Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, Toto2 написа:

Който пие и се друса не трябва да кара, че много ора измреха поради това. Така че - да. Трябва контрол да няма убийства по пътя.

А защо реагира и на лекарства за диабет? И защо всичките конфискувани коли за една година са все трошки? Какво постигнахте? По-голяма корупция за вашите хора, да захлебят и те. Куките официално заявиха, че няма да се тестват на същите дрегери, смятали че са ментета. Да се тестват само гражданите, техните коли да зимат. При факта, че конфискуват само трошки, означава че сте отворили вратичка за големите рушвети, нещастници такива! Едва ли е щото богатите всичките са толкова успели щото са най-свестните хора в държавата. Ни една лимузина задържана! Кой знае по какви 4 цифрени суми и може би и нагоре вървят рушветите за някой дето кара егати джипа или с класата. Да не мислиш, че тия не шмъркат? Отново ви казвам, нещастници! По комунизма не е имало такива репресерии срещу шофьорите! 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, Гражданин написа:

По комунизма не е имало такива репресерии срещу шофьорите! 

+ 1!

Само за някакви 5 години, документацията по колата ми скочи двойно като цена. 

И не стига им, ами отвориха и кутията на пандора с тия дрегери. 

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Лъжец дебелоочен, кой ти говори за друсан? 

Дрегерите не работят. Хващат лекарства. 

Невменяем ли си като колегите си, или на такъв се правиш?

Огромно количества лекарства си им пише, че докато ги ползваш не трябва да караш. Точка. Това, че не четеш съпътстващите листовки си е твой проблем. И не ме наричай лъжец, това е обида и съм те докладвал, господинчо.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Я ми посочи къде и кога в момента плюят дпс. Че те още малко секс ще правят...Говорим за официозите..Дай пример - линкове , статии....

В момента и либофф, не ги плюят , а им рошат моркова........................

току-що, IvanKirov написа:

И не стига им, ами отвориха и кутията на пандора с тия дрегери. 

На тото му е все тая, все пак синът му няма книжка. 

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Бе 80 % ги направете, от сегашните 65. 

Нали ти няма да ги плащаш...

То поне да се харчеха смислено тия данъци... На 90% потъват по обръчите фирми, и лични джобове. 

2 от 3 дни ставаме, да ви хрантутим вас. 

Стотици хиляди стана държавната измет, и за още сте зейнали. 

Господинчо, аз плащам в пъти по-големи данъци от теб. Моите и на работниците ми. Така че, не ми се обяснявай колко страдаш от едни данъци. Оди у Франция да видиш кво е.

току-що, Toto2 написа:

Огромно количества лекарства си им пише, че докато ги ползваш не трябва да караш. Точка. Това, че не четеш съпътстващите листовки си е твой проблем. И не ме наричай лъжец, това е обида и съм те докладвал, господинчо.

Ми кво да кажа на който лъже. Инак на мерзавските ви номерца изобщо не се учудвам. Подлецът е подлец във всяко отношение, не е само наглата лъжа. 

На Ибупрофен не пише да не се шофира. 

Метформин не пише, че е забранен за шофьори. 

Те тия дрегери ги хващат, тия лекарства. 

Докладвай ме, после квичи, че ви мразят хората! Всички ви криви, вие много убави!

Не, не пише. Не се предполага, че някое лекарство се води наркотик като не е в списъка с контролирани вещества! Най-обикновените лекарства за диабет реагират на дрегера и после по 1 година без книжка и в чакане на резултати. Хора остават без работа и т.н.. Заради това, че галите бабишкера по висулките.

току-що, Гражданин написа:

На тото му е все тая, все пак синът му няма книжка. 

И сина и аз има книжка . И спазвам закона, за разлика от лигави като вазе.

току-що, Toto2 написа:

Господинчо, аз плащам в пъти по-големи данъци от теб. Моите и на работниците ми. Така че, не ми се обяснявай колко страдаш от едни данъци. Оди у Франция да видиш кво е.

Ми направи като Франция бе, после ми разправяй за Франция. 

Париж - Лион е 500 км, и се пътува за 2 часа. 

Магистралите им са по 6 ленти в посока, лично съм я виждал като ходих в Еври. 

Само сте зяпнали да крадете, друго не ви интересува. Че и патриоти били...

