Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Къде казва, че Костадинов, ще връща казармата? Няма такова нещо.

Сол таша кът му Ивелин, 100 пъти съм ви пускал видеото баси! Малоумен ли си???

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Къде казва, че Костадинов, ще връща казармата? Няма такова нещо.

Сигурно само на @IvanKirov е обещал да я върне зареди носталгичните му трепети които има всеки ден  :D

току-що, AAUUXX написа:

Сигурно само на @IvanKirov е обещал да я върне зареди носталгичните му трепети които има всеки ден  :D

Забавното е, че тоя малоумник от горното видео, депутатинът при фюрер ви. Иска да връща ретроспективно, още на границата ще привикат Аспект, да се откупува от военните, ако не му се лежи в затвора.

На дърти години да бичи сапунки, и да бръсне портретът на Ботев. Бих се писал платен войник, само да го гледам тоя цирк неземен. Велико шоу ще е, изконната ви глупост ще се стовари на вашите глави.

Тия служилите ще пуфтят с шкембетата по баирите, щото повечето край Копейкин са шапкари, и няма да пропуснат шанса да ви очернят живота на всички.

На гледай, гласувате за малоумници и зарзаватчийки, без да сте им чели програмата.

Казарма и запас, стягайте шкембетата!

Цитат

Възраждане ще преструктурира армията по формулата „Въоръжен народ, желаещ да се защитава”. Армията ще има три основни елемента – изцяло кадрова редовна армия, наборни сили, както и резерв, заедно с прилежащите към него граждански асоциации.

https://vazrazhdane.bg/българската-армия/

И само кашици ще ви вземат, забравете за шофьори и ЯХБЗ...

преди 1 час, IvanKirov написа:

Сол таша кът му Ивелин, 100 пъти съм ви пускал видеото баси! Малоумен ли си???

Къде видя да връща казармата? Изгледах видеото. Има 3 модела. Доброволен, професионален и помагане на хората. 

току-що, АСПЕКТ написа:

Къде видя да връща казармата? Изгледах видеото. Има 3 модела. Доброволен, професионален и помагане на хората. 

Не видя ли, че иска да му се откупуваш, ако не ти се служи?

Рекет един вид.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Не видя ли, че иска да му се откупуваш, ако не ти се служи?

Рекет един вид.

Швейцария отхвърли идеята за премахване на задължителната казарма. Само да кажа.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Швейцария отхвърли идеята за премахване на задължителната казарма. Само да кажа.

Само да кажа, че не си служил.

Дядовците на такива ви викат гееве.

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Само да кажа, че не си служил.

Ти кога служи?
Бил си две седмици, голяма служба няма що.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Ти кога служи?

И без баня. УжЪс!

преди 2 минути, Bubbles написа:

Ти кога служи?

4,5 месеца.

Ти кога служи?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

4,5 месеца.

Ти кога служи?

Знам знам, 2 седмици и бум клетва, после се вясваш само да отбиеш ноемра, такива колко познавам като теб и интересно че всичките като плачат а и те не знаят за какво.
Остави ме мен, аз не тръбя че съм служил.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

4,5 месеца.

Ти кога служи?

3ма висшисти и другото било роми, както ти каза. Въпросът ми е какво правят ромите там при теб. При висшиста? И всичко това без баня. И ромите ли са били висшисти. Това говорим след соца. Може би 1997 година. Защото мисля, че си 80-те набор.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Знам знам, 2 седмици и бум клетва, после се вясваш само да отбиеш ноемра

Хем лъжци, хем мъже станали.

Туй ли научи от бесните фуражки?

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Въпросът ми е какво правят ромите там при теб. При висшиста? И всичко това без баня. И ромите ли са били висшисти.

Ходи служи, после ми се обяснявай!

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Хем лъжци, хем мъже станали.

Туй ли научи от бесните фуражки?

Ходи служи, после ми се обяснявай!

Ти се обясняваш. Роми имало, когато си служил, наравно с теб. Нали висшистите са били по-малко там и намалена казарма. Какво си правил с ромите? И то без баня? И къде го намери тоя комп? И какво си правил на този комп?

Пълни простотии.

току-що, АСПЕКТ написа:

Ти се обясняваш. Роми имало, когато си служил. Нали висшистите са били по-малко там. Какво си правил с ромите?

Пак ми се псува, скрий се, да не квичиш после!

Нама как да разбереш колко тъпа сган са военните.

И що ме набутаха при ман галите. Около 30 % бяха, останалите бяхме българи.

