Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

От какво да сме доволни на ЕС?

Ами например щеше ли да чистиш нужниците в ЕС с това старание и тази наслада от работата си сега, ако границите бяха затворени?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, Гражданин написа:

Тия неща ги разправяй на някое дете дето ще те слуша и ще попива мъдростите на чичака. СССР се развали щото е бил кочина, не може да държиш хората на постоянен режим на всичко, мизирия, сивота, скука, ясно се вижда по опашките за макдоналдса, когато го пускат в Русия. Да, Путин по едно време беше либерал, имаше невероятни неща като бандата ТАТУ и т.н. в началото на 2000-те години, но след като НАТО му отказаха да присъедини Русия, защото там монопол трябва да имат американските оръжия, след 2014-та започнаха да се случват всички лайна. И тук и НАТО е виновно, но и Путин. И сега това, което се връща в Русия е тоталитаризъм с комунистическа хореография. Как живеят техните олигарси, високопоставени чиновници и техните деца се крие от руското население. Повечето си живеят с по 300 - 600 евро заплати, цари мизерия и милиционерщина. Шапкарите са най-добре, а как иначе, в такива държави репресивния апарат на държавата е този дето има привилегии, всичко останало е зле. Путин почна да премахва средната класа, която за пръв път почна да се усеща че се формира стабилна прогресия до към 2010-та и и си купуваше имоти включително и по нашето черноморие, но тъй като усети на къде бият нещата и че може да не бъде преизбрах разбра, че средната класа му е враг. Последва нейното умишлено потъпкване и след 2014-та съвсем тръгна към тоталитарни простотии с паради, връщане на пионерските манифестации, занули си мандатите променяйки специално конституцията, почна тая тъпа война... И на този фон вие копейките искате да ни извадите от НАТО и ЕС и да ни гушнете баш с него, пише си го официално във вашата програма, че ще работите за стенсяването на връзките между България и Русия и излизането от НАТО. За ЕС искате само "предоговаряне" ама то е същото. Къде ти Ганьо ще кажеш на Германия, Италия, Франция и т.н.., че им поставяш условията си. Трябва да си доволен, че си в ЕС! А копейката е вреден агент, онзи дето каза, че бил неуспяло ченге или там квото, за да му запушиш устата, много добре обясни как копейката ходи в руското посолство за консултации, как Волен му е учител и т.н., ти нищо от това не адресира. Ти гониш депутатските кюфтета, личи си по всичо, което пишеш. Ни веднъж не влезе в комуникация с мене като ги обяснявам тези неща, само се опитваш да ме изопачиш какво се опитвам да кажа. Очевидно е, че се слагаш на партийнната централа. Знаят кой си и трябва да се забелязва. Чел ли си "Бай Ганьо прави избори"? Същият си, там може да се намериш. И не че другите партии не ме дразнят, но твоята ми е най-дразнеща и вредна! 

Бе не знам как ти протичат мозъчните процеси. Хем русия ти е комунистическа, хем има олигарси. Е как олигарси и комунизъм? Да кажеш див капитализъм - бива. Ма все си е капитализъм. По какво се различава един олигарх от една огромна фирма? Айде обясни ми с какво големите американски производители на химически препарати за селското стопанство  или за семена примерно се различават от един руски или украински олигарх? 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

От какво да сме доволни на ЕС?

Няма кой знае какво. Проблемно е , че БГ е прекалено <малка> в цялата картина на региона и ................без подходяща международна завръзка, БГ няма да се допусне да оцелее извън евро и евроатлантическото влияние. За сега е такова положението. Остават възможности за движения с ограничени последствия, както и заформяне на Завери срешу сегашния ЕС.

преди 10 минути, Гражданин написа:

Ами например щеше ли да чистиш нужниците в ЕС с това старание и тази наслада от работата си сега, ако границите бяха затворени?

Естествено, що да не.  Арабелите, афганистанците, иранците, турците, украинците не са в ЕС, но са с предимство. Строят им детски градини, строят им жилища, превеждат им на езика всяка една информация.

Дават им помощи. Дават им оръжия.

Както виждаш, това не им пречи да работят и да живеят в Германия.  Това, че не са в ЕС, по никакъв начин не им пречи. Когато границите са затворени. Или имат санкции от големия брат на ЕС - САЩ.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Естествено, що да не.  Арабелите, афганистанците, иранците, турците, украинците не са в ЕС, но са с предимство. Строят им детски градини, строят им жилища, превеждат им на езика всяка една информация.

Дават им помощи. Дават им оръжия.

