Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

large.000000(9).jpg.7b025e995dad38bb24982a5bbc2c9540.jpglarge.000000(10).jpg.f6cdf4036266ad4f8ac2e7babb402474.jpglarge.000000(6).jpg.bd29bf3f62ec678e35b854439ef5fd14.jpg

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 11 часа, IvanKirov написа:

Много патриотично дъни чалгата! С анадолските ритми дали хващат дикиш и сред малцинствата?

преди 3 часа, Филипов написа:

Утре в мое село от 18 ч. ще има среща с Цончо Ганев и Ивелин Първанов. За залата на х-л Ростов.

Вход свободен.

Ивелин дали пак ще говори за откупи? А Цончо дали ще разкаже от къде е апартамента на Силвестър?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Ивелин дали пак ще говори за откупи? А Цончо дали ще разкаже от къде е апартамента на Силвестър?

large.nnnn(2).jpg.61cebf2af2705f520d5ea02e3d7da08b.jpglarge.nnnn(3).jpg.d570c87b7f969f965bb220ccbd9b6337.jpglarge.vvvv(1).jpg.ca7c1745f9b28aa01f5b565707bf89a2.jpglarge.vvvv(5).jpg.d744cab2e82e2917a3b000efb20b1681.jpglarge.vvvv(4).jpg.5fc452a2b6d440c065654f7dc6dccbf7.jpglarge.vvvv(6).jpg.c88f772d35697b689ca931246f372201.jpg

преди 23 минути, IvanKirov написа:

large.nnnn(2).jpg.61cebf2af2705f520d5ea02e3d7da08b.jpglarge.nnnn(3).jpg.d570c87b7f969f965bb220ccbd9b6337.jpglarge.vvvv(1).jpg.ca7c1745f9b28aa01f5b565707bf89a2.jpglarge.vvvv(5).jpg.d744cab2e82e2917a3b000efb20b1681.jpglarge.vvvv(4).jpg.5fc452a2b6d440c065654f7dc6dccbf7.jpglarge.vvvv(6).jpg.c88f772d35697b689ca931246f372201.jpg

Колккото гражданката и иванка ще разкажат и докажат с документи имотното си състояние. Със сигурност има ала бала....

преди 7 минути, Toto2 написа:

Колккото гражданката и иванка ще разкажат и докажат с документи имотното си състояние. Със сигурност има ала бала....

Това че за теб ала-бала е нещо в реда на нещата не означава, че трябва да проектираш и как върху всички останали ще е така. Защо за теб няма никакво значение, че дясната ръка на твоя вожд има съмнителен топ луксозен имот, който е предписал на сина си, за да може ако има там ала-бала все пак да не е на името на Цомчо, а на негов близък там, а що не и да е син? За теб паричните потоци, които поставят под съмнение че са само от депутатски заплати нямат значение сигурно, ще кажеш като подлога "важно е каква работа се върши". "Ми то всеки крадЯ, що да не крадЯт и те, па не ти ли се иска и на тебе? Хората пара натрупаха, келепир има в тая работа!".

Това че за теб ала-бала е нещо в реда на нещата не означава, че трябва да проектираш и как върху всички останали ще е така. Защо за теб няма никакво значение, че дясната ръка на твоя вожд има съмнителен топ луксозен имот, който е предписал на сина си, за да може ако има там ала-бала все пак да не е на името на Цомчо, а на негов близък там, а що не и да е син? За теб паричните потоци, които поставят под съмнение че са само от депутатски заплати нямат значение сигурно, ще кажеш като подлога "важно е каква работа се върши". "Ми то всеки крадЯ, що да не крадЯт и те, па не ти ли се иска и на тебе? Хората пара натрупаха, келепир има в тая работа!".

Еми осветли ни нас, като си стожер на осветеността, кви имоти имаш и как си ги придобил. С чии пари си си купил квото и да е, как си ги изкарал. Още от сега ще ти кажа, че няма да го направиш. 

