Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Имах предвид следващите парламентарни избори ,но се надявам да спечелят в повече общини а местните сега.

Тези избори. Кмет на София.

"Възраждане" представи кандидата си за кмет на София - bTV Новините (btvnovinite.bg)

"Възраждане" представи кандидата си за кмет на София. Това е Деян Николов, който е секретар на „Възраждане“ - София, обяви председателят на партията Костадин Костадинов на пресконференция.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Вижте се вас. Нужникари плюят по ЕС от Берлин, не щат казарма, викат ми мене предател за което.

Този даже е някакъв фейк нужникар, защото се оказа, че лъже. Оня ден разправяше, че му плащали само по 20 евро на ден и всъщност близките му го гледали. Или е някакъв тежък социален случай, или е много фейк. Ама все прави пози пред копейките в темите, явно е стотинкаджия тук.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Този даже е някакъв фейк нужникар, защото се оказа, че лъже. Оня ден разправяше, че му плащали само по 20 евро на ден и всъщност близките му го гледали. Или е някакъв тежък социален случай, или е много фейк. Ама все прави пози пред копейките в темите, явно е стотинкаджия тук.

Отново ли фантазии?

Много си взел райски газ. Намали дозата.

57846063_1004.webp

току-що, АСПЕКТ написа:

Отново ли фантазии? Много си взел  райски газ.

А защо лъжеш, че живееш с по 20 евро заплата на ден в Германия?

току-що, Гражданин написа:

А защо лъжеш, че живееш с по 20 евро заплата на ден в Германия?

Къде съм го писал това, че взимам по 20 евро заплата и че семейството ме издържа? 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:
Цитат

„Целта, която си поставяме, е спечелване на изборите. Участие на балотаж и първо място на балотажа. Група от поне 15 общински съветници и пълна промяна в концепцията за управление на София. Не е нужно кой знае колко много за управлението на един град. Достатъчно е да имаш визия, фантазия и доброто желание за това как трябва да изглежда градът. Също така да работиш в полза на града, а не в полза на политически и икономически лобита“, каза от своя страна Костадин Костадинов.

току-що, АСПЕКТ написа:

Къде съм го писал това, че взим по 20 евро заплата и че семейството ме издържа? 

Написа го съвсем скоро. Доказах те като лъжец няколко пъти. Време е да си закриеш профила, защото си компроментиран стотинкаджия.    

на 27.09.2023 г. в 23:07, АСПЕКТ написа:

И всичкото това ти дават време 2 часа. Ти, ако искаш стой 5 часа, но няма да ти дадат пари за 5 часа. Това е. Повече пари нямат от фирмата. 2 часа това са към 20 и нещо евро.

на 28.09.2023 г. в 19:43, АСПЕКТ написа:

Моето семейство е тук и си помагаме взаимно. И те работят, как иначе да свързвам 2 края. Сам човек не може.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Написа го съвсем скоро. Доказах те като лъжец няколко пъти. Време е да си закриеш профила, защото си компроментиран стотинкаджия.    

И къде е думата, моето семейство ме издържа в този цитат? Повечето в чужбина идват по 2ма да си помагат. Сам е много трудно да си в чужбина, а и в България. На родното си място. Това исках да кажа. Естествено е, да не съм сам и да си помагаме.  С моите съученици също си помагаме, роднини, приятели, познати. Какво лошо има да помагаш?

Къде съм го писал това, че взимам по 20 евро заплата и че семейството ме издържа? 

Поне си записвай, каза 20 и нещо евро за 2 часа работа, и че семейството ти помагат в Берлин.

Според мен си жалък застарял копейкаджийски трол в някое село, ама няма как да го докажа.

Словения не ме интересува, може да не са далавераджии като фюрер ви. 4500 лева за декар и нещо, на първа линия на Варненски залив. Вижда се морето.

Искам и аз, ще платя двойно! Ама нямам златно пръстче, да вкарам Пеевски у властта.

току-що, АСПЕКТ написа:

И къде е думата, моето семейство ме издържа в този цитат? Повечето в чужбина идват по 2ма да си помагат.

на 28.09.2023 г. в 19:43, АСПЕКТ написа:

Моето семейство е тук и си помагаме взаимно. И те работят, как иначе да свързвам 2 края. Сам човек не може.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Горе ти обясних смисъла, аз приключвам повече да се обяснявам. Темата не е за мен. Ако искаш го копирай и 200 пъти.

току-що, АСПЕКТ написа:

аз приключвам повече да се обяснявам.

Дано поне Копейкин да ти плаща доволно, и 2 часа на ден не чистиш, хубавото е поне че си призна, че си нагъл.

Кога ще се пишеш войник? Нали искате да го набутвате на всички!

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Поне си записвай, каза 20 и нещо евро за 2 часа работа, и че семейството ти помагат в Берлин.

Според мен си жалък застарял копейкаджийски трол в някое село, ама няма как да го докажа.

Словения не ме интересува, може да не са далавераджии като фюрер ви. 4500 лева за декар и нещо, на първа линия на Варненски залив. Вижда се морето.

Искам и аз, ще платя двойно! Ама нямам златно пръстче, да вкарам Пеевски у властта.

Дай да се обзаложим, ако аз НЕ съм от село, а от Берлин, както е и истината,  че аз живея и в момента съм в Берлин, ти ще спреш твоите клозетни постове 2 седмици, а ако аз съм от село както твърдиш ти, аз няма да пиша 2 седмици. Сделка или не?

„Възраждане” иска предоговаряне на Плана за възстановяване и устойчивост

Цитат

Според заместник-председателя на партията Цончо Ганев страната ни трябва да настоява пред Брюксел за предоговаряне на частта, свързана с енергетиката.

