на АТАКА , а Костадинов да не е някаква роднина на Сидеров по акъл и действия си мязат .

преди 2 минути, adersa написа:

Че какво толкова правят ? напомнят ми на АТАКА , а Костадинов да не е някаква роднина на Сидеров по акъл и действия си мязат .

Те нищо не правят, и няма да правят. Но факта че са решили да го играят про-кремълска партия и никой не ги спира говори положително за демокрацията. Нали това е идеята. А тази ниша в България е вървежна и явно ще има още доста време да търпим подобнни хора. 

Да аз си мислих , че подобни хора като атакаджиите сме се отървали но явно съм се залагал след като възраждане влязоха . Дано избиратели им мислят трезво и не позволят при нови избори да влязат пак тия .

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Това е твоето виждане. Не можеш с нищо да гарантираш, че е правилното!

Аз нищо не мога да гарантирам, но се нагледах на спасители и борци/популисти. И пак ще се пробва пореден Волен, Яне, Костадин.

Льо Пен (баща и дъщеря) във Франция се опитват толкова години и все не им се случва. Не става само с популизъм и омраза.

Не знам защо все ни пробутват трололинките сравнения с други страни, кой в какво успявал, или не? 

преди 14 часа, parmobil написа:

Аз нищо не мога да гарантирам, но се нагледах на спасители и борци/популисти. И пак ще се пробва пореден Волен, Яне, Костадин.

Льо Пен (баща и дъщеря) във Франция се опитват толкова години и все не им се случва. Не става само с популизъм и омраза.

Не става само с отричане! Коректно би било, да посочиш твоето виждане за конкурентна алтернатива.

Най-лесно е с простотията - всички са маскари, но това не води до никъде!

Иванчо Киров - гладния инженер, да гледа хубаво и да слуша каква е истината за мантрите с къщи, влогове и коли и да не се стряска в края на клипа!!!

Не вярвам, на поплювковците и Гешев или който някой друг прокурор или съдия да излезе и да каже, че Костадин не е взел нито един лев субсидия за своя джоб, или каквато и друга валута, те ще продължават да си дуднат това, което са си повярвали. Нема начин да си признаят, че са излъгани. Няма как да стане. Коцето ще си остане за тях Копейкин, крадец на субсидии и не знам си какви още грехове. Те са си неспасяеми и няма смисъл въобще някой да си прави труда да им отваря очите. Няма смисъл. 

преди 5 часа, Joss Bomon написа:

Не става само с отричане! Коректно би било, да посочиш твоето виждане за конкурентна алтернатива.

Най-лесно е с простотията - всички са маскари, но това не води до никъде!

Иванчо Киров - гладния инженер, да гледа хубаво и да слуша каква е истината за мантрите с къщи, влогове и коли и да не се стряска в края на клипа!!!

Аз не съм си крил убежденията - десни. Моите маскари не са парламентарно представени. Нямам предвид Симеонов/Марешки/ВМРО

преди 4 минути, parmobil написа:

Аз не съм си крил убежденията - десни. Моите маскари не са парламентарно представени. Нямам предвид Симеонов/Марешки/ВМРО

Няма значение коли, къщи или нещодруго. На копейкин по един или друг начин, че му скроят шапката! Вреден е като курнелия, чалгаря и другите. Все ще му се спретне нещо. Пък може да катострофира с "лизинговата кола на жена си"

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Няма значение коли, къщи или нещодруго. На копейкин по един или друг начин, че му скроят шапката! Вреден е като курнелия, чалгаря и другите. Все ще му се спретне нещо. Пък може да катострофира с "лизинговата кола на жена си"

Те тъпанарите на това се надяват. Вече почнаха да си изпускат нервите и им личи страха. Безсилни са и чакат господарите им да решат проблема. Ама тоя проблем май няма решаване. Не става както със Сидеров....

преди 1 минута, Toto2 написа:

Те тъпанарите на това се надяват. Вече почнаха да си изпускат нервите и им личи страха. Безсилни са и чакат господарите им да решат проблема. Ама тоя проблем май няма решаване. Не става както със Сидеров....

Господарите за това - да отстраняват проблемите, които им пречат

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Като гледам... най-много да го хванат за ... вратовръзката! :getout:

И това е вариант

Проблема им на "силните на деня" и господарите, че с тяхната либерастска политика, не могат да разчитат на изтински мъже. Послушковците им са все меки китки. Истинските мъже сме във Възраждане, и освен да ни фащат за втатовръзките, друго не могат. То и големия дракон, дето се пъчи тука, и тоя ми мяза на леко у лево.

преди 16 минути, parmobil написа:

Ами дай да ги видим кои са, че да започнем да сравняваме! 

Какво ги криеш като срамежлива мома, вместо да си кажеш като мъж! Ама не били тези, ама били десни, ама... гатанки за отвличане на внимание!

https://bulgarianconservatives.eu

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Ами дай да ги видим кои са, че да започнем да сравняваме! 

Какво ги криеш като срамежлива мома, вместо да си кажеш като мъж! Ама не били тези, ама били десни, ама... гатанки за отвличане на внимание!

https://bulgarianconservatives.eu

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.