Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, Toto2 написа:

...

В моя бизнес всичко е на процент. Обикновено 40.

Бе то и Академик Боки тиквата имаше същия бизнес процент , а скопейките къв е процента?😀

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 минути, Гражданин написа:

Познавам хора с диабет, които карат. Хора, които имат проблеми със сърцето също. И лекарствата, които взимат им помагат да се движат и да са пълноценни в обществото и не са заплаха нито за околните, нито за себе си, когато се качат на кола. Със законите, които направихте, вие ги превръщате в престъпници. Не се прави на малоумен, много добре знаеш какъв е проблемът, но вие този закон сте го обещали точно на куките, за да може да лапат по-големи рушвети. Не ми отговори на въпроса, защо за една година от както го има вашия закон са конфискувани единствено трошки. Ей онзи ден имаш търг и казаха, че колите конфискувани за една година са все трошки. Нито една лимузина или баровска кола. Някакви предположения защо? А? Питам!

Ми питай властите бре мунчо. Кво общо има Възраждане с властта? Тая същата, дето иска да обяви извън закона Възраждане. Много големи сте умници.

И о чудо - в Бургас само две трошки се продават такива конфискувани. Страхотно много, леле мале.

преди 5 минути, Toto2 написа:

Клиента плаща. Работника работи при мен и използва оборудване и помещение и аз съм му осигурил работата. Ако клиента отиде при паботника да му свърши работата на негово място и работника сам си е осигурил оборудване и място - тогава самия работник е предприемача и плаща всички необходими неща. Бе кво ти обяснявам очевидни неща.....Айде оди се образовай.

Клиентът ти плаща и оборудването, и на тебе,  и на горките ти чираци. Без клиенти си нищо. 

Ми хубаво, дано не пукнеш докато караш и не убиеш някой случаен.

В моя бизнес всичко е на процент. Обикновено 40.

Тъй тъй, вкарайте проекто закон, за МПС да се минават изпити като за космонавт. 

То бива безочие, ама твойто минава всички граници. 

По малките населени места без кола си пропаднал. 

Качването в автобуса в грипаво време изобщо не е фън. 

преди 4 минути, Toto2 написа:

Ми питай властите бре мунчо. Кво общо има Възраждане с властта? Тая същата, дето иска да обяви извън закона Възраждане. Много големи сте умници.

Ми всявате омраза, извън закона сте, ама няма кой да ви духне под опашката. 

Копейката до последно правеше дудуци на Гешев. 

преди 1 минута, Toto2 написа:

Какви власти бе, нали вие го писахте закона? Нямате ли критично мислене или щото гъделичката бабите по оная работа и нямате време за това? Освен това всички дето са в парламента заедно участват в разпределянето на постове, места и т.н.. Не ми говори глупости, само защитаваш мръсниците. За депутатски кюфтета ли го правиш и ти? Хайде, кажи си най-накрая!

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Клиентът ти плаща и оборудването, и на тебе,  и на горките ти чираци. Без клиенти си нищо. 

Тъй тъй, вкарайте проекто закон, за МПС да се минават изпити като за космонавт. 

То бива безочие, ама твойто минава всички граници. 

По малките населени места без кола си пропаднал. 

Качването в автобуса в грипаво време изобщо не е фън. 

Ми всявате омраза, извън закона сте, ама няма кой да ви духне под опашката. 

Копейката до последно правеше дудуци на Гешев. 

Кво, кво...Нищо не каза. 

Клиента идва при мене, щото знае че работата ще бъде свършена качествено и в срок и ще е доволен.

Идеята ти не е лоша. Който кара винаги е потенциален убиец.

Това за автобуса е тъпо.

А това за дудуците си е в твоята глава, ма все тая.

преди 24 минути, Toto2 написа:

Идеята ти не е лоша. Който кара винаги е потенциален убиец.

Аха, прокарайте я. 

"Качете се на тротоарите, да минат лимузините на другарите". Радой Ралин. 

Що не забраните МПС за всеки случай, ще станете първа полит. сила. Нулева направо!

п.с. Ама ще останеш без клиенти, тъй и тъй ги нямаш за нищо!

п.с.2. 