преди 17 минути, Toto2 написа:

Еми осветли ни нас, като си стожер на осветеността, кви имоти имаш и как си ги придобил. С чии пари си си купил квото и да е, как си ги изкарал. Още от сега ще ти кажа, че няма да го направиш. 

Аз всичко скормно, което имам мога да си го докажа. И достъп до властта нямам и дори с пръстче не мога да пипна някакъв обществен ресурс. А Цомчо има и партия, има и клиенти, които могат да искат али-бали като вкарват вратички в законите и той да е един от топ брокерите и после да си дели "честно" с другите 240 мръсници, с които успяват да се наговорят. И мълчи по този казус въпреки че е "НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ". Не каза дори "това са клевети, всичко мога да докажа". И не само той е такъв, той е само едно от остриетата на всички тези топ мошенници. То на лицата им си го пише, че са търговци с власт. Това е личното ми мнение и просто като видя, че някой има излъчване на изпечен мошенник (не интелигентен, просто изпечен) дето няма скруполи и ще омайва бабите до последно да мятат пенсии през терасите си ми става лошо. И ти си един от тия дето им правят реклама и въобще не знае за какво приказва, всичко му е все тая, ако го правят "неговите хора", защото и той се реди на опашката. Кажи си какво са ти обещали!

преди 9 минути, Гражданин написа:

Аз всичко скормно, което имам мога да си го докажа. И достъп до властта нямам и дори с пръстче не мога да пипна някакъв обществен ресурс. А Цомчо има и партия, има и клиенти, които могат да искат али-бали като вкарват вратички в законите и той да е един от топ брокерите и после да си дели "честно" с другите 240 мръсници, с които успяват да се наговорят. И мълчи по този казус въпреки че е "НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ". Не каза дори "това са клевети, всичко мога да докажа". И не само той е такъв, той е само едно от остриетата на всички тези топ мошенници. То на лицата им си го пише, че са търговци с власт. Това е личното ми мнение и просто като видя, че някой има излъчване на изпечен мошенник (не интелигентен, просто изпечен) дето няма скруполи и ще омайва бабите до последно да мятат пенсии през терасите си ми става лошо. И ти си един от тия дето им правят реклама и въобще не знае за какво приказва, всичко му е все тая, ако го правят "неговите хора", защото и той се реди на опашката. Кажи си какво са ти обещали!

Всичко това би  било така, ама говориш в бъдеще време. И квото и да има и е придобил е не по време, когато е имал какъвто и досег до властта. Така де, до преди година се подигравахте, че Възраждане е само Коце и нема други, а и сме толкоз малки, че сме едно нищо. Сега сме едва ли не управлявали повече от  боко и сме егати мошенниците. Еми аз пък за тебе мога да кажа по същата логика че си мошенник и крадец.

преди 10 минути, Toto2 написа:

Всичко това би  било така, ама говориш в бъдеще време. И квото и да има и е придобил е не по време, когато е имал какъвто и досег до властта. Така де, до преди година се подигравахте, че Възраждане е само Коце и нема други, а и сме толкоз малки, че сме едно нищо. Сега сме едва ли не управлявали повече от  боко и сме егати мошенниците. Еми аз пък за тебе мога да кажа по същата логика че си мошенник и крадец.

Единственото интересно нещо в теб е, че си техен бот тук. Знам че няма как да очаквам някаква логика от теб освен подмазване, защото все пак следят и ти какво пишеш, но все пак те питам интересни въпроси. Самото ти нападение, че едва ли не и аз мога да се окажа  мошенник и крадец означава, че ти дори нямаш обяснение на събитията как тия твоите си купуват топ имоти за късото представително време, което са имали. Важно ти е да ги изкараш не толкова зле нещата ама пак не ти се получи да ги защитиш добре. "Подигравахте сe, сочихте ни с пръсти, наричахте ни с имена, но сега всички са топ играчи, не е само Коци! Елате ни повече! Само по-имотни ни правите!". Ти си тъжната действителност, вас просто не ви е6е дали Коце и четиредестте разбойника (близо толкова) крадат, просто ако и вие ако се закачите за схемата и за вас ще има коли, апартаменти и т.н.. 

