Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 4 минути, Гражданин написа:

Е, ти щом си против, значи се кефиш как Милен Цветков загина от дрогирано келешче.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, Toto2 написа:

Е, ти щом си против, значи се кефиш как Милен Цветков загина от дрогирано келешче.

Кво се правиш на дръж ми шапката, дрегерите дават ФАЛШИВО ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ. От Ибупрофен примерно, продава се без рецепта. Като аналгин.

Цитат

Сред останалите класове лекарства, които могат да компрометират резултатите при проверка за наркотици са медикаментите срещу диабет, антидепресантите и психосимулантите, които могат да реагират като амфетамини и метамфетамини. 

Ходи обясни на диабетиците да не пият хапове, да ви уйдисат на малоумията!

Дори вода за уста активира дрегера.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Кво се правиш на дръж ми шапката, дрегерите дават ФАЛШИВО ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ. От Ибупрофен примерно, продава се без рецепта. Като аналгин.

Убаво, пиеш тва и не караш/ Пиеш - возиш се с такси. Теб кво те бърка, нали си ит спец и изкарваш кинти? Тва е демокрацията и либерализма, кво се козиш? 

току-що, Toto2 написа:

Убаво, пиеш тва и не караш/ Пиеш - возиш се с такси. Теб кво те бърка, нали си ит спец и изкарваш кинти? Тва е демокрацията и либерализма, кво се козиш? 

Не мога на повярвам колко сте нагли.

Да нямам дрегер, че да знам кво го активира?

Вредни сте бе!

Цитат

Фалшиво положителен тестът може да излезе и след консумиране на продукти, съдържащи маково семе, хапчета за отслабване, хранителни добавки, енергийни напитки, вода за уста.

Искрено ти пожелавам да арестуват син ти както е с домочадието, да му очернят отпуската.

Щото е проспал мръсотиите на тейковата му секта.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Не мога на повярвам колко сте нагли.

Да нямам дрегер, че да знам кво го активира?

Вредни сте бе!

Искрено ти пожелавам да арестуват син ти както е с домочадието, да му очернят отпуската.

Щото е проспал мръсотиите на тейковата му секта.

Дреме ми за кълненето ти, сина нема кола. Просто не ще да кара в София, че е ад. Така че, кълни си като некоя дърта циганка колкото щеш, не ме засяга. 

А и нали си ит спец, както не знаеш, за 2 минути можеш да почнеш да знаеш.

току-що, Toto2 написа:

Дреме ми за кълненето ти, сина нема кола. Просто не ще да кара в София, че е ад. Така че, кълни си като некоя дърта циганка колкото щеш, не ме засяга. 

Съболезнования.

Не всички ит-та сме толко смотани. Как го търпи жена му ? Как ходят на почивка?

преди 2 минути, Toto2 написа:

сина нема кола. Просто не ще да кара в София, че е ад.

На калпавия у@й, космите му пречат! Ама то кръшата винаги пада близо до дървото!

преди 2 минути, Toto2 написа:

Дреме ми за кълненето ти, сина нема кола.

Просто не ще да кара в София, че е ад. Така че, кълни си като некоя дърта циганка колкото щеш, не ме засяга. 

А и нали си ит спец, както не знаеш, за 2 минути можеш да почнеш да знаеш.

А ти по-горе каза, че нямал и акъл човека, чак след 10 години щял да има. Значи и затова не се радваш, че няма кола, а е на 30 и има семейство. Значи ли това, че се страхува от ибупрофена да не му изкара на дрегера положителен тест 1 месец след употреба и често използва ибопруфен? Чак толкова да е лош трафикът в столицата... еми не е... И ти сам го знаеш, но говориш сега доста интересни работи в извинителен режим. Продължавай, слушаме... :D 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Съболезнования.

Не всички ит-та сме толко смотани. Как го търпи жена му ? Как ходят на почивка?

Съболезнования за какво? Така си е решил, така е направил. Богатите ги возят.