Ганев дори каза, че България трябва да прецени дали изобщо планът е изпълним. 

https://novini.bg/bylgariya/politika/804356

току-що, АСПЕКТ написа:

Горе ти обясних смисъла, аз приключвам повече да се обяснявам. Темата не е за мен.

Какъв смисъл ми обясни освен, че нищо не обясни? Разконспирарах те, че си стотинкаджия и има още хора, които да потвърдят какво виждат и как не си следиш постовете и нелепиците, които не се връзват. Нужникар си бил и живееш в Гермяния заради парите ама всъщност пари нямало повече от минималната работна в заплата в България и като те питах как така понеже не ми се връзват нещата, принуден да се оправдаеш измисли, че си би бил със семейството си там и ти помагали. 

Последно кво правиш за 800 лв в Германия, учиш ли поне? Кво правиш, че за 800 лв си се отказал от родината въпреки че уж милееш за нея и стискаш палци за успех на копейките да я превърнат в резерват? 

Какъв смисъл ми обясни освен, че нищо не обясни? Разконспирарах те, че си стотинкаджия и има още хора, които да потвърдят какво виждат и как не си следиш постовете и нелепиците, които не се връзват. Нужникар си бил и живееш в Гермяния заради парите ама всъщност пари нямало повече от минималната работна в заплата в България и като те питах как така понеже не ми се връзват нещата, принуден да се оправдаеш измисли, че си би бил със семейството си там и ти помагали. 

Последно кво правиш за 800 лв в Германия, учиш ли поне? Кво правиш, че за 800 лв си се отказал от родината въпреки че уж милееш за нея и стискаш палци за успех на копейките да я превърнат в резерват? 

Къде пише, че работя за 800 лв? Работа има за 2 часа на ден, има и за 4 часа на ден, има и за 12 часа,  има и за 8, има и за 6 часа, има и нелегална работа, има всякаква работа тука. Както ти е удобно, как ти харесва и както ти пасне. Работата за 2 часа с минимална тарифа не е 20 евро, а над 20 евро на ден.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Дай да се обзаложим, ако аз НЕ съм от село, а от Берлин, както е и истината,  че аз живея и в момента съм в Берлин, ти ще спреш твоите клозетни постове 2 седмици, а ако аз съм от село както твърдиш ти, аз няма да пиша 2 седмици. Сделка или не?

Като когато прати снимката на луната как се виждала оня ден от Берлин, за да докажеш че си в Берлин и ти казах, че е невъзможно ти да си я снимал, а после ти бързо каза, че всъщност не била твоя.

току-що, АСПЕКТ написа:

Къде пише, че работя за 800 лв?

Ми 20 евро са 40 лв, толкова на ден по 5 пъти в седмицата по 4 пъти за 4-те седмици в месеца са 400 евро или 800 лв.

Защо им отговаряш на провокациите ? Не си длъжен да доказваш на никого нищо.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Къде пише, че работя за 800 лв? Работа има за 2 часа на ден, има и за 4 часа, има и за 12 часа, има и нелегална работа, има всичко тука. Както ти е удобно, как ти харесва и както ти пасне.

И ква е тая другата нелегалната работа дето я работиш? Писането за стотинки ли?

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Привличат себеподобни и вярват. Добре, аз спирам. От уважение към темата и към теб. Да си пишат по тази тема относно мен. Фантазии.

току-що, AAUUXX написа:

"ПРОВОКАЦИИТЕ" :giggle1:

Никой не ви провокира за тази шутовщина за стотинки дето я правите и си личи от 100 км. Сами си го правите. Ама като сте на работа ще търпите смешки.

"ПРОВОКАЦИИТЕ" :giggle1:

Никой не ви провокира за тази шутовщина за стотинки дето я правите и си личи от 100 км. Сами си го правите. Ама като сте на работа ще търпите смешки.

Аз даже не съм от Възраждане, не съм гласувал за Възраждане.  Много сте смешни. Вий като го правите и мислите, че и другите са като вас.  Аз съм гласувал за ИТН и съм все още техен привърженик на ИТН.

току-що, АСПЕКТ написа:

Аз даже не съм от Възраждане, не съм гласувал за Възраждане. Аз съм гласувал за ИТН и съм все още техен привърженик.

Това за ИТН го казваш отдавна и ти е само за прикритие. :giggle1: И кво стана, нали каза че се спираш? Или "на всеки пост по стотинка си е по на всеки пост по стотинка все пак"? 

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Нямам идея как ще ти повярвам за Берлин, при все, че си патологичен лъжец.

Пък и не искам да спираш да пишеш. Без тебе темата ще е като оная в Предприемач, дето ме цитира оня ден. Без полезните идиоти (по Ленин, да не ме докладваш пак) - светът няма да е същия.

Благодарение на сенилни старчоци тая тема е жива. Искали казарма ама не за тях, искали компресор ама в чуждия ГЗ, от данъчната реформа искал само да спечели. Щото е мизерник на минимални подаяния.

Без такива като тебе тая тема не би била най-голямата в Нета. Копейките се пукат през гърба от яд, че ВЕЧЕ не могат да модерират. Щото Филипов триеше всичко дето не им е по гайдата.

преди 23 минути, Гражданин написа:

Тоя горния пост с цитатите си го архивирам за вечни времена. Отива в златната колекция.

Да, темата стана доста забавна. Докато ние от Възраждане си гледаме изборната работа, иванка и гражданчето се опитват да изядат симпатизант на славчо куция. Голям смях...А самия славчо е върл хулник на Възраждане....

А аз за кмет не съм се кандидатирал. Икономически няма смисъл, изкарвам десетократно повече от кметска заплата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.