Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 час, Филипов написа:

А за изчистване на пиндосите от България ще направя всичко възможно.

много си се радикализирал бре комуне :hit:

Такива като вас първи ще реват ако им се нарушат "демократичните права" на израз на слово и свобода на придвижване, недай боже, заобикаляне  на правосъдие или саморазправа срещу вас.

Ама иначе си пеете за сталинизма, комунизма, за тричленки и какви ли не простотии , само че да е срещу другите :)

смешници

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, Гражданин написа:

Какъв човек трябва да си, за да се кефиш на такава история?

Как какъв... с HOCD, естествено. Всички тук, в чиито глави няма друго, освен "задни приложения", са с HOCD.

преди 2 минути, lebel написа:

Как какъв... с HOCD, естествено. Всички тук, в чиито глави няма друго, освен "задни приложения", са с HOCD.

Какво е HOCD пък сега? Побърканите дядки не знаят колко уши имат по главата, ти с кубинките си тръгнал, и високо специализирани термини, че и съкратени от английски.

Още не могат да се научат как се пише сирини.

Цитат

Всеки жив човек има дати, които са кошмарът на неговия кратък, изпълнен с надежди живот. 5. май 1975 г. е черната дупка на моето семейство. Охранени митничари ме арестуваха на границата с Югославия. С мен бяха моята съпруга и малкото ми детенце, на три години.

Съмнение за бягство от родината. Донос с неясен източник. Да ти се не знае и родината, не пуска любимия си син. Връстник на „свободата”. При това, с напълно редовни документи. По етапен ред ме запратиха направо в килията на Държавна сигурност на улица „Развигор“, сега „Майор Векилски”. В коридорите имаше малки светофари с две светлини, червена и зелена. Чувах някъде в квартал Лозенец как децата репетират за наближаващия 24. май: „Върви, народе възродени, към светли бъднини върви...”. През това време ме стрижеха и пропадах все по-дълбоко в унижението и мрака на килиите за особено опасни политически престъпници. Тази песен и досега ме кара да потръпвам от потрес. Политбюро и вътрешният министър Димитър Стоянов, след доклад пред Тодор Живков, взели решение за изграждането на този комплекс. Не беше трудно да разбера, че в храната, полусварен грах, се поставяха субстанции за деблокиране на волята. Ще запомня тези килии с шумното пърдене, което ечеше по коридора като далечен тътен, създавайки пространствена акустика за приближаваща фронтова линия. Присъда и затвор.

В съседна килия имаше жена, която вечер шепнеше: „Сърбите връщат обратно...”. Някой се опитваше отдясно да чука по стената букви от азбуката. Нямах никакво желание да следя този буквопис. Почувствах неудържимо желание да говоря, да пея, да се срещна с някого, да споделя всичко. Това беше крайно подозрително и когато в килията на десетото денонощие влезе остриган човек с името Христо Гамжелиев, с версията, беглец от казармата. Всичко стана ясно. Провокатор, който след артилерийската подготовка с невролептиците, които съм погълнал, идваше да слуша и да донася. Представи се за железен борец срещу властта, показа ми 15-сантиметров ръждив пирон и доверително ми зашепна, че оттук трябва да бягаме. Единствената светлина, която струеше от малката оплюта крушка, никога не беше осветявала по-идиотска идея. Беше напълно прав, че килията не е място за живеене и всяка минута изтичаше като седмица. Започнахме да правим лицеви опори.

...

Гледам, днес отново се надига мътилка от малоумни любители на твърдата ръка. Говорят за режима на Живков, пишат статии. Правят социологически изследвания. Ръкомахат и фъфлят от екрана. Хубаво било. Харесват Путин, Че Гевара, президентът подкрепя Мадуро. Господи, няма ли тази тълпа от доносници да престане да се възпроизвежда. Децата на бившата номенклатура щастливи да ни разказват исполински лъжи за времето, в което живяхме. Не стига, че от народа направиха народец, сега нагло плетат пъклени планове с руски кадрови офицери и разузнавачи. А те, вижда се от една морска миля, имат задачата да отвинтят гайките на България от Европейския съюз и НАТО.

https://www.voice-bg.com/29-glasat-na-bulgaria/9773-opotress.html

току-що, lebel написа:

С цинтарките. По мое време бехме с цинтарки. 

И цинтарка не знам какво е.

Шиб аните военни ни бяха раздали кубинки, инак удобни, ама отдолу подметката зашита за горната част, и няма гумен капак.

С други думи, обувката пропуска през шевовете, и това е по дизайн. Пропуска както е чисто нова.  Добре, че не служих зимата, и нямаше дъждове като сегашните.

Не мога да си представя какво е денонощно да са ти мокри краката.  И кво нещо е 50 човека да ги събуят вечерта.

