Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 8 часа, IvanKirov написа:

Айде пак ме изпревари. Пак си вкара автогол. Точно тези двамата обясниха на такива като тебе що сега сме по зле от по времето на соца. Вече отдавна не се чудя иван има ли нещо в главата.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 часа, Toto2 написа:

Айде пак ме изпревари. Пак си вкара автогол. Точно тези двамата обясниха на такива като тебе що сега сме по зле от по времето на соца. Вече отдавна не се чудя иван има ли нещо в главата.

Засякъл съм ти го на точната секунда.

Като си държите боеспособното поколение гладно. Ще отглеждате чуждо. Именно соцът ви възпита такива изроди паразити. В тоталитарните държави не зачитате живота на другите. Каторга.

Като сме ит хлебарки ще ви напълзят едни други хлебарки. С 2 педи бради.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Засякъл съм ти го на точната секунда.

Като си държите боеспособното поколение гладно. Ще отглеждате чуждо. Именно соцът ви възпита такива изроди паразити. В тоталитарните държави не зачитате живота на другите. Каторга.

Като сме ит хлебарки ще ви напълзят едни други хлебарки. С 2 педи бради.

Кои си държим поколението гладно? Тебе що не включваш в бройката. А и "ние дето държим" нали последните 30 години не сме в соца? Демек потвърждаваш, че сега страната е по-зле от преди 35 години във всяко отношение. Мале, мале, иване ....

преди 1 час, Toto2 написа:

Кои си държим поколението гладно? Тебе що не включваш в бройката. А и "ние дето държим" нали последните 30 години не сме в соца? Демек потвърждаваш, че сега страната е по-зле от преди 35 години във всяко отношение. Мале, мале, иване ....

Казармата визирах. Третирахте ме като затворник. 

Затуй ще правите дудуци, на едни с 2 педи бради. 

Още ти е майтап, как ще ви оставим на "бежанците". Пръста си няма да мръдна, знам, че не ми вярваш. 

Жалкари!

https://dnes.dir.bg/comments/-2372485?page=2

https://fun.bgjargon.com/text/mk/army.htm

Цитат

Нужно е да се служи - поради една изключително проста причина - ако ти, баща ти, и баща му - и така нататъка не служите и се скатавате като говна на пост - ние всички дето ни виждаш тука, и майка ти, и сестра ти, и гаджето включително в това число ще правиме сви рки на турци с бради по три фута! 

Аз се чудех защо Копейкин толкова много лъже, а той горкия бил роден на 1 април.

преди 5 минути, ined написа:

Аз се чудех защо Копейкин толкова много лъже, а той горкия бил роден на 1 април.

45.jpg.b72a8d9c4ffcaeb227515ec85a98d5b9.jpg46.thumb.jpg.26b72001fef32e16d40393c7681ede39.jpg1354863505_(7).thumb.jpg.01aaa1c7b22761b27051df7abb1a6e09.jpg1156744639_(17).jpg.1969528638dd088a8887004bcd451f19.jpg

преди 3 часа, IvanKirov написа:

Казармата визирах. Третирахте ме като затворник. 

Затуй ще правите дудуци, на едни с 2 педи бради. 

Още ти е майтап, как ще ви оставим на "бежанците". Пръста си няма да мръдна, знам, че не ми вярваш. 

Жалкари!

https://dnes.dir.bg/comments/-2372485?page=2

https://fun.bgjargon.com/text/mk/army.htm

Пак греда, драги ми иване. Кои ние те третирахме като затворник? При всички случаи не аз или който и да е. Третираха те като затворник капиталистическата система, която решила да унищожава армията, щото нема нужда и нато ша ни пази. Набий си го в кратуната. Щото колкото и да си затваряш очите за този факт, то всички други го осъзнават. Да, не ти е харесвало да служиш в една умираща и убивана армия от предателите. Но това не значи че трябва да абсолщтизираш понятието . Оф, що са хабя, няма смисъл....

