Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Райони в които Възраждане е първа политическа сила. Пожелавам им следващия път да ги увеличат по 10 .      https://www.facebook.com/100000500028664/posts/pfbid0Qu836gV5LLf44jepKA3JM7V5CTA9htFQN1owLP1c6hVhx2CGYPdvHSwcbccoRCTJl/

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Продавам апартамент 24ти етаж в ж.к. Младост 1 ... ще ходя на чист въздух в Хр.Ботев ... доброзорно ! :ski4:

На някои хора много им се иска Възраждане да са се провалили, да се е сринало доверието към тях, но истината не е такава. За мен резултатите са сравнително добри като се има предвид, че това са местни избори, а не парламентарни. Примерно в София преди 4 години за изборите за общински съветници Възраждане имат около 4 000 гласа или около 1% и нямат общински съветници. Сега имат около 36 000 гласа, 11% и 8 съветника. В Пловдив 750 гласа, 0,78%, без съветници. Сега са 6 700 гласа, 8% и 5 съветника. Във Варна има увеличение от 4 на 7 съветника. В Бургас от 2 на 4. Габрово от 0 на 4. Добрич - от 0 на 6. Не съм гледал други места, но предполагам, че навсякъде има увеличение на гласовете. Къде по-малко, къде повече. Когато на предсрочните парламентарни избори Възраждане имат по-малко гласове и проценти от сега, тогава ми се обадете. И преди съм го писал, че според мен Възраждане тогава ще имат минимум 430 000 гласа или около 17%. Кой крив, кой прав, времето ще покаже. Живи и здрави.

преди 6 часа, bioid написа:

На някои хора много им се иска Възраждане да са се провалили, да се е сринало доверието към тях, но истината не е такава. За мен резултатите са сравнително добри като се има предвид, че това са местни избори, а не парламентарни.

Какво искаш да кажеш с "резултатите са сравнително добри като се има предвид, че това са местни избори, а не парламентарни"? :giggle1:

Какво се има предвид като се местни? :giggle1:

преди 50 минути, bioid написа:

Ако това не го схващаш, няма смисъл да ти обяснявам каквото и да е било.

Кога каза, че ставате първа политическа сила?

преди 12 минути, bioid написа:

Никога не съм казвал подобно нещо. Защо лъжеш?

Тога го казвате вие, че ще сте първа политическа сила. Под вие имам предвид вашия отбор копейки.

Пак лъжеш. Никога не сме казвали такова нещо. Възможно е да има някакъв процент подобни мечтатели, но те не са представителна извадка.

преди 5 минути, bioid написа:

Пак лъжеш. Никога не сме казвали такова нещо. Възможно е да има някакъв процент подобни мечтатели, но те не са представителна извадка.

Такъв мечтател ви е вожда, който непрекъснато повтаря как сте първа политическа сила.

Във Варна следях до последно вота. Защото съм живял там дълги години и ми беше интересно.

И към края обърнаха мача в полза на ПППП и на ГЕРБ. Имаше моменти Възраждане бяха 2 мисля, ако не бъркам, мисля че към 18 часа. Погледнах в Дневник на страницата в тубата.

20 процента, после като свърши изборния процес спаднаха с 3 или 4 процента. Старата тактика. И мисля, че ги заковаха на 18 процента. И останаха само тия маймуни от ПППП и от ГЕРБ.

преди 1 час, bioid написа:

Следял си екзитпола. Човек не може да си прави изводи от това.

Като съвпадат с това, което иска да е истина, всичко може. 

преди 2 минути, bioid написа:

Това, което иска човек, почти никога не съвпада с истината.

Т.е. мечтите на николов за кмет ... реалността попаря здраво :ski4:

на 3.11.2023 г. в 10:18, bioid написа:

На някои хора много им се иска Възраждане да са се провалили, да се е сринало доверието към тях, но истината не е такава. За мен резултатите са сравнително добри като се има предвид, че това са местни избори, а не парламентарни. Примерно в София преди 4 години за изборите за общински съветници Възраждане имат около 4 000 гласа или около 1% и нямат общински съветници. Сега имат около 36 000 гласа, 11% и 8 съветника. В Пловдив 750 гласа, 0,78%, без съветници. Сега са 6 700 гласа, 8% и 5 съветника. Във Варна има увеличение от 4 на 7 съветника. В Бургас от 2 на 4. Габрово от 0 на 4. Добрич - от 0 на 6. Не съм гледал други места, но предполагам, че навсякъде има увеличение на гласовете. Къде по-малко, къде повече. Когато на предсрочните парламентарни избори Възраждане имат по-малко гласове и проценти от сега, тогава ми се обадете. И преди съм го писал, че според мен Възраждане тогава ще имат минимум 430 000 гласа или около 17%. Кой крив, кой прав, времето ще покаже. Живи и здрави.

чак почна да накъртва, как ще управлявате държава, с малоумните ви депутати. 

Много народ около мене прозря що за боклуци са. нататък само надолу.

на 3.11.2023 г. в 19:05, bioid написа:

Следял си екзитпола. Човек не може да си прави изводи от това.

:giggle1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.