Ей за това им домиляло на бесните копейки, да набутат младите да живеят като добичета, както са живели те.

преди 17 минути, IvanKirov написа:

И цинтарка не знам какво е.

Шиб аните военни ни бяха раздали кубинки, инак удобни, ама отдолу подметката зашита за горната част, и няма гумен капак.

С други думи, обувката пропуска през шевовете, и това е по дизайн. Пропуска както е чисто нова.  Добре, че не служих зимата, и нямаше дъждове като сегашните.

...

Мас (свинска, гъша... последната нешо не я помня от онова време), лой... и те така.

преди 1 минута, lebel написа:

Мас (свинска, гъша... последната нешо не я помня от онова време), лой... и те така.

Mи не,

решението е дъртаците след 65 г. примерно, т.нар. млади пенсионери. Да им се забрани да гласуват.

Клета майка лека полека ще почне да се отърсва от бремето им. Не да ми гласуват за най-големите мошенгии, и все да ми приказват за компресора.

В Стария завет такива са ги лекували с геноцид, съвсем буквално. Явно преди 2000+ години са преценили, че от старчок да вземаш акъл е като да си направиш къщата от стари прогнили тухли.

За днес - толкова.

Утре - контролно. Навиване на партенки. Изпит - 16 километра марш на скок!

едит:

преди 16 минути, IvanKirov написа:

... Явно преди 2000+ години са преценили, че от старчок да вземаш акъл е като да си направиш къщата от стари прогнили тухли.

Имам некви смътни подозрения, че няма единно мнение по въпроса...

https://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=16&WorkID=3009&Level=1

преди 33 минути, IvanKirov написа:

Mи не,

решението е дъртаците след 65 г. примерно, т.нар. млади пенсионери. Да им се забрани да гласуват.

Клета майка лека полека ще почне да се отърсва от бремето им. Не да ми гласуват за най-големите мошенгии, и все да ми приказват за компресора.

В Стария завет такива са ги лекували с геноцид, съвсем буквално. Явно преди 2000+ години са преценили, че от старчок да вземаш акъл е като да си направиш къщата от стари прогнили тухли.

Тебе как да те лекуваме, след като си враг на народа? И само ставаш за някакви проверки на крадени кодове, които даже и не си ги пишеш ти, кодове които един робот ще се справи по-добре? Ти си заменим.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Тебе как да те лекуваме, след като си враг на народа?

На кой народ съм враг бе, невъзвръщенецо?

Бай ти Тодор директно щеше да те засили, в затвор най-малко. 2 поста нагоре ти давам пример, по анонимен донос го набеждават още на излизане от България, и го тикат у зандана. И това 1975 година, когато го имате за развит соц с човешко лице. Само по подозрения за невъзвръщенство, и те класират при враговете.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

И само ставаш за някакви проверки на крадени кодове, които даже и не си ги пишеш ти, кодове които един робот ще се справи по-добре? Ти си заменим.

Какви кодове, изобщо имаш ли идея за какво говориш?

Всеки е заменим. Гробищата са пълни с незаменими хора, е казал Наполеон.

На твойто място чакат още 199 пакита.

Аз имам реален опит дори с хардуер, и администриране. Толкоз ще си намеря някаква работа, и пак няма да се навра у нужниците, като тебе.

преди 5 часа, miro20 написа:

F6jTdZyXkAAeuPU?format=jpg&name=small

Срам !

Ех, колко пъти им казаха из фб групите да спрат да носят знамето на родината си и пак има някой неразбрал :) 

просто коко1

преди 1 час, инж. Велев написа:

просто коко1

куку1 е напълно прав. Това е! Ние сме еволюирали амеби. Амеби, ама еволюирали, а него еволюцията го е подминала.  :)

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Ех, колко пъти им казаха из фб групите да спрат да носят знамето на родината си и пак има някой неразбрал :) 

много просто . Това е тайна.. но :

Това са и копейкаджиите :) 

бииийп

на 22.09.2023 г. в 10:52, lebel написа:

Ти заеби това ами просто гледам, че момчето пуска клипове с този акаунт, изживява се като публична личност и се кефи на история как някакви от малцинствата гръмнали някакъв с помпа в задника и го оставили инвалид за цял живот. Тотално объркан ми се струва. Явно копейките са психична диагноза и поради това са като черна дупка в момента, която ги събира от цялата страна все такива озверели и неадкватни.

преди 20 часа, Гражданин написа:

Явно копейките са психична диагноза и поради това са като черна дупка в момента, която ги събира от цялата страна все такива озверели и неадкватни.

На практика само мизерии ни мислят, последно ни насадиха на фалшивите дрегери.

И аз недоумявам отде натрупват тая злоба към нас.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.