Копейкин се опитал да яхне протеста тези дни, но зърнопроизводителите го изгонили като мръсно коте от площада. Тоя накрая ще свърши в психиатрия 

Цитат

На поп/агент, зелен/чорап и на къс/м@нг@л -вяра да нямаш

Стената на Срама- Путлеристи и национални предатели
Публична група
 ·
5,4 хил. членове

Цитат

Jordan Chilikov
3 дни  · 
Ангел Андонов 
Съседка рускиня се върна преди два дена от Русия. Ходи да си подновява паспорта. Та какво разказва тя:
 - В Русия 70% от населението нямат интернет и единствената информация е телевизията и пропагандата, която се лее от там.
- тези които имат Интернет то той е цензуриран.
- хората въобще не знаят какво се случва с войната и Украйна.
- в Русия думата война и Украйна са забранени, защото след споменаването им ви очаква арест, съд, затвор.
- ако тя като рускиня пише в WhatsApp или Facebook нещо срещу войната ще привикат баща, майка сестра в милицията на разпит и евентуално повдигане на обвинение.
- страхът е повсеместен и никой не смее да гъкне от страх. Терорът на властите е тотален
- преди е можело да се протестира по улиците. Сега това е немислимо.
- стоките са с високи цени и все още ги има в магазините без това изобилие, което е било
- санкциите са за олигарсите. Обикновените хора са си санкционирани с раждането си
- корупцията е по всички етажи на обществото в невиждани размери
- ако някой милиционер хареса твоят бизнес ще го вземе колкото и да се противопоставяш
- така проядената федерацията няма да издържи още дълго.

Цитат

Руснаци са горди собственици на 900 хил. дка българска земя

https://snaiper-bg.net/2013/10/rusnatsi-sa-gordi-sobstvenitsi-na-900-hil-dka-ba-lgarska-zemya

Цитат

Даниела Горчева
16 април 2022 г.  · 
Това е потресаващо просто. В Мурманск къщите, построени през 50те години нямат канализация. За вода ходят навън, чакат на дълги опашки. 
Тоалетни? Няма. Има ями. 
Ще допълня, защото някои коментират без да са видели тв предаването по руската телевизия! Първо гледайте, сетне коментирайте, моля.
В България няма многоетажни кооперации като в Мурманск, където тоалетните чинии водят директно към ями и се продънват заедно със стопаните си. А от горните етажи им с.рат над главите и не си правят труда да извикат помощ, докато комшията им се дави. Такива тоалетни е имало само в къщите в България през 14 век - справка Арбанаси или да речем Хрельовата кула в Рилския манастир - с цел да не излизат по вънка през нощта, особено, когато е студено. Но не се срутват. 
И ето, в една такава яма, години наред непочиствана от фекалиите, пропаднал млад човек. Съседите не са си направили труда да го извадят, нито да повикат помощ. Помощ дошла едва в петък, когато негов приятел го потърсил и разбрал за инцидента. Не е известно колко време се е давил вътре и е крещял за помощ.  Е, в крайна сметка човекът се удавил в тази яма с л..на. Това е Русия. Но тръгнали да освобождават другите народи...

Ох, дърт съм вече и съм служил. Питаха ме днес ли, вчера ли, дали бих отишъл пак в казармата. И да искам, и да не искам, като ни докарат фронта братушките от кравария на наша територия...

Хайде стига с тази казарма, иванка все за нея мечтае. Явно му липсва мундщукът на  компресора за задно приложения. А за изчистване на пиндосите от България ще направя всичко възможно.

преди 18 минути, Филипов написа:

Хайде стига с тази казарма, иванка все за нея мечтае. Явно му липсва мундщукът на  компресора за задно приложения. А за изчистване на пиндосите от България ще направя всичко възможно.

Какъв човек трябва да си, за да се кефиш на такава история?

преди 9 часа, Sliderum2 написа:

Ох, дърт съм вече и съм служил. Питаха ме днес ли, вчера ли, дали бих отишъл пак в казармата. И да искам, и да не искам, като ни докарат фронта братушките от кравария на наша територия...

Нищо няма да ни докарат, бъди рахат.

Україна переможе !!!

Запишете си го на петолъчките

преди 1 час, Филипов написа:

А за изчистване на пиндосите от България ще направя всичко възможно.

Що си направихте платена пропагандата, копейки бесни?

Украинци щели да бият, американци да гонят. Откачени старци, зъбят се и лаят като пинчери.

Вече не си видят оная работа от шкембетата!

Дружбата-дружба, патриотизмът ви с пари!

Пиндосите ти се хилят и с гъ за си, както посолството изгаври фюрер ти. Викат спираме ти фейсбука и приключваш!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.