Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 5 минути, Toto2 написа:

Докато ние от Възраждане си гледаме изборната работа

Не си я гледате добре! От сега, мога да ти кажа, че в Ген. Тошево, вашта Калинка ще бъде принудена да се откаже

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, NewRedDragon написа:

Не си я гледате добре! От сега, мога да ти кажа, че в Ген. Тошево, вашта Калинка ще бъде принудена да се откаже

Е и? То и аз да ти кажа, че в това село и тебе няма да те огрее. 

преди 1 минута, Toto2 написа:

Е и? То и аз да ти кажа, че в това село и тебе няма да те огрее. 

Мене ме е огряло отдавна. За каквото играя съм си го платил преди месеци. И не е село!

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Мене ме е огряло отдавна. За каквото играя съм си го платил преди месеци. И не е село!

Ми не е. Левски е по-големшък град и си е село.По брой жителе те пребивам. Виж си уикито.А кинтите дето си уринал ги забрави. Пийни една студена водичка.

Ми не е. Левски е по-големшък град и си е село.По брой жителе те пребивам. Виж си уикито.А кинтите дето си уринал ги забрави. Пийни една студена водичка.

Аве, каун! Не живея там - имам си други интереси, които са свързани с друг кмет - който и да е, но не и от израждане. Аз макар и че ще бъда на сериозна "длъжност", даже и улиците не знам в Тошево. А и не ме интерсуват - нямам намерение да се занимавам! Вземам си каквото съм решил и си гледам другите неща

Кажете и на тая да не лае толкова, че....

преди 30 минути, Toto2 написа:

Да, темата стана доста забавна. Докато ние от Възраждане си гледаме изборната работа, иванка и гражданчето се опитват да изядат симпатизант на славчо куция. Голям смях...А самия славчо е върл хулник на Възраждане....

А аз за кмет не съм се кандидатирал. Икономически няма смисъл, изкарвам десетократно повече от кметска заплата.

Е, чак пък куц. Има проблеми с крака. Не е хубаво да се присмиваме на болните.

преди 7 минути, Toto2 написа:

Ми нема да вземеш нищо, каунчо смотан. Времето ти свърши. И другите ти неща са капут, анадъм?

Ще взема, каквото ми се полага - нищо повече! Времето сега започва!

ПС: Не знаеш турски - то и аз го збравих, де (до колкото за 3 месеца ускорен курс съм го научил):lol6:

преди 31 минути, Toto2 написа:

Ми нема да вземеш нищо, каунчо смотан. Времето ти свърши. И другите ти неща са капут, анадъм?

Анладъм значи разбрах. С л.  Доколкото си спомням 😁

преди 53 минути, Toto2 написа:

А аз за кмет не съм се кандидатирал. Икономически няма смисъл, изкарвам десетократно повече от кметска заплата.

Е закво тогаз облизваш сферите на фюрера ви?

Видно стана, нито патриоти сте, ни експертен потенциал имате, роднина - шапкар се наредили в парламента, и тук таме зарзаватчийки и бавачки за цвят.

Каква е причината да се натискаш за дядовската партия на бедните неудачници?

Син ти кво каза, как му се харесва казарма без врати на нужниците, двоен данък и забрана на Западна Европа?

Найш колко е забавно, ИТ инженер като го турят в циганска рота. Обясни ги тия неща на сина си, тейко му какво иска да натресе на идните поколения.

Бас ловя, че син ти пряко зависи от западняците. Едва ли изнасят код за матушка Рус, губерния Мухосранск.

Тия неща обясни ли му ги? Или мерзко си траеш, като бито дупе. Щото знаеш, че ако научи после няма да те погледне!

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Каква е причината да се натискаш за дядовската партия на беднците неудачници?

При всички причината трябва да е финансова. Такива дето Тото 2 - 5 от 35 ги разправя, че много пари изкарвал и само го правил от милеене за рОдината не знам пред кой минава, много е слаб в театъра. Бай Ганьо ама без онази харизма ми озлобена дядка дето и собствения си син ще го прати на заточение в една ферма с малцинствата да остави сина си и жена си ама да възмъжава. За последното не е сигурно де, може и да реши да го откупи от Ивелин по някакъв начин или с връзки.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Е закво тогаз облизваш сферите на фюрера ви?