Единственото интересно нещо в теб е, че си техен бот тук. Знам че няма как да очаквам някаква логика от теб освен подмазване, защото все пак следят и ти какво пишеш, но все пак те питам интересни въпроси. Самото ти нападение, че едва ли не и аз мога да се окажа  мошенник и крадец означава, че ти дори нямаш обяснение на събитията как тия твоите си купуват топ имоти за късото представително време, което са имали. Важно ти е да ги изкараш не толкова зле нещата ама пак не ти се получи да ги защитиш добре. "Подигравахте си, сочихте с пръсти, наричахте ги с имента, но сега всички са топ играчи, не е само Коци! Елате ни  повече! Само по-имотни ни правите!". Ти си тъжната действителност, вас просто не ви е6е дали Коце и четиредестте разбойника (близо толкова) крадат, просто ако и вие ако се закачите за схемата и за вас ще има коли, апартаменти и т.н.. 

Е, ти си си тома неверни, няма лошо. Ма и аз съм такъв. И поради това съм си направил труда да проверявам нещата на място и черпя сведения на място. С очите си виждам хората и знам какво и как го правят. А ти седиш пред компа и гледаш картинки. И си градиш мнение от картинки и квото ти пуснат по телевизоро....

Нема лошо, щото ми дреме ти какво мислиш . 

Може да бъде изображение с 7 души и текстово съобщение

Запознах се с Деян в началото на 2017 г. Тогава още нямахме организация на Възраждане в София. Идвах от време на време в столицата и поради липса на място, а и на пари, правех отворени срещи в склада на магазина на Николай Дренчев, който по съвместителство се явяваше и централа на Възраждане:) Срещите обявявах в профила си във фейсбук и на тях понякога се отзоваваха по 20-30 души, което ги превръщаше в логистичен кошмар, тъй като в складчето преко сили имаше място за 15 стола:) Останалите стояха или прави, или седяха по двама на стол. Деян Николов веднага привлече вниманието ми, а и не само моето, и когато след парламентарните избори учредихме организация на Възраждане в София, той беше предложен и единодушно избран за секретар.

Млад, начетен, добре образован и работлив, Деян се превърна не само в лицето на софийската ни организация, но и в една от основните ни фигури в страната. Ето защо когато трябваше да решим кого да излъчим за най-отговорния пост в София, за нас нямаше съмнение. Българската столица заслужава работещ и знаещ кмет. Времето на общите приказки и кухото политическо говорене изтече. София има нужда и от друго обаче - от човек с желязна ръка, който да унищожи корупционните схеми на ГЕРБ, ДПС и ППДБ в общината. За да се случи това, кметът трябва да е напълно лишен от каквито и да е връзки с престъпния политически елит на София. Единствено Деян Николов отговаря на това условие.

Аз не съм софиянец, но ако бях, за мен изборът на столичен кмет щеше да бъде предопределен. Софиянци имат златен шанс най-накрая да изберат кмет, който ще работи за тях, а не те за него. А да не говорим, че избирането на Деян Николов ще бъде началото на революция в България - защото за първи път начело на града ще застане човек, поставящ българските интереси над тези на чуждите посолства, някои от които буквално хазяйничат не само в столицата ни, но и в държавата.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Е, ти си си тома неверни, няма лошо. Ма и аз съм такъв. И поради това съм си направил труда да проверявам нещата на място и черпя сведения на място. С очите си виждам хората и знам какво и как го правят. А ти седиш пред компа и гледаш картинки. И си градиш мнение от картинки и квото ти пуснат по телевизоро....

