Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 12 минути, Toto2 написа:

Е, за червена боя не знам. Знам едни дето оскверняват паметници с бяла боя и после възрожденци чистят. Не ми побира ума кви фантазии мрънкаш.

Няма какво да показвам снимки на сградата на ЕС след вашия протест. Има ги. Може да видиш. Има и клипове как уукате като маймуни и хвърляте яйца и боя по сградата дето после бизнесите трябваше да си я почистят сами, защото там има и зъболекарски кабинет и офиси, но вас това не ви вълнува. Колкото по-далеч е България от ЕС според вас, толкова по-добре. Ще цъфнем и вържем с такова културно население, да им покажем на европейците и на посолството им среден пръст, кървава боя и т.н.. А като сваляхте украинското знаме от общината какво демонстрирахте? Че сте с Русия. И отново маймунски уукания и освирквания и т.н.. Това не са фантазии. Всичкото го има и вашите остриета на партията се забавляват с простотията на своята армия от орки вместо да покажат европейско поведение с мирен протест. Или всичко трябва да става със щурм, простотия и т.н.. Както правите протести, така ще управлявате и страната. А това че сте чистили паметниците на комунизма вместо да си чистите след вашия протест показва на къде ви тегли. Колко хора искат европейски стандарт и заплати и колко искат руски стандарт и заплати? За последните две ако вземете властта със сигурност може да ги гарантирате.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, Гражданин написа:

Няма какво да показвам снимки на сградата на ЕС след вашия протест. Има ги. Може да видиш. Има и клипове как уукате като маймуни и хвърляте яйца и боя по сградата дето после бизнесите трябваше да си я почистят сами, защото там има и зъболекарски кабинет и офиси, но вас това не ви вълнува. Колкото по-далеч е България от ЕС спорд вас, толкова по-добре. Ще цъфнем и вържем с такова културно население, да им покажем на европейците и на посолството им среден пръст, кървава боя и т.н.. А като сваляхте украинското знаме от общината какво демонстрирахте? Че сте с Русия. И отново маймунски уукания и освирквания и т.н.. Това не са фантазии. Всичкото го има и вашите остриета на партията се забавляват с простотията на своята армия от орки вместо да покажат европейско поведение с мирен протест. Или всичко трябва да става със щурм, простотия и т.н.. Както правите протести, така ще управлявате и страната. А това че сте чистили паметниците на комунизма вместо да си чистите след вашия протест показва на къде ви тегли. Колко хора искат европейски стандарт и заплати и колко искат руски стандарт и заплати? За последните две ако вземете властта със сигурност може да ги гарантирате.

Така е, украсихме зградата на еврокомисията с няколко кори яйца, купени от лидъл на 20 метра от там. Почерпихме челен опит от предишните протести, когато хаджигенов и там другите европейги показаха как се прави. Това е нормално за европейски граждани, защо да е кофти възрожденци да го правят. Ваште хора боядисват паметници и няма проблем, нали така. Кат може вие да го правите, можем и ние. Това в съда го определиха като изкуство.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Така е, украсихме зградата на еврокомисията с няколко кори яйца, купени от лидъл на 20 метра от там. Почерпихме челен опит от предишните протести, когато хаджигенов и там другите европейги показаха как се прави. Това е нормално за европейски граждани, защо да е кофти възрожденци да го правят. Ваште хора боядисват паметници и няма проблем, нали така. Кат може вие да го правите, можем и ние. Това в съда го определиха като изкуство.

Ей тъй са се оправдавали, червените уроди в Белене, с челния опит на съветските ГУЛАГ. 

Оправдание винаги се намира. Само вас да не занимават, вие да цапате и далаверите за вас, за нас казарми данъци и визи!

И Белене, сещаш се, Оня списък. На остров сред река!

Който нож вади от нож умира!

Браво! Само така! Култура и изкуство! Значи си признаваш, че и ти си участвал, така ли?

