Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, Гражданин написа:

Няма как да си милионер и сина ти няма кола. А копейката вече е милионер с тия имоти.

Опитваш се да мислиш логично ли? Не ти се удава. А и аз и да съм милионер, сина ми не е .

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, Toto2 написа:

И ти го знаеш, защото? И си предполагаш, че аз не съм? 

Виж сега,,,ти си обикновено стротеля на живота на хората! Ясно!

Иначе си прав, копейкин си е обикновено мекере - парите му са от тук, там....има някой лев...но чак да е богат (по съвременните стандарти у бг) заеби!

Пък и може пак да настъпи мотиката - нищо не се знае.... Абе обикновено улично псе, което лае от страх. 

преди 2 минути, Гражданин написа:

Няма как да си милионер и сина ти няма кола. А копейката вече е милионер с тия имоти.

Платения-трол е богат виртуално като всяка друга копейка

току-що, Гражданин написа:

Значи според теб на 40 е перфектно време за развод, особено като ще ставаш политик. Така и така нямало да има време за семейство. Само за народа щото ще трябва да мисли, а па тя като няма да я ощастливява в името на народното дело и тежката работа в революционните комитети, по-добре да я изостави с деца и т.н.. Ок, браво, супер логика. Що не правят така всички политици?

Според мен никое време не е добро за развод. Родителите ми са разведени и знам какво е. Ама ти отново се правиш на велик мислител и правиш изводи от некви клюки и фантасмагории. И кой сме ние да се врем в личния живот на хората? Кво ме интересува кой кого и как е онождал или не е онождал? Интерерсува ме каква политика прокламира Коце и дали я следва във времето. Докато ми върви по гайдата съм с него. Точка.

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Виж сега,,,ти си обикновено стротеля на живота на хората! Ясно!

Иначе си прав, копейкин си е обикновено мекере - парите му са от тук, там....има някой лев...но чак да е богат (по съвременните стандарти у бг) заеби!

Пък и може пак да настъпи мотиката - нищо не се знае.... Абе обикновено улично псе, което лае от страх. 

Таксистче, много си се объркал. Такива като тебе ми лижат задните части и се надяват да им пусна по-добър бакшиш, или да им се оправи трошката на по поносима цена.

преди 6 минути, Toto2 написа:

Според мен никое време не е добро за развод. Родителите ми са разведени и знам какво е. Ама ти отново се правиш на велик мислител и правиш изводи от некви клюки и фантасмагории. И кой сме ние да се врем в личния живот на хората? Кво ме интересува кой кого и как е онождал или не е онождал? Интерерсува ме каква политика прокламира Коце и дали я следва във времето. Докато ми върви по гайдата съм с него. Точка.

Ами ти го хвали за креватни изпълнения как там с някаква двайсе годишна бил. Сега пък не си се бил врял да казваш кой кого и как е онождал или не е онождал. И също така не ме интересуваш ти, интересувам се аз както и целия народ от почтеността на политик водещ третата политическа сила у нас. Като е лош управител на едно семейство, как ще му вярвам, че е добър управител на цяла държава? Затова повечето политици поне са женени по документи, така доказват и почтеност някаква. А човек развел се най-вероятно, за да укрива богатство не мисля че може да е почтен. Иначе да излезе и да каже по какви причини пък сега след като са се събрали не се ожени наново?

преди 3 минути, Гражданин написа:

Ами ти го хвали за креватни изпълнения как там с някаква двайсе годишна бил. Сега пък не си се бил врял да казваш кой кого и как е онождал или не е онождал. И също така не ме интересуваш ти, интересувам се аз както и целия народ от почтеността на политик водещ третата политическа сила у нас. Като е лош управител на едно семейство, как ще му вярвам, че е добър управител на цяла държава. Затова повечето политици поне са женени по документи, така доказват и почтеност някаква. А човек развел се най-вероятно, за да укрива богатство не мисля че може да е почтен. Иначе да излезе и да каже по какви причини пък сега след като са се събрали не се ожени наново?

Ти наистина ли си възрастен, а не някакъв тинейджър? Сериозно ли?Ако е женен е почтен, ако не е женен не е? Че ако си женен и изневеряваш на жената си почтен, това ли казваш?

преди 11 минути, Toto2 написа:

Интерерсува ме каква политика прокламира Коце и дали я следва във времето. Докато ми върви по гайдата съм с него. Точка.

Двоен данък, казарма и визи за ес.

Наскоро ни пробутаха и фалшивите дрегери.

Прокараха си облаги за депутати.

Няма по-тъпи парчета.

1067343485_.png.84657bf23d6575362b1f3475db9ff2ef.pngsurikat.jpg.0d8951ebde1af8b4215b483c0b58fe50.jpgGadinGadinov.thumb.jpg.7c9d1eb68ba52d903074892b9fe97607.jpg960114258_kopeikin(4).jpg.9bc3f81a5b258a5b2e99962c7823d31c.jpg1777002715_kopeikin(6).thumb.jpg.a36aee020d9a0c756d50d883347feaf4.jpg472662111_Kopejkin(1).png.9154f31895dccfaa78d9f26af4249a70.png.thumb.jpg.1f677f791a49cd4653427890b01410f7.jpg0.jpg.0f37e1b41d87c088d4d92e604dbc4f1e.jpg

преди 11 минути, Toto2 написа:

Ти наистина ли си възрастен, а не някакъв тинейджър? Сериозно ли?Ако е женен е почтен, ако не е женен не е? Че ако си женен и изневеряваш на жената си почтен, това ли казваш?