Както виждаш, това не им пречи да работят и да живеят в Германия.  Това, че не са в ЕС, по никакъв начин не им пречи. Когато границите са затворени. Или имат санкции от големия брат на ЕС - САЩ.

Ти не си от държава, в която има война, за да си бежанец. Във всички държави дето изброи е имало война или са били във война в последните 30 години. Но копейковския ти мозък явно не отчита тия неща.

преди 13 минути, Toto2 написа:

Бе не знам как ти протичат мозъчните процеси. Хем русия ти е комунистическа, хем има олигарси. Е как олигарси и комунизъм? Да кажеш див капитализъм - бива. Ма все си е капитализъм. По какво се различава един олигарх от една огромна фирма? Айде обясни ми с какво големите американски производители на химически препарати за селското стопанство  или за семена примерно се различават от един руски или украински олигарх? 

Под комунистическа имам предвид хореографията и културата. Капитализъм вече има, но това не е свобода. Тоталитаризма като наследство от комунизма плюс дивия капитализъм прави Русия много тегава страна, с особености които не искам да пренасяме тук. Нарочно пропусна да коментираш частта от вашата програма, в която е записано че ще работите за много тесни връзки с Руската федерация. Вие сте си проруска партия и си го заявявате. Русия има вековни интереси тук и вие искате да ги прокарате. И ти нищо не разбираш от политика, а от бай ганьовщина. Питах те, чел ли си "Бай Ганьо прави избори" и припознаваш ли се в него?

преди 5 минути, Гражданин написа:

Ти не си от държава, в която има война, за да си бежанец. Във всички държави дето изброи е имало война или са били във война в последните 30 години. Но копейковския ти мозък явно не отчита тия неща.

Под комунистическа имам предвид хореографията и културата. Капитализъм вече има, но това не е свобода. Тоталитаризма като наследство от комунизма плюс дивия капитализъм прави Русия много тегава страна, с особености които не искам да пренасяме тук. Нарочно пропусна да коментираш частта от вашата програма, в която е записано че ще работите за много тесни връзки с Руската федерация. Вие сте си проруска партия и си го заявявате. Русия има вековни интереси тук и вие искате да ги прокарате. И ти нищо не разбираш от политика, а от бай ганьовщина. Питах те, чел ли си "Бай Ганьо прави избори" и припознаваш ли се в него?

В Турция не е имало война или в Афганистан. Иран също, Ирак, Йордания, Мароко, Алжир, Египет, Тунис ... да не ги изброявам.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

В Турция не е имало война или в Афганистан. Иран също, Ирак, Йордания, Мароко, Алжир, Египет, Тунис ... да не ги изброявам.

В половината е имало войни или граждански войни в последните 30 години. За другите си потърси причините защо имат диаспори в ЕС. Изброявай колкото си искаш, важното е че си нужникар в ЕС и нямаш планове да се връщаш тук ама плюеш по ЕС и му ползваш социалните преумущества. Лицемер копейка!

преди 2 минути, Гражданин написа:

В половината е имало войни или граждански войни в последните 30 години. Изброявай колкото си искаш, важното е че си нужникар в ЕС и нямаш планове да се връщаш тук ама плюеш по ЕС и му ползваш социалните преумущества. Лицемер копейка!

Имало е, но вече няма. Както каза, преди 30 години. От 1990 година не е имало война.

В половината е имало войни или граждански войни в последните 30 години. За другите си потърси причините защо имат диаспори в ЕС. Изброявай колкото си искаш, важното е че си нужникар в ЕС и нямаш планове да се връщаш тук ама плюеш по ЕС и му ползваш социалните преумущества. Лицемер копейка!

Е и ............ и аз съм вече <нужникар> и ползвам социалната система..................... лошо ли е ?  Противник съм на днешния ЕС. 

преди 4 минути, Гражданин написа:

Не виждам как не виждаш логиката. От чисто егоистична капиталистическа логика по-добре да си купуваме енергоизточниците от възможно най-близко разстояние и гарантирано пристигане. По най-краткият път. И съответно да имаме пазар - необятен при това. Въпреки че руснаците са станали много много капризни и търсят най-доброто. Но имаме шанс да продаваме там. За съжаление от много години това не може да става - санкции. И не е въобще лесно даже да стигнеш до там. По лесно е да вземеш виза за сащ, отколкото за русия. Едни книги от там да си доставиш е голямо приключение. Имат и едни бактериални препарати за земеделие, които тук няма как да си доставя. А ти ме питаш що не се изнеса там.Ми няма как просто, не пускат лесно. Камо ли да се заселиш. Няма начин. 