И нямам мои хора, никога не съм ходил на протести. Винаги ме е погнусявало от маймунски изпълнения, европеец съм, не обичам цапане и чупене. Копейките за европейци ли се смятате или повече сте евразийци? Отговори ми, не се крий. Днес си особено активен и отговорите ти ми харесват. Много добре ви изобличават.

HgNlEF9.jpg

преди 31 минути, IvanKirov написа:

Ей тъй са се оправдавали, червените уроди в Белене, с челния опит на съветските ГУЛАГ. 

Оправдание винаги се намира. Само вас да не занимават, вие да цапате и далаверите за вас, за нас казарми данъци и визи!

И Белене, сещаш се, Оня списък. На остров сред река!

Който нож вади от нож умира!

Така е, имало е уроди преди време. И не разбирам що ни приравняваш към тия в Белене. Били са слуги на тогавашната власт и са отприщили долните си страсти в угодия на властта. Тормозели са противниците на властта. Точно като тебе в момента. Щото искаш или не искаш, защитаваш властимащите в момента и се опитваш да унищожаваш противниците на властта в момента. Не виждам никаква разлика между ония и теб и гражданчето. И не ми излизай с номера, че не си гласувал за тия. Като ит спец би трябвало да знаеш математиката. И всички негласували помагат за спечелилият изборите.

преди 33 минути, Гражданин написа:

Браво! Само така! Култура и изкуство! Значи си признаваш, че и ти си участвал, така ли?

И нямам мои хора, никога не съм ходил на протести. Винаги ме е погнусявало от маймунски изпълнения, европеец съм, не обичам цапане и чупене. Копейките за европейци ли се смятате или повече сте евразийци? Отговори ми, не се крий. Днес си особено активен и отговорите ти ми харесват. Много добре ви изобличават.

HgNlEF9.jpg

Отговарям то веднага. Щом не гласуваш, гласа ти отива при спечелилият изборите. Така че, харесваш ли ги или не, си съгласен с техните деяния. Това, че се правиш или чувстваш бял и пухкав, не те оневинява за безобразията на сегашната власт. А ако ти харесва кво се случва тук ....Да си жив и здрав, господин комсомолски секретарю. Живей си в измисления свят, не ми пречиш.

преди 11 минути, Toto2 написа:

Така е, имало е уроди преди време. И не разбирам що ни приравняваш към тия в Белене. Били са слуги на тогавашната власт и са отприщили долните си страсти в угодия на властта. Тормозели са противниците на властта. Точно като тебе в момента. Щото искаш или не искаш, защитаваш властимащите в момента и се опитваш да унищожаваш противниците на властта в момента. Не виждам никаква разлика между ония и теб и гражданчето. И не ми излизай с номера, че не си гласувал за тия. Като ит спец би трябвало да знаеш математиката. И всички негласували помагат за спечелилият изборите.

Искате сами да управлявате, Белене за тия дето не са с вас, вождът ви не малко пъти обяснява за острови насред реки и т.н.. Иска да се върне точно онова мракобесно време и да ни прави руска черноморска република където той да е диктатор. Казарми, телени огради дето ни делят с ЕС и цивилизацията и т.н. И като ви видя физиономиите ми става ясно че вие съвсем любвеобвилно си искате такъв режим за прости овце, дето да им пускат ток да не бягат и да се плодят и множат за рОдината, а който не е с тях до стената или на тия острови. Искате Евразия, а не Европа. Искате Путин. Възхищавате се на войнишки простотии, искате да се откупват хората и ви е заложено в програмата да излизаме от НАТО и цивилизования свят да се оправяме на гол гъз ама да сме резерват за българи с копейката диктатор. И най-мозъчно повредените ви следват преданно и искат да трепят "жълтопаветната сган" и т.н.. и цапате София на протести и т.н. и т.н. Освен погнуса и лош кошмар как едно време може наистина да се върне с вас, друго не предлагате.

