Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 минути, Toto2 написа:

Не е ли смешно, че дори не си имал времето да чуеш за какво става въпрос ами го пускаш по команда точно по време на премиерата му? За този спам получаваш ли някакви къси пари поне?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 9 минути, Гражданин написа:

Не е ли смешно, че дори не си имал времето да чуеш за какво става въпрос ами го пускаш по команда точно по време на премиерата му? За този спам получаваш ли някакви къси пари поне?

Кое точно те тревожи и недоумяваш? И що не успяваш да вденеш, че ви мразя такива като тебе и нема нужда да получавам команда и да чакам некви пари? Толкова ли е сложно? И нема нужда никаква да дебатирам с такива като тебе. Нито ти ще ме убедиш в нещо, нито аз тебе. 

преди 8 минути, Toto2 написа:

Кое точно те тревожи и недоумяваш? И що не успяваш да вденеш, че ви мразя такива като тебе и нема нужда да получавам команда и да чакам некви пари? Толкова ли е сложно? И нема нужда никаква да дебатирам с такива като тебе. Нито ти ще ме убедиш в нещо, нито аз тебе. 

И какво ми мразиш? Че ви изобличавам простотията и ви гризе съвестта, когато го правя ли? И причината, че не искаш да "дебатираш" е защото знаеш, че ще издъниш далавера, бай Ганьо!

преди 2 минути, Гражданин написа:

И какво ми мразиш? Че ви изобличавам простотията и ви гризе съвестта, когато го правя ли? И причината, че не искаш да "дебатираш" е защото знаеш, че ще издъниш далавера, бай Ганьо!

Нищо не изобличаваш, господин анонимнико. Ако беше имал смелостта да застанеш с името си и да си спориш с Коце на воля, изобличавай си колкото ди душа сака. Ама няма как да стане, щото си мишка. Вместо това диванни изобличителю кибичиш в некакъв незначителен умрел форум и брецаш смешки ...Това ми е последното писмено отговорче тука. От сега нататък получаваш от мен хилене, което можеш да си го преведеш че се смея на малоумщините ти и на всичките такива като тебе капути. Докладвай ме пак все мие тая.

преди 14 минути, Toto2 написа:

Нищо не изобличаваш, господин анонимнико. Ако беше имал смелостта да застанеш с името си и да си спориш с Коце на воля, изобличавай си колкото ди душа сака. Ама няма как да стане, щото си мишка. Вместо това диванни изобличителю кибичиш в некакъв незначителен умрел форум и брецаш смешки ...Това ми е последното писмено отговорче тука. От сега нататък получаваш от мен хилене, което можеш да си го преведеш че се смея на малоумщините ти и на всичките такива като тебе капути. Докладвай ме пак все мие тая.

Копейката ходи с мутрите си навсякъде и ако го питаш нещо сериозно почва веднага на автопилот да говори за доносническа България и т.н. някакви глупости. На живо веднъж показваше на хората снимки на телефона си и обясняваше "Ето, виждате ли ги тези коли, това са колите на американското посолство, лично съм ги снимал как идват по 50 пъти седмично в министерски съвет" и т.н. Това е един бутиков политик за плиткоумници, хитър като лисица, който манипулира най-нискоителигентните, заобградил се е с конуси като теб около себе си, за да не може никой да го засенчи в партията и не знам какви хапове ви раздава, за да сте толкова зарибени, но се излагате като топ смешки. Не ме интересува какво ще получа от теб, но знам че е хубаво да ви изобличавам дори и за това само на няколко души да им стане ясно и да се опомнят колко сте вредни ганьовци. Едно от най-противните явления на прехода, комунистически ченгеджийски проект. Ето още информация за вас, малко скрийншоти как сте публично изобличени от бивши ваши членове. Препоръчвам на хората да четат назад в темата, има още много такива неща за вас. Ще ги пусна пак.

image.jpg

kopeikin-2.jpg

kopeikin-3.jpg

kopeikin-4.jpg

kopeikin-5.jpg

kopeikin-6.jpg

Костадин Костадинов 

2 ч.  · 

Доста хора ме питаха кога ще има протест срещу фашизоидната власт в България, след последните изстъпления на престъпната тройна коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ. Възраждане-София го организира утре, в 18 ч., пред паметника на съветската армия. Аз ще бъда там, заедно с много приятели и съмишленици. Не знам колко още хора ще дойдат, но знам, че ако фашизмът не бъде спрян и унищожен, той ще унищожи България. А аз, за разлика от евроатлантическата сган, друга Родина нямам.

