Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Е, друго е да си туриш във фейса украинското знаме. А, то българи турили във фейса българско знаме. 

What Are You Doing Reaction GIF

Нямам нищо против хората, които си слагат украински знамена, защото конктекста на флачетата им не е защото искат да живеят като украинци. А българите, които се кичат с руски байряци и лъвчета искат да живеят като руснаци.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Стига оправдавали бе, същите като тех сте! Ето днес Плевнелиев разправя, Копейкин дори на ГЕРБ ходил да целува гъза. Какъв патриот, каква алтернатива... Простите баби измряха!

Да, аз на плевнелиев безрезервно вярвам. Когато кажем че е светло, аз проверявам.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Стига оправдавали бе, същите като тех сте! Ето днес Плевнелиев разправя, Копейкин дори на ГЕРБ ходил да целува гъза. Какъв патриот, каква алтернатива... Простите баби измряха!

filip_stanev_plevneliev2134.jpg

scenarist-ot-shouto-na-slavi-skasa-v-efi

преди 5 минути, Гражданин написа:

Нямам нищо против хората, които си слагат украински знамена, защото конктекста на флачетата им не е защото искат да живеят като украинци. А българите, които се кичат с руски байряци и лъвчета искат да живеят като руснаци.

Много добра логика.

Страхотна. Веднага разбра смисъла на окичване на знамената.

strahotna-logika.png

преди 2 минути, Гражданин написа:

А българите, които се кичат с руски байряци и лъвчета искат да живеят като руснаци.

Нанай си! Тукашните менте патриотари се обаждат от три континента, само не от Азия. 

Няма и един да живее в Раша. 330 лева минимална заплата, хич не е яко. И по всяко мнение може да ги мобилизират, ако имат руски паспорт. 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Нанай си! Тукашните менте патриотари се обаждат от три континента, само не от Азия. 

Няма и един да живее в Раша. 330 лева минимална заплата, хич не е яко. И по всяко мнение може да ги мобилизират, ако имат руски паспорт. 

Няма ни един, ама ползваш руски ресурси. 

Запази си час, нещо си настинал.

Cuckoo GIF by The Maury Show

преди 7 часа, АСПЕКТ написа:

Отново никакви знания по IT, ето го алгоритъма за намиране на най-голямото число от дадени 3 числа.

max = a > b ? (a > b ? a : c) : (b > c ? b : c);

Не е тва алгоритама, на практика най-голямото от Три е Винаги Средното !............известно като БайХ>й

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Да, аз на плевнелиев безрезервно вярвам. Когато кажем че е светло, аз проверявам.

Мда, и аз на ваксинираните антиваксъри вярвам. Патриоти тип II със сирини. 

току-що, АСПЕКТ написа:

Няма ни един, ама ползваш руски ресурси. 

Освен браузъра им, какво друго ползвам? 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Мда, и аз на ваксинираните антиваксъри вярвам. Патриоти тип II със сирини. 

2, 3 излъгани винаги има от 50 или 100. За разлика от вашите, сите са надуп(ч)ени. Може и без буквата ч.

преди 4 минути, laplandetza написа:

Не е тва алгоритама, на практика най-голямото от Три е Винаги Средното !............известно като БайХ>й

Вече ти се привижда навсякъде. Искаш го. 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

За разлика от вашите, сите са надуп(ч)ени. Може и без буквата ч.

Аз не съм се дупчил, и нямам намерение. 

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Абе не знам, сякаш са две групи на фифти фифти разделени несретниците. Някои изглежда натурално си харесват врясъците с байряци и снимки по профилите и на протестите. Има такива, които гласуват не само заради пликчето с продукти, които получават преди избори ама наистина искат да заминат и да воюват в Украйна за Русия. 

Аз не съм се дупчил, и нямам намерение. 

Цепиш се от партията. Веднага 5 ваксини. Да си наваксваш. Сега още 5 и вече си като тях.

преди 3 минути, Гражданин написа:

ама наистина искат да заминат и да воюват в Украйна за Русия. 

Никой не иска да воюва, който е искал вече е заминал. Патриоти тип II са, някой да им изпълнява тъпите идеи, докато си поркат пред телевизора. 