току-що, Toto2 написа:

И сина и аз има книжка . И спазвам закона, за разлика от лигави като вазе.

А защо синът ти няма кола като има книжка? Да не би да са му я взели? Затова ли стискат до Търново като им се пика на семейството като ходят лятото на море?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Не, не пише. Не се предполага, че някое лекарство се води наркотик като не е в списъка с контролирани вещества! Най-обикновените лекарства за диабет реагират на дрегера и после по 1 година без книжка и в чакане на резултати. Хора остават без работа и т.н.. Заради това, че галите бабишкера по висулките.

Ти мани, с жената и децата го ловят насред път, коват му белезниците, и ги оставят на сред път. Отивали за почивка хората, след цяла година опъване на каиша. 

Не стига че 2 от 3 дни бачка за тия отрепки, накрая го изкарват най-големия терорист. Щото диабетик. Реален случай. 

200 тояги по гъза, малко им е! Измет!

преди 1 минута, Toto2 написа:

Кога стана доктор............ , не сме колеги с тебе.

Тестовите са ви доказано корупционни............. вие участвате ли там? Пациента Не е длъжен да знае кое лекарство , ще даде положителен отговор на някакъв тест, а лекарствата , които го могат са много и не пречат на шофиране, отделно , ако си бил до някой , който пуши трева и си седял минутка-две , при тестване до 2 часа и ти заминаваш..........има терапии при които всеки ден се ползват безалтернативни лекарства, които дават отговор, но пък пациентите са примерно колеги кардиолози и хирурзи, също и оператори на тежки машини и кранове..........те работят ! , кой Идиот може да им забрани да шофират!?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ми кво да кажа на който лъже. Инак на мерзавските ви номерца изобщо не се учудвам. Подлецът е подлец във всяко отношение, не е само наглата лъжа. 

На Ибупрофен не пише да не се шофира. 

Метформин не пише, че е забранен за шофьори. 

Те тия дрегери ги хващат, тия лекарства. 

Докладвай ме, после квичи, че ви мразят хората! Всички ви криви, вие много убави!

И  това ти докладвах. Друг  е въпроса, дали ще му обърнат внимание. Но ако не му обърнат внимание, все ще те накарам да си изпуснеш нервите и да употребиш точната дума, че да те остракират за месец отново. Немаш грижи. И е много просто - пиеш ги тея лекарства - возиш се на такси или с приятели. Къв ти е проблема.А да - нямаш приятели и си стиснат. 

преди 4 минути, Toto2 написа:

Плащаш ти на работниците!?, те са си ги платили сами бе, мишок...........

преди 3 минути, Гражданин написа:

А защо синът ти няма кола като има книжка? Да не би да са му я взели? Затова ли стискат до Търново като им се пика на семейството като ходят лятото на море?

Еми по-лесно е да не мислиш къде да паркираш в София. Въобще ви се чудя как живеете в тая смрад, че и ви харесва на всичко отгоре.

преди 4 минути, Toto2 написа:

И  това ти докладвах. Друг  е въпроса, дали ще му обърнат внимание. Но ако не му обърнат внимание, все ще те накарам да си изпуснеш нервите и да употребиш точната дума, че да те остракират за месец отново. Немаш грижи. И е много просто - пиеш ги тея лекарства - возиш се на такси или с приятели. Къв ти е проблема.А да - нямаш приятели и си стиснат. 

Бе най-добре забранете на диабетиците да шофират. Да мрат!

Туй болднатото е мерзавство. Именно точната дума заслужаваш!

Метформин се пие при всяко хранене, до края на живота. 

Дрегерът ще сработва винаги. 

И изобщо не пише в листовката му, да не се шофира при употреба. 

току-що, Toto2 написа:

Как така е много просто бе, ******? Диабетиците са постоянно на лекарства, хората с порок на сърцето също и какви ли още не болести, заради които приемането на лекарства е задължително даже по няколко пъти на ден и тези хора са съвсем нормално функциониращи когато ги приемат. И какво, трябва да се лишат от това да карат автомобил ли? Толкова сте противини, защото на дементните и оглупяли хора им взимате гласовете като ги галите за последно по висулките лъжейки ги, че с повече репресии, които ще докарате, по-хубаво ще стане. Не познавам нито един млад човек с акъла си дето да гласува за вас, само изветряли бабишкери и най-големи глупаци дето сами си копаят дупката, където ще паднат. Точите сатъра постоянно на българския народ. 