Теточков, 

с тия простотии де ни натресохте, хората няма да посмеят да си вземат по-нови коли. Ще станем като Куба, то соцът все до такова води. В Сев. Корея дори си карат камионите на въглища. С газ-генератори. 

Пусни баби на власт, да те заведат до квото са видяли от детството си. 

Как да изрина 40 хилки за кола, като после всеки менте дрегер може да ми я прибере!

Или да разкарат тия дрегери, то все някой да ходи след вас, да ви разрива мазаляка!

Държава щели да управляват!

(14).jpg.bd3012004466885b6ffeece9066aa4b0.jpg

large_081.jpg.8c491c63de27eb4e89ec7889d2f1e951.jpglarge_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpglarge_0191.jpg.471bf6facd120ffa91390b062efc7c9d.jpglarge_bbb.jpg.4a645ce20d0160d5b95487518b4a781e.jpglarge.(22).jpg.4de8f34ab4a9186c54ac5ef9ac59a31c.jpgКъв житейски опит, ква начетеност има бесната ви зарзаватчийка от женския пазар?

image.thumb.png.adfac40304099f5ef4305853968b9651.png

image.thumb.png.62c3d5cc47e863493d3712b2158be033.png

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Къв житейски опит, ква начетеност има бесната ви зарзаватчийка от женския пазар?

Имаш нещо против професията търговец? Твърдиш, че търговците са нискообразовани и с ниска интелигентност? Ако ти продават пари пак са си търговци, ама ги наричат банкери. Много си объркан, баце, много.

Имаш нещо против професията търговец? Твърдиш, че търговците са нискообразовани и с ниска интелигентност? Ако ти продават пари пак са си търговци, ама ги наричат банкери. Много си объркан, баце, много.

Аз се чудех що все нужникари и всякакви 'кари ви симпатизират. 

След вас и потоп!

Не могло да се оправи в живота, те ти на депутатска заплата, да се види и то човек. 

Неслучайно копейките симпатизират по соца. Все тъпанари бяха на кормилото. 

преди 14 минути, Toto2 написа:

Точно във вашия случай зарзаватчийката ви дето сте пуснали да съска и да скача на бой е турбо проста.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Точно във вашия случай зарзаватчийката ви дето сте пуснали да съска и да скача на бой е турбо проста.

То пеевси е връхта на непростотията? Определено 90 процента от депутатите са по-прости от нея. Тия, дето вие ги избрахте, дори и негласували.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Кажи ми един дето не е турбо прост. 

Деян Николов разправя, че ЕС бил причината за упадъка на България, щото народът бягал нататък за по-добър живот. 

Съдружник в ИТ фирма, после се оказа, че май ка му я опрашили у всички партии, без ДПС. Явно им е носил проекти. Аз лично съм работил в такава фирма, един депутат ни носеше поръчките от държавата. Дори не разбрах кой е. 

преди 2 минути, Toto2 написа:

То пеевси е връхта на непростотията? Определено 90 процента от депутатите са по-прости от нея. Тия, дето вие ги избрахте, дори и негласували.

Оправданието е като зад ника. Всеки го има, и понякога смърди. 

За вас ли да гласувам бе? За вас ли? Дося ми каканижеш мега простотии, да сме забранявали МПС-тата, че били опасни, да ми вдигали почти двойно ДОД, че малко ги вдигнаха, от НАТО да сме излизали, па от ЕС, па казарма с ман гали и ритници в бъбреците... Аз лично хванах някаква зараза, с години сърбеж по краката, и други се оплакаха. Мина ама след години. 

Туй ли предлагате - мизерия, военопленничество и соц коли!

току-що, Toto2 написа:

Абе факт е, че тая си е мега проста. Отделно и тоя дето днеска го гледах на клипче как става и се изкрещя "против" и приключи с "да живее България!". Супер въодушевен такъв, но начина по който го вресна беше все едно тоя човек не е в ред, бавноразвиващ ли беше, къв беше, от мястото си, даже не и от трибуната. Стана като все едно на "клас стани, клас мирно, клас седни!". Пробуди искрен смях както в залата, така и в коментарите. Ей такива дебили вкарвате в парламента, само да са удобни кретени около копейката и да не го засенчат. Сещам се и за един как разправяше от трибуната за бунта на машините и как дигитализацията е вредна. Бурен смях...