преди 5 минути, Гражданин написа:

Абе не знам, сякаш са две групи на фифти фифти разделени несретниците. Някои изглежда натурално си харесват врясъците с байряци и снимки по профилите и на протестите. Има такива, които гласуват не само заради пликчето с продукти, които получават преди избори ама наистина искат да заминат и да воюват в Украйна за Русия. 

Ми, тези с украинския флаг ще заминават ли за Украйна или обичат синьото и жълтото.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Цепиш се от партията. Веднага 5 ваксини. Да си наваксваш. Сега още 5 и вече си като тях.

Абе нужникар, за толкоз прости ли ни имаш?

Ако се чудиш кой е глупак, медитирай над това!

large._02_10.2023_13_27.03_REC.png.efc70ee9d7cd9fcbaf78ebedac35fa88.png

преди 56 минути, Toto2 написа:

Да е сладко, колко да е сладко? Особено ако некви рязани изроди ти скачат на бой и ти обещават да те убиват? Па баш наште им е сладко депутатското място, другите двеста и кусур са заточеници там? Много зряло разсъждаваш, няма що. 

Аз съм рязан изрод ! Смених си името, защото не звучи добре рожденното във Финландия, а и преди това в БГ  в малък, малък провинциален град със само 3 мюсюлмански семейства. Ако бяхте стока................. щях да съм с Вас, но не сте!..................аз бях по проектите в СССР и тук в БГ , още  като дете. Ние трябваше да направим Религиозен неокомунизъм, или Социализъм на Бъдещето. Нищо не стана.

Както казах, единственото нещо свързано с България за което бих работил абсолютно безплатно е Самия Код на Българското Наследство.............. алфата и омегата на това Епично Старо Дело.................Българската Сила вплетена по всякакви възможни начини .............. и разбира се ..........Синтетичния Бог  , този , който можем да си Направим, Ще бъде Българин.

преди 2 минути, laplandetza написа:

... ..........Синтетичния Бог  , този , който можем да си Направим, Ще бъде Българин.

Баце, темата е за Копейкин, не за Карлуково. 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Баце, темата е за Копейкин, не за Карлуково. 

Точно на място е Темата ! Копейкин влетя в Забравата, още малко му остава. Ние сме тук ...............Пазителите на Българското Наследство !

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Абе нужникар, за толкоз прости ли ни имаш?

Ако се чудиш кой е глупак, медитирай над това!

После цивриш, защо имам бан, колко е нещастен живота. Несправедлив. В червено са обидните думи.

После цивриш, защо имам бан, колко е нещастен живота. Несправедлив. В червено са обидните думи.

Нужникар не е обидно, има го в световната литература. Кой е глупак не съм казал, ако се обиждаш е твой личен избор. 

Нужникар не е обидно, има го в световната литература. Кой е глупак не съм казал, ако се обиждаш е твой личен избор. 

Е, как няма да се обиждам. Ясно посочваш под думата глу.пак мой цитат. И ми даваш даже указание. От това по-ясно и точно накъде.

току-що, АСПЕКТ написа:

Е, как няма да се обиждат. Ясно посочваш под думата глу.пак мой цитат.

Много тънкообиден си, знаем. 

Днес ми се зъби, нямал съм хабер от ИТ. Нужникарите ще наследят света, Копейкин  с това ви залъгва. 

Много тънкообиден си, знаем. 

Днес ми се зъби, нямал съм хабер от ИТ. Нужникарите ще наследят света, Копейкин  с това ви залъгва. 

Ми, нямаш. Всеки го знае и това не е обида да не разбираш от IT. Върни се на своята предишна позиция. Хигиенист.

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

..

Вече ти се привижда навсякъде. Искаш го. 

Естествено , кой не иска <Салам> !?

току-що, laplandetza написа:

Естествено , кой не иска <Салам> !?

Който вече има салам. Какво ще правим с 2 салама?

Който вече има салам. Какво ще правим с 2 салама?

С 2 е по-добре, но и 3-ти не е излишен !

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Върни се на своята предишна позиция. Хигиенист.

Нямам такава длъжност в тр. стаж.

Както ти нямаш нещо различно от длъжност, дето може да се научи май муна.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.