току-що, Toto2 написа:

Съболезнования за какво? Така си е решил, така е направил. Богатите ги возят.

Колко богат трябва да си, за да нямаш кола?

току-що, NewRedDragon написа:

На калпавия у@й, космите му пречат! Ама то кръшата винаги пада близо до дървото!

Представям си как се тъпчат по автобусите за морето.

И не пият течности преди туй, щото пикането чак у Търново.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Сина го карат такива труженици като тебе. За кво му е кола, като има таксита?

току-що, Toto2 написа:

Що ми пропусна мнението дето те питах да не би синът ти да се страхува от дрегерите за ибопруфена и затова да не иска кола? Много ли ибупрофен пие? Ти каза, че не му е дошъл акъла и чак след 10 години може би ще дойде та започнах да си задавам въпроси.

току-що, Toto2 написа:

За кво му е кола, като има таксита?

За престиж, бе кратуно! За престиж! Или искаш да дърпама караваната с такси, а?

ПС: Нормалните хора ползват drink and drive, а, не такси!

току-що, Toto2 написа:

Такси до морето?

Къвто е смотан сигур и на море не ходи. Сами баща му валидира в прав текст, че още няма акъл.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Колко богат трябва да си, за да нямаш кола?

Еми сметни си сам. Возят те когато и където ти трябва и не мислиш за къде как и колко да зареждаш, къде в София да държиш тъпата кола ,нема ли да я откраднат или надраскат и така нататък

току-що, Toto2 написа:

Еми сметни си сам. Возят те когато и където ти трябва и не мислиш за къде как и колко да зареждаш, къде в София да държиш тъпата кола ,нема ли да я откраднат или надраскат и така нататък

А ще ми отговориш ли защо синът ти не иска да кара кола? Да не би да пие много ибопруфен и да го е страх от дрегерите? Ти каза, че нямал акъл още, чак след 10 години та започнах да си задавам въпроси.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Що ми пропусна мнението дето те питах да не би синът ти да се страхува от дрегерите за ибопруфена и затова да не иска кола? Много ли ибупрофен пие? Ти каза, че не му е дошъл акъла и чак след 10 години може би ще дойде та започнах да си задавам въпроси.

Не си ми изповедачка, че да ти се отчитам. От де да знам кво пие, кво яде и коя е.... Негова си работа. Той в София аз в Левски. Той е от вашата каста, аз от Възраждане. Преди години просто и аз бях "либераст" и се смятах за умнокрасив. Ма ми дойде акъла . Та и на него ще дойде.

Не си ми изповедачка, че да ти се отчитам. От де да знам кво пие, кво яде и коя е.... Негова си работа. Той в София аз в Левски. Той е от вашата каста, аз от Възраждане. Преди години просто и аз бях "либераст" и се смятах за умнокрасив. Ма ми дойде акъла . Та и на него ще дойде.

Коя е "вашата каста"? Ако е "умнокрасиви", вие слагате много неща под общ знаменател там. Срамуваш ли се от него?

Като гледам кви циркаджии сте, сигур и ти нямаш катраняк.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Коя е "вашата каста"? Ако е "умнокрасиви", вие слагате много неща под общ знаменател там. Срамуваш ли се от него?

Що да се срамувам? Сина ми е успешен човек със свой път в живота. Това, че има различни за момента от моите политически разбирания няма значение за мен. На неговите години бях същия като него. Или по точно - на неговите години мислех точно като него. Но опита си казва своето.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Срамуваш ли се от него?

По-скоро той от баща си.

Дядките де връщат соца.

Що да се срамувам? Сина ми е успешен човек със свой път в живота. Това, че има различни за момента от моите политически разбирания няма значение за мен. На неговите години бях същия като него. Или по точно - на неговите години мислех точно като него. Но опита си казва своето.

И какъв толкова ти е опита, че да обърнеш палачинката? Нямаше келепир да си "либераст" ли, както се изрази?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.