Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Защо така и никой не адресира тези твърдения?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 10 минути, Joss Bomon написа:

:lol6:Изгоненото заради лакомия и подмол ченге от Възраждане го слушат само по Нова и БТВ. Баш него ли изнамери?

Да изброя ли колко народ се изнесе, дето му бяха локомотива на партията? Донка Джендова беше заместена от Ташлаков, дето сега се снима с лондонските нег ри. Пасков, Светозар Саев бяха хора от бизнеса. Заминаха си. 

Нег ри веят хоругвите на Гъзраждане...

Искат забрана на стихотворението ^^Аз съм българче^^..

https://www.facebook.com/100001661080297

Screenshot-20240121-124237.png

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Искат забрана на стихотворението ^^Аз съм българче^^..

https://www.facebook.com/100001661080297

Screenshot-20240121-124237.png

Това май се оказа фейк, и дай да видим кво българче стана ти, на опашката със още 199 тарамбуки, мераклии за немските нужници. 

Със стихове ако се българееше, и с казарма ако се мъжееше... Що няма мъже сега, ами разни говеда, дето блеят кво ще им кажат по ТВ, и все едни и същи боклуци избират да ги управляват. 

Гледай докъде сте ни докарали, да ме е срам да кажа, че съм българин. Като първата вода на боба се изнесохте, и все с вас ме асоциират. Като кажа, че съм в ИТ инженер, и отивам в 4 звезден хотел, за командировка в една от най-големите световни корпорации...

Мислят, че се бъзикам. 

large.00110011(5).jpg.300e62f71af29bd2edba7bcd51fa9d5c.jpg

преди 1 час, IvanKirov написа:

Това май се оказа фейк, и дай да видим кво българче стана ти, на опашката със още 199 тарамбуки, мераклии за немските нужници. 

Със стихове ако се българееше, и с казарма ако се мъжееше... Що няма мъже сега, ами разни говеда, дето блеят кво ще им кажат по ТВ, и все едни и същи боклуци избират да ги управляват. 

Гледай докъде сте ни докарали, да ме е срам да кажа, че съм българин. Като първата вода на боба се изнесохте, и все с вас ме асоциират. Като кажа, че съм в ИТ инженер, и отивам в 4 звезден хотел, за командировка в една от най-големите световни корпорации...

Мислят, че се бъзикам. 

large.00110011(5).jpg.300e62f71af29bd2edba7bcd51fa9d5c.jpg

Вземи си коригирай изречението за мъжеенето в казармата. Щото както си го написал --с казарма ако се мъжееше... Що няма мъже сега, ами разни говеда, дето блеят кво ще им кажат по ТВ--Айде замисли се кво казваш. Нали не си забравил, че казарма няма повече от 18 години.

преди 9 минути, Toto2 написа:

Вземи си коригирай изречението за мъжеенето в казармата. Щото както си го написал --с казарма ако се мъжееше... Що няма мъже сега, ами разни говеда, дето блеят кво ще им кажат по ТВ--Айде замисли се кво казваш. Нали не си забравил, че казарма няма повече от 18 години.

Вие бе, кви мъже сте!. 

Вас визирам. 

За кашмер сме станали по целия свят!

Гледаш ли горе мнението?

Бесни тъпи дядки, блеят по поредния мошеник. 

Гледам Добри Божилов се нагласил на мястото на фюрера ви, и беше в редиците ви. 

Кой не се нагласил той не ви ман дръсал!

преди 10 минути, Toto2 написа:

Това че няма казарма не означава, че с простотиите си няма да я върнете. Както натресохте менте дрегерите и други беди и тъпотии ще донесете. Копейката е вреден за България, ако ченгето е право за нещата които казва. Не ме учудва как Копейката хвали бившия главен прокурор като го издигна в ранк "държавността" все едно са направили покушение срещу честен държавник. Явно наистина е бил насрал от проверката, която се е водила за него в прокуратурата за заличаване на партията му поради измама с подписите за учредяване. И явно каскетът си е замълчал. И заради това така го хвалеше. И ако за това наистина му се е наложило да ползва помощ от кръгове близки до Пеевски, нищо случайно няма че излязоха от залата, за да го подкрепят да влезе в конситуционната комисия. Научил е номерата на своя учител Волен. И както куката каза, даже се чували всеки ден някога. Волен му дава съвети лично и има впечатление, че са си добри приятели. А колкото до ходенето в посолството. Те дори не го и крият. Имат снимки с Митрофанова в горди пози така сякаш най-голямото щастие на света ги е озарило. И то не една или две. И докато веете руски байряци, може да развеете неусетно и китайски.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

:lol6:Изгоненото заради лакомия и подмол ченге от Възраждане го слушат само по Нова и БТВ. Баш него ли изнамери?