преди 2 минути, Гражданин написа:

Абе факт е, че тая си е мега проста. Отделно и тоя дето днеска го гледах на клипче как става и се изкрещя "против" и приключи с "да живее България!". Супер въодушевен такъв, но начина по който го вресна беше все едно тоя човек не е в ред, бавноразвиващ ли беше, къв беше, от мястото си, даже не и от трибуната. Стана като все едно на "клас стани, клас мирно, клас седни!". Пробуди искрен смях както в залата, така и в коментарите. Ей такива дебили вкарвате в парламента, само да са удобни кретени около копейката и да не го засенчат. Сещам се и за един как разправяше от трибуната за бунта на машините и как дигитализацията е вредна. Бурен смях...

reza4ka.jpg.629d6f2b296fd38155d3d4deb0f74330.jpg1500468956_.thumb.jpg.c4679fe5d78a2dc414255bf39262fd56.jpg1878080795_.jpg.627ed82130c5f5b271984e3e74b9a260.jpg

преди 9 часа, IvanKirov написа:

large_081.jpg.8c491c63de27eb4e89ec7889d2f1e951.jpglarge_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpglarge_0191.jpg.471bf6facd120ffa91390b062efc7c9d.jpglarge_bbb.jpg.4a645ce20d0160d5b95487518b4a781e.jpglarge.(22).jpg.4de8f34ab4a9186c54ac5ef9ac59a31c.jpgКъв житейски опит, ква начетеност има бесната ви зарзаватчийка от женския пазар?

Отново quote mining (извън контекста), подвеждаща информация, невярна информация.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

подвеждаща информация, невярна информация.

Кое по-конкретно?

Само в рамките на една седмица със знакови лица на ППДБ се случи следното: 1. Асен Василев беше осъден два пъти и се оказа, че има съмнителни имотни сделки, в които е намесен Даниел Лорер. 2. Кирил Петков беше осъден един път. 3. Даниел Лорер беше осветен като активен участник в съмнителни имотни сделки. Всичко това само за една седмица! А представяте ли си колко още не знаем? Във всяка една друга нормална държава тези хора отдавна щяха да са подали оставки и да са станали клиенти на прокуратурата. Дори ГЕРБ навремето изгони Цветанов заради подобни схеми. В случая на ППДБ обаче лицата Василев, Петков и Лорер нагло твърдят, че всичко им е изрядно и отказват да подават оставки. Не знам дали го осъзнават, но един ден възмездието над тези крадци ще е страшно. Няма да има остров, на който да се скрият. Освен един, по средата на Дунав.

преди 6 минути, Филипов написа:

Не харесвали тия в конституционната комисия, пък набутахте Пеевски там. 

преди 1 час, IvanKirov написа:

Не харесвали тия в конституционната комисия, пък набутахте Пеевски там. 

ПППП нямат заслуги за това? Или ГЕРБ?

току-що, АСПЕКТ написа:

ПППП нямат заслуги за това? Или ГЕРБ?

Стига се оправдавали бе? С нищо не сте различни от Кокорчо и Боко. 

За кво да гласува човек за вас, след като не предлагате нещо различно!

Стига се оправдавали бе? С нищо не сте различни от Кокорчо и Боко. 

За кво да гласува човек за вас, след като не предлагате нещо различно!

Всичко е различно. Това че не виждаш, не е техен проблем.

току-що, АСПЕКТ написа:

Всичко е различно. Това че не виждаш, не е техен проблем.

Ми дай да видим кое е различно. Дренчев си вкара родата, копейката и Цончо колекционират апартаменти и топ парцели за строене, буля Искра кара някакво скъпо зелено БМВ. 

Ми дай да видим кое е различно. Дренчев си вкара родата, копейката и Цончо колекционират апартаменти и топ парцели за строене, буля Искра кара някакво скъпо зелено БМВ. 

А, ти как виждаш тогава различното? 

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

А, ти как виждаш тогава различното? 

Ми примерно да прави постъпления да съживи бизнеса, да намали административната тежест. 

Да мотивира младите да останат тук, вместо да ги пъди с кошмара на циг ански банди и пребиване с кубинки 5 срещу един. 

Първо да направи армия, после да разправя излизане от НАТО. 

Мислите само гадости. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.