И като казваш, че си проверил на място може ли да кажеш какво точно провери и как? Аз искам политици, които доказват с действията си че докато народа не забогатее те няма да забогатеят преждевременно първи! Виждам точно обратното, далавераджии с топ имоти и даже охрана - ако всичко е честно от какво се страхуват? Твоят лидер и кумири вече се разхождат с охрана, сигурно защото народът ги обича и няма с какво да го ядосат. Онзи ден даже го видях на предизоборна кампания, беше заобиколен от ученици, нещо се снимаха ухилен с него до уши, а няколко набити бабаити гледаха сериозно от страни.

преди 1 минута, Гражданин написа:

И като казваш, че си проверил на място може ли да кажеш какво точно провери и как? Аз искам политици, които доказват с действията си че докато народа не забогатее те няма да забогатеят преждевременно първи! Виждам точно обратното, далавераджии с топ имоти и даже охрана - ако всичко е честно от какво се страхуват? Твоят лидер и кумири вече се разхождат с охрана, сигурно защото народът ги обича и няма с какво да го ядосат. Онзи ден даже го видях на предизоборна кампания, беше заобиколен от ученици, нещо се снимаха ухилен с него до уши, а няколко набити бабаити гледаха сериозно от страни.

Ми не се разхождат с охрана , баце. В Белене Коце беше без охрана. Ивелин днес в Левски беше без охрана. Как точно съм проверил? По най простия начин - станах член в малкото градче на организацията. Събирах подписи , организираме предизборните кампании и така нататък. Черпя от извора, така да се каже. Направи го и ти и ела пак да разказваш небивалици.

преди 47 минути, Toto2 написа:

Може да бъде изображение с 7 души и текстово съобщение

Запознах се с Деян в началото на 2017 г. Тогава още нямахме организация на Възраждане в София. Идвах от време на време в столицата и поради липса на място, а и на пари, правех отворени срещи в склада на магазина на Николай Дренчев, който по съвместителство се явяваше и централа на Възраждане:) Срещите обявявах в профила си във фейсбук и на тях понякога се отзоваваха по 20-30 души, което ги превръщаше в логистичен кошмар, тъй като в складчето преко сили имаше място за 15 стола:) Останалите стояха или прави, или седяха по двама на стол. Деян Николов веднага привлече вниманието ми, а и не само моето, и когато след парламентарните избори учредихме организация на Възраждане в София, той беше предложен и единодушно избран за секретар.

Млад, начетен, добре образован и работлив, Деян се превърна не само в лицето на софийската ни организация, но и в една от основните ни фигури в страната. Ето защо когато трябваше да решим кого да излъчим за най-отговорния пост в София, за нас нямаше съмнение. Българската столица заслужава работещ и знаещ кмет. Времето на общите приказки и кухото политическо говорене изтече. София има нужда и от друго обаче - от човек с желязна ръка, който да унищожи корупционните схеми на ГЕРБ, ДПС и ППДБ в общината. За да се случи това, кметът трябва да е напълно лишен от каквито и да е връзки с престъпния политически елит на София. Единствено Деян Николов отговаря на това условие.

Аз не съм софиянец, но ако бях, за мен изборът на столичен кмет щеше да бъде предопределен. Софиянци имат златен шанс най-накрая да изберат кмет, който ще работи за тях, а не те за него. А да не говорим, че избирането на Деян Николов ще бъде началото на революция в България - защото за първи път начело на града ще застане човек, поставящ българските интереси над тези на чуждите посолства, някои от които буквално хазяйничат не само в столицата ни, но и в държавата.

Преди малко пусна интервю със Светльо, той разказа интересни неща, че като станеш кмет или общински представител/"съветник" може да си независими и това е единствената длъжност, която би трябвало да е политически независима. Защо тогава това момче трябва да загуби? На предизборната му брошура пишеше, че ако спечели метрото ще стане безплатно.

Кажи ми, как метрото ще стане безплатно? Беше написано още, че ще вдига всички данъци за синя и зелена зона.