Като дойде дума за Ес, Какво ще направи Копейкин и шайката му относно Новият Договор за ЕС ?

току-що, АСПЕКТ написа:

Имало е, но вече няма. Както каза, преди 30 години.

Не казах преди 30, а в интеревала от 30 години. А и последиците от всяка една война са дългогодишни. Наистина не виждам смисъл повече да те коригирам, мисловната ти дейност е забила и не ще нормални неща да отчете. Бориш се за някакви стотинки на пост най-вероятно и до последно въртиш и изопачаваш мнения. Ти печелиш стотники, аз не, така че спирам да ти помагам за надницата.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Не казах преди 30, а в интеревала от 30 години. А и последиците от всяка една война са дългогодишни. Наистина не виждам смисъл повече да те коригирам, мисловната ти дейност е забила и не ще нормални неща да отчете. Бориш се за някакви стотинки на пост най-вероятно и до последно въртиш и изопачаваш мнения. Ти печелиш стотники, аз не, така че спирам да ти помагам за надницата.

По-скоро ти си на надница. Заучени фрази, изопачен видеоматериал, коментари без собствено мнение, просто повторени и заучени фрази. България не е конкуретноспособна на другите държави в ЕС.

Това значи бедна завинаги. И вечен донор на злато, мед и други суровини на другите държави в ЕС. Това включае роби или слуги.  Така  е устроен капитализма, да се търси капитал. 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

....България не е конкуретноспособна на другите държави в ЕС.

Това значи бедна завинаги. Така  е устроен капитализма, да се търси капитал. 

Щом така бил устроен КапитализЪма, ти защо подкрепяш явните десни капиталисти от възраждане. Те няма ли да работят за вечно бедна и страдаща България?

преди 2 минути, Toto2 написа:

Не виждам как не виждаш логиката. От чисто егоистична капиталистическа логика по-добре да си купуваме енергоизточниците от възможно най-близко разстояние и гарантирано пристигане. По най-краткият път. И съответно да имаме пазар - необятен при това. Въпреки че руснаците са станали много много капризни и търсят най-доброто. Но имаме шанс да продаваме там. За съжаление от много години това не може да става - санкции. И не е въобще лесно даже да стигнеш до там. По лесно е да вземеш виза за сащ, отколкото за русия. Едни книги от там да си доставиш е голямо приключение. Имат и едни бактериални препарати за земеделие, които тук няма как да си доставя. А ти ме питаш що не се изнеса там.Ми няма как просто, не пускат лесно. Камо ли да се заселиш. Няма начин. 

Русия не е обещала нищо евтино, а начина по който тя се отнася към своите поданици, както и към "братските си народи" като сега в Украйна трябва да ти говори, че в тази федерация човешкият живот не означава нищо. Нямаме никаква файда от това да правим мuнети на Путин освен че вие имате такава изгода, ако дойдете на власт. Ще се опаричите и имоти ще има за всички, които участвате в грабежа и въвеждането на диктатура по руски образец тук. За обиновения човек и даже и като търговец какви перспективи с Русия? Многкратно пъти по-беден пазар е от този на ЕС, нищо че територията е по-голяма. Платежоспособността на един пазар е важна, не върху каква територия и хора се разпростира. Това и дете в 3 клас може да го осъзнае. При вас са наобратно процесите. Мислите с алчност как ще ви възнагради Путин, ако преебете ЕС нанасяйки му геополитическата рана да ни изтръгнете от него. Слаб ЕС = радост за Русия. Санкции тя има заради войната. Путин и кликата му имат нужда от войни, за да си правят ПР всеки път когато рейтингът им пада и сега си мислеха, че Украйна ще е лесна плячка. Путин не случайно си занули мандатите първо, а после нападна Украйна. Това са неща, които всеки осъзнава. Може и ти да ги осъзнаваш, но си с определена цел тук, копейката също нито веднъж не си е позволил да критикува Путин или Русия. Дренчев каза, че съжалява единствено, че Русия не била направила блицкриг. Вижда се на кого служите! Срамно е! Вредно е! Ако копейката вземе властта щастието ви ще е кратковременно, ще разбереш какво нещастие си докарал на внука си. Казарма, сивота, мизерия. Това дето ще получиш като имоти и привилегии ще е краткотрайно на фона на всичките беди, които ще се изсипят върху клета майка България. Не знам, не очаквам да ти се пробуди съвестта, но искам да ги кажа тия неща, току-виж някой ме чете от колебаещите се и се вразумява да не става орангутан.

