Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 8 минути, Toto2 написа:

Мислиш, че знаеш. Пасков като се дръпна, кво направи? Едно нищо. Само с плямпане не става. Както и да е, гледай само напред и не мисли. Това ти се удава.

Пасков се дръпна, щото Копейкин не търпи умни хора край себе си. То не знам и един умен да остана. Допълва с таксисти, продавачки на открит пазар, и с Теточковци. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Пасков се дръпна, щото Копейкин не търпи умни хора край себе си. То не знам и един умен да остана. Допълва с таксисти, продавачки на открит пазар, и с Теточковци. 

Дали? А дали не е обратното? Остри камъни брашно не мелят. Пасков е егоцентрист и не може да приеме неговото да не е приоритет. Пасков жалее за соца, Коце - не. Пасков има идиотски идеи - коце не.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Дали? А дали не е обратното? Остри камъни брашно не мелят. Пасков е егоцентрист и не може да приеме неговото да не е приоритет. Пасков жалее за соца, Коце - не. Пасков има идиотски идеи - коце не.

Копейкин е егоцентрист и не може да приеме неговото да не е приоритет. Пасков жалее за соца, Коце - ДА. Пасков има идиотски идеи - коце ДА.

Да се каниш да изнудваш младите, който може да си плаща, кой не може - да служи. И задължително кашимерия. Да вдигаш двойно плоския данък. Да вкарваш визи за Гърция, и особено като излезем и от НАТО, ще ходите вие бесните дядки, на фронта. И бабите пригласят. Направо ще преосновете клета майка. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Копейкин е егоцентрист и не може да приеме неговото да не е приоритет. Пасков жалее за соца, Коце - ДА. Пасков има идиотски идеи - коце ДА.

Да се каниш да изнудваш младите, който може да си плаща, кой не може - да служи. И задължително кашимерия. Да вдигаш двойно плоския данък. Да вкарваш визи за Гърция, и особено като излезем и от НАТО, ще ходите вие бесните дядки, на фронта. И бабите пригласят. Направо ще преосновете клета майка. 

Коце е на изборна длъжност в партията. Избран е и винаго може да бъде сменен. Това не ти е Герб, баце. И пак  - вервай си на квото си искаш, проблема си е твой. Не ми е приоритет точно на тебе да ти отварям очите.

преди 4 минути, Toto2 написа:

Коце е на изборна длъжност в партията. Избран е и винаго може да бъде сменен. Това не ти е Герб, баце. И пак  - вервай си на квото си искаш, проблема си е твой. Не ми е приоритет точно на тебе да ти отварям очите.

Хихи, вие вече отекохте в канала, на картата с кметовете имате само един циг ански кмет. Верно бил на изборна длъжност, гласят му дворцов преврат, заради последния тотален провал. Друг неудачник щял да го замести, май ка му я опрашили у всички партии, напусна си работата, гласеше се за кмет. НЕ Е Хекимян. 😁

Що е то? Сещаш ли се кой ще е новият фюрер? Последният дето има що годе някакво икономическо образование. 

току-що, IvanKirov написа:

Хихи, вие вече отекохте в канала, на картата с кметовете имате само един циг ански кмет. Верно бил на изборна длъжност, гласят му дворцов преврат, заради последния тотален провал. Друг неудачник щял да го замести, май ка му я опрашили у всички партии, напусна си работата, гласеше се за кмет. НЕ Е Хекимян. 😁

Що е то? 

Иванчо, конгреса мина преди месец . Много слухове слушкаш. Как пък един не излезе верен? Явно източниците ти са скапани, па и верваш само на това, дето искаш да би било случило се. Тея твоите капаци много тесни бре.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Хихи, вие вече отекохте в канала, на картата с кметовете имате само един циг ански кмет.

А бе, малоумник. Колко пъти трябва да ти се обяснява разликата между местни и парламентарни избори?

преди 10 минути, Toto2 написа:

Иванчо, конгреса мина преди месец . Много слухове слушкаш. Как пък един не излезе верен? Явно източниците ти са скапани, па и верваш само на това, дето искаш да би било случило се. Тея твоите капаци много тесни бре.