А ако дойде лошото, дали ще си мръднеш пръста или няма е без значение. Лошото ще дойде за всички и няма има къде да избягаш. И на тебе ще се наложи да правиш дудуци, за да си останеш добре. То и сега ги правиш, съзнателно или не...

преди 1 минута, Toto2 написа:

Пак греда, драги ми иване. Кои ние те третирахме като затворник? При всички случаи не аз или който и да е. Третираха те като затворник капиталистическата система, която решила да унищожава армията, щото нема нужда и нато ша ни пази. Набий си го в кратуната. Щото колкото и да си затваряш очите за този факт, то всички други го осъзнават. Да, не ти е харесвало да служиш в една умираща и убивана армия от предателите. Но това не значи че трябва да абсолщтизираш понятието . Оф, що са хабя, няма смисъл....

Айде бе, цитирах бат ти Сашо. Любимия ви. Все тъй разправя за мизерията. Същото за храната. По соца това. 

Какъв дълг имам аз, да гладувам, да смърдя на прасе, и да му работя на Ристу на вилата. 

Че и да си платя за което, че да се измъкна жив, някак си. 

А ако дойде лошото, дали ще си мръднеш пръста или няма е без значение. Лошото ще дойде за всички и няма има къде да избягаш. И на тебе ще се наложи да правиш дудуци, за да си останеш добре. То и сега ги правиш, съзнателно или не...

Въобразяваш си, че няма да избягам. 

Много преди да се усетите, ще се изнеса. 

С глупостта си докарахте краха на последната българска държава. 

преди 32 минути, IvanKirov написа:

Айде бе, цитирах бат ти Сашо. Любимия ви. Все тъй разправя за мизерията. Същото за храната. По соца това. 

Какъв дълг имам аз, да гладувам, да смърдя на прасе, и да му работя на Ристу на вилата. 

Че и да си платя за което, че да се измъкна жив, някак си. 

Въобразяваш си, че няма да избягам. 

Много преди да се усетите, ще се изнеса. 

С глупостта си докарахте краха на последната българска държава. 

Нема де да отидеш бре. Навсякъде е тъй или се е насочило да става.

Чуй го човека кво ти говори за великия ЕС.

преди 13 минути, Toto2 написа:

Нема де да отидеш бре.

Има има. Зеленски се мъчеше да му екстрадират от Англия, да ги праща да мрат. Не мина. 

Докато имам ЕС паспорт ще има отде да ви гледам трагедията. 

Като сме ИТ хлебарки, ще ви полазят истински такива. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Има има. Зеленски се мъчеше да му екстрадират от Англия, да ги праща да мрат. Не мина. 

Докато имам ЕС паспорт ще има отде да ви гледам трагедията. 

Като сме ИТ хлебарки, ще ви полазят истински такива. 

Ес умира, иване. Където и да идеш , едно и също ще видиш. В някои отношения тука даже е по-добре. Само с пари не се живее.

преди 21 минути, Toto2 написа:

Ес умира, иване. Където и да идеш , едно и също ще видиш. В някои отношения тука даже е по-добре. Само с пари не се живее.

Копейко, кво не си доволен все! Лично каза, че докарваш 10 бона месечно, в сервиза. 

За кво квичиш, що все в чуждото ви погледите?

Додеяхте на набора ми, ще имате възможност да се нарадвате на ИТ та лекари и ядрени физици. С по 2 педи бради. И не са хлебарки. 

Не ме мисли мене, де ще ми е добре. 

Както сам каза, на старини и парите ти няма да те спасят. Искаше златната рибка за слуга, вот ето, вземи си кърпената колиба и пробитото корито!

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Копейко, кво не си доволен все! Лично каза, че докарваш 10 бона месечно, в сервиза. 

За кво квичиш, що все в чуждото ви погледите?

Додеяхте на набора ми, ще имате възможност да се нарадвате на ИТ та лекари и ядрени физици. С по 2 педи бради. И не са хлебарки. 

Не ме мисли мене, де ще ми е добре. 