преди 11 минути, Toto2 написа:

Отговарям то веднага. Щом не гласуваш, гласа ти отива при спечелилият изборите. Така че, харесваш ли ги или не, си съгласен с техните деяния. Това, че се правиш или чувстваш бял и пухкав, не те оневинява за безобразията на сегашната власт. А ако ти харесва кво се случва тук ....Да си жив и здрав, господин комсомолски секретарю. Живей си в измисления свят, не ми пречиш.

Аз си знам гласувам ли, за кого и т.н., ти нищо не знаеш нито за света ми, нито за други неща. По убеждения имам чиста съвест, не бих гасувал за вас, защото ще затриете родината. Вън от НАТО и ЕС само катастрофа ни чака, вие точите лиги за власт, която ви обещават руски господари. А може и други да са. Не се знае чий проект сте точно, може като нищо да погребете родината за този враг, който най-много наддава.

преди 10 минути, Toto2 написа:

Е за вас ли да гласувам бе, ти ми кажи!

Това кво е, аз ли го писах? Дезертьори заплашват с държавното си оръжие, дето дори не са го купували. Договорът на летците е 10 г, тоя се измъкнал на втората, да прави некачествени остъклявания, после да заплашва хората да плащат. 

32_n.jpg.67c3751b706bd0b7cce8126b8e4a8f11.jpg24_n.jpg.8bca9072f184c8d66246d38c37b6c4c9.jpg55_n.thumb.jpg.53543b43221f81d4189205e6f8a202d4.jpg56n.jpg.3d7b9900ca33f830a85ae1977d575f58.jpg27_n.jpg.d4c90762ab80aa9256ad9226e39fc82f.jpg32_n.jpg.c53254c11af64c9fb087823cc026acf8.jpg40_n.jpg.aa6be5a38acd532315c051f5b637af54.jpg2058887945_.jpg.60717f81c8b83f3482cab9a5de74825f.jpg711558750_.png.b024a42fedaf0e8d74dd5c1d7b3a7f6a.png1602007504_1.thumb.png.5551995543dd191dbc17a455ad464ec8.png1456185514_1(6).thumb.jpg.1cfa745724a1828d88ff11fe7366f17d.jpg

преди 3 минути, Гражданин написа:

Искате сами да управлявате, Белене за тия дето не са с вас, вождът ви не малко пъти обяснява за острови насред реки и т.н.. Иска да се върне точно онова мракобесно време и да ни прави руска черноморска република където той да е диктатор. Казарми, телени огради дето ни делят с ЕС и цивилизацията и т.н. И като ви видя физиономиите ми става ясно че вие съвсем любвеобвилно си искате такъв режим за прости овце, дето да им пускат ток да не бягат и да се плодят и множат за рОдината, а който не е с тях до стената или на тия острови. Искате Евразия, а не Европа. Искате Путин. Възхищавате се на войнишки простотии, искате да се откупват хората и ви е заложено в програмата да излизаме от НАТО и цивилизования свят да се оправяме на гол гъз ама да сме резерват за българи с копейката диктатор. И най-мозъчно повредените ви следват преданно и искат да трепят "жълтопаветната сган" и т.н.. и цапате София на протести и т.н. и т.н. Освен погнуса и лош кошмар как едно време може наистина да се върне с вас, друго не предлагате.

Искаме сами да управляваме, да. Щото с евроатлантически утрепки не става. Волен пробва и се провали. А там другите простотии дето ги дрънкате с иванка, са само в боните ви мозъци. Нито са прокламирани, нито са обещавани. Искаме като всички правосъдие за всички виновни. Толкоз. Който е работил за своя джоб само и против българският интерес - има си членове в наказателния кодекс и си отива да си излежава присъдата. След съд. Досегашните нали това искаха - да осъдят боко примерно. Вместо това го изпраха и го върнаха на бяла кобила. Такива ми ти работи, драги ми комсомолски секретарчета.