преди 8 минути, laplandetza написа:

Като дойде дума за Ес, Какво ще направи Копейкин и шайката му относно Новият Договор за ЕС ?

Уж си начетен и знаеш всичко. От полвин година е известно кво ще правим и ква ни е програмата - действие в бърлогата на звяра. Другото си се осведоми сам.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Уж си начетен и знаеш всичко. От полвин година е известно кво ще правим и ква ни е програмата - действие в бърлогата на звяра. Другото си се осведоми сам.

Хахах, подготвяте Тайна мисия, толкова тайна, че дори Копейкин не знае за нея😀

Русия не е обещала нищо евтино, а начина по който тя се отнася към своите поданици, както и към "братските си народи" като сега в Украйна трябва да ти говори, че в тази федерация човешкият живот не означава нищо. Нямаме никаква файда от това да правим мuнети на Путин освен че вие имате такава изгода, ако дойдете на власт. Ще се опаричите и имоти ще има за всички, които участвате в грабежа и въвеждането на диктатура по руски образец тук. За обиновения човек и даже и като търговец какви перспективи с Русия? Многкратно пъти по-беден пазар е от този на ЕС, нищо че територията е по-голяма. Платежоспособността на един пазар е важна, не върху каква територия и хора се разпростира. Това и дете в 3 клас може да го осъзнае. При вас са наобратно процесите. Мислите с алчност как ще ви възнагради Путин, ако преебете ЕС нанасяйки му геополитическата рана да ни изтръгнете от него. Слаб ЕС = радост за Русия. Санкции тя има заради войната. Путин и кликата му имат нужда от войни, за да си правят ПР всеки път когато рейтингът им пада и сега си мислеха, че Украйна ще е лесна плячка. Путин не случайно си занули мандатите първо, а после нападна Украйна. Това са неща, които всеки осъзнава. Може и ти да ги осъзнаваш, но си с определена цел тук, копейката също нито веднъж не си е позволил да критикува Путин или Русия. Дренчев каза, че съжалява единствено, че Русия не била направила блицкриг. Вижда се на кого служите! Срамно е! Вредно е! Ако копейката вземе властта щастието ви ще е кратковременно, ще разбереш какво нещастие си докарал на внука си. Казарма, сивота, мизерия. Това дето ще получиш като имоти и привилегии ще е краткотрайно на фона на всичките беди, които ще се изсипят върху клета майка България. Не знам, не очаквам да ти се пробуди съвестта, но искам да ги кажа тия неща, току-виж някой ме чете от колебаещите се и се вразумява да не става орангутан.

От много години руските ресурси са най-евтините и на това се базираше икономическата сила на мотора на ес- германия. Повече от това кво да ти навра пред очите? И самоубийството на ес с отказ от ефтинията на русия пред скъпото на сащ не е никак капиталистическо.

преди 1 минута, laplandetza написа:

Хахах, подготвяте Тайна мисия, толкова тайна, че дори Копейкин не знае за нея😀

Не ми падай в очите, баце. Показваш уж некви интелектуални напъни, ама само с високоинтелигентни думички не става. Айде си направи домашното и виж там кво се мъти по европата. Там адф, другите партии , поизгледай последно кви ги говори коце. С ефтина ирония не вървиш, принизяваш ми се до иванчо и гражданчето.

преди 11 минути, laplandetza написа:

Щом така бил устроен КапитализЪма, ти защо подкрепяш явните десни капиталисти от възраждане. Те няма ли да работят за вечно бедна и страдаща България?

Другия въпрос е защо ЕС даде 153 млн евро на Кения? Сигурно и там има война?

Помощ от ЕС за развитие на Кения (europa.eu)

Настоящият одит разглежда използването на помощта за развитие, отпусната на Кения чрез Европейските фондове за развитие (ЕФР) — най-значимият източник на подпомагане от ЕС за страната. През периода 2014—2020 г. Кения е получила 435 млн. евро по ЕФР.

преди 4 минути, Toto2 написа:

..

Не ми падай в очите, баце. Показваш уж некви интелектуални напъни, ама само с високоинтелигентни думички не става. Айде си направи домашното и виж там кво се мъти по европата. Там адф, другите партии , поизгледай последно кви ги говори коце. С ефтина ирония не вървиш, принизяваш ми се до иванчо и гражданчето.

Няма нишо реално Направено от копейкин по въпроса. Дори и не говори в България за тази идваща Беда. Няма никаква организация и разговор с хората по места, нищо.............. очакват инструкции и се <презимяват>

преди 6 минути, Toto2 написа:

От много години руските ресурси са най-евтините и на това се базираше икономическата сила на мотора на ес- германия. Повече от това кво да ти навра пред очите? И самоубийството на ес с отказ от ефтинията на русия пред скъпото на сащ не е никак капиталистическо.