Както сам каза, на старини и парите ти няма да те спасят. Искаше златната рибка за слуга, вот ето, вземи си кърпената колиба и пробитото корито!

Както казах, само с пари не се живее. Ама ти такива неща не разбираш. Интересува те само парите и нищо друго. Който ти даде повече, си там. Оф това не беше ли определение за предател и отцепродажник?

преди 10 минути, Toto2 написа:

Както казах, само с пари не се живее. Ама ти такива неща не разбираш. Интересува те само парите и нищо друго. Който ти даде повече, си там. Оф това не беше ли определение за предател и отцепродажник?

Не. 

Не съм бил с вас, че да ви предавам. 

Няма да бягам за пари. 

Ще избягам, защото нищо не ме свързва с копейки като тебе. 

преди 1 час, IvanKirov написа:

Не. 

Не съм бил с вас, че да ви предавам. 

Няма да бягам за пари. 

Ще избягам, защото нищо не ме свързва с копейки като тебе. 

Ще бягаш от родината си, защото уж цъфти и върже? Все пак ние не сме на власт и нищо не сме съсипали. Съсипията идва от други сили и ще бягаш от нея, ама оправданието ти е че ние съществуваме и се борим с тая съсипия. Интересна логика. А ... и когато бягаш от твоето място щото се е сговнило и ти нищо не си направил по въпроса и единствената цел в живота си е да търсиш хубавото място и да напускаш моментното начаса - как се нарича това? 

преди 16 часа, Toto2 написа:

Ще бягаш от родината си, защото уж цъфти и върже? Все пак ние не сме на власт и нищо не сме съсипали. Съсипията идва от други сили и ще бягаш от нея, ама оправданието ти е че ние съществуваме и се борим с тая съсипия. Интересна логика. А ... и когато бягаш от твоето място щото се е сговнило и ти нищо не си направил по въпроса и единствената цел в живота си е да търсиш хубавото място и да напускаш моментното начаса - как се нарича това? 

Ще ти го кажа малко по-грубо. Виждам, че не вдявате. Мълчиш като бит пед... с 10 000 доходи месечно от сервиза, сам се похвали, а квичиш нас как да облагат все повече и повече.. 

32_n.jpg.c53254c11af64c9fb087823cc026acf8.jpgdanyk.png.04557eb096deb4cfdab826a88bcd3c3c.png3200.png.2efc949193164ed3801e680d3671fab5.png

Няма нужда да се оправдавам. Мразя ви и не ви дължа обяснения, ни морални угризения. С огромен интерес ще ви гледам по телевизията, щото брадатата вълнА иде насам. Тия пари дето ги трупаш ще си ги вреш дето слънце не огрява, като шапкаря същи. Един ден ще остареете, гледай сега украинските старци, спряха им пенсиите. Има едно клипче де бабата блъска по гишето, не ѝ дават пенсията, след 45 години стаж. 

Е гледай тука, шефове на фирми с 25 години опит ви го казват. Убивате един от малкото оцелели, жизнеспособни бизнеси. Като са ви хлебарки ИТ -тата, като ще ни избивате и изтребвате, не е много далеч времето да се окажете в ръцете на талибани. 

5 пари не давам за вас! Как да ти го кажа по-ясно? Ако щете мрете, ако щете емигрирайте. Ако щете живейте с краденото, един друг визирам тука!

Целият ни сектор ви ненавижда, 100% от тия, с които съм говорил. То бива паразити, ама в един момент ще се окажете като старецът, от баснята на Пушкин. 

Е гледай, засякох ти го на минутата:

Данните са малко стари, сега облагаемия максимум, съотв. данъкът по абсолютна стойност е много повече. Картинките са с 20-тина % нагоре. 

Гледайте, кърлежи сенилни!