току-що, Toto2 написа:

Искаме сами да управляваме, да. Щото с евроатлантически утрепки не става. Волен пробва и се провали. А там другите простотии дето ги дрънкате с иванка, са само в боните ви мозъци. Нито са прокламирани, нито са обещавани. Искаме като всички правосъдие за всички виновни. Толкоз. Който е работил за своя джоб само и против българският интерес - има си членове в наказателния кодекс и си отива да си излежава присъдата. След съд. Досегашните нали това искаха - да осъдят боко примерно. Вместо това го изпраха и го върнаха на бяла кобила. Такива ми ти работи, драги ми комсомолски секретарчета.

А твоя вожд не пушкаше ли статуси, с които подкрепяше горкия бивш главен прокурор? А не осигури ли на шишкото да стане член на конституционната комисия като играеше на Волен игрите като златен пръст излизайки от зала и т.н.?

HSM23oQ.jpg

HSM2qKP.jpg

А какви недоволни коментари валяха след това от ваши избиратели

HSM2uxR.jpg

HSM2AVp.jpg

HSM2JNj.jpg

HSGpkOl.jpg

HSGpjls.jpg

HSGpvb2.jpg

HSM2KiB.jpg

HSM2oHg.jpg

HSM2RiN.jpg

HSM2lJn.jpg

Тези и много други коментари изтрихте и включихте трол фабриката като тази

HSMMUjn.jpg

Искаме като всички правосъдие за всички виновни. Толкоз. Който е работил за своя джоб само и против българският интерес - има си членове в наказателния кодекс и си отива да си излежава присъдата. След съд.

Туй на съд и закон ли ти прилича?

32_n.jpg

Къде в Закона пише, че не може да му викам Копейкин? 

И къде в закона пише за смъртни присъди след самоуправство на о-в Персин? Или не си разбрал какво има предвид, или си мерзавец и се правиш на умряла лисица. Ти си избери кое е. 

преди 31 минути, Гражданин написа:

А твоя вожд не пушкаше ли статуси, с които подкрепяше горкия бивш главен прокурор? А не осигури ли на шишкото да стане член на конституционната комисия като играеше на Волен игрите като златен пръст излизайки от зала и т.н.?

HSM23oQ.jpg

HSM2qKP.jpg

А какви недоволни коментари валяха след това от ваши избиратели

HSM2uxR.jpg

HSM2AVp.jpg

HSM2JNj.jpg

HSGpkOl.jpg

HSGpjls.jpg

HSGpvb2.jpg

HSM2KiB.jpg

HSM2oHg.jpg

HSM2RiN.jpg

HSM2lJn.jpg

Тези и много други коментари изтрихте и включихте трол фабриката като тази

HSMMUjn.jpg

Не. Така си го тълкувате вие. Така ви внушиха. Тия "недоволни" фенчета са такива като вас. Коце не одобрява, както и аз, посегателство срещу хора, изпълняващи държавна длъжност. Ма на кухите ви кратуни това е неразбираемо, нищо че се пишете гражданя европейски. Другото - не ни е работа да оправяме бакиите на некоалицийката. Пепейките можеха да не допуснат дебелото прасе да бъде избран, но не го направиха. С нас или без нас дебелия си го наместиха всички тия , дето им лижете дирниците. И интересна работа, критикувате Коце ту че бил златен пръст, ту че не бил златен пръст и то едновременно. А де...

току-що, Toto2 написа:

Пепейките можеха да не допуснат дебелото прасе да бъде избран, но не го направиха. С нас или без нас дебелия си го наместиха всички тия , дето им лижете дирниците. И интересна работа, критикувате Коце ту че бил златен пръст, ту че не бил златен пръст и то едновременно. А де...

Не лижа дирник на когото и да е. 

Ама да заплашвате с Белене е прекалено. Ни е закон това, ни народен, ни съд. Самоуправство е и беззаконие, ама го няма СССР да ви седи зад гърба, докато си гласувате само привилегии. И тук таме някой декар на първа морска линия рушвет, колкото цена на нива в Долно Уйно. 

Затова само Борован взехте последните избори, и то само ман гали ви подкрепиха, има ги на видео. 

Почна да намирисва тоя патриотизъм тип втори. 