До колкото съм запознат, плащахме най-скъпия "братски" газ, така че опорката ти отпада.

https://www.dnes.bg/index/2020/03/04/zashto-godini-nared-bylgariia-plashtashe-nai-skypiia-gaz-v-evropa.440964

Тази война Путин я започна също така и за да дестабилизира ЕС. Имперски интереси са това, Русия си ги следва. Очевидно заставате на нейна страна. В сегашната геополитическа сцена да вървим на контра на всичките ни партньори от НАТО и ЕС е национално самоубийство, ако излезем от съюзите и получим изолацията на Русия и Беларус и санкциите, които са срещу тях. Да не говорим, че НАТО няма алтернатива и излизането ни от този съюз, което е заложено във вашата програма ни поставя застрашени от това да бъдем разпарчетосани измежду всичките ни съседи, с които така много се обичаме. Вие за апартаменти, имоти и депутатски кюфтета пет пари не си давате сметка какво ще ни причините. 

преди 4 минути, Гражданин написа:

До колкото съм запознат, плащахме най-скъпия "братски" газ, така че опорката ти отпада.

https://www.dnes.bg/index/2020/03/04/zashto-godini-nared-bylgariia-plashtashe-nai-skypiia-gaz-v-evropa.440964

Тази война Путин я започна също така и за да дестабилизира ЕС. Имперски интереси са това, Русия си ги следва. Очевидно заставате на нейна страна. В сегашната геополитическа сцена да вървим на контра на всичките ни партньори от НАТО и ЕС е национално самоубийство, ако излезем от съюзите и получим изолацията на Русия и Беларус и санкциите, които са срещу тях. Да не говорим, че НАТО няма алтернатива и излизането ни от този съюз, което е заложено във вашата програма ни поставя застрашени от това да бъдем разпарчетосани измежду всичките ни съседи, с които така много се обичаме. Вие за апартаменти, имоти и депутатски кюфтета пет пари не си давате сметка какво ще ни причините. 

Факт е, че откакто германия не "купува" руски газ, а разчита на американски и не е много добре работата. А ти колко си запознат е отделен въпрос. Не е лошо да се запознаеш пак, че въобще не си запознат. Божке, що се занимавам с илитерат като тебе? Нищо не знаеш и нищо не разбираш....

преди 4 минути, Toto2 написа:

Факт е, че откакто германия не "купува" руски газ, а разчита на американски и не е много добре работата. А ти колко си запознат е отделен въпрос. Не е лошо да се запознаеш пак, че въобще не си запознат. Божке, що се занимавам с илитерат като тебе? Нищо не знаеш и нищо не разбираш....

Чакам те да ми обясниш какво хубаво ще ни донесе излизането от НАТО в сегашния геополитически контекст. И излизането от ЕС, ако копейкиния алъш-вериш за "предоговоране" не сработи.

Къде се губите за Евроизборите. Отдавна мина времето да направите Една Реформаторска Европейска Коалиция за Българския Европейски интерес и там да се прокарат , да се презентират позициите на Родолюбивите сили пре Българската публика в БГ и по европа и света. КЪде спахте бе , мушмуроци!?

току-що, Гражданин написа:

Чакам те да ми обясниш какво хубаво ще ни донесе излизането от НАТО в сегашния геополитически контекст. И излизането от ЕС, ако копейкиния алъш-вериш за "предоговоране" не сработи.

Мога аз да ти обясня за НАТО , но не ми плащат за загубено време, нека некоя копейка. Излизане от сегашния ЕС м аз съм За , но в договорка и съгласувано с примерно Полша, Словакия Унгария, България и една Нова Украйна, Армения.............

преди 1 минута, laplandetza написа:

Къде се губите за Евроизборите. Отдавна мина времето да направите Една Реформаторска Европейска Коалиция за Българския Европейски интерес и там да се прокарат , да се презентират позициите на Родолюбивите сили пре Българската публика в БГ и по европа и света. КЪде спахте бе , мушмуроци!?

Ми ти като си толкоз добър, да го беше направил ти. Щом можеш, направи го, а не да ми плямпаш тука кво трябва. Диванни специалисти не са ни нужни. Когато се играе шах, кибиците мълчат. Ако знаеш как да се направи - предлагаш го, предлагаш го - изпълни го, изпълняваш го - носиш последствията. Ако не можеш = не възниквай.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.