Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Като гледам кви циркаджии сте, сигур и ти нямаш катраняк.

Мислиш много грешно. Не се учудвам, все пак си иванка.

Сори, тъпият сайт нещо се сдуха.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, Гражданин написа:

И какъв толкова ти е опита, че да обърнеш палачинката? Нямаше келепир да си "либераст" ли, както се изрази?

Обещали са му нещо.

Общински имот да речем. Щом неще да си остави сервиза.

преди 3 минути, Гражданин написа:

И какъв толкова ти е опита, че да обърнеш палачинката? Нямаше келепир да си "либераст" ли, както се изрази?

Такъв въпрос можеш да праснеш на гущерчето таксиджия. Явно живо те интересува келепиржилъка, а гражданче?

И иванке. Също.

преди 13 минути, Toto2 написа:

И иванке. Също.

Оправданието не е отговор.

Кво ти обещаха дъртите далавераджии?

837493145_8(3).jpg.805aab6c133f4a77693c6c0d2ac89a58.jpglarge.666(15).jpg.722b57b82a54a44336022d665a592a67.jpglarge.666(4).jpg.4c2b9bce8c833121e3e38bd6df0ff174.jpglarge.666(1).jpg.bee546e4acec629b20fdc20d0eda4761.jpglarge.(1).jpg.a381ff6098185d7df190e192591e877c.jpg

Интересно, също като Цончо, Копейкин купува имотите на името на децата си.

Деян Николов има 10 имота от майка си.

Вместо да мрънкаш да беше станал данъчен служител или в сметната палата.  И да ги хванеш и опандизиш ако са нарушили закона. Ама си тъп и некомпетентен.да свършиш каквото и да е. Затова само цапаш форума с картинки,, с което и децата в предучилищна възраст биха се справили и то определено по-добре. Нито казармата ти е казарма, нито плащането на данъци. Да те подсетя че ти направиха тема специално за твоите екскременти. Не аз, други потребители, на които също си омръзнал. Възполвай се от нея поне мрсец за предизборната кампания.

преди 3 минути, Филипов написа:

Вместо да мрънкаш да беше станал данъчен служител или в сметната палата.  И да ги хванеш и опандизиш ако са нарушили закона. Ама си тъп и некомпетентен.да свършиш каквото и да е. Затова само цапаш форума с картинки,, с което и децата в предучилищна възраст биха се справили и то определено по-добре. Нито казармата ти е казарма, нито плащането на данъци. Да те подсетя че ти направиха тема специално за твоите екскременти. Не аз, други потребители, на които също си омръзнал. Възполвай се от нея поне мрсец за предизборната кампания.

Липсва ли ти, че вече не можеш да ме триеш? И ти ми беше отворил тема помойка.

Нарисувай по-хубави картинки, като не харесваш тия.

преди 51 минути, IvanKirov написа:

Интересно, също като Цончо, Копейкин купува имотите на името на децата си.

Деян Николов има 10 имота от майка си.

Е и? Нека си има. Какво от това? На палатка и да чисти кенефи ли? И там ще намериш какво да подиграваш. Примерно както пишеш за мен. Ни така, ни така. Като оня виц защо си без шапка, защо си с шапка.

https://m.vicove.biz/вълкът+и+лисицата+решили+да+се+гаврят+с

Копейкин ( рублйовия) и възраждане са обладани от онези глобални сили и техните наместници в региона, вкл. и в Русия, тези мъгляви сили които играят на Война в Украйна, играят и на <чичо доктор> играят и на <зелено училище, зелените сделкаджии>. 

Във всяка държава злите сили създават и или обладават местни Кукувици , да отровят възможност за промени, те заемат нишата и става почти невъзможно за групиране на истински Противници , обединени в значим политически и с обществ. влияние субект. Можем да кажем, възраждане , заедно с другите уж <патриоти> и паркетни националисти са проект на <глобалистките сили>.......... върхушката около путин също е участник в този глобализъм, те са съучастници и си чакат своето.

току-що, АСПЕКТ написа:

Е и? Нека си има. Какво от това? На палатка и да чисти кенефи ли? И там ще намериш какво да подиграваш .

large.666(13).jpg.8932ed10dc72c34464c9331ac4ea3112.jpglarge.vvvv(1).jpg.ca7c1745f9b28aa01f5b565707bf89a2.jpglarge.nnnn(2).jpg.61cebf2af2705f520d5ea02e3d7da08b.jpglarge.nnnn(3).jpg.d570c87b7f969f965bb220ccbd9b6337.jpglarge.(3).jpg.57c747990cb61cecf8a59a612c48b4bc.jpglarge.(21).jpg.e4bcd06491e50878e264c17e55d08ba0.jpg

.thumb.jpg.36a2cd901fbe4f783572cc280747bd17.jpg1878080795_.jpg.627ed82130c5f5b271984e3e74b9a260.jpg

преди 9 минути, Toto2 написа:

Кузман Илиев: Дано не се стига до режим на тока като през 90-те

Националната сигурност на страната заплашвате вие. Нещо да кажеш за фюрера ти и нещата от клипа, който споделих по-горе?

