Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 6 часа, IvanKirov написа:

large.555(2).jpg.608825d881876abe43badee17685e2d2.jpg

Я, от къде имаш снимка на Тото?!:giggle1:

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 5 минути, Гражданин написа:

Я, от къде имаш снимка на Тото?!:giggle1:

Е, това наистина е тъпо. Няма да питам на колко годинки си, момченце.

преди 12 часа, Toto2 написа:

Къде точно и кога са го направили това нещо? Покажи качествено доказателство, а не внушения и съчинения по картинки. Всичките ти обвинения са плод на болно въображение и либерастка пропаганда. А факта, че наричаш боклуци хора, които не познаваш .....Това не беше ли език на омразата и не беше ли забранено в тоя форум? Карабойчев кво блее?

Копейките да не сте някакъв отделен етнос, че да попадате под закрилата на това правило/закон, като ви кажат че сте боклуци? :giggle1:

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Копейките да не сте някакъв отделен етнос, че да попадате под закрилата на това правило/закон, като ви кажат че сте боклуци? :giggle1:

Те винаги са се представяли сами срещу всички, викат който не бил с тях бил против тях и т.н.

преди 16 минути, Toto2 написа:

Е, това наистина е тъпо. Няма да питам на колко годинки си, момченце.

Не знам кое е тъпо, аз те че цитирам, или ти как изглеждаш? :giggle1:

преди 26 минути, Sliderum2 написа:

Ти пък откъде знаеш колко струват имотите на цъфтаноф? 500000 евро изглеждат голяма сума, обаче приведени във вид на апартаменти в София може да са примерно един луксозен мезонет с 200-250м² РЗП в затворен комплекс.

Парите са от майка му, изръшкала половината партии от статуквото. Като на Цончо същата работа. Тъща му от ТИМ, няква шефка на Златните. 

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Еми няма значение кой на кого казва боклук, това си е вербална агресия. Дали ще ти кажа боклук или пе,,,, . или гей или каквото и да е, нали се сещаш? Само че явно боклук не влиза във филтъра на карабойчевия, ама съединител или мургавел влиза. И в същност полза от тоя филтър или неква цензура за добри обноски губи всякакъв смисъл. Щото отрепките като вас всячески искат да обидят и унизят отрепките като нас. И обратното. Въобще, тука няма един бял и пухкав, всички сме отрепки, опитващи се да обясним на другите как те са още по-големи отрепки или боклуци или съединители. Абе веселба е.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Те винаги са се представяли сами срещу всички, викат който не бил с тях бил против тях и т.н.

Не знам кое е тъпо, аз те че цитирам, или ти как изглеждаш? :giggle1:

Е не е ли детинско да си ме представяш като некакъв човечец в някакъв мол? Аз моите неща си ги поръчвам на едро, нямам време за губене по разтакаване по супермаркети. И ходя с анцузи или дънки. Ма как да е, за пореден път не си познал

преди 12 минути, Toto2 написа:

Е не е ли детинско да си ме представяш като некакъв човечец в някакъв мол? Аз моите неща си ги поръчвам на едро, нямам време за губене по разтакаване по супермаркети. И ходя с анцузи или дънки. Ма как да е, за пореден път не си познал

Няма значение дали е в мол или в супермаркет и дали си с анцуг или дънки. По-интересното е как се оглеждаш около лосиона. :giggle1:

преди 1 минута, Гражданин написа:

По-интересното е как се оглеждаш около лосиона. 

Дай нещо доказателство. Или всичко е клевета?!

току-що, bioid написа:

Дай нещо доказателство. Или всичко е клевета?!

Защо, това не е ли Тото до лосиона? Ти ли си? :giggle1:

току-що, Гражданин написа:

Защо, това не е ли Тото до лосиона? Ти ли си? :giggle1:

Не съм. Но ако имаш доказателства за престъпление, то си длъжен по закон да го предоставиш на съответните органи. 

преди 12 минути, bioid написа:

Не съм. Но ако имаш доказателства за престъпление, то си длъжен по закон да го предоставиш на съответните органи. 

