Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Бе оправдания. И за Хитлер не съм писал, и за Осман ага. 

Значи много сте убави, по тая логика. 

То и аз не съм привърженик на Възраждане, но твоето е болест. Параноя. Да обвиняваш всяко твое нещастие партия Възраждане. Даже и твоята любов от казармата. Ми, потърси го. Вместо да висиш 24/7 и да плюеш Възраждане, до сега да беше намерил любовта ти от казармата.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Бе иванчо, нали искаш капитализъм? Лапето фрилансер, върти интернет бизнес. Бива го, направил. Цончо и той не кат тебе голтак. Има, купил. Без да е във властта.Е, има хора, дето заработват, за туй ти пуснах на ивелин клипа. Гледай, може да се научиш и ти да изкарваш.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

То и аз не съм привърженик на Възраждане, но твоето е болест. Параноя. Да обвиняваш всяко твоето нещастие партия Възраждане. Даже и твоята любов от казармата. Ми, потърси го.

Кое да потърся? Темата е за Гъзраждане. Не е за ГЕРБ или за ПП. 

Проблем ли има?

току-що, Toto2 написа:

Бе иванчо, нали искаш капитализъм? Лапето фрилансер, върти интернет бизнес. Бива го, направил. Цончо и той не кат тебе голтак. Има, купил. Без да е във властта.Е, има хора, дето заработват, за туй ти пуснах на ивелин клипа. Гледай, може да се научиш и ти да изкарваш.

Бесна копейка да не ми размята финансови съвети, става ли? Щото сте паразити до един. 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Проблем ли има?

Бесна копейка да не ми размята финансови съвети, става ли? Щото сте паразити до един. 

И досега не видях нещо написано за или против Възраждане, само твои болни фантазии. Болки, харесвания. Нападки. Това включва някакви колажи, които колажи сякаш са направени от деца в детската градина.

Видеа с монтаж, наслагани от преди видеа, думи подходящи за твоята маниакалност.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Ми хубаво. Дай ми парцел за 4 хил. лева,

Не са платени 4 бона. Това е само по документи. Не знам колко е платил реално, но предполагам около 25 000 €. И моя парцел по документи е 2300€, ама.....

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Проблем ли има?

Ами ако не сме? Наистина, семи следи ивелин, белким забогатееш и се мирнеш. Ивелин не е от Възраждане - Исторически парк. Поне отскочи да го видиш. Историческия парк де, няма нужда от виза.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Бесна копейка да не ми размята финансови съвети, става ли?

Ами учи се тогава от Василев и Лорер. За тях, странно защо, нищо не казваш...

преди 2 минути, Toto2 написа:

Ами ако не сме? Наистина, семи следи ивелин, белким забогатееш и се мирнеш. Ивелин не е от Възраждане - Исторически парк. Поне отскочи да го видиш. Историческия парк де, няма нужда от виза.

Закво ми го размахваш Ивелин, като няма връзка с темата? Алън Мъск и него ли ще ми размахваш, и той ли е с побеснелите копейки, дето ще избивате укри?

преди 1 минута, bioid написа:

Ами учи се тогава от Василев и Лорер. За тях, странно защо, нищо не казваш...

Направи ми поменик на паралиите на Форбс, и почвай поред да ми ги размяташ. 

Ега размиете темата, колко сте наакани. 

преди 36 минути, IvanKirov написа:

Ква диагноза бе, що не прати сина си войник?

Менте вгъзрожденци. Той Левски все тъй купувал вили и парцели на първа линия. За няма 4 лева квадрата. 

Услуга за услуга си правили с Пеевски, като Иванчо Хаджипенчович. Той ще изкара зарзаватчийките си, да вкарат Прас в КК, после хоп парцелче на Еленка Костадинова, хоп 200 кв. апартаментче на Силвестър Цончовото. Много патриотично име. Документи ви изкараха хората, от имотния регистър. Няма как да се скрие там, както се разведе фиктивно с Велина, и се скри от НАП. 

Възрожденци, зер! Сиренови. Как да не ви даде властта човек, като сте същите като сегашните. 

Бесните дядовци що не отидохте на фронта, ами само лаете как ще ни натикате в Белене. Само преди това си изяснете как ще изкарваме заплати, да ни ги прибирате на 70%. 

Рашков колко имота има? Без нито един работен ден, Мравоядът изветен и с името Пинокио има къща в Белгия... Да посочвам ли още измамниците от ПППП?

току-що, АСПЕКТ написа:

Рашков колко имота има?

Не знам кой е и не ме интересува. 

Оправдавате се като пут... като шестокласнички де. В 8-ми клас вече са отракани. 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Оправдавате се като пут... като шестокласнички де. В 8-ми клас вече са отракани. 

Мен ме интересува, защото са в управлението. Имат власт. И искаха промяна. Нулева корупция.

b015d3041685cf8075b6a7301fe775b2.jpeg

току-що, АСПЕКТ написа:

Мен ме интересува, защото са в управлението. Имат власт.

Отвори си тема за тях, и клепай там. Тая е за копейките, дето искат да ни поробват и ограбват. 

Отвори си тема за тях, и клепай там. Тая е за копейките, дето искат да ни поробват и ограбват. 

Данни, факти, доказателства..?! Или още една твоя полюция? ПОЛЮЦИЯ???

преди 7 минути, IvanKirov написа:

А трябва. Но си твърде ограничен, за да го разбереш.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Данни, факти, доказателства..?!

Тц. Само лъжи, клевети и обиди.

По нашия край има една поговорка: Ти му викаш куме Ване, то търчи за к... да те хване...

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Данни, факти, доказателства..?! Или още една твоя полюция? ПОЛЮЦИЯ???