преди 3 минути, Toto2 написа:

Костадин Костадинов 

2 ч.  · 

Доста хора ме питаха кога ще има протест срещу фашизоидната власт в България, след последните изстъпления на престъпната тройна коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ. Възраждане-София го организира утре, в 18 ч., пред паметника на съветската армия. Аз ще бъда там, заедно с много приятели и съмишленици. Не знам колко още хора ще дойдат, но знам, че ако фашизмът не бъде спрян и унищожен, той ще унищожи България. А аз, за разлика от евроатлантическата сган, друга Родина нямам.

Ти ще ходиш ли там да дебнеш хора, които искат да задат въпроси на копейката и да ги заплашваш с юмруци, да ги избутваш и ругаеш както правиш и тук? Всъщност ще ходят много маймуни и конуси, може и да не успееш да се доредиш да му се сложиш. В скрийншотовете дето съм дал се говори за вашите тайни групи дето ви организира. Явно и ти си в такива щом пускаш клипчетата още преди премиерата им (това съм го отбелязал в поста си най-горе). Такава смехория сте, че сляпо следвате фюрера даже без да гледате с какво пълни ефира. Доказателство, че сте много зле.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Костадин Костадинов 

2 ч.  · 

Нищо не казва за автобуси и сандвичи - забрави! МОЧА си го носете на бузлуджа

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Е кво, диванните умници като не щат да си защитят законите реално така ще е, Нема значение моча ли е или некакъв друг паметник, това ти е историята. Руснаците са си същите хищници като американците или китайците. Но това няма значение. Който може да мисли ще знае що не е добра идея да трием историята ...

преди 7 минути, teo-glavata написа:

Нямат време да си организират автобусите и малцинствата, но за санвичи със сигурност има. Ще бързат докато новината за махането на моча е прясна все още в ефира. Ще има малко думба-лумба и @Toto2 ше го черпят с едно шкембе освен сандвича и ше дойде и той да раздава знамена, води и сандвичи. Освен това и @Филипов ще е там понеже копейката му е обещал да го прави депутат. Трябва да стои на предните редици да брани моча. Днеска беше много смешен в лайфа на Жечев като го дадоха и си глътна граматиката.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Е кво, диванните умници като не щат да си защитят законите реално така ще е, Нема значение моча ли е или некакъв друг паметник, това ти е историята. Руснаците са си същите хищници като американците или китайците. Но това няма значение. Който може да мисли ще знае що не е добра идея да трием историята ...

Защо ще браните моча като руснаците били хищници? Издаваш се, че следваш сляпо каквото ти се каже. 

преди 4 часа, Toto2 написа:

Костадин Костадинов 

2 ч.  · 

Днеска немаше време да организира автобусите и сандвичите, за утре се отлага :giggle1:

Забързайте се малко, изрожденцииии, какви революционери сте, ще проспите революцията. 

преди 4 часа, Toto2 написа:

image.png.bcd44841ee046c4a18f49ef7b64d4a15.png

Абе, ей картоф :giggle1:

на 16.05.2023 г. в 18:27, Joss Bomon написа:

Ти па си голем убавец бре, измит картоф! Марков е водещ експерт по национална и международна сигурност и преподавател по тази материя. 

Ти кой си бре, картоф недоумит?!

Само картинки гледаш, а не си изслушал и две думи от анализите. 

на 13.12.2023 г. в 6:23, Toto2 написа:

Абсолютен  тъпак .

Вече и фашисти от Азов  ви се привижда :)

За какъв таргет са тези тотални малоумщини и кой им се връзва ???

риторичен въпрос....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.