Видно стана, нито патриоти сте, ни експертен потенциал имате, роднина - шапкар се наредили в парламента, и тук таме зарзаватчийки и бавачки за цвят.

Каква е причината да се натискаш за дядовската партия на бедните неудачници?

Син ти кво каза, как му се харесва казарма без врати на нужниците, двоен данък и забрана на Западна Европа?

Найш колко е забавно, ИТ инженер като го турят в циганска рота. Обясни ги тия неща на сина си, тейко му какво иска да натресе на идните поколения.

Бас ловя, че син ти пряко зависи от западняците. Едва ли изнасят код за матушка Рус, губерния Мухосранск.

Тия неща обясни ли му ги? Или мерзко си траеш, като бито дупе. Щото знаеш, че ако научи после няма да те погледне!

Ми явно бедната ти кратунка не може да осмисли нещата. Във Възраждане не съм да изкарвам кинти, както смотания гущер е в герб. От началото ти обяснявам, ама не схващаш. Липсват ти гънки в мозъчето...

А сина си има собствен живот и да си прави квото си знае. Дал съм му квото се иска от мене и да се оправя в живота. След десетина годинки ще му дойде акъла ...Да прави квото си знае, живота си е негов.

току-що, Toto2 написа:

След десетина годинки ще му дойде акъла ...

Смятай ква работа си свършил като баща щом е на 30 и смяташ, че още акъл няма. Та държавата си тръгнал да оправяш. Цялата ви работа е една такава копейковска.

току-що, Toto2 написа:

Ми явно бедната ти кратунка не може да осмисли нещата. Във Възраждане не съм да изкарвам кинти, както смотания гущер е в герб. От началото ти обяснявам, ама не схващаш. Липсват ти гънки в мозъчето...

А сина си има собствен живот и да си прави квото си знае. Дал съм му квото се иска от мене и да се оправя в живота. След десетина годинки ще му дойде акъла ...Да прави квото си знае, живота си е негов.

Каза ли му, че Възраждане пробутахте менте дрегерите? Както си пътува към морето, без да е виновен да им вземат колата насред път, него в ареста за 24 часа, и поне 10 месеца без книжка.

Жената и децата насред път.

Кво имам да осмислям, каква е логиката да ни пробутате фалшиви дрегери, каквито самите полицаи не искат да ползват?

току-що, Гражданин написа:

Смятай ква работа си свършил като баща щом е на 30 и смяташ, че още акъл няма. Та държавата си тръгнал да оправяш. Цялата ви работа е една такава копейковска.

(14).jpg.bd3012004466885b6ffeece9066aa4b0.jpglarge_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpg

преди 1 минута, Гражданин написа:

При всички причината трябва да е финансова. Такива дето Тото 2 - 5 от 35 ги разправя, че много пари изкарвал и само го правил от милеене за рОдината не знам пред кой минава, много е слаб в театъра. Бай Ганьо ама без онази харизма ми озлобена дядка дето и собствения си син ще го прати на заточение в една ферма с малцинствата да остави сина си и жена си ама да възмъжава. За последното не е сигурно де, може и да реши да го откупи от Ивелин по някакъв начин или с връзки.

То си личи кой какъв е, от това как мисли, Крадеца мисли, че всички искат да крадат, лъжеца се усира, че всички го лъжат. Та гражданче, не знам кой играе театър, ма ....надявам се да разбираш кво ти казвам. Съмнявам се, все пак, доказваш се постоянно като пълен презерватив.

преди 2 минути, Toto2 написа:

То си личи кой какъв е, от това как мисли, Крадеца мисли, че всички искат да крадат, лъжеца се усира, че всички го лъжат. Та гражданче, не знам кой играе театър, ма ....надявам се да разбираш кво ти казвам. Съмнявам се, все пак, доказваш се постоянно като пълен презерватив.

Почна да ръсиш обидите, ама за дрегерите мълчиш.