Не виждам на снимката Тото да върши престъпление, може би ще си плати лосиона на касата. :giggle1:

преди 2 минути, Гражданин написа:

Не виждам на снимката Тото да върши престъпление, може би ще си плати лосиона на касата. :giggle1:

На снимката не виждаш Тото, просто детински опит за шега. Та затова не те попитах да не би таман да си почнал да се окосмяваш. Щото смешката е на акъла в тая възрастова граница.

преди 3 минути, Toto2 написа:

На снимката не виждаш Тото, просто детински опит за шега. Та затова не те попитах да не би таман да си почнал да се окосмяваш. Щото смешката е на акъла в тая възрастова граница.

Айде ся, гузен негонен бяга. :giggle1:

преди 11 минути, Гражданин написа:

Айде ся, гузен негонен бяга. :giggle1:

От кое точно бягам? Май ти си оцапа гащите?

преди 4 минути, Toto2 написа:

От кое точно бягам? Май ти си оцапа гащите?

Кажи сега, как беше лосиона? :giggle1:

преди 1 час, Toto2 написа:

Еми няма значение кой на кого казва боклук, това си е вербална агресия. Дали ще ти кажа боклук или пе,,,, . или гей или каквото и да е, нали се сещаш? Само че явно боклук не влиза във филтъра на карабойчевия, ама съединител или мургавел влиза. И в същност полза от тоя филтър или неква цензура за добри обноски губи всякакъв смисъл. Щото отрепките като вас всячески искат да обидят и унизят отрепките като нас. И обратното. Въобще, тука няма един бял и пухкав, всички сме отрепки, опитващи се да обясним на другите как те са още по-големи отрепки или боклуци или съединители. Абе веселба е.

Аз многократно съм докладвал за обиди, докато не получих отговор от модератор, че няма нищо лошо в това. Коментарът ми беше насочен към това, че не знаеш какво е "език на омразата" и какво включва, а го ползваш. 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Аааалоу, темата е друга!

Петък е, отпусни се. Те са тръгнали надолу така или иначе.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Кажи сега, как беше лосиона? :giggle1:

Стига бе хора, после ме е срам да показвам темата по социалните мрежи!

Най - голямата в нета е, айде малко от малко да е сериозна!

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Стига бе хора, после ме е срам да показвам темата по социалните мрежи!

Най - голямата в нета е, айде малко от малко да е сериозна!

Е колко да е сериозна темата. Гражданчето се интересува как е лусиона. Да пита коко как е, аз не знам.

преди 12 минути, Toto2 написа:

Е колко да е сериозна темата. Гражданчето се интересува как е лусиона. Да пита коко как е, аз не знам.

Интересувам се и от други неща и много пъти съм ви питал, но вие си пазите гърбовете и ти ближеш задни части и не даваш отговори, а се заяждаш на "гражданче" и т.н.. 

Много неща ме интересуват и те са:

- Кво ще правим без ЕС, резерват само за българи и български стоки ли, които не може да пробутаме вече никъде щото вън от ЕС = вън от пазара. То си има условия, за да сме равни, не може като си от вън да ти ги купуват на същите пари щото данъци, мита, регулации и т.н., с които ще трябва да се съобразяваме без да сме част от ЕС и ще ни оскъпяват всички наши стоки като ги вкарваме във вътрешния пазар на ЕС и с това ще търпим загуби щото не е като да сме най-качествени и потребителят от ЕС да иска да плаща повече за нащо вече като сме навън. Ааа, да, вие пък сте щели да искате предоговаряне. Не ми стана ясно точно кво обаче, НИКОЙ не ми е отговорил как и кое ще предоговаряме.

- Кой ще ни защитава без НАТО? С какво ще се защиатаваме, само с казармата ли? Връщате младежите в казармите, работодателите как трябва да търпят това и загубата на работна ръка?

- Вече сме вън от НАТО, какво следва ако някой от съседите ни които са от НАТО ни нападне? Войните са сложно нещо, могат да го изкарат така, че ние нападаме НАТО уж и да ни разпукат турците например. 

И т.н. и т.н. и никога смислени отговори. 

Отговори като искаш смислена дискусия, нека видят възрожденец как отговаря по време на предизборна кампания. Айде, то не е за правилните избори ама все пак. Това са основни въпроси. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.