Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 30 минути, Toto2 написа:

ма ти ще си  гладен.

Аз лично няма, че лесно емигрирам. 

Принципно си прав, тука не споря. Кажи как да го направим. Кого да турим за цар, дето питали Левски?

Копейките сте ясни, наредихте си родата на софрата, събирате откровени престъпници. 

Полк. Марков глади бабите по вълната, вероятно той ще е следващия месия. 

Кажи ти, кво да правим. И на мен не ми харесва. Ама вие не ставате! Оназ зарзаватчийката не я намирам, че много снимки станаха. Толкоз ли няма свестни хора да привлечете? Майката на Деян Николов се оказа, че я опрашили всички партии от статуквото, завещала му 20 имота в София и къде още беше. Уж му се радвах, че единствения образован при вас. Колега.

С тия ли ще ни залъгвате?

С тия лютеници и консерви сте смешни и жалки, вече и бабишкерът ви се подиграва. Кажи го на фюрера си, че напоследък е доста зает и не чете форуми. Може да те тури до Цончо плюещата камила. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 24 минути, Toto2 написа:

Кучето нема да умре, ма ти ще си  гладен.И о чудо, пак ще ти е виновна мухатга, а кучето ще маха с опашка и ще те глрда умно.

Я радо гела иска нещо да каже ли?

Смях в залата - картите са раздаени - тия са бита карта в играта не можаха да разберат правилата

преди 20 минути, IvanKirov написа:

Оназ зарзаватчийката не я намирам, че много снимки станаха. Толкоз ли няма свестни хора да привлечете?

JAGKVbS.jpg

преди 3 минути, Гражданин написа:

JAGKVbS.jpg

Благодаря!

Между другото, всеки има достъп до колекцията ми снимки. Ако нещо на някой дотрябва. Станаха хиляди. Влизаш в профила ми, дясно подменю "постижения", още в дясно - "снимки". 

Предполагам знаеш, пиша за останалите. 

Щели да връщат задължителната казарма...

преди 1 минута, В. Велев написа:

Щели да връщат задължителната казарма...

Ами който не е служил на Ристу, да му мисли!

Мене ми е през оная работа, да го цитирам. 

Иванчо, не разбирам просто, как не виждаш. Не виждаш. че в момента властта(герб плюс ппдб плюс дпс) тласкат България към евролиберален социализъм. А има една тема дето си особено активен с позиция против соца. Аз знам че си кон с капаци, ама поне малко бе да ти проблесне...Нема шанс, знам, ама все пак....

току-що, Toto2 написа:

Не виждаш. че в момента властта(герб плюс ппдб плюс дпс) тласкат България към евролиберален социализъм.

Вие сте най-соц партия, повече от БСП. 

БСП вкараха плоския данък, конкретно Станишев. После квичаха да го махат, Боко не даде. Не съм мажоретка на ГЕРБ, просто такива са фактите. 

Най-голямата поразия дето може да направите, е да махнете плоския данък, и да излезем от НАТО и ЕС. 

Други чак толкова кухи лейки няма като вас. 

Едно от малкото конкурентни предимства е, дето ни държат над водата. 

Толкоз ви е акъла, да ни залъгвате с лютеница и консерви, да налагате стръмна данъчна скАла над жалките 1200 лева, да ни вкарвате визи до комшиите. 

Не ми минавай със соц теми, по соц от вас няма. 

Прости баби и пак такива старчунгели. Да ви таковам на патриотизма. Срам ме е. 

Няма да споря с тебе, Просто ще ти кажа, че Възраждане си е дясна партия. Как да е ето ти и нещо от младото поколение

преди 1 минута, Toto2 написа:

Няма да споря с тебе, Просто ще ти кажа, че Възраждане си е дясна партия. Как да е ето ти и нещо от младото поколение

Това не партия а прости сбирщина. Остава ви малко до предсрочните избори и сте аут, като болен сидеров и други подобни, дето не слушат

Ха, как бе, кви безсрочни избори бе. Ти си предател на герб и боко бе, главундер!

преди 8 минути, Toto2 написа:

Бутане на паметници е простотия. Талибанщини. 

Образованието ни е боклук. 

Стотици хиляди хазартно зависими не е сериозно. 

Масово се укриват данъци, и след Копейкин ще връщаме 60 % от заплатата в плик. Помним го лично. Данъците отиват в джобовете на копейки и останала сволоч. Правилно казва. 

Правилно, 700 000 на държавна ясла, при 2 милиона работещи, ни гледат като боклуци. Двама бачкери издържат по един Ристу. 

Верно няма хора за работа, при нас също е така. У немската фирма бяха 50 човека, 5 човека от техните пишеха код. Чисто софтуерна фирма. Изгубиха ключов мега клиент. Вече не работя там. 

Каза за Ристу, дето расъл в центъра на София. Прав е. 

преди 15 минути, Toto2 написа:

Ха, как бе, кви безсрочни избори бе. Ти си предател на герб и боко бе, главундер!