Убеден съм, че се срамувате какви ги натворихте. Благодарение на вас Пеевски не слиза от първа страница.

Благодарение отсъствието на плюещите патриоти, от работното им място.

Благодарение на вас, гледаме Шиши по 10 пъти на ден.

После чудо невиждано, 1 декар кацна в патримониума на Патриот тип II. Тоя пред къщата му, на цена средна ИТ заплата в София.

Случайност?

току-що, IvanKirov написа:

каква е логиката да ни пробутате фалшиви дрегери, каквито самите полицаи не искат да ползват?

Логиката им е чисто финансова, хората като нямат избор и по няколко палки могат да извадят. Милиционерите естествено, че са за копейките в такъв случай. Едно е за без колан да им кихнат, съвсем друго е ако на някого му се наложи да си спасява работата и колата.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Каза ли му, че Възраждане пробутахте менте дрегерите? Както си пътува към морето, без да е виновен да им вземат колата насред път, него в ареста за 24 часа, и поне 10 месеца без книжка.

Жената и децата насред път.

Кво имам да осмислям, каква е логиката да ни пробутате фалшиви дрегери, каквито самите полицаи не искат да ползват?

(14).jpg.bd3012004466885b6ffeece9066aa4b0.jpglarge_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpg

Иванчо, като ползваш лекарства, на тях пише, че действат и се засичат като опиати. Та като ти се налага да пиеш хапове, не караш. Как да е, това не е грях на Възраждане, не сме го предлагали и одобрявали ние. Карай си трезвен и не употребявай хапчета и нямаш грижи. 

Иванчо, като ползваш лекарства, на тях пише, че действат и се засичат като опиати. Та като ти се налага да пиеш хапове, не караш. Как да е, това не е грях на Възраждане, не сме го предлагали и одобрявали ние. Карай си трезвен и не употребявай хапчета и нямаш грижи. 

Хихи, може ли да сте толкова нагли бе! Хапчета да не пием. Да дишаме може ли? Най-некадърния закон сътворихте.

https://factcheck.bg/vyarno-e-che-masovo-izpolzvani-lekarstva-davat-polozhitelen-rezultat-pri-testovete-za-narkotici-na-kat/

току-що, IvanKirov написа:

Хихи, може ли да сте толкова нагли бе! Хапчета да не пием. Да дишаме може ли? Най-некадърния закон сътворихте.

https://factcheck.bg/vyarno-e-che-masovo-izpolzvani-lekarstva-davat-polozhitelen-rezultat-pri-testovete-za-narkotici-na-kat/

Не сме сътворявали това. И си пий хапчета на воля, само не карай таралясника.Просто е и е либерално.

преди 7 минути, Toto2 написа:

Не сме сътворявали това. И си пий хапчета на воля, само не карай таралясника.Просто е и е либерално.

Егати нагляра си, честно! 

https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/389516--vazrazhdane-predlagat-spirane-ot-dvizhenie-na-avtomobila-za-period-ot-edna-do-

.thumb.jpg.168da0e2059f5a5103c4b4f881489dd0.jpglarge_0192.jpg.5114d8e8f9eb119d1a075d95291a93f1.jpglarge.(3).png.d604cf0c08365194142d65ee27e201b6.pnglarge.(1).png.acc97c0350c6abaa6dfdb327d3f02cf2.pnglarge.(26).jpg.a4275a332194170a91e646f34292540c.jpglarge.(25).jpg.b29a8e3d2a1e6d38f07637dcabec5188.jpglarge.(18).jpg.f7c0b580092e41b0cda57d089ba41c2b.jpglarge.ww(8).jpg.6a541821904a2ade02bb1b5ca35b6824.jpglarge.ww(27).jpg.439aaa2f3f5c977505893b8a66cad8f6.jpg

Е как да не сте, вие предложихте закона.

Ходи обясни на хронично болни, да не пият хапчета.

Как да не ви псува човек? Баси гьон суратите сте, направо не мога да повярвам какви тъпанарщини пишеш. Кой пие хапчета без причина?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.