преди 12 минути, Гражданин написа:

Не ме учудва как Копейката хвали бившия главен прокурор като го издигна в ранк "държавността" все едно са направили покушение срещу честен държавник. Явно наистина е бил насрал от проверката, която се е водила за него в прокуратурата за заличаване на партията му поради измама с подписите за учредяване. И явно каскетът си е замълчал. И заради това така го хвалеше. И ако за това наистина му се е наложило да ползва помощ от кръгове близки до Пеевски, нищо случайно няма че излязоха от залата, за да го подкрепят да влезе в конситуционната комисия. Научил е номерата на своя учител Волен. И както куката каза, даже се чували всеки ден някога. Волен му дава съвети лично и има впечатление, че са си добри приятели. А колкото до ходенето в посолството. Те дори не го и крият. Имат снимки с Митрофанова в горди пози така сякаш най-голямото щастие на света ги е озарило. И то не една или две. И докато веете руски байряци, може да развеете неусетно и китайски.

JAbFfEu.jpg

HSM23oQ.jpgHSM2dDx.jpg

HSM2qKP.jpg

HSM2zOJ.jpg

HSM2aUX.jpgHSGpVVt.jpg

HSM27fI.jpgHSGpOJf.jpg

HSM2oHg.md.jpgHSM2Bl1.jpg

з

H4eWVhN.jpg

По най-различни поводи се виждат. Дренчев имаше снимка с Митрофанова и на Альошата, но не я запазих. Изглежда я е изтрил от фейсбука си.

JaWFD8X.jpg

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Като кажа, че съм в ИТ инженер, и отивам в 4 звезден хотел, за командировка в една от най-големите световни корпорации...

Всеки си изкарва парите както може. Щом в хотела си изкарваш парите нас какво ни интересува?

JaWzfTP.jpg

Съвсем изтрещяхте бре. Кви безмислици хакате тука.Къв добри Божилов, кви пет лева? Леле мале, пийте си хапчетата, другари иван и гражданин.

преди 6 минути, Toto2 написа:

..

Защо сте още в парламента? Времето дойде, кабаната удари ! Трябва да сте всред хората  по места и да подпомогнете свалянето на сглобката, да работите реало срещу ченгилите от сигурноста около доганя, срещу борисофф, срещу Посолството. Що се криете бе гризачи набълшени !

преди 10 минути, laplandetza написа:

Трябва да сте всред хората  по места..

Добър въпрос ,но не само те ,а и останалите партии от опозицията са заспали ,а защо ,аз нямам логично обяснение за това. Също както нямам обяснение как 17г сме вече в ЕС ,а сме все така много далече от ЕС по стандарт на живот.

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Добър въпрос ,но не само те ,а и останалите партии от опозицията са заспали ,а защо ,аз нямам логично обяснение за това. Също както нямам обяснение как 17г сме вече в ЕС ,а сме все така много далече от ЕС по стандарт на живот.

Щот най-свидното ви са руските паметници :) 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

И как паметниците ни пречат на нашето развитие и стандарт на живот ,защо не пречат паметниците на други страни от ЕС да подобряват своя стандарт на живот?

Точно в момента най-много пречат тези соц Паметници! 

преди 5 минути, AAUUXX написа:

И как паметниците ни пречат на нашето развитие и стандарт на живот ,защо не пречат паметниците на други страни от ЕС да подобряват своя стандарт на живот?

Не пречат паметниците , а някои хора , които строят паметници, както и други хора , които периодично се снимат, ги снимат, около тях.

току-що, laplandetza написа:

Не пречат паметниците , а някои хора , които строят паметници, както и други хора , които периодично се снимат, ги снимат, около тях.

Новата риба! :giggle1: Копейка де.

Пречат моето момче, ние Българският народ не ги искаме! :grimace:

преди 3 минути, Old_story написа:

Като ти пречат не ги посещавай. На мен не ми пречат.

преди 1 минута, Old_story написа:

Точно в момента тези соц Паметници пречат на хората да видят нещо друго през <телевизора> компютара, форуима калдата, пречи им да видят онези обезводнени чичовци и лелкочички , които злоупотребяват на маси, подмаси, мпарапети, тапети и мокети............ и кога се чуе презареждане на пушкалото на Водещия офицер се чува да другарю командир, или да шефе, йес бос.... да сър.............изобщо се чува само Унижение!

преди 2 минути, Old_story написа:

Новата риба! :giggle1: Копейка де.

Пречат моето момче, ние Българският народ не ги искаме! :grimace:

Вие не сте Ние, а Ние не сме българския народ, също както Вие.

Какво иска  Българския Народ, някой да го е питал?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Като ти пречат не ги посещавай. На мен не ми пречат.

Е как така? Аз не мога без да ги посещавам.

преди 1 минута, laplandetza написа:

Точно в момента тези соц Паметници пречат на хората да видят нещо друго през <телевизора> компютара, форуима калдата, пречи им да видят онези обезводнени чичовци и лелкочички , които злоупотребяват на маси, подмаси, мпарапети, тапети и мокети............ и кога се чуе презареждане на пушкалото на Водещия офицер се чува да другарю командир, или да шефе, йес бос.... да сър.............изобщо се чува само Унижение!

Братко воин, здравей! :bye1:

Как си братко? Още ли те издирват в русия? Не ти ли свалиха забраната? :giggle1: 

преди 6 минути, Old_story написа:

Е как така? Аз не мога без да ги посещавам.

Защо тогава искаш да ги махат ,на кои паметници ще ходиш след това ?

преди 29 минути, N1K17Y написа:

Какво общо има руските паметници с ЕС? Унгария също има руски паметници. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.