Който не ви харесва бил предател. Аз не ви трая миризмата просто. Миризма на нагаждачи и блюдолизци. И съжалявам съвсем малко дементните и невменяемите, които искрено ви вярват. Партията на неудачниците и невменяемите. Едните искат келепир, другите са с прекалено заслабени мисловни функции и като планктоните, който ги улови с голямата си уста. Копейката се храни буквално с безмозъни. Как ги омайва лично съм виждал. Показваше им снимки на един телефон и говореше "ето това са колите на американското посолство, спират всеки ден пред министерския съвет, по 40 коли на седмица, ето тука съм снимал още, виждате ли номерата, дипломатически...". И с това наистина омайва сумати бабишкер и т.н.. Сваля ги буквално със заучени фрази. Ама трупа яко кинти. Вече със сменен манталитет, с мутри се разхожда като милиардерите. Хили се като 24 карата. Лъже по фейсбук, че яде от консерви и маже лютеница. Иначе кухнята от извънредните му включвания е поне за 20 бона. 

преди 1 минута, Гражданин написа:

Който не ви харесва бил предател. Аз не ви трая миризмата просто. Миризма на нагаждачи и блюдолизци. И съжалявам съвсем малко дементните и невменяемите, които искрено ви вярват. Партията на неучаниците и невменяемите. Едните искат келепир, другите са с прекалено заслабени мисловни функции и като планктоните, който ги улови с голямата си уста. Копейката се храни буквално с безмозъни. Как ги омайва лично съм виждал. Показваше им снимки на един телефон и говореше "ето това са колите на американското посолство, спират всеки ден преди министерския съвет, по 40 коли на седмица, ето тука съм снимал още, виждате ли номерата, дипломатически...". И с това наистина омайва сумати бабишкер и т.н.. Сваля ги буквално със заучени фрази. Ама трупа яко кинти. Вече със сменен манталитет,  с мутри се разхожда като милиардерите. Хили се като 24 карата. Лъже по фейсбук, че яде от консерви и маже лютеница. Иначе кухнята от извънредните му включвания е поне за 20 бона. 

Странно. Не траеш нагаждачи и блюдолизци, па един път не коментира тео главата, ака, червен дракон и разни там аватари на заклет гербаджия и авантаджия. Откровен и безпардонен. Та така, драги ми лицемерчо гражданчов.

току-що, Toto2 написа:

Странно. Не траеш нагаждачи и блюдолизци, па един път не коментира тео главата, ака, червен дракон и разни там аватари на заклет гербаджия и авантаджия. Откровен и безпардонен. Та така, драги ми лицемерчо гражданчов.

Кое е странно? Коментирам ви вас в момента, вие сте еманацията на това, което не харесвам. Другите не ги знам кои и какви са, ако съм ползвал мнението на някого, за да се разпиша с примери, не ознчава че сме си партийка.

На копейката му дойде много. 

Аз лично съм удрял защитите на мозъка, в един момент бие на авария, и няма какво повече. 

Още им седи на сайта как го лигави на немците, колко сме били съюзници. 

Виждате го всички. 

Това натоварване не е за една глава. 

Не, че го защитавам.  Зарзаватчийките вече го завлякоха на дъното. 

И Хитлер до последно не е вярвал, че командва виртуални армии. 

Като загърмели под носа му, разправял на берлинчани, че снимат филм. 

току-що, IvanKirov написа:

На копейката му дойде много. 

Аз лично съм удрял защитите на мозъка, в един момент бие на авария, и няма какво повече. 

Още им седи на сайта как го лигави на немците, колко сме били съюзници. 

Виждате го всички. 

Това натоварване не е за една глава. 

Не, че го защитавам. 

Копейката не разчита, че някой от планктоните го чете. Те не четат, те реагират на врясъци за независимост и некфи обещания за повече минимални кинти, ако дойде на власт. Ако разбираха какво им се случва, нямаше да са му жертва.

преди 15 часа, Гражданин написа:

Копейката не разчита, че някой от планктоните го чете. Те не четат, те реагират на врясъци за независимост и некфи обещания за повече минимални кинти, ако дойде на власт. Ако разбираха какво им се случва, нямаше да са му жертва.

Вече и бабите се усещат, гледам ги около мене. И тия дето гласуваха за него, спряха. Неслучайно взе само един кмет, и то с купен, ман галски  вот. 

Който е тръгнал срещу младите и кадърните, не е прокопсал в дългосрочен план. Паразит не  може да съществува сам по себе си. Ще последва полета на учителите си. 

Цитат

Израждане- Пловдив
3 дни  · 
Кадрите на Израждане: На вашето внимание, Дренчевата рода - Красимира Дренчева, съпруга на Нико Тапата; Димо Дренчев, брат на Нико Тапата; Максим Дренчев, братовчед на Нико Тапата; Димчо Димчев, също братовчед на Нико Тапата. Нико Тапата, Димо Дренчев и Димчо Димчев са депутати, а Красимира Дренчева и Максим Дренчев са общински съветници. Златен род са Дренчеви!

Цитат

Тодор Бомбов
Мажат филията значи, а?! Дебело я мажат, фамилно...ето ви бай Ганьо по избори!

преди 17 минути, IvanKirov написа:

В другите партии как е положението с родата?

преди 36 минути, В. Велев написа:

В другите партии как е положението с родата?

Е нали различни сте бе, статукво борите!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.