преди 2 минути, laplandetza написа:

Плащаш ти на работниците!?, те са си ги платили сами бе, мишок...........

Работника плаща една част, другата плаща работодателя. В България е така, господине. 

Работника плаща една част, другата плаща работодателя. В България е така, господине. 

Клиентът ти плаща, ако не си разбрал. И  на тебе и на работниците ти. 

преди 1 минута, Гражданин написа:

Как така е много просто бе, ******? Диабетиците са постоянно на лекарства, хората с порок на сърцето също и какви ли още не болести, заради които приемането на лекарства е задължително даже по няколко пъти на ден и тези хора са съвсем нормално функциониращи когато ги приемат. И какво, трябва да се лишат от това да карат автомобил ли? Толкова сте противини, защото на дементните и оглупяли хора им взимате гласовете като ги галите за последно по висулките лъжейки ги, че с повече репресии, които ще докарате, по-хубаво ще стане. Не познавам нито един млад човек с акъла си дето да гласува за вас, само изветряли бабишкери и най-големи глупаци дето сами си копаят дупката, където ще паднат. Точите сатъра постоянно на българския народ. 

Ти в ред ли си бе, човек с порок на сърцето да кара кола? Диабетик, който сто на сто и не вижда добре, да кара кола? Тея медицински прегледи като взимаш книжка за какво са според тебе. Ти ще се качиш ли на автобус, ако водача има некви такива заболявания?

Това го знам.............те са си го изработили и това им е към заплатата, която вероятно е много по -ниска от колкото може да си позволиш............

току-що, Toto2 написа:

Ти в ред ли си бе, човек с порок на сърцето да кара кола? Диабетик, който сто на сто и не вижда добре, да кара кола? Тея медицински прегледи като взимаш книжка за какво са според тебе. Ти ще се качиш ли на автобус, ако водача има некви такива заболявания?

Аз съм с <порок на сърцето> и карам кола............имам прегледите и документите, съшо и степен инвалидност............ , но карам кола , като закона е спазен !

току-що, Toto2 написа:

Познавам хора с диабет, които карат. Хора, които имат проблеми със сърцето също. И лекарствата, които взимат им помагат да се движат и да са пълноценни в обществото и не са заплаха нито за околните, нито за себе си, когато се качат на кола. Със законите, които направихте, вие ги превръщате в престъпници. Не се прави на малоумен, много добре знаеш какъв е проблемът, но вие този закон сте го обещали точно на куките, за да може да лапат по-големи рушвети. Не ми отговори на въпроса, защо за една година от както го има вашия закон са конфискувани единствено трошки. Ей онзи ден имаш търг и казаха, че колите конфискувани за една година са все трошки. Нито една лимузина или баровска кола. Някакви предположения защо? А? Питам!

току-що, IvanKirov написа:

Клиентът ти плаща, ако не си разбрал. И  на тебе и на работниците ти. 

Клиента плаща. Работника работи при мен и използва оборудване и помещение и аз съм му осигурил работата. Ако клиента отиде при паботника да му свърши работата на негово място и работника сам си е осигурил оборудване и място - тогава самия работник е предприемача и плаща всички необходими неща. Бе кво ти обяснявам очевидни неща.....Айде оди се образовай.

преди 3 минути, laplandetza написа:

Това го знам.............те са си го изработили и това им е към заплатата, която вероятно е много по -ниска от колкото може да си позволиш............

Аз съм с <порок на сърцето> и карам кола............имам прегледите и документите, съшо и степен инвалидност............ , но карам кола , като закона е спазен !

Ми хубаво, дано не пукнеш докато караш и не убиеш някой случаен.

В моя бизнес всичко е на процент. Обикновено 40.

преди 5 минути, Toto2 написа:

Докторите са преценили, че може да кара. Копейките не преценили. 

Ибупрофен бе, и той пали дрегера. 

Или дай да забраним на всички да карат, бабите ще са на кеф. 

Ама тогава няма да я има лапачката от шофьорите. 

Като ви разправят хората, че не знаете какво правите, те това се има предвид. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.