Вече с кого и да приказвам, като стане дума за Копейкин, викат мани го тоя мошеник. 

Прекалено рано си осребри позициите, ще видите власт кога си видите ушите без огледало. 

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Не лижа дирник на когото и да е. 

Ама да заплашвате с Белене е прекалено. Ни е закон това, ни народен, ни съд. Самоуправство е и беззаконие, ама го няма СССР да ви седи зад гърба, докато си гласувате само привилегии. И тук таме някой декар на първа морска линия рушвет, колкото цена на нива в Долно Уйно. 

Затова само Борован взехте последните избори, и то само ман гали ви подкрепиха, има ги на видео. 

Почна да намирисва тоя патриотизъм тип втори. 

Вече с кого и да приказвам, като стане дума за Копейкин, викат мани го тоя мошеник. 

Прекалено рано си осребри позициите, ще видите власт кога си видите ушите без огледало. 

Заплашваме със затвора в Белене. Във затвор се влиза като те осъди съда. За да те осъди съда трябва прокуратурата да повдигне обвинение и да събере доказателства. Е, що не осъдиха твоите приятелчета баце боко? Твоите приятелчета са такава, щото не си гласувал и си спомогнал да са на власт с бездействието ти.

току-що, Toto2 написа:

Заплашваме със затвора в Белене. Във затвор се влиза като те осъди съда. За да те осъди съда трябва прокуратурата да повдигне обвинение и да събере доказателства. Е, що не осъдиха твоите приятелчета баце боко? Твоите приятелчета са такава, щото не си гласувал и си спомогнал да са на власт с бездействието ти.

Стига се оправдава бе, за Боко не приказвам и не съм му фен. 

За вас приказвам, и в тая страница таман 2 пъти ти го пляснах. Който каже Копейкин отива на Н-18 и Н-19, предполагам едното е смъртна присъда. Островът сред река е Персин и Магареца. 

Къде има закон тука, как го тълкуваш? Мене ми прилича на фашизъм. 

32_n.jpg

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Стига се оправдава бе, за Боко не приказвам и не съм му фен. 

За вас приказвам, и в тая страница таман 2 пъти ти го пляснах. Който каже Копейкин отива на Н-18 и Н-19, предполагам едното е смъртна присъда. Островът сред река е Персин и Магареца. 

Къде има закон тука, как го тълкуваш? Мене ми прилича на фашизъм. 

32_n.jpg

Бе ти уж си пълнолетен, ама не се държиш като такъв. Как да е, не ми е работа да споря с идиоти и радиото. Айде, със здраве, отивам да цъкам Мрежата. 

преди 20 минути, Toto2 написа:

Не. Така си го тълкувате вие. Така ви внушиха. Тия "недоволни" фенчета са такива като вас. Коце не одобрява, както и аз, посегателство срещу хора, изпълняващи държавна длъжност. Ма на кухите ви кратуни това е неразбираемо, нищо че се пишете гражданя европейски.

Напротив, в политиката няма нищо случайно. Няма нищо случайно в изказванията на политик, който защитава друг политик. Искаха да закриват партията заради фалшифи подписи на учреждяването и т.н., по което време главен прокурор беше Гешев и ооо, чудо, копейката сега го защитава. Всичко е услуга за услуга. Имаше ли друг начин да комуникира на света позицията си относно този "атентат", за който на всички им е ясно, че беше изсценировка? Можеше! Гледай как наскоро думнаха една от най-тегавите мутри на прехода дето ходешр с охрани и бронирани автомобили, а пък с някаква пиратка сплашиха прокурора и го изкараха атентат и опит за убийство. Само за най-глупавите явно не може да им стане ясно че това беше една ченгесарска инсценировка, а уж възрожденците са против мафия у-а, на никой възрожденец нямаше да му пука за Гешев, но вожда се изказа, че застава зад прокурора и цирка. А можеше ли да каже "за момента това ми изглежда като инсценировка и не бих коментирал нещо, с което искат да качат на бял кон като жертва този човек"? Можеше! Не го направи! Застана плътно зад него!