Защо искат да загуби? Че как би спечелил с такива обещания? С КОГО е уговорката? 

едит, това го пишеха и на брошурите ви "безплатно метро"!: https://kritichno.bg/izbori-2023/deyan-nikolov-free-subway-for-all-sofia-residents/ 

едит 2: видях, че се разкара от темата, въпреки че си като чакал в нея и само чакаш да се отвори приказка, та оставям бонус да обясниш за часовника, защото щом отиде почиваш навярно ти се очертава повече време за утре: https://narod.bg/2023/10/22/кандидатът-за-кмет-на-софия-от-възра/

Та явно говорим за млад, амбициозен и независим, навярно и честен милионер около 30-те, нали?

преди 37 минути, Гражданин написа:

едит 2: видях, че се разкара от темата, въпреки че си като чакал в нея и само чакаш да се отвори приказка, та оставям бонус да обясниш за часовника, защото щом отиде почиваш навярно ти се очертава повече време за утре: https://narod.bg/2023/10/22/кандидатът-за-кмет-на-софия-от-възра/

Та явно говорим за млад, амбициозен и независим, навярно и честен милионер около 30-те, нали?

Чак ми е странно с какво толкова ги изкушават. Пред очите им мутреят фюрерът и придворните му. И все не видели.

Имотната декларация на Деян е колкото "Бяла спретната къщурка", майка му се отъркала у всички партии на статуквото. И не виждат проблем в това. Ще борят ГЕРБ, т.н. Деян като се върне и ще се бори с майка си. Която му завещала имотите, като Цончо същи.

Наглост, алчност, дебелоочие.

large.dddd(11).jpg.edab075752ae672dd921e98837242398.jpglarge.888(1).jpg.582f83addfc32cdc8e0cf87613ee115b.jpglarge.666(13).jpg.8932ed10dc72c34464c9331ac4ea3112.jpglarge.(1).jpg.a381ff6098185d7df190e192591e877c.jpglarge.(2).jpg.6fa670e924e2e4f595b976d04c556436.jpg

Нямам време да вися постоянно на компа, че да си хортувам с вас. Нито да ровя в мрежата и да вадя картинки с тонове и да правя малоумни изказвания. Реагирам ви на глупостите понякога и се забавлявам на детските ви разсъждения. Светлия го пуснах да го видите какъв не е Коце. Тоя е просто мрънкач. Възраждане мина по тоя път и доказа, че може, а Светлия просто не успя. И той като сидеров гледа от страни и ревнува и мрънка.Бе що не питате за Папазов бре? И той богат и имотен, ма се не сещате да лаете по него. Странно.

преди 1 час, Toto2 написа:

Бе що не питате за Папазов бре? И той богат и имотен, ма се не сещате да лаете по него. Странно.

Гъсти са с Възраждане.

Само оназ дето продава марули на женския, още не е овъртолена в далавери.

121_n.thumb.jpg.f3161060c758d1b48989a8995dc4d9da.jpg

Хихи, БноШипка ви плюят.

Най-изкукуригалите военни.

Смятай!

преди 13 часа, Toto2 написа:

Почна да клепаш на сляпо ли? За пустия келепир с дявола ортак ставате.

Аз политик не съм бил, или на държавна софра.

Копейкин е тоя дето цял живот е у чуждите пари.

преди 16 часа, Гражданин написа:

Твоят лидер и кумири вече се разхождат с охрана, сигурно защото народът ги обича и няма с какво да го ядосат.

Я го покажи "лидера", който е всенароден любимец ?! Тоя народ изпращя, и лудите за връзване като наша иванка не са вече там, където им е мястото. Затова е охраната. Припомни си изказа на всенародната "любов" на Шипка, където лудотокире се размина само със срама и няколко снежни топки... Сега вземи кажи, че и Левски всичко са го обичали и затова е ходел без охрана... 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.