Дори го записах някъде, ама не съм в настроение в момента да го търся. Деян маминото се гласи да замества фюрер ви, прекалено много се омаза, вече и бабите не му се подмокрят на позата тип пика еща крава. 

преди 8 минути, bioid написа:

А бе, малоумник. Колко пъти трябва да ти се обяснява разликата между местни и парламентарни избори?

Не бе, на парламентарните ще сте първа политическа сила. Ако не втора. 

Абе, огън сте!

Само си въпбразявам. 

large.121212121212121212121(51).jpg.e2a3d4c4c91181bcd31ba44a0f946a68.jpglarge.11112222(42).jpg.561db842dc34858fd40e4d197a981b89.jpglarge.11112222(40).jpg.ef3565cf16c09dbad9fc19d52088732a.jpglarge.11112222(36).jpg.1c7393ced45e0e8400585ce5a6934653.jpglarge.11112222(31).jpg.d6f8018ea13218352f45367d5bac010d.jpglarge.11112222(19).jpg.e9caa8942cebf359f4617f98c89dd90c.jpglarge.11112222(24).jpg.7ab824196bc0c26cdb3588c171f6fea7.jpglarge.11112222(27).jpg.e33945a30c212b710c5b8ccc2a4d565b.jpglarge.11112222(13).jpg.2945801b34e3d92e8caabdb87dba6ec7.jpg

преди 1 минута, bioid написа:

Във форума всички сме смели. Защо не излезеш някъде на вън, където и да е, и почни да ръсиш същите глупости?

Заплашваш ли ме?

Повечето са скрийншотове, от ваши изяви. Дори не съм ги снимал аз, само ги събирам. Нито мога да рисувам карикатури. Дори букви да им слагам не ми се занимава. Само ги сбирам и ги нося. 

преди 5 минути, bioid написа:

Подмокри ли се?

Брато, зарежи да спориш с иванка. С радио би имал по-голям успех. 

То това е ясно  Само се дразня, че този пуц си въобразява разни неща...

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Направо се нас рах. 

Ще дойде време и за това...

току-що, bioid написа:

То това е ясно  Само се дразня, че този пуц си въобразява разни неща...

Загубил съм линка за дворцовия преврат, потърсих го. Бях  в бан и утече. Не го пазя. 

Разбира се, може да е измислица. Фюрер ви е незаменим и единствен. 

https://www.facebook.com/kirililiev2001/videos/1756114024907096

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Направо се нас рах. 

cat.gif.cb38937ed0a6e2b702d2dcd9f95ece49.gif

Да добавя, иванка е типичен "дървен философ". Абе общо взето неприятна личност. Че и се хвали колко женки е изгонил. Коя ще го търпи такъв? 

преди 1 минута, Toto2 написа:

Да добавя, иванка е типичен "дървен философ". Абе общо взето неприятна личност. Че и се хвали колко женки е изгонил. Коя ще го търпи такъв? 

Е тва е пример за приятна и обаятелна личност. 

30_6_n.thumb.jpg.c574284b696027f4be3eb772e47b5ac9.jpg40n.thumb.jpg.31623e1cd7d55af6f1bb0845b6d8dbee.jpg205.jpg.a1daf7c81182defbe4ac90d08d88a592.jpg1845675786_8(2).thumb.jpg.80690c2525b071e7cafe5607de0be8b8.jpg22_n.thumb.jpg.1666c852001e5bd2fef8ce2d3b6693f5.jpg25_n.thumb.jpg.f1fd09e9cf189b9696886b0c088b6ebe.jpg1500468956_.thumb.jpg.c4679fe5d78a2dc414255bf39262fd56.jpg

преди 1 час, IvanKirov написа:

на картата с кметовете имате само един циг ански кмет

Сигурен ли си? Направи справка за едно близко село, от което е дълъг чалгаджия.

преди 16 минути, Филипов написа:

Сигурен ли си? Направи справка за едно близко село, от което е дълъг чалгаджия.

Все ми е тая.

Прекалено много почвате да заплашвате, то Белене, то ит сектора ви боде очите, то младите ви се неизплатили, то старите.

Нали първи щяхте да сте? Вас цитирам, сами фюрер и пророк му.

