Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 8 минути, Филипов написа:

Имаш си персоналма тема за твоите екскременти. Моля не цапай тази, вече е предизборна кампания.

large.(12).jpg.26e0ed27e1477c8bb8afa5912b635b26.jpglarge.(21).jpg.d69d6aec295c0eff6728f469302c3dc2.jpglarge.ww(27).jpg.439aaa2f3f5c977505893b8a66cad8f6.jpglarge.(15).jpg.484d4f7e11d7c1b71d159efe7d271860.jpg

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Айде признайте си кой ми докара бан за 2 седмици. Похвалете се, как сте допринесли в борбата срещу Възраждане, бъдете горди умнокрасиви и розови. Не че нещо, просто ми е любопитно. Иванка ли, гражданчето ли, кой? Иначе много се смях тея седмици на умностните им изблици, честно.

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 11 минути, Toto2 написа:

Айде признайте си кой ми докара бан за 2 седмици. Похвалете се, как сте допринесли в борбата срещу Възраждане, бъдете горди умнокрасиви и розови. Не че нещо, просто ми е любопитно. Иванка ли, гражданчето ли, кой? Иначе много се смях тея седмици на умностните им изблици, честно.

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Стартира програмата донус - бонус. Нищо чудно. Кой друг.

Тъпото пиле, обясни ква ти е закачката? Че Коце не уме да пее ли? Не уме да рапира ли? Ти можеш ли? Освен да писукаш грозно, други таланти имаш ли?

преди 1 минута, Toto2 написа:

Тъпото пиле, обясни ква ти е закачката? Че Коце не уме да пее ли? Не уме да рапира ли? Ти можеш ли? Освен да писукаш грозно, други таланти имаш ли?

358351265_801682661455978_2444449760348587664_n.jpg

Е Радев кво общо има с твоите вокални умения?

преди 15 часа, Toto2 написа:

Не съм аз, докладването е занятие недостойно.

Таман се чудих къде си.

Кандидатираха ли те за кмет на градчето със заспалата гара? Там правех връзка с бавния влак, за поделението. След обяд няма едно кафе отде да си вземеш. 

преди 8 минути, Филипов написа:

Не ви ли омръзна да наричате предател, всеки, който не е от нещастната ви секта?

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Не ви ли омръзна да наричате предател, всеки, който не е от нещастната ви секта?

Е, те го правят за некфи стотинки все пак. 

Че сте предатели, предатели сте. И биват изчегъртани от камъка като оня от преди век и половина. Подпиндосниките сте още по-зле. И десет години няма да ви чакаме - зловредни сте. Ако ви оставим ще завлечете България на дъното  както зеления се напъва за евроГейския съюз.

току-що, Филипов написа:

Че сте предатели, предатели сте.

Чакай бе, не съм имал общо с вас, че да ви предавам.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Пак се правиш на булка, която са я щипнали. На приятно разсеяна.

Държавна измяна булче, не знаеш ли какво значи?

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Пак се правиш на булка, която са я щипнали. На приятно разсеяна.

Държавна измяна булче, не знаеш ли какво значи?

Аз конкретно, що ми викате предател?

Клипа не съм гледал, верно са предатели тия на кормилото.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Благодарение на копейките:

https://novini.bg/bylgariya/kriminalno/804860

Искрено им пожелавам лично да сърбат, каквото ни надробиха!

И тестовете за корона, пак ли Възраждане са виновни?

За убитите кози в Странджа пак ли те?

strandja.jpg?resize=620,381&ssl=1

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Благодарение на копейките:

https://novini.bg/bylgariya/kriminalno/804860

Искрено им пожелавам лично да сърбат, каквото ни надробиха!

Важното е бабишкерът да преритва от радост, че в рОдината има най-репресивните закони и маймунски крясаци за предсрочно погасяване на милионерски кредити! Ако могат и смъртното наказание ще върнат, за да се радват планктоните.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

И тестовете за корона, пак ли Възраждане са виновни?

За убитите кози в Странджа пак ли те?

Много си жалък, като се оправдаваш. Не съм казал, че сега е перфектно. Стига си ми вадил картинки от първородния грях насам!

Казвам, че ей толкоз малоумни закони пробутаха, Копейкин и зарзаватчийките им. И туй което мислят занапред - завинаги ще загробят малкото оцеляло в клета майка.

Само те ще са добре, гласуваха си нови заплати и облаги. С друго не съм ги запомнил, освен с това и с менте дрегерите, дето ни набутаха.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.