Колко десетки пъти искаш още да им цитирам данъчната секира?

преди 6 минути, bioid написа:

А трябва. Но си твърде ограничен, за да го разбереш.

Е ти нали си неограничен, отвори си тема, пиши там. 

преди 6 минути, bioid написа:

Тц. Само лъжи, клевети и обиди.

По нашия край има една поговорка: Ти му викаш куме Ване, то търчи за к... да те хване...

Кое е лъжа, клевета и обида? Кажи едно барем. 

Пут... не е обида, душевно състояние е. Да се оправдаваш, "ама и те крадат". 

Колко десетки пъти искаш още да им цитирам данъчната секира?

Каква данъчна секира?

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Мен ме интересува, защото са в управлението. Имат власт. И искаха промяна. Нулева корупция.

b015d3041685cf8075b6a7301fe775b2.jpeg

Това същество , Кирчо Простото не мога да повярвам как има хора да гласуват за него . До този момент го изловиха стотици пъти как лъже нагло и сам се оплита в плоските си лъжи и интриги . За финансовият министър просто нямам думи . Как ще бори корупция след , като той самия си върши финансови измами години наред ? Заведени дела срещу него за откраднат бизнес . Притежател на офшорна фирма , финансови манипулации и продажби на имоти на изкуствено завишени цени и още и още ....

преди 4 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Това същество , Кирчо Простото не мога да повярвам как има хора да гласуват за него . До този момент го изловиха стотици пъти как лъже нагло и сам се оплита в плоските си лъжи и интриги . За финансовият министър просто нямам думи . Как ще бори корупция след , като той самия си върши финансови измами години наред ? Заведени дела срещу него за откраднат бизнес . Притежател на офшорна фирма , финансови манипулации и продажби на имоти на изкуствено завишени цени и още и още ....

Още от години му перат имиджа. Жена му в мастър шеф, а той обикаляше масмедии на американското посолство и ваяха му профил на бизнесмен. Успешен българин зад граница. Както и на оня сапунджията, когото направиха премиер. А титлата доцент пак му дадоха от САЩ.

Родолюбците от възраждане какво направиха за осветляване и контрол, както и преподписване н договорите за т.н. Американски Бази в България. Персони от възраждане имат достъп до секретните договори и би трябвало да знаят за Какво става дума, не могат да разкрият информацията, но могат лесно и хитро да намекнат за нея, както и план за действие , който да държат Осветен от дневния ред на Българската Политика.

Родолюбците от възраждане Какво направиха за проследяване , контрол и санкция на огромните приходи за частни фирми от продаденото оръжие покрай кампанията в Украйна, Осветлиха ли Защо Българските частни оръжейопроизводители продавали на такива цени , че би трябвало да са на загуба. Най-евтино оръжие в Света е било Българското през миналите 2 години ! Кога ще разровят тези следи, факти и грандиозна корупция с <комисонни> преминали по веригите от оръжейните сделки, през каналите за контрабанда и тези на наркотици през зависимите от САЩ, в Украйна през Брендовите хора и един Гелосан Брат от русенско рязано.......................една митница в един областен град в една копейска родна морска община с едни кораби .............които са като Летящия Холандец...........призраци , правещи курсове с печалби на хартия-пране на пара и оцеляващи от конфискации и митници, от пиратски отвличания и пр.

преди 5 минути, laplandetza написа:

Родолюбците от възраждане какво направиха за осветляване и контрол, както и преподписване н договорите за т.н. Американски Бази в България. Персони от възраждане имат достъп до секретните договори и би трябвало да знаят за Какво става дума, не могат да разкрият информацията, но могат лесно и хитро да намекнат за нея, както и план за действие , който да държат Осветен от дневния ред на Българската Политика.

Родолюбците от възраждане Какво направиха за проследяване , контрол и санкция на огромните приходи за частни фирми от продаденото оръжие покрай кампанията в Украйна, Осветлиха ли Защо Българските частни оръжейопроизводители продавали на такива цени , че би трябвало да са на загуба. Най-евтино оръжие в Света е било Българското през миналите 2 години ! Кога ще разровят тези следи, факти и грандиозна корупция с <комисонни> преминали по веригите от оръжейните сделки, през каналите за контрабанда и тези на наркотици през зависимите от САЩ, в Украйна през Брендовите хора и един Гелосан Брат от русенско рязано.......................една митница в един областен град в една копейска родна морска община с едни кораби .............които са като Летящия Холандец...........призраци , правещи курсове с печалби на хартия-пране на пара и оцеляващи от конфискации и митници, от пиратски отвличания и пр.

Ти кога ще почнеш да пишеш като нормален човек? Шизофренията ти е по-яка и от на иванчо и гражданчето.

току-що, Toto2 написа:

Ти кога ще почнеш да пишеш като нормален човек? Шизофренията ти е по-яка и от на иванчо и гражданчето.

Вие кога ще станете искренни Родолюбци , Патриоти, а не симуланти и мошенници?, Кога бе , дравници такива!?

току-що, Toto2 написа:

Всички сме луди бе, само вие убави!

large_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpglarge_0192.jpg.5114d8e8f9eb119d1a075d95291a93f1.jpglarge.(5).jpg.136c4c20c2dcd2e37ddd82275953cbd7.jpglarge.(3).jpg.d974e257921d03b5df66d3ace5803608.jpg

преди 2 минути, laplandetza написа:

Вие кога ще станете искренни Родолюбци , Патриоти, а не симуланти и мошенници?, Кога бе , дравници такива!?

Шизо, сега се едно си иванчо. 

преди 1 минута, Toto2 написа:

Шизо, сега се едно си иванчо. 

Ти бе дядка, какъв си? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.