Диодния заплашва, глупости било. Вас цитирам. Фюрерът приказвал тъпотии.

Е тва е възрожденец, не кухни за 20 бона и декар на първа линия за 4.

Никой от вашите не се сети за него.

Цитат

Христо Иванов
47 мин  · 
Починал е отец Боян Саръев - Кръстителя на Родопите, който повече от четвърт век връщаше потомци на насилствено помохамеданчени българи в лоното на християнството ☦️🇧🇬
Кърджалийският свещеник отец Боян Саръев е издъхнал тази вечер в кърджалийската болница, на 67-годишна възраст на Стефановден.

Искам да си върна една дума назад, конусите на Копейкин не са неудачници. 

Не за друго, ами да не заприличвам на @andiay

Дюстарикати са, с прилични за БГ заплати, и евтини кюфтета в парламента. 

Мокрият блян на Теточков, да се нареди до тях. 

Напълно е прав, вместо да гние в канала на сервиза, да се натопорчи до таксиста. 

Излъчва интелектуалство и аристократизъм?

large.wwww(5).jpg.0241b16673facdd7051a6219148c7544.jpg

large.121212121212121212121(60).jpg.a3e38d576cd54d934dc6aa5ab8a65ad8.jpg

Цитат

СъсипАха я тая държава! Един човек ми беше казал, че ще закрием държавата, когато таксиметровите
шофьори, които разбират от всичко, започнат да управляват държавата! ДоживЕхме! Алилуя! На Вашето
внимание - таксиметровият шофьор от Възраждане Емо Бакшиша. Е, Емо, оправИ ли я тая държава!?!
Елена Гунчева-Гривова

..............

Цитат

Системата Нибиру
1 дни  · 
- Индийците чакат Калки вече 3700 години.
- Будистите чакат Майтрея вече 2600 години.
- Евреите чакат своя Месия вече 2500 години.
- Християните чакат Исус вече повече от 2000 години.
- Сунната чака пророка Иса вече 1400 години.
- Мюсюлманите чакат месия от рода на Мохамед вече 1300 години.
- Шиитите чакат Манди вече 1080 години.
- Друсите чакат Хамза ибн Али вече 1000 години.
   Повечето религии приемат идеята за „спасител“ и заявяват, че светът ще остане пълен със зло,
докато този спасител не дойде и не го изпълни с доброта и праведност.
   Може би нашият проблем на тази планета е, че хората очакват някой друг да дойде да реши
проблемите им, вместо да го направят сами!
...

20_n.thumb.jpg.13b55d1613eaa34da9522dd313cfe727.jpg37_n.thumb.jpg.8ab92b1488ed3afb648b587a24f29b0d.jpg422739544_.jpg.470ec8c0cf8e9a7649bd69fda523ec1c.jpg.thumb.jpg.9dd63be9791b935c6b77679771838e7b.jpg.thumb.jpg.d0cbb8c88185c275f4dcb7a4b05c1b28.jpg

А ейго бе, намерих. Дето диодния ме заплашва, щели да ме бият. Аз само цитирам, копейката дори не съм го виждал на живо. 

https://narod.bg/2023/11/11/бунт-срещу-копейкин-заради-изборния-п/

Цитат

Партия „Възраждане” е на път да се разцепи след катастрофалната загуба на местните избори, разкриха пред „Уикенд” източници от централното ръководство. Активисти, недоволни от поведението на своя вожд Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин, трескаво се оглеждат за негов наследник.

Твърди се, че Николов вече е овладял столичната организация на „Възраждане”. Подкрепа, макар и мълчалива за момента, има и от структурите в още няколко големи града. Зад Копейкин в същото време твърдо стои само родната му Варна.

преди 1 час, IvanKirov написа:

А ейго бе, намерих. Дето диодния ме заплашва, щели да ме бият. Аз само цитирам, копейката дори не съм го виждал на живо. 

https://narod.bg/2023/11/11/бунт-срещу-копейкин-заради-изборния-п/

Ха ха ха...Баш уикенд го взимаш за източник на истината. Е те са баш като тебе - иска им се нещо и го доизмислят като новина. Нема лошо, чакаме Възраждане да себ разпадне...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.