Хващат бивши таксисти и нужникари, и 9 месеца ги обучават и изпитват. Който се добере до тапия, по договор му осигуряват 100 000 рубли заплата, 1960 лева наши пари по сегашен курс. Който не изкара курса/ или не му намерят тая заплата - не плаща курса.  Говорим за киртаци дето за пръв път виждат компютър, не като мене де писаха вируси още миналия век. 

Нужникарчето само квичи, как не било възможно. 

Вие тука почвате брадвата от 1200 лева, а от 3000 го имате за бах ти богатството неземно, и айде още нови 7% данък. 

Те затова навъртяхме 600 страници в темата. 

Власт няма да видите, хората не са толкоз прости. Тръгнали сте срещу народа, не сте по-различни от сегашните във властта. Лошото е, че няма за кого да пусне човек. 

Тепърва ще има да се разправяте с милион тарамбуки, дето за тях сте неверници, и знаеш какво още. 

За ембаргова Русия гледай бе, дето се изнесоха на пожар огромни корпорации като JetBrains, Luxoft, EPAM, IBM и подобни гиганти. 2 хилки им дават, докато Ристу ще ме убива, че не му мия чиниите за 1500 лева. В София това, не в диво село. 

Цитат

Минимальная гарантированная зарплата по договору — 100 000 рублей

https://kata.academy/java/postpayment

преди 32 минути, Филипов написа:

Виждаме вашите българи. Само нег ри не бяхте ни домъкнали в парламента. 

large.012012(13).jpg.08602ef251c68a85730e2c7d22d16add.jpg

vazrajdane.thumb.jpg.162b21438e7b73c52a118ac3f0304bb3.jpg1607854159_Kopejkin(3).thumb.jpg.208067d00a21106ea229df2930f118c3.jpg1473489974_kopeikin(14).jpg.e84365e9f335677b7f63477faf9fb660.jpgimage_914353.jpg.67bffe0eb38ea93f89e0650bf780904f.jpgSJi0nbD.jpeg.e60d8f228f420728da9bd6ae4c867bd3.jpeg9.thumb.jpg.6f1f55d4d9879fc3226e253c92bb155f.jpg40n.thumb.jpg.bf61498ad7e6d2bca6585b3962aa03d8.jpg634_n.jpg.6724ddf683465aca78b3800ed2193db1.jpg811976184_9(2).jpg.19a43cb3f048051e00057d9fcf8871a3.jpg1177582214_9(3).jpg.640a736287e6bbac6711034b61433be3.jpg462986407_9(4).jpg.3814d6a5d196ec89fb7f3af9a793bbf7.jpg1160741270_9(5).jpg.29ef282a817ea9cdfe0a00cc30dff799.jpg22_n.thumb.jpg.1666c852001e5bd2fef8ce2d3b6693f5.jpg

Иване, не ни пречиш. Помагаш ни баце. Същи любо жечев, колкото повече плюе Възраждане, толкова повече прави привърженици на Възраждане. Та така.

Иване, не ни пречиш. Помагаш ни баце. Същи любо жечев, колкото повече плюе Възраждане, толкова повече прави привърженици на Възраждане. Та така.

Eми радвай се!

Едно ми е интересно, пускал съм темата тук и на Гунчева, и на групите в гейбука. Трият линка и не щат да чуват за нас. Пък аз техните картинки събирам. 

Нямам обяснение. И сам войнът е войн. 

Просто е. Анти пропаганда се прави умно. А ти не го правиш . Та и те виждат точно това, което ти казах. Така че, прави си извода сам. И анти възраждане не те припознават. Земи се гръмни да си прекратиш мъките.

Просто е. Анти пропаганда се прави умно. А ти не го правиш . Та и те виждат точно това, което ти казах. Така че, прави си извода сам. И анти възраждане не те припознават. Земи се гръмни да си прекратиш мъките.

Не, събирам си тука квото видя по нета. Някои марки събират, от скоро виждам нова мания, стари процесори колекционират. 486 вече гони цена 65 лева. Правец 8 предполагам знаеш колко му искат в неработещо състояние. 

Аз колекционирам копейки. 

:wub:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.