преди 8 часа, Гражданин написа:

Националната сигурност на страната заплашвате вие. Нещо да кажеш за фюрера ти и нещата от клипа, който споделих по-горе?

Кво да ти коментирам лъжите и клеветите?

преди 11 часа, Гражданин написа:

Пак от тоя канал,

2 декара застроена площ, апартаментите башка...

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Хи-хи-хи, гейпросащесср трололинките как си подават топката.

Сефте гледам клипа от горното мнение, понеже Симон ми е противен.

Гледай нататък, от средата. Сглобили са други репортажи.

Патриоти тип II.

Сори ама тоя мем ми е любим, затуй ще го пусна пак.

Отива ви за герба, лъвове тука няма, ама паразит патриоти бол.

Принудителен патриотизъм за нас, далаверите за вас.

Акъла ви стига само до казармените мизерии, и ограбването от когото сварите. Който е учил каквото трябва, не е квичал от новото. Как всички сме ви длъжни. Гледам и по ФБ, няма няма па изригнете, как трябвало да заробите младите при бай ти Ристо шапкаря, много се разхайтили.

Дори, мерзавците са имали баня и що годе читава храна. По службата по ваше време. Ние и туй нямахме. Като добичета ни държахте, кво мислиш заслужава поколението ви? Не е ли справедлива мизерията, дето я квичите у всяко мнение. Нямали пари за банички, искали си бай Тодор. Имало боза по 8 стинки, и тъп съветски филм всеки петък!

large.(4).jpg.39d5747ab236ac2f974b84d806a90be8.jpg

Някой от червените дядки, може ли да ми обясни що е то под 40% от мъжете? Отделно, че с пръв поглед се види, мъчите се да ни набутвате рядом до петна от картата на света, понастоящем диктаторски режими. Там Африка, монархия  Путин, Северна Корея, южна Америка.

Дори САЩ нямат принудителна конскрипция. Южна Африка баси, са по-напред от вас. Само 2 държави все още държат младите с временно робство. Демократична Африка, гейпросащ представяш ли си? По-назад сте и от тях!

Без въоръжени сили
  Без военна повинност
  Смятат да премахнат военната повинност
  Военна повинност, но за по-малко от 40% от мъжете във възрастовата група (или 20% от възрастовата група въобще).
  Военна повинност
  Няма данни

600px-Conscription_map_of_the_world.svg.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Военна_повинност

преди 5 минути, IvanKirov написа:

що е то под 40% от мъжете? 

Така като гледам голяма порция от оцветеното са най-корумпираните държави. На документи поне половината им мъже сигурно ги изкарват сакати, за да избягат от тази глупост. А Швеция и Норвегия например дето случайно попадат в този цвят хората имат право да се откажат службата си ако изтъкнат религиозни или политически причини и вместо това карат някаква "алтернативна цивилна служба" каквото и да значи това в съответната държава  https://en.wikipedia.org/wiki/Alternative_civilian_service 

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Дори САЩ нямат принудителна конскрипция.

Ще кажат ама джендъри-мендъри.

преди 1 минута, Гражданин написа:

А Швеция и Норвегия например дето случайно попадат в този цвят хората имат право да се откажат службата си ако изтъкнат религиозни или политически причини

Плащат им нещо като 2500 евро ли беше, конкретни суми даде в тоя клип долу. И имат лотария за освобождаване от служба. И едва ли ги държат клошари.

На мене МИ струваше колкото малка сватба, набеденият ми дълг, към тях, дето ми се представят за родина. И това в най-голямата немотия, и старта в живота. С шапкари клептомани се разправях.

Влака бе, и туй им досвидя, да ми дадат билет до шиб аните им поделения.

Дълг и чест ми било да плащам на БДЖ, дори 50% намаление нямах, като не учащ. Боклуци!

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Плащат им нещо като 2500 евро ли беше, конкретни суми даде в тоя клип долу. И имат лотария за освобождаване от служба. И едва ли ги държат клошари.

На мене МИ струваше колкото малка сватба, набеденият ми дълг, към тях, дето ми се представят за родина. И това в най-голямата немотия, и старта в живота. С шапкари клептомани се разправях.

Влака бе, и туй им досвидя, да ми дадат билет до шиб аните им поделения.

Дълг и чест ми било да плащам на БДЖ, дори 50% намаление нямах, като не учащ. Боклуци!

Пак ли за казармата? Дай нещо за Възраждане. Разбрахме, че си имал инцидент в казармата.  Ти си взел сапуна, навел си се да го вземеш от земята. Разбрахме. Няма нужда да повтаряш.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Пак ли за казармата? Дай нещо за Възраждане. Разбрахме, че си имал инцидент в казармата.  Ти си взел сапуна, навел си се да го вземеш от земята. Разбрахме.

Ти си от джендърите, та не се обаждай. По дядовската логика.

Имай предвид, че си говориш с мъж, пак по тяхната логика.

Може и с копейските бабки да намериш приказка. Като говориш с мен ще заставаш МИРНО!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.