Това е формалност, на която повечето политици отговарят, особено тези които твърдят, че защитават традиионни ценности и морал. И копейката никъде никога не е твърдял, че не отговаря на традиционните ценности. Само дето се е развел по документи и на тоя въпрос бяга да отговаря, защото му е неудобен и то не защото има малки деца, които не разбират. Даже балтии били раздавали в училище и т.н. по политически въпроси, т.е. са достатъчно големи, че да не им причинява някакъв душевен дискомфорт статуса на баща им, а и той твърди, че даже се гордеел, т.е. явно се гордее и с възпитанието и със семейните ценности, които дава та като е толкова успял родител, адекватно е да се питам и за другия въпрос... 

преди 17 минути, Toto2 написа:

Таксистче, много си се объркал. Такива като тебе ми лижат задните части и се надяват да им пусна по-добър бакшиш, или да им се оправи трошката на по поносима цена.

Щом те устройва - управяй, каквото искаш. Аз ще си направярег на ощедна морга и ще си се събуждам с 4х30 лв под възглавницата всяка сутрин/ Ти кошник за такси, можеш ли да прекараш - не можеш. Пък АЗ мога

Това са некви твои кошмари. Пий си хапчетата. По между другото, увеличение на данъците ти готвят едни други хубавци, ама като си кон с капаци, кво да направя? 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Щом те устройва - управяй, каквото искаш. Аз ще си направярег на ощедна морга и ще си се събуждам с 4х30 лв под възглавницата всяка сутрин/ Ти кошник за такси, можеш ли да прекараш - не можеш. Пък АЗ мога

Много си дребен , смешник гербеджийски.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Това са некви твои кошмари. Пий си хапчетата. По между другото, увеличение на данъците ти готвят едни други хубавци, ама като си кон с капаци, кво да направя? 

Е как да не увеличава данъците като и в програмата ви го имаше? @IvanKirov, я му покажи програмата!

Тъп ли си или на тъп се правиш? Поне 20 пъти го пуснах.

Ти си за хапчета. За слабоумие.

danyk.png.04557eb096deb4cfdab826a88bcd3c3c.png

преди 2 минути, Гражданин написа:

Това е формалност, на която повечето политици отговарят, особено тези които твърдят, че защитават традиионни ценности и морал. И копейката никъде никога не е твърдял, че не отговаря на традиционните ценности. Само дето се е развел по документи и на тоя въпрос бяга да отговаря, защото му е неудобен и то не защото има малки деца, които не разбират. Даже балтии били раздавали в училище и т.н. по политически въпроси и той твърди, че даже се гордеел, т.е. явно се гордее и възпитанието и семейните ценности, които дава та като е толкова успял родител, адекватно е да се питам и за другия въпрос... 

Ми всички ги знаем тези политици, дето отговарят на твоите високи стандарти за политици. Щом са женени, значи са читави, нищо, че не защитават българските интереси и са откровени неможачи. Ма нема нищо, щом са женени, са високо морални неможачи. Няма проблем.

Т.е. мъчи се да ме прави равен с копейските тъпанари. Умен човек няма да се бъхти цял месец за 800 лв.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Тъп ли си или на тъп се правиш? Поне 20 пъти го пуснах.

Ти си за хапчета. За слабоумие.

danyk.png.04557eb096deb4cfdab826a88bcd3c3c.png

Пускай го хиляди пъти. От Ес ще ти хакнат такава таблица, че кръв ще пикаеш.

преди 3 минути, Toto2 написа:

Пускай го хиляди пъти. От Ес ще ти хакнат такава таблица, че кръв ще пикаеш.

Като се оправдавате сте много смотани. 

От ес зависят много бизнеси. Ще ги отровите с простотиите си.

Ама важното е да угоди  на тия малоумници.

От Ес ще ти хакнат такава таблица, че кръв ще пикаеш.

До тук, като Гражаданин на Държава извън Eu, са ми давали само хубави таблици! Ти плащаш, нали се се щаш, плебейче! Знам, че правите и вий добри кинти, ама и бачкате. Е аз предпочитам....да говоря по телефона

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

До тук, като Гражаданин на Държава извън Eu, са ми давали само хубави таблици! Ти плащаш, нали се се щаш, плебейче! Знам, че правите и вий добри кинти, ама и бачкате. Е аз предпочитам....да говоря по телефона

Разсмя ме.

преди 3 часа, Toto2 написа:

И колко е богат Коце, като аз имам повече от него?

Тогава колко богат си точно?

JFouLoG.jpg

преди 2 минути, Coco1 написа:

След третия лосион става милионер :giggle1:

Всъщност,,,то копейкин е милионер ама в левчета,,, Наоколо 700 м на юг съм от къщата му. Ще го ;иквидирам тоя, костя копейкин

Само да си взема нещото!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.