преди 20 минути, Toto2 написа:

Другото - не ни е работа да оправяме бакиите на некоалицийката. Пепейките можеха да не допуснат дебелото прасе да бъде избран, но не го направиха. С нас или без нас дебелия си го наместиха всички тия , дето им лижете дирниците. И интересна работа, критикувате Коце ту че бил златен пръст, ту че не бил златен пръст и то едновременно. А де...

Точно златен пръст! Можеше ли да остане в зала и да е против и да не мине предложението? Можеше! Не го направи! А не е скаран с математиката, знае много добре всяко действие в тази професия и конфигурация какво прави. Или ти мислиш, че това са случайности и т.н. или други оправдания ще намериш? Всички са в шайката, всички ограбват народа. Жалко за речите на копейката, че иначе добре ги сглабя, но е тотално зависим човек. И е тъжно че разкешва здраво от объркани прости хора. И още по-тъжно че има и такива като теб дето са със съмнителна цел големи агитатори.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Точно златен пръст! Можеше ли да остане в зала и да е против и да не мине предложението? Можеше! Не го направи! А не е скаран с математиката, знае много добре всяко действие в тази професия и конфигурация какво прави. Или ти мислиш, че това са случайности и т.н. или други оправдания ще намериш? Всички са в шайката, всички ограбват народа.

large_0177.jpg.67c344e8b92b35230cc914f5345bc707.jpglarge.(1).png.acc97c0350c6abaa6dfdb327d3f02cf2.pnglarge.(4).png.e33de3b3bf21a261e0e90d0cda5e0ccb.pnglarge.(25).jpg.b29a8e3d2a1e6d38f07637dcabec5188.jpglarge.(26).jpg.a4275a332194170a91e646f34292540c.jpglarge.(4).jpg.39d5747ab236ac2f974b84d806a90be8.jpglarge.7777(39).jpg.8ba6b23f1c51a298b6c39ce4a21a1f87.jpglarge.888(1).jpg.582f83addfc32cdc8e0cf87613ee115b.jpglarge.dddd(6).jpg.5c105db8645a006a161583b1f41772b7.jpg

Математика баце, сметай сам. Невлезли или гласували против е все тая, ама явно ви требе калкулатор да смятате.

току-що, Toto2 написа:

Математика баце, сметай сам. Невлезли или гласували против е все тая, ама явно ви требе калкулатор да смятате.

Какви са указанията да се оправдавате с невлизане?

Виждаш ли горе паралела с Волен? 

Що мислите, че при вас ще мине?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Какви са указанията да се оправдавате с невлизане?

Виждаш ли горе паралела с Волен? 

Що мислите, че при вас ще мине?

Коце отпреди рече и отсече че няма да влиза и не влизаше. Другите партии уж се бяха разбрали да не влизат и те и да провалят кворума, но влязоха и пеевски беше избран.Та така, едно говорят и друго правят. Ако пп, бсп не бяха влезли нямаше кворум и пеевски нямаше да бъде избран. В случая предателите са те, нищо че гласуваха не. 

преди 3 минути, Toto2 написа:

Коце отпреди рече и отсече че няма да влиза и не влизаше. Другите партии уж се бяха разбрали да не влизат и те и да провалят кворума, но влязоха и пеевски беше избран.Та така, едно говорят и друго правят. Ако пп, бсп не бяха влезли нямаше кворум и пеевски нямаше да бъде избран. В случая предателите са те, нищо че гласуваха не. 

За това какво спуснаха да се оправдавате?

large.7777(39).jpg.8ba6b23f1c51a298b6c39

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Ей, к'во стана на изборите? В София, колко се излъгаха за николУФ... заветните поне 40 хил. има ли?

large.000000(10).jpg.f6cdf4036266ad4f8ac2e7babb402474.jpglarge.000000(9).jpg.7b025e995dad38bb24982a5bbc2c9540.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.