Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 часа, Филипов написа:

Поне си проверявайте тъпата пропаганда, майката на Деян Николов е минала през половината партии, и му е завещала 20 имота в София и други градове. А, намерих и за хляба. В края на цитата си пише за подобрителите. Шрифтът ми прилича от списание Жената днес.

large.vvvvvvvv(1).png.d0f45a464c91694193320e1ecaa73939.png

Цитат

Николов обаче не е единственият човек в семейството, който се занимава с политика. Неговата майка Сузана Николова е бивш общински съветник в Пловдив от ГЕРБ, бивш зам.-председател на ОбС до 2011 г.

Напуска ГЕРБ след съдебен процес, в който е подсъдима за предполагаема измама при търг за продажба на общински терен. Николова е оправдана по делото и продължава с политическата си кариера в няколко други партии - този път от русофилския профил, като "Воля" на Веселин Марешки, АБВ и "Изправи се". През пролетта на 2023 г. майката на Деян Николов вече е зам.-председател на Районната избирателна комисия в 17 МИР Пловдив-област - този път от "Възраждане".

https://boulevardbulgaria.bg/articles/koy-e-deyan-nikolov-kandidatat-na-vazrazhdane-za-kmet-na-sofiya

Цитат

BIRD.BG
2 дни  ·
#BirdBG: Кандидат-кметът на Дупница, подкрепян от #Възраждане, Методи Захаринов е осъден престъпник, който се е укривал от гръцките власти. Това съобщи за BIRD.BG прокурор Марияна Сиракова – говорител на ОП Кюстендил. Захаринов е задържан за 72 часа във връзка с #ЕЗА издадена от гръцките власти. Той е осъден на 6 години затвор през 2014 г. - за разпространение на фалшиво евро, за което е задържан през 2008 г. Това се е случило в близост до ГКПП Промахон. Мъжът е бил обявен за международно издирване едва през 2020 г. от мудните гръцки чиновници. Захаринов е промотиран от Възраждане, като дългогодишен служител на #МВР – пожарникар. През 2009 г. издава детската книжка „Моята мечта е да стана пожарникар“, но и дума не обелва за фалшиви евра.

Цитат

Никола Петков
ЕЕЕЕХ, късопаметни, недоклатени, соц-носталгици.
През СОЦ-а не се живееше, А СЕ ОЦЕЛЯВАШЕ!
През 1974 се дипломирах на 23 г. в ГГФ-то на СУ (1969 беш последната година, когато можеше да следваш виШе, преди казармата!). Почнах работа в Геофизиката в Подуене 105 +5 байтошови БРУТНА, без данъците ~93 ЧИСТИ (oще не ме ловеше „ергенския“ данък – от 25 г. – 5%, от 30 – 10%, включително и за бездетни семейства !!!!!!!!,
т.е. по ТРИ ЛЕВА НА ДЕН !!!
ЕДИНИЯ баничка с боза за закуска + кафе („...турското кафе е виетнамско...“) + пакет цигари (без филтър:„Мелник“, „Арда II“- 0,25 „Слънце“ - 0,32, с филтър: „Стюардеса“- 0,33(12 цигари),0,55 (20ц.), „БТ“ – 0,60, „Ком“, „Луна“, „Ропотамо“ - 0,65)
ВТОРИЯ го брой транспорт и мизерен обяд в стола (супа топчета, с вкус на вече ядена, мусака(кайма от жили и хрущяли), малеби; четвъртък – рибен ден).
А сега вземи калЬкулЬятАра и делкайте ТРЕТИО – за вечеря ли, да заведеш гадже нЕкъде ли (най евтино на кино - 2 Х 0,35 + кола/сладолед (левчето не стигна), концерт/театър/мач – 2 Х 1-2 лв., на кръчма – минимум 10 лв., такси да я върнеш дома – 3-5 лв. one way! и се връщаш пеша!!!), една ракия или бира с приятели ли да изпиеш, дрехи и обувки ли да си купиш, или пък книга, или па ски, или море, или мотор, или кола (ОТ ПЕТ ГОДИШНИ ЗАПЛАТИ НАГОРЕ и чакаш 10 г.), чужбина (соц. разбира се! И с право на обмен само на 27 лева) По цел ден търчиш да намериш кого да закърпиш с 5-10 лв. до аванс или заплата…HA 35 г. СЛЕД 12 ГОДИНИ РАБОТА, УСПЯХ ДА СИ КУПЯ ТРАБАНТ, И ТО ЗА 7 МЕСЕЧНИ ЗАПЛАТИ В К У Б А !!!!
БАШКА ток, вода, парно, данък сгради, смет, членски внос в блока, etc., дето ги плащаше майка ми ...
Та апартаментче ли – гарсониерката ОТ 4-5 ГОДИШНИ ЗАПЛАТИ, АКО НЕ ХАРЧИШ ЗА ДРУГО
Б@хтиий и щастливата младост… ТА НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!!!!!

преди 52 минути, IvanKirov написа:

large.888888(5).jpg.8f0af8311acdbbe3608e556c81497137.jpg

Това са играчки оръжия което показваш на снимките което не оправдава смисъла на занятието проведено. Децата не бива да бъдат използвани за политически и военни цели, както и пропагандни.

преди 31 минути, AAUUXX написа:

Това са игрчки оръжия което показваш на снимките което не оправдава смисъла на занятието проведено. Децата не бива да бъдат използвани за политически и военни цели, както и пропагандни.

И да се опитваш да миеш имиджа на копейките, юнармията в Русия е факт, задължително доброволно детско юношеско движение като пионерите, само че ги учат да сглабят калашници и да рецитират как ще умрат за родината. Имат часове по патриотизъм и учебници, в които учат децата в 3 - 4 клас как смъртта за родината е най-великото дело. Копейките се попикават от кеф на тия тоталитарни простотии. Цялата копейкина сган на това се радва, да се разходиш из фейсбука, да им отвориш профилите и до 5 минути ще видиш някой как е споделил патриотични руски клипчета, включително и с деца и как има бабешки коментири как "затова е толкова велика Русия" и т.н. Бабите и психично болните се радват тамън на такава пропаганда, така че явно ако могат и тук ще въведат копейкова младеж като излезем от ЕС и НАТО. Добрече засега няма достатъчно психично болни.

преди 12 минути, Гражданин написа:

И да се опитваш да миеш имиджа на копейките, юнармията в Русия е факт, задължително доброволно детско юношеско движение като пионерите, само че ги учат да сглабят калашници и да рецитират как ще умрат за родината. Имат часове по патриотизъм и учебници, в които учат децата в 3 - 4 клас как смъртта за родината е най-великото дело. Копейките се попикават от кеф на тия тоталитарни простотии. Цялата копейкина сган на това се радва, да се разходиш из фейсбука, да им отвориш профилите и до 5 минути ще видиш някой как е споделил патриотични руски клипчета, включително и с деца и как има бабешки коментири как "затова е толкова велика Русия" и т.н. Бабите и психично болните се радват тамън на такава пропаганда, така че явно ако могат и тук ще въведат копейкова младеж като излезем от ЕС и НАТО. Добрече засега няма достатъчно психично болни.

Ето още изтрещели "възрожденци"!

image.png

Цитат

Иван Герасимов е активист на Българския алианс за достоен живот и „Възраждане“. Знанията си за истинската наука, медицина, журналистика, история и философия той е получил от Пламен Пасков, Костадин Костадинов, Киро Скалата, Станислав Цанов, Еленко Ангелов, Петър Симеонов, Киро Брейка, Валентин Вацев и проф. Иво Христов. Днешният му пост във Фейсбук показва докъде можеш да стигнеш с такива учители.

Днес Герасимов предупреждава, че ще има фалшива заплаха за ядрена атака, която ще цели да се ваксинират хората с „графен оксид и иРНК в условията на масова евакуация!!.“ Това бил план „Б“ на глобалистите „за масова ваксинация на хората чрез спекулация със страх!“. Той най-сериозно призовава:

„Не се качвайте на камиони за евакуация! Не влизайте в зали/бункери за евакуация. Не позволявайте на никого да ви ваксинира за „ваше добро“ и „за да предпазите другите в помещението за евакуация“ „Не се подчинявайте на никой. Бъдете свободни и независими. Бъдете Свободни Човеци, а не роби.“

Няма съмнение, че Иван Герасимов се е напълно освободен от възможността да разбере, че е роб в измислената действителност, в която са го пренесли неговите учители.

преди 1 час, Гражданин написа:

Копейките се попикават от кеф на тия тоталитарни простотии. Цялата копейкина сган на това се радва, да се разходиш из фейсбука, да им отвориш профилите и до 5 минути ще видиш някой как е споделил патриотични руски клипчета, включително и с деца и как има бабешки коментири как "затова е толкова велика Русия" и т.н. Бабите и психично болните се радват тамън на такава пропаганда, така че явно ако могат и тук ще въведат копейкова младеж като излезем от ЕС и НАТО.

Копейкин нали с туй ги гъделичка...

Казарми, принудителен младежки труд, за родината това па онова. 
Ама не смее да занимава бесния бабиер, щото после и те няма да гласуват за простотиите му. 

Ей тва помнят бетонните чукундури. Маршируване от 1 ви клас още, и деца с калашници. Туй си искат. Като талибани. 

large.dddd(11).jpg.edab075752ae672dd921e98837242398.jpglarge.999999999(11).jpg.01ce7486a6bde01dd5432e440307df57.jpglarge.7777(51).jpg.9a6cd1f148d3919dfdeb5c354c8d7049.jpg

преди 7 минути, Toto2 написа:

"Кпейките" се попикават от кеф:

Като уж има толкова много прилики, дали си и приличат по това, че лидерът им прави прости бачкери като бавачки, таксисти, готвачки народни представители, че да няма опасност някой да го засенчи? А остриетата на партията им купуват ли си топ лукс апартаменти и имоти, които да погасяват предсрочно? А лидерът им разведен ли е по документи, за да не се дразни народа какво има на свое име или да не го подгонят за други съмнения?

Тук говорим за сериозни неща, като политики и дали се изпълняват. А не клюки и недоказани неща. Ма както ви се харесва. Това, че олеквате с бабини деветини, си е за ваша сметка.

преди 13 минути, Toto2 написа:

Тук говорим за сериозни неща, като политики и дали се изпълняват. А не клюки и недоказани неща. Ма както ви се харесва. Това, че олеквате с бабини деветини, си е за ваша сметка.

Само дето изобщо не са само "клюки и недоказани неща". Твърдението за развода например е доказано. Човек дето се е развел по документи, за да не си личи колко е богат значи лъже народа. И зад всяка лъжа спрямо народа и то особено дръзка и нагла като тази означава, че стои един нечист човек. И цялата му кохорта като е наясно означава, че и тя е от мошенници и лъжци. Едни мръсни продажници, които лъжат ниско интелигентните. 

преди 4 минути, Гражданин написа:

Само дето изобщо не са само "клюки и недоказани неща". Твърдението за развода например е доказано. Човек дето се е развел по документи, за да не си личи колко е богат значи лъже народа. И зад всяка лъжа спрямо народа и то особено дръзка и нагла като тази означава, че стои един нечист човек. И цялата му кохорта като е наясно означава, че и тя е от мошенници и лъжци. Едни мръсни продажници, които лъжат ниско интелигентните. 

Ти женен ли си? Ако жена ти я има по няколко нощи на месец ще останеш ли женен за нея? Само щото се е посветила на работата си и обикаля българия да прави нещо си. И колко е богат Коце, като аз имам повече от него? А сигур и ти, освен ако не си някой лентяй?

преди 20 минути, Toto2 написа:

А не клюки и недоказани неща. Ма както ви се харесва. Това, че олеквате с бабини деветини, си е за ваша сметка.

Цяла Варна го вижда с Велина сороспията.

Толкова нагъл лъжец трудно ще намериш. По туй си и приличате де. Мания за паразитиране.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Цяла Варна го вижда с Велина сороспията.

Толкова нагъл лъжец трудно ще намериш. По туй си и приличате де. Мания за паразитиране.

Аха, ти си във Варна и виждаш. Че и познаваш лично Велина, че да си позволяваш да я наричаш еди как си. Не разбираш ли колко си долен?

преди 3 минути, Toto2 написа:

И колко е богат Коце, като аз имам повече от него?

Имаш трънки. Фюрер ти е милионер.

kostadin-Kostasin.jpg.728b38f137766f2c4ceb22a0517b160f.jpgKostadinow.png.a876bc36f1337dbfbbe54b431fcf9b69.pngkopeikin1.thumb.jpg.a923152058c21cfbd988cdda2031eba4.jpg

току-що, Toto2 написа:

Ти женен ли си? Ако жена ти я има по няколко нощи на месец ще останеш ли женен за нея? Само щото се е посветила на работата си и обикаля българия да прави нещо си. И колко е богат Коце, като аз имам повече от него? А сигур и ти, освен ако не си някой лентяй?

И ти ли си разведен по документи от много работа? Викаш когато работата е много, най-логичното нещо е развод.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Имаш трънки. Фюрер ти е милионер.

kostadin-Kostasin.jpg.728b38f137766f2c4ceb22a0517b160f.jpgKostadinow.png.a876bc36f1337dbfbbe54b431fcf9b69.pngkopeikin1.thumb.jpg.a923152058c21cfbd988cdda2031eba4.jpg

И ти го знаеш, защото? И си предполагаш, че аз не съм? 

току-що, Toto2 написа:

Аха, ти си във Варна и виждаш. Че и познаваш лично Велина, че да си позволяваш да я наричаш еди как си. Не разбираш ли колко си долен?

Зет ми учИ у Варна, та разправя.

Велина е дърта сороспия, може да ѝ видиш регистрациите и фирмите.

.thumb.jpg.36a2cd901fbe4f783572cc280747bd17.jpg

преди 1 минута, Гражданин написа:

И ти ли си разведен по документи от много работа? Викаш когато работата е много, най-логичното нещо е развод.

Аз си бачкам в града. И съм на възраст вече и не ми се налага всяка вечер да ощастливявам жената. Ама на 40 е друго. Ако не чукаш жена си колкото и трябва, дали ще останеш женен за нея?

преди 5 минути, Toto2 написа:

И ти го знаеш, защото? И си предполагаш, че аз не съм? 

Няма как да си милионер и сина ти да няма кола. А копейката вече е милионер с тия имоти.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Зет ми учИ у Варна, та разправя.

Велина е дърта сороспия, може да ѝ видиш регистрациите и фирмите.

.thumb.jpg.36a2cd901fbe4f783572cc280747bd17.jpg

Аха, зет ти си няма друга работа, та следи час по час, ден по ден и така нататъхк жената на Коце. Па тоя твий зет да не е ....

току-що, Toto2 написа:

Аз си бачкам в града. И съм на възраст вече и не ми се налага всяка вечер да ощастливявам жената. Ама на 40 е друго. Ако не чукаш жена си колкото и трябва, дали ще останеш женен за нея?

Значи според теб на 40 е перфектно време за развод, особено като ще ставаш политик. Така и така нямало да има време за семейство. Само за народа щото ще трябва да мисли, а па тя като няма да я ощастливява в името на народното дело и тежката работа в революционните комитети, по-добре да я изостави с деца и т.н.. Ок, браво, супер